h1

Les millors entrevistes musicals de la història

Mai 3, 2008

Un músic no només ho ha de donar tot sobre un escenari: una veritble estrella ha de tenir una personalitat original, transgresora i fascinant que ens captivi l’atenció més enllà d’una simple cançoneta! I avui us ofereixo en exclusiva mundial les entrevistes a músics que més m’han cridat la atenció:

1.- Almodovar i Mcnamara a “La edad de Oro
Hi va haver una breu època en la història de la televisió pública a Espanya en la que realment es feia un servei públic de qualitat, amb programes musicals alternatius de primera línia com aquest! I realment l’entrevista és impagable: quin personatge aquest McNamara i com ha canviat Almodovar eh!

2.- Michael Moore entrevistant a Marilyn Manson a “Bowling for Columbine
Davant la matança de Columbine en un institut, la ultradreta americana va intentar desviar l’atenció acusant a la influència satànica de Marilyn Manson de la tragèdia, per evitar que la gent no qüestionés la seva política armamentística, i el cineasta Michel Moore va anar a entrevistar a Manson en aquest genial film-documental, demostrant que és una persona molt més racional que cap alte polític dels EUA.

3.- Courtney Love llençant una sabata pel cap a Madonna en mig d’una gala de la MTV
Madonna estava sent tan feliçment entrevistada al backstage d’una gala de la popular cadena musical MTV quan de sobte (vegeu el video al minut 2:40) una sabata li cau a cara. Qui havia de ser?: doncs la seva archienemiga, diva del grunge i  viudissima dels 90’s, Courtney Love; finalment acaben les dues tirades per terra discutint sobre qui té les millors sabates. El video només està en anglés, però les imatges no tenen desperdici!

20 comentaris

  1. No estàs abusant un pèl massa del format top? xD Inexplicablement, encara no he vist Bowling for Columbine, però impagables les paraules d’en Brian Eno. Qui està més boig?


  2. Oooohhh… que overdoooose… el Duó Aerodinámico. Com enyoro La Edad de Oro, tinc uns quants episodis gravats en VHS, de la reposició que van fer fa 3 o 4 anys, però estic tentat en comprar-me la edició que ha sortit en DVD. Aquest programa, auría de ser ensenyat a les escoles de primaria, ilustra e instruye que es un primor.

    Curiós que avui, McNamara sigui “fan” de la Aguirre, clar que per tal de provocar tot s’hi val.


  3. La 1ª entrevista es tan tan mítica… qué bueno McNamara y qué grande el vestido y el peinado de la presentadora JAJAJAJa


  4. Vols dir que l’entrevista al Manson a Bowling es pot considerar “musical”? mmmmmm

    En vols una de bona i de surrealista? Mira’t això:

    http://es.youtube.com/watch?v=eCow6esIGjc

    jajaja absolutament patetic! i la paròdia del tema amb el Calatrava i l’animal del Gurruchaga és impagable! visca la Bola de Cristal!


  5. Per cert: quin canvi també l’Auserón… amb els Futura, abans de ser Juan Perro i absolutament fotut a la Movida… mireu-vos Laberinto de pasiones i riureu, a qui els agradi el que heu vist a aquest vídeo…


  6. Moz-> Brian Eno?? Qe pinta aquí l’ex cantant de Roxy Music? No voldras dir Brian Warner? Ahjaja I si soc un veritable adicte als Tops i a les llistes de coses: saps d’algun lloc que facin rehabilitació?

    Unabomber-> Mcamara i Aguirre: sens dubte tans anys fotent-se droga no podien passar sense serios conseqüències psiquiàtriques.

    Topo-> Los 80’s y sus crepados imposibles! Daria para varios posts desde luego!!

    Xfar-> Ahajaj Molt bona aquetsa entrevista tb!! Que mítica la Bola de Cristal, si!


  7. Perdona’m Glam, pero la Kurney portava a sobre com quatre whisquis (pel cap baix), a més que està a punt de fer un parell de upskirts (habilment evitats pel càmera).


  8. Si només fos whisqui, Skrobuto… pensa q estem parlant d’una de les majors ionkies qu el mon de la música ha donat mai. La Amy Winthouse al seu costat sembla una monja!!
    I si, que mítics els seus topless en els moments més inesperats!


  9. Perdó per la pífia… Puta mania d’ignorar els noms artístics… xD


  10. L’entrevista de A&McM és fantástica per les seves respostes. Mareta meua que n’era de pesada i snob la Chamorro. GRàcies a ella ,però, vam poder disfrutar del millor de la creació dels anys 80. Arqueòleg, si no m’equivoco Brian Eno era teclista de Roxy Music. El cantant era Bryan Ferry.


  11. T’has deixat la mítica entrevista als Sex Pistols al programa de Bill Grundy, l’any 1976, quan encara no estava Sid Vicious. Va ser la primera vegada que es va dir la paraula “s***” a la TV pública anglesa i com no, va ser Johnny Rotten. Surt una Siouxsie joveníssima amb una esvàstica, el presentador se la intenta lligar i un dels sex pistols (el que després va ser substituït per Vicious) li diu algo així com “puto vell verd pervertit”.

    La teniu en aquest enllaç (he triat una l’única versió que he trobat amb subtítols… en francès). Però s’enten bastant.


  12. Per no tenir MTV estas posat al corrent eh? Tot i ser fan de la cadena musical per excelencia he de dir que en coses de magnitud considerable com per exemple el peto de Britney y Madonna MTV ho faci de manera tomate al estil que fuerte que fuerte y no sigui capaç de donar una pinzellada de underground o parlar de que aquella visio de dos icones fent un lesbic marcaria les ments i la manera de fer de tota una generacio.

    Si et soc sincer no em presentaria mai al programa de relitatat simulada de la Paris. Vull creure que t’has adonat que darrera el rosa hi ha un post adolescent de trauma facil…


  13. Shysh-> Woo! Com es nota que ets un docte en la cultura Pop

    Rafa->Siouxie havia estat als Sex Pistols??? Primera noticia! Per cert diria q qui porta l’esvàstica no és ella!

    Toni H-> Un post adolescent de trauma fàcil? ahajajaj Estas volat!


  14. Siouxsie era com del club de fans. Diguem que ja estava “metida en el ajo” abans de formar els Banshees. Sí no porta esvàstica al video, m’havia confòs, però fotos amb esvàstica sí se n’havia fet al principi de la seva carrera.


  15. la cortney fot molta pena…i que be marilyn manson


  16. Aquest post és impagable. Tant per l’Almodòvar com pel meu benvolgut Manson. Xapó!


  17. Uff, la Chamorro va aconseguir amb La Edad de Oro entrevistes i actuacions tant importants i irrepetibles com amb The Residents, Tuxedomoon, Violent Femmes, … per no parlar de Paralisis Permanente, Golpes Bajos, La Mode, … Ja no tenim res que se li apropi!


  18. […] Love és la donassa par excellance dels anys 90, per disgust de Madonna. Realment la vaig redescobrir tard, però ja se sap la dita: nunca es tarde si la picha dicha es […]


  19. Què és això??? Em suplanten la personalitat o és un trackback?


  20. […] director manxec  (“Voy a ser mamá”), com en solitari (amb la genial “Gritando amor”) o la seva mítica entrevista a la Edad de Oro. En declaracions al diari gratuït 20 Minutos es va declarar liberal, votant d’Esperanza Aguirre i […]



Deixa un comentari