h1

Tic, tac, tic, tac…

Novembre 4, 2008

TIC

TAC

TIC

TAC

Darreres hores dels meus 26 anys…

…darrers moments de nervis preelectorals…

… tot a punt per a la primera Revolució del Segle XXI?…

TIC

TAC

TIC

TAC

TIME IS F*CKING RIGHT…. NOW!!

12 comentaris

  1. una revolucio es un canvi violent de sistema. Amb Obama no hi haura canvi radical, tot seguira sent capitalisme i un sentiment patriotic america, per descomptat.

    Es curiós que les eleccions caiguin el dia abans del teu canvi de digit, el millor regal que et podria fer el desti es que guanyes Obama?

    (ah, i tens rao, he de millorar molt la meva escriptura.)


  2. RevolucióCanvi en profunditat, global i dràstic de les institucions polítiques i socials o de les estructures econòmiques d’una societat. (Enciclopedia Catalana)

    En cap lloc es cita la paraula violència!! Si fos així no podriem parlar ni de revolució industrial ni revolució neolítica, ja que aquestes vàren ser absolutament pacífiques.

    Aquetsa mitja nit, quan ja sigui oficialment 27-añero publicaré un post explicant detalladament les conexions entre els resultats electorals i el meu aniversari.


  3. Aquest video és un videoclip de la Madonna?
    Per cert, felicitats per avançat!


  4. Revolució? De què parles? De l’Obama no, oi?


  5. Anomenatinutil-> Es un video pro-Obama q Madonna projecta al darrer tram dels concerts de la seva darrera gira. I gràcies!

    Sepharad-> Si, parlo d’Obama, algún problema? Revolució, com ja he dit abans, és un canvi radical i no em negareu que entre Bush i Obama no hi ha color!

    I abants que ningú més m’ho recordi: SI, JA SÉ QUE UNA VICTÒRIA DEMÒCRATA NO ACABARÀ AMB EL, CAPITALISME MUNDIAL. GRÀCIES, EL MEU IQ ES SUPERIOR A 100. No es tracta d’això, en absolut… si veieu aquestes eleccions dintre del context històric i social dels EUA, REPETEXIO EUA, NO EUROPA EH! EUA!! … llavors ho entendreu!


  6. En primer lloc: FELICITATS!

    Qualifiquem els canvis dràstics de “Revolució” retrospectivament. Ja ho veurem si aquest cas ho serà o no. El que segur serà cert és que s’escombrarà de la política americana (i mundial de retruc) el profund conservadurisme que l’ha estat impregnant des de Reagan.
    Es qui més temen la vistòria d’Obama són els lobbies i associacions més retrógrades que fins ara campaven tan amples per Washington: la Federalist Society que semblava tenir el monopoli en el nomenament de jutges dels Tribunals d’Apel.lació (d’abrumadora majoria conservadora fins avui), el Right of Live Comittee que vol carregar-se la famosa sentència Roe vs Wade que despenalitza l’abortament, la National Rifle Association, el KKK per motius obvis, etc.
    I els del US Secret Service que hauran de fer més hores que un rellotge per a protegir el president!
    Des d’el punt de vista econòmic s’haurà de veure que succeix. De moment tothom sermbla molt desorientat i no es veuen idees brillants. Serà que tants anys de neocons ens han esborrat les idees?


  7. buueeeeeno, sembla que tot va bé!
    i no te’m deprimeixis gaire!


  8. ui massses esperances dipositades en Obama que es traduiran en decepció. ni tan sols aprova els matrimonis homosexuals! revolució? no ho crec en absolut. Millora? esperem
    així que demà és el teu cumple eh?


  9. uix! em canvio el nom que no vull guanyar fama…


  10. MOOOOOLTAS FAAAAAAAALIIIIICIIIITAAAAAATS! MOOOOLTAS FAAAAALIIIICIIIITAAAAAAAAATS, AT DESITJAM ROOOOOOO(I), MOOOOOLTAS FAAAAAAALIIIICIIIITAAAAAAAAATS!!!

    ueeeeeeeeee! i en barceloní, just because xD


  11. Felicitats per tu.


  12. Ens hem lliurat de la Pallin. Tornarà el 2012?



Deixa un comentari