h1

El Règim de Terror Homòfob a Polònia

Abril 12, 2010

Si algú pensava que per un instant jo m’autocensuraria o em convertiria en una vulgar planyidera, sumant-me al dol hipòcrita per aquesta mostra de justícia providencial que ha estat la mort del homòfob President de Polònia, ho porta clar! Durant aquests dies estem veient com els mitjans de comunicació ens estant venent una patrioteril, lacrimògena i edulcorada visió sobre d’afortunadament difunt Lech Kaczynski, en comptes de narrar els detalls del Règim de Terror Homòfob en que havia degenerat aquell estat. “Tota Polònia plora la mort del seu President”, diuen… si? Segur que no ho estan celebrant menjant-se una bona polla?

Els germans bessons Lech i Jaroslaw  Kaczynski avui: A veure qui es capaç de distingir-los!

Abans de quedar reduït a una viscosa massa amorfa de carn socarrimada i ossos calcinats, el nostre estimat Lech, i el seu germà bessó, havien estat un clar testimoni de la deriva del fanatisme religiós integrista en una neurosis obsessiva, com a continuació us demostraré amb una petita llista d’alguns dels gravíssims fets relacionats amb la patològica persecució contra els homosexuals sota el veritable Règim de Terror Homòfob que s’ha viscut a Polònia mentre els adorables bessonets estaven al Govern, a través del seu partit Llei i Justícia.

-Van demanar a la justícia polonesa que investigués als homosexuals en busca de possibles pederastes, en comptes de cercar-los dins l’església catòlica, on realment estan.

-Varen prohibir la celebració de la marxa del Orgull GLTB a Varsòvia.

-Varen fer una llei per impedir parlar i educar sobre la homosexualitat als centres educatius, castigant amb la presó qualsevol mostra pública de proselitisme gai en un col·legi.

-No van permetre a un gai subrogar el lloguer del seu difunt company, fet que va ser condemnat pel Tribunal Europeu dels Drets Humans.

-Van proposar una reforma constitucional per tal de prohibir l’avortament, la possibilitat de que dos homosexuals es poguessin casar i també volien obligar a les escoles a tenir crucifixos a cada aula.

-Van impulsar una campanya d’assetjament contra una escola infantil (amb amenaces de mort incloses) que va llegir un conte als seus alumnes on apareixien dos pingüins gais.

Alguns dels membres del seu partit han declarat :

“Si algú intenta contaminar la societat amb la seva homosexualitat, l’estat ha d’intervenir (Primer Ministre)

“No confonguem la propaganda gai amb tolerància. Es tracta d’un tipus de bogeria i el nostre govern serà una fosca nit per a ells”(Ministre de Cultura)

Les pràctiques homosexuals condueixen al drama, al buit i a la degeneració” (Directora del Centre Nacional de Formació del professorat)

Si els degenerats comencen a manifestar-se, els haurem d’agredir per impedir-ho” (diputat al congrés)

“El matrimoni homosexual podria destruir la civilització(Alt carreg a Educació)

Avui és un d’aquells dies en que m’agradaria creure en alguna força sobrenatural, per tal d’agrair-li aquest poètic acte de justícia divina, aquesta obra d’art que demostra que el Deu dels cristianofeixistes no existeix i que a tot porc li arriba el seu Sant Martí. Sense cap lloc a dubte avui el Planeta és un lloc molt millor!

20 comentaris

  1. Doncs ara només cal esperar que es compleixi el vell proverbi: mort el gos, morta la ràbia.


  2. No soc tant radical com això (o tant gore…), però deixant a part que parlem d’un difunt queda clar que es tracta d’un malparit amb majúscules.

    I el rotllo de “tota la societat…” fot fàstig i sempre que els interessa creen una societat virtualment uniforme que per sort ni existeix ni existirà mai, espero.

    Que descansi en pau… el pilot de l’avió.


  3. Gentussa com aquesta “fa” més per la causa que moltes maripilis cridaneres juntes, però realment s’han passat molts, molts pobles. Tot i això, un accident és un accident…


    • Un accident és un accident cert! Jo no estic a favor de la pena de mort ni del terrorisme, peró si l’atzar trepitja un escarbat no seré jo qui ho lamenti!


  4. Es facil distinguirlos.Uno lleva adosados restos del fuselaje y el otro,no.


  5. Polònia està commocionada perquè s’ha decapitat la cúpula política, militar, religiosa i econòmica del país.
    Dubto que tothom plori per la mort del President.
    Ara que si el seu germà es presenta a les elccions, les coses no canviaran gaire, o otser sí… el joc de forces a Polònia ha canviat, però encara no sabem si a millor.


  6. Déu nostre senyor està de part dels gays (o el pilot de l’avió…).

    “s’ha decapitat la cúpula política, militar, religiosa i econòmica del país”.

    Això hauria de ser un gran festival arreu del país,doncs. Si que estan malament aquests polonesos, bé, de fet, aquí passaria el mateix. Tot i que si la palmés el ZP més d’un membre de la dreta més dreta pepera i de l’extrema dreta, ho celebraria.

    També van prohibir els Teletubbies perquè el Tinki winki (o com coi s’escrigui), induïa a l’homosexualitat.

    http://unaminoriaradical.wordpress.com/


  7. http://www.youtube.com/watch?v=yyT72UZdjbY SI!!!,QUE LE PONGAN AL GEMELO ESTE VIDEO VARIAS VECES EN LA TELE DEL AUTOCAR QUE LE LLEVE AL INFIERNO….


  8. jur jur jur jur


  9. Tenim un altre règim de terror homòfob més a prop:

    http://www.20minutos.es/noticia/675541/0/vaticano/pederastia/homosexualidad/


    • Acabo de veure les declaracions del Vaticà per la tele! Definitivament per mi que les òsties sagrades tenen efectes al·lucinògens!


  10. Me gustaría creer eso de “muerto el perro, se acabó la rabia”. Sin embargo, una sociedad no se compone de un sólo hombre por mucho poder que este tenga. Lech únicamente contituyó la punta del iceberg, la parte visible del problema; luego es posible que su muerte no contituya un cambio significativo en la sociedad poloca. Estamos aún muy lejos de conseguir que deje de ser importante la tendecia sexual de cada un@ y que lo que se tenga encuanta sea a la persona independientemente de su bandera, sexo, religión o sexualidad.


  11. Si, però atenció Arqueòleg, que el seu germanet Jaroslaw podria presentar-se a les eleccions que es faran al juny i aprofitar la pandèmia ploranera mediàtica que assola Polònia per ocupar el lloc del seu difunt germà. Ben mirat, què podíem esperar de dos nens que amb dotze anys ja volien robar la lluna. De fet un d’ells , si més no, ja està més a prop de tocar-la, això si es que no ha anat a les fondàries de l’avern.


  12. Com tots sabem a les notícies no sempre diuen el més important i allò que resultaria més interessant a l’espectador…


  13. Per cert, i encara que no vingui a cuento, perquè tens una foto al flick de l’aqüeducte de la plaça nova, quan no es romà?


    • I no puc fotografiar aqüeductes si no son romans?? Les reconstruccions històriques també formen part del patrimoni!

      I si vull fotografio una caca, que passa?


  14. Osti, que borde, només era una curiositat. Si posa “barcino” i resulta que no es romà resulta un poc extrany. I si a més resulta que allà no hi ha hagut mai cap aqüeducte més encara.


    • Si, si que hi ha hagut un aqüeducte, darling! just en aquell centímetre no, sino uns metres a la dreta! Un dels dos aqüeductes de la ciutat, que venien d’unes mines d’agua a Montcada i seguien el mateix traçat del rec comptal
      I la foto es de la plaça en si, on es trovaba la porta de la muralla, nogensmenys! Vaig fer aquella foto dins una ruta guiada pel Museu d’Història de la Ciutat de Barcelona i acabo d’escriure un informe arqueològic per la generalitat sobre una part la barcelona romana, crec que alguna coseta sé eh…
      Disculpa la borderia, pero m’irrita l’intrusisme professional en una feina on tothom creu saber més d’arqueologia que els que ens passem 8h o més cada dia en un jaciment


      • Intrusisme laboral? Estàs parlant amb un que estudia informàtica…


  15. […] detall sense importància. Vaja, el mateix que hem vist fa poc a Polònia, amb el seu silenciat Règim de Terror Homòfob, mentre la justícia espanyola apunta i dispara contra qualsevol que vulgui remoure aquell passat […]



Deixa un comentari