h1

Com destruïré l’Educació Pública *by Irene Rigau*

febrer 9, 2011

Benvolguts lectors d’aquest infame fulletó propagandista del comunisme tronat i la decadència pecaminosa, em presento, soc Irene Rigau, la excel·lentíssima Consellera d’Ensenyament Amb l’Ajuda de Deu. Resulta que aquest pollós invertit i pocapena de l’Arqueòleg Glamurós m’ha demanat a veure si li podia explicar breument com penso destruir definitivament aquest anacronisme soviètic de les escoles públiques i gratuïtes, per tal de deixar als  nostres infants en mans d’aquesta afable i  gentil ONG anomenada Opus Dei. I com a la Conselleria ja m’avorria de passar el rosari , llepar ciris i resar avemaries, doncs mira, m’he decidit a escriure!

1.- Gastant 80.000 euros canviant el nom de la Conselleria. Doncs si! Que és aquesta collonada hippiflowers d'”Educació“?? Vaja, ni que els professors tinguessin que donar valors als nanos, substituint el paper de l’església o la família! Res, res, “Ensenyament“: aquí es ve a recitar llistes de Reis Gots, com abants! Altres noms que tenia pensats eren: “Conselleria dels Braços en Creu” o “Conselleria de la Lletra amb Sang Entra

2.- Reduint un 60% el nombre de places de nous professors i convocant les oposicions més tard de l’Abril per tal que els nous mestres no puguin prendre possessió de la plaça a temps, dificultant així als col·legis públics la formació de les seves plantilles. No sabeu com de bé m’ha anat l’excusa de la crisi! Amb 60 nens per aula encara ens estalviarem la calefacció i tot.

3.- Creant una Direcció General de la Generalitat específica per a l’escola concertada, de forma independent de la pública, per tal de fer arribar més recursos i donar una atenció preferent als meus amiguets de l’Opus. Si, ja sé que l’Artur va prometre reduir alts càrrecs, però jo per la meva chupipandi opusina MA-TO.

4.- Eliminant la sisena hora lectiva a primaria. En aquesta edat el que ha de fer la quitxalla és anar a catequesi, no estar tancats dins una aula escoltant futileses sobre ciència, llengua o socials!

5.- Paralitzant la implantació d’ordinadors  i noves tecnologies a l’aula. Potser encara voldrien que els hi portéssim la Play Station? Res, res, que els meus col·legues de les editorials estan molt nerviosos i, a més, per una ensenyança basada en la memorística i la repetició… perquè cal un PC?

6.– Renovant el concert escolar a aquelles escoles privades i religioses d’el·lit que discriminin immigrants i separin nens i nenes. Be, qui diu renovant diu ampliant a tuti pleni, no fos cas que els fills dels diputats convergents no puguin fer natació climatitzada a la piscina interior durant l’hivern.

Manca dir que si teniu cap altre proposta per acabar per sempre amb aquesta crosta de paràsits que no tenen diners ni per pagar un futur pels seus fills me la podeu deixar als comentaris! I no patiu que d’això s’en parlarà ben poc a TV3-La Seva: ja tenim un sarau independentista al Parlament per omplir telenoticies la resta de la legislatura!

*by IRENE RIGAU*

30 comentaris

  1. M’agrada la teva nova articulista, tot i així li caldrà treballar molt per fer-ho pitjor que el “hermanísimo”, tot un crack també.


  2. Ai que joderse. Tant poc pressupost per coses de caire “important” i tanta despilfarrada gratuïta + savotatje Educacional públic + Quant de morro té la gent??¿¿ Fins a quins punts arriba l’egoisme de 4 papanatas a perjudicar a una total col·lectivitat?

    de debó, eTs el millor : )


  3. Homa, que vols que et digui, no m’agrada gens el programa, ho trobo una mica fluix, crec que aniria be la visita al matí dels catequistes del barri per que la canalla retorno al la oració cantada i a la tarda la visita de alguna organització tipus falangistes que podria ser mol be les JNC o maulets de esquerra” que el ensenyessin els càntics patrioters per anar cantant a la fila cada vagada que surten al carrer.

    Ara!! S’ha de dir que al menys n’ha ha programa com el que esposes, que amb el tripartit els nens aprenent el juan petit quan balla, ja n’hi havia prou


  4. jo volia fer el master de professorat aquest setembre i en serio se m’estan treient les ganes…de puta mare de debò… u.u és indignant tot el que estan fent. És tant però tant de Dretes!!!!!


  5. A tu els trolls no et venen, els invites tu mateix! hahaha

    Els consellers de la “Gene” no són “excel·lentíssims”, només són “honorables” (encara que moltes vegades no ho sembli).

    Ah! I t’has descuidat de dir que els capellans i llicenciats en teologia, a les opos, tindran 10.000 punts extres. És una forma de fer que l’escola pública se sembli més a la concertada: omplir-la de “meapilas”.


  6. No t’oblidis que, com alguns d’aquests ajuntaments comunistes, socialistes i demés rojillos han pretès equilibrar el repartiment de l’estudiantat amb necessitats educatives especials via Oficines Municipals d’Escolaització i districtes escolars únics, ens inventem un decret que, en cas d’empat en la adjudicació de places escolars, puntuï més el fet d’haver tingut el pare, la mare, germans o el re-contra-rebesavi si cal. No fos cas que a l’escola dels Mas i Millets hi anès un Mohamed! On s’és vist!


  7. Exagerar massa acaba per passar factura a les paraules que un pretén que siguin cíniques. T’has deixat les escoles amb “cargoleres”??? Ai, ai, ai… aquesta memòria!!


  8. Es que on s’es vist!!!! Als pobres només els hi cal saber llegir i escriure una mica i les quatre regles d’aritmética, voler saber mes es anar contra l’ordre establert per Déu Nostrosenyor.


  9. Sí, sí, de fet les cargoleres estaran destinades a la “purria” sense mitjans. A les cargoleres no cal posar calefacció ni gaires coses i si tenen fred que el professor reparteixi “òsties consagrades”. En sé d’unes cargoleres on els nois de batxillerat han estat fent classe amb el glaç dins del vidres i amb temperatures fregant els 0º aquest dies enrrere que feia tant fred.


    • Evidentment, m’estranya que la consellera d’Ensenyament no sàpiga que qualsevol barracot o mòdul prefabricat es pot habilitar com a aula.

      I si a més els posa l’etiqueda d'”Instal·lació provisional” és una garantia que s’eternitzaran en aquest ús.


  10. Bé de gastar-se diners tontament ho han fets tots, els d’aquest govern, els de l’anterior i el de tots els governs desde que hi ha Generalitat, així que tot i que no justificable no cal recriminar-li especialment. Sobretot perquè no tenim dades sobre en quines altres coses pitjors s’ho gasten!

    No en tinc ni idea de les conviccions d’aquesta senyora, però em sap una mica de greu com tractés als col·legis concertats. Com a exalumna d’un m’ha tocat la fibra. Ni piscina climatitzada, ni pavelló ni PCs ni osties. La meva escola era com qualsevol altre i les monges donaven beques cada any per a inmigrants o gent amb dificultats econòmiques.

    Més val no ficar-los tots en el mateix sac.El problema més que l’educació a les concertades tingui privilegis o sigui exquisita és que la pública fa pena. I ja fa anys d’això.


    • Jo també vaig anar a un col·legi concertat, però no a un liceu el·litista de l’Opus, que també reben diner públic!


  11. Suposo que aquests excessos innecessaris son per no trencar l’hàbit al qual ens tenia acostumats l’anterior govern, veient el dèficit que ens han deixat.

    I tot allò d’eliminar la sisena hora em sembla perfecte, ja és hora que els pares assumeixin que l’educació dels nens és cosa seva, i no fer una hora més d’escola per poder tenir un magatzem on aparcar-los mentre treballen.

    I ja completament off-topic, he vist que has posat una bandera republicana per canviar a traduir el bloc, el


    • L’he liat, segueixo aquí amb el meu comentari:

      …el que no entenc es perquè té un escut amb una corona, quan tothom sap que la república, per definició no té rei, però suposo que avui dia per a treure’t el títol d’arqueòleg només cal escriure articles calumniosos i manipuladors, la cultura és secundaria.


      • http://es.wikipedia.org/wiki/Segunda_Rep%C3%BAblica_Espa%C3%B1ola

        Com pots veure a Wikipèdia, l’escut oficial de la Segona República és el que jo he posat.

        S’agafa abans a un troll amb els estudis bàsics inacabats i sense arguments que a un paralític cerebral. Intentes anar de maripedant i no arribes ni a spamer!


        • Bah, és evident que la contradicció de tenir un escut republicà amb una corona és propi d’un país cutre com España, i un motiu més per demanar la independència!

          D’altra banda, per a la teva informació, estic acabant la carrera. M’agradaria veure quin nivell acadèmic tenen els teus comentaristes habituals, o tu mateix, com per fer-me aquest comentari…


          • Vaja, pensava que després de la ficada de pota garrafal trigaria més temps en veure’t per aquí.
            I dale! Que això de la corona sense puntes a l’escut de les repúbliques s’ho va inventar la Revolució Francesa, no Espanya!!
            Jo estic llicenciat fa 5 anys, tinc el doctorat a mitges (i el que trigarà, amb el poc temps que tinc), 6 publicacions en revistes científiques, tres conferències en congressos, he dirigit uns deu projectes científics (un durant dos anys)i he col·laborat en moltissims d’altres. De fet, porto des dels 17 anys don’t stop a l’arqueologia i en tinc 29.

            Et sembla prou nivell per contestar-te?


          • Que va home, pensa que ficar la pota no és motiu per deixar d’escriure, desprès de tot tu fas un post nou cada 3 o 4 dies, no?

            És igual sigui França o Espanya, els dos son paisos opressors de la llibertat i la dignitat del poble català.

            I respecte el nivell acadèmic, una cosa és ser savi i una altra erudit.


      • El que s’ha de llegir… Una república es representa amb una corona plana, sense ‘puntes’, habitualment s’hi presenten torres de muralles de ciutats. Això es va començar a fer amb l’escut francès de la I República, com a símbol del poder popular.

        L’escut de la República es pot trobar a la façana de l’antiga delegació d’hisenda de Via Layetana, en front de l’edifici de Correus.


        • Gràcies per la brillant puntualització històrica Pere!


        • El més extraordinari és que aquest escut va estar allà durant tot el franquisme i ningú se’n va adonar! (O no ho va denunciar.)

          Un cas similar és el d’una porta de ferro art-deco que reprodueix de manera molt estilitzada l’escut de la Generalitat, i també va subreviure el franquisme. És al passeig Lluís Companys, a l’entrada del carrer Comerç, prop d’on hi havia els jutjats.


        • Clar que sí home! Jo a partir d’ara penso anar pel carrer amb un garrot, i a cada ignorant que em trobi que no em sàpiga dir quins isòtops té l’oxigen i a quines òrbites estan, li dono un cop amb el garrot, que això no es pot permitir! Serà possible!


  12. Hola Irene. Ja se que no ha has fet de mala fe. Ja ho se, tranquil•la, no facis cas del que es diu per la xarxa, són una colla de rojos i tocacollons.

    Si fas perquè fas, i sinó fas perquè no fas. No els facis ni cas.

    Tira endavant que per això et varen fer repetir. Si el que feies per a en Pujol valia, valdrà també per a en Mas, no? I sinó perquè t’han escollit doncs?

    Per cert, Irene, ¿què hay de lo mio?


  13. Com destriuran l’institut valencià de la joventut:

    La Generalitat Valenciana plagia el logo del finder de MacOS per a privatitzar l’IVAJ

    Ho senc per l’spam, però mira.

    Salut!


  14. L’enveja em corroeix!! Jo també vull una fatxa, llepaciris, independenfistra al meu bloc!

    M’agrada que la Rigau t’ho hagi deixat tot ben clar… tot i així, a algú li sorpren el que està fent aquest govern? Fan veure que el tripartit no ha existit mai i per això l’esborraran del mapa. Ahir parlava amb el meu professor d’alemany, a la Escola oficial d’idiomes on hi estudio han instal·lat pissarres electròniques i em deia que fins ara s’havien queixat molt del Tripartit, pero que ara estàn acollonits amb els retalls que es preparen. Això sí: la concertada elitista, beatona i llepaciris rebrà igual o més.

    Jo tinc sort d’haver estudiat a una escola que era concertada, pero al menys laica. Al barri on vaig creixer de Sabadell era la única manera d’aprendre el català. Crec que en aquell moment, anys 60-80, l’escola concertada tenia un cert sentit. Ara es fa servir per a que els fills de les élits no es juntin amb els del populatxu.

    Quins 4 anys que ens esperen, arqueòleg, quins 4 anys d’aborriment i fàstic.


  15. Reduïran aquesta hora per estalviar diners oi! así pagaran menys diners als profesors. Per cert l’altre dia comentaven a TV3la seva que a la Xina els nens fan més de sis hores diàries de dilluns a dissabte.La nova generació que ara puja ho te magre competir amb els xinesos.


  16. Apoyar la educacion publica es apoyar el anafabetismo, pisa mismo lo dice , ya que la diferenciea entre los colegios publicos (donde van funcionarios vagos) y los concertados y privados es abismal.. aun asi tengo la impresion de que algnos de los que estan a favor de la publica… fueron a un colegios concertado como minimo(lo tipico… consejos doy para mi no tengo…)


  17. […] DE L’EDUCACIÓ PÚBLICA- Irene Rigau, com ja us vaig explicar, ha reduït un 60% les places de professors, ha fet una Direcció General específica per a […]


  18. […] Rigau, Consellera d’Adoctrinament del Govern dels Horrors, prossegueix imparable la seva croada per destruir l’Educació Pública i, en el dia d’ahir, va fer un pas més en la seva pèrfida estratègia: un col·legi públic […]


  19. […] Gràcies Irene Rigau maca, jo també t’estimo. No m’ho diguis, vas llegir el meu post criticant les teves subvencions a les escoles de l’Opus i has decidit venjar-te de mi personalment, no? Gràcies preciosa! De la meva inexplicable […]



Deixa un comentari