h1

EL CAMAROT DELS MAS: 100 dies del Govern de Dretes

Març 14, 2011

Ja fa 100 dies de les eleccions on les hordes de la dreta nacional-catòlica, ultraliberal, populista i folklòrica varen aconseguir retornar al poder de la Generalitat amb la missió de destruir el gloriós llegat del Govern Tripartit, aniquilar qualsevol resquill de l’estat del benestar i sotmetre Catalunya als designis de l’alta patronal i les tenebres obscurantistes de l’Opus Dei.

Artur Mas va assegurar que el seu Govern seria el dels “Millors”, epítet que sens dubte no s’ha ajustat en absolut a la realitat objectiva que hem viscut en aquests tres llargs mesos de pífies, relliscades i retallades. A mi se  m’han acudit alguns adjectius molt més adients a aquesta colla de mafiosos que tenim al poder. Quin us sembla més encertat?

ANTIDEMÒCRATES – Deixen fora de la mesa del Parlament a ICV-EUiA i ERC, pactant amb PSC i PP la seva composició. Per altre banda  Duran Lleida s’encarrega de les Relacions Exteriors del Govern però, al no ser conseller, no s’haurà de sotmetre al control parlamentari i democràtic.

CORRUPTES I MAFIOSOS: Boi Ruiz (Sanitat) estava implicat en un frau per subvencions públiques, Artur Mas Benet (pare del president) va estar implicat en la evasió de 500 milions d’euros mentre l’actual president era Conseller d’Economia, Felip Puig (Interior) va desviar fons públics a la seva conta pròpia, provinents d’ADIGSA quan era Conseller d’Obres Públiques amb Pujol.

MENTIDERS –Joana Ortega accepta el carreg de Vicepresidenta del Govern, plaça que ella considerava humiliant abans de les eleccions, falsificant el seu currículum i assegurant que és Llicenciada en Psicologia quan ni tan sols va ser capaç d’acabar la carrera.

RACISTES – Es nomena per sorpresa a Xavier Bosch Director General d’Immigració, en comptes del badaloní Josep Piera que havia plantat cara al populisme de Garcia Albiol. Bosch ja ha declarat que treballa per impedir que vinguin més immigrants i que tots els no parlin català siguin expulsats.

NEPOTISTES – Tot i criticar el nomenament de familiars com a alts càrrecs per part de PSC i ERC al tripartit, CIU ha posat una poltrona al germà de Felip Puig, la dona de Pere Macies, la dona de Josep Rull o la dona d’Enric Ticó.

AZNARISTES- Diversos ex-alts càrrecs de l’administració Aznar  son reciclats per la dreta catalana: Juan Prat, encarregat de defensar davant la OTAN la invasió a Irak ara és delegat a Brusel·les on va ser felicitat per Vidal Quadres. Com a Secretari de Comunicació han posat a Josep Martí, autor del llibre “Ets de dretes i no ho saps” i que ja havia treballat a la Delegació del Govern amb Julia Garcia Valdecasas. A la secretaria de Funció Publica ara hi ha Susanna Bouis, delegada del Govern amb Aznar.

INCOHERENTS- Tot i que alguns membres del Govern i el seu grup parlamentari donen suport  al simulacre de referèndums independentistes, que han tingut una participació pírrica, han posat de Consellera de Justícia a  la persona que els va impugnar: Pilar Fernandez Bozal que, a més, va fulminar al seu cap de gabinet, Anton Verdeny, per sobiranista. Per altre banda voten a favor d’admetre a tràmit una llei absolutament inconstitucional per proclamar la independència, però seguidament hi voten en contra. El Secretari d’Esport s’ha mostrat favorable d’acabar amb les Seleccions Catalanes, mentre que Mas a la oposició volia ampliar-les.

MASCLISTES, CONTAMINADORS I TORTURADORS- Felip Puig elimina el programa contra la violència de gènere del Departament d’Interior, així com la reducció de 80 km/h en els trams on hi ha més contaminació. També ha eliminat el Codi Deontològic dels Mossos d’Esquadra i ha suprimit l’instal·lació de noves càmeres a les comissaries, per tal de facilitar la tortura policial.

ENEMICS DE L’EDUCACIÓ PÚBLICA- Irene Rigau, com ja us vaig explicar, ha reduït un 60% les places de professors, ha fet una Direcció General específica per a l’Escola Privada, ha donat una 4a línia educativa a Xaloc, una escola de l‘Opus Dei, mentre retalla ajuts a l’escola pública, elimina la implantació d’ordinadors, la sisena hora o la Setmana Blanca i proposa un sistema d’inscripció escolar que afavoreix la discriminació d’immigrants, per tal que aquests es concentrin en algunes escoles públiques determinades, convertides així en ghettos.

NEOLIBERALS I ESPECULADORS- El Govern de CIU ha votat en contra de que la hipoteca es pugui liquidar amb el retorn del pis, ha acceptat la bancarització de les caixes, s’han mostrat favorables d’eliminar l’Impost de Successions que actualment sols paguen els multimilionaris.

ENEMICS DE LA SANITAT PÚBLICA – El Conseller Boi Ruiz, ex-cap de la Patronal de la sanitat privada,  ha demanat als metges que receptin menys medicaments, ha eliminat el torn de tarda per operacions, vol fer pagar els àpats als hospitals, que els metges treballin més hores, ha aturat totes les ampliacions d’equipaments sanitaris i  ha eliminat el Consell de la Professió Mèdica.

Si aquests son els millors que tenien… com devien ser els altres??

35 comentaris

 1. Destil·les massa odi, no serà l’egolatria i fanatisme dogmàtic el teu millor remei?


  • Després d’exposar centenars d’arguments demostrant empíricament com d’inútil, corrupte i mafiós és l’actual Govern de la Generalitat, tan sols saps acusar-me d’egòlatra?

   En fi… aquest és el nivell de mediocritat intel·lectual del partit que destrueix el nostre país!


 2. Es la dreta, que es pensava la gent, però clar son Catalans, però si sota la paraula catalunya s’amaguen les meteixes porqueries que sota la paraula España i la bandera de l’aguila.
  Que fàcil que es ens deixem enredar.


 3. Ja fa 100 dies? Com passa el temps?
  Aquests s’enfotien dels desgavells del tripartit i ells, sense haver de fer front a les discussions que significa una coal·lició, han fet més parides que el tripartit en el mateix temps.
  Lo del 80 – 100 – 120 – 130 km/h ha estat patètic, però només és la punta del iceberg.
  Només els hagués faltat defensar l’energia nuclear ara que es posarà de moda amb lo del Japó!


 4. Bona feina, t’has quedat descansat eh?. Ara que ja que hi som trobo a faltar un esperit crític també orientat cap els amics de ICV, això et faria ser més convincent i creïble.


  • Però si ja no governen, pobres! Si vols et puc comentar la gestió a medi Ambient i Educació al meu Ajuntament, però, a part que és força bona, igual no li interessa a ningú1


   • Em referia al trist paper que van tenir a l’incendi d’Horta de Sant Joan per exemple.

    És evident que ICV toca menys poder i per tant és menys criticable, tot i així que quedi clar que em sembla be el teu post i el seu esperit crític.


    • … (no contesta)


     • Jo encara espero una resposta d’en Saura amb el tema dels Mossos d’Esquadra i la repressió estudiantil el març del 2009 davant la central de la UB, i els morts al incendi de l’Horta de St.Joan!!


     • Una cosa es ficar la pota i una molt diferent es ficar la ma a la caixa, com feu vosaltres!


 5. Arqueòleg, sovint estic molt d’acord amb el que dius, però això de “el gloriós llegat del Govern Tripartit”… home, potser no tant gloriós, oi? I mira que els he votat, però també cal fer autocrítica, que l’amic Dino-Saura la pintava parda, també.

  Dit això, CIU no m’agrada gens ni mica. Però el PSC, tampoc.I ICV li regala el meu vot al PSC i ERC o a PSC o a CIU. Els partits actuals es retroalimenten!


  • Bé, ja m’agradaria a mi que ICV-EUiA tingués majoria absoluta i no li calgués pactar amb cap altre partit per governar, però si amb el seu vot pot impedir un govern neoliberal d’extrema dreta, la seva obligació es fer-ho, encara que sigui pactant amb partits tan moderats i ambigus com PSC i ERC. El que no tindria cap mena de lògica es que, per exemple, fessin una coalició amb LAporta o amb l’extrema dreta de R.Cat.

   Saura, relliscades i càrregues policials a part, va posar càmeres a les comissaries i va establir un codi deontològic als mossos d’esquadra aprovat per Amnistia Internacional.


 6. Completament d’acord amb l’últim comentari (Ferran) poder t’has deixat endur per la ràbia. Que una cosa es veure els defectes dels demés i l’altre els propis.
  Que de cagades el tripartit en va tenir i moltes. De fet per cada una que menciones de CiU en podriem trobar una del tripartit.
  Jo els fotria a tots al carrer i tornem a començar


  • El tripartit va tenir errors i ficades de pota, però del que estem parlant aquí és d’una planificació estratègica detallada a consciència per destruir la sanitat, l’educació, la cultura, el medi ambient i la cohesió social!

   Estem davant del pitjor govern que ha conegut mai Catalunya sota un règim democràtic i dubto molt que arribem a sortir en dècades de la destrucció social que està causant a l’administració pública.

   Montilla i Maragall al costat d’això semblen Churchill i Nelson Mandela.


 7. No sé si tenim un desastre de govern, o un govern de sastres.

  Sí, perquè prenen mesures i agafen les tisores…


 8. Ahir vaig viure en primera persona les conseqüències de la retallada en sanitat. A urgències per una contractura, punxada de voltarén i paperet: “et recepto més voltarén i un protector d’estómac, però no els vagis a comprar a la farmàcia que potser no els necessitaràs (fins aquí em sembla raonable). Si veus que et torna a fer mal, ves a buscar el voltarén (em sembla bé) i si te’l prens i veus que et fa mal l’estómac, llavors ves a buscar el protector d’estómac (aquí ja em vaig acollonir)”.


 9. D’acord amb tot menys en dues coses: la defensa entre línies que fas de la Constitució espanyola (que no vam poder votar ni tu ni jo) i la valoració quant a participació de les consultes sobre el dret a decidir.
  Recordo, per si algú s’oblida interessadament, que la Constitució espanyola garanteix la unitat de l’estat mitjançant l’ús de la força (en concret l’exèrcit). Bonic exemple de democràcia al segle XXI!!
  Pel que fa a les consultes, resulten certament molestes per a tot aquell qui té por de la participació ciutadana. Crec que no és el teu cas, per tant, t’animo a participar-hi sigui quin sigui l’orientació del teu vot. Una oportunitat així no passa cada dia. 🙂

  Una abraçada!


  • La Constitució Espanyola, com totes, es pot modificar parlamentàriament, no son els manaments!

   Participaré en els referèndums quan siguin imparcials, incloguin una opció de federalisme i el procés no estigui controlat pels partidaris d’una de les dues opcions.


 10. el problema és que comences a dir totes les retallades que han fet i la gent té molt menjada la olla amb “clar és que estem en crisis, és necessari” o ” tú és que ets d’un altre partit”. i així no pots dir res perquè és com si els critiquessis pq són ciu i ja està i no pq no estas d’acord amb la seva política…


 11. CORRUPTES I MAFIOSOS: Tres quarts del mateix que el PSC, el qual no ha sigut criticat, que jo recordi, NI UNA VEGADA en aquest bloc.

  MENTIDERS: Sembla ser que a IU també en teniu uns quants…
  http://www.getafecapital.com/index.php/politica/6495-viondi-falsea-su-curric

  ENEMICS DE LA SANITAT PÚBLICA: Sembla ser que no han estat gaire originals:
  http://www.3cat24.cat/noticia/699806/altres/La-consellera-Geli-aposta-pel-copagament-sanitari-segons-el-nivell-de-renda-de-cada-ciutada

  En fi, algun comentari?

  TORTURADORS: Em fa gràcia que diguis això desprès d’haver patit el Saura tots aquests anys.


 12. Suposo que encara podria ser pitjor, encara n’hi podria haver algun que mirés Gran Hermano…


 13. T’has quedat descansat.

  Jo també estic perplex amb l’entrada que ha fet el govern de CiU.

  No entenc el paper d’en Duran, molt prepotent. El veig molt crescut! L’altre dia a Polònia, en una cançó, deien que en Duran defensava els interessos d’algun lobby.

  Pel que fa a la vicepresidenta, de què va? En un cas així no en queda una altra que presentar la dimissió i dir, m’he equivocat i marxar.

  No s’entén que eliminin ara (ho poden fer d’aquí uns anys ja que per ells és una promesa electoral) el que resta de l’impost de successions, sabent que significa deixar d’ingressar uns 400 o 500 milions d’euros, quan a la vegada hi ha retallades a Sanitat i a Educació.

  Per ara, allò del govern dels millors s’ha quedat en cartell electoral.


 14. 50% veritat 50% demagògia sociata


  • jo pujaria fins a un 75% de demagògia.


 15. Ja és l’hora d’anar desmuntant la gran mentida històrica dels nacionalistes.

  Aquesta gent de CiU son els hereus de la Lliga que van participar a favor del “alzamiento Nacional” d’en franco.

  Aquesta gent de CiU son el fills y nets dels antics càrrecs politics del franquisme a Catalunya (alcaldes, concejales i membres de l’estructura politca de la dictadura)

  Aquesta gent de CiU son els que van plorar amargament la mort del dictador per que “ens va donar 40 anys de pau” ,,, deien

  Aquesta gent de CiU son el que es van enriquir gracies a la dictadura aprofitant-se de la fortíssima emigració que en franco va forçar capa catalunya per proporcionar-li ma de obra barata y sense drets a la burgesia catalana.

  Aquesta gent de CiU son els que ens escopien quan tractàvem d’organitzar nuclis de resistència antifranquista en les entitats culturals dels pobles.

  En definitiva, aquesta gent de CiU es la cara mes crua del arribisme polític que amb un envoltori de colorins quadribarrats i una marca territorial estan venen el crecepel a una masa de fidels adeptes, fervorosos de que el ungüent els farà créixer el cabell

  Un saludo


  • Completament d’acord Lola-Manuel! Encara que la dreta es posi barretina…


 16. Lola es Manuel


 17. Per cert, heu de saber que aquest post ha estat tema de debat al fòrum nacionalista “Racó Català”

  Ho podeu llegir aquí si teniu temps per perdre:
  http://www.racocatala.cat/forums/fil/139137/camarot-dels-mas-100-dies-govern-dretes


  • Sempre és un plaer crear drama o polèmica 😀


 18. […] que históricamente han despreciado con su centralismo de las infraestructuras. Y esto tan sólo en cien días de gobierno de […]


 19. L’has tornada a liar, oi? Jajaja. I pel que veig hi ha molts comentaristes que es piquen. Arguments n’has posat uns quants. Una abraçada!


 20. Jo sincerament crec com en Miki que et manca esperit crític amb els teus. Està molt bé criticar la mà a la caixa i les incoherències d’uns, però com diria ma mare “en todos sitios cuecen habas”.Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: