h1

Consulta #TarotArqueoleg 2017: Deixa la teva pregunta!

Desembre 26, 2016

tarot-arqueoleg

Un any més aquest blog posa a la disposició de tots els seus lectors una consulta gratuïta per conèixer que ens depara el proper 2017. Jo, òbviament, no crec en absolutament res d’aquestes magufades frikis però, per alguna estranya raó que se m’escapa, encerto gairebé sempre tot allò que em pregunteu! No sé si es intuïció o sort, però no em negareu que tinc un índex d’encerts infinitament superior als centenars d’enquestes que preveien una folgada victòria de Hillary Clinton a les eleccions americanes.

Us convido a tots i totes a participar-hi lliurement, seguint tan sols aquestes normes bàsiques:

1.- Si ja vau participar l’any passat: CLIQUEU AQUÍ, llegiu la meva predicció per 2015 i digueu-me si aquesta s’ha acomplert o no.

2.- Deixeu-me 1 o 2 preguntes per persona. Poden ser generals (política, economia…) o personals (amor, treball, salut…). Descartaré totes aquelles que tinguin una resposta molt evident o impossible (com: ens atacaran els extraterrestres?), així com un enunciat massa rebuscat o concret (quin serà el nº de la loteria?). Procureu que la pregunta no estigui repetida. Acceptaré qüestions preferentment als comentaris d’aquest post, al meu Facebook o Twitter (@arqueoleg) on també podeu emprar el hashtag #TarotArqueoleg

3.- Està vetat de participar qualsevol presumpte troll o personatge sobre el qual jo en tingui la més remota sospita de que hagi participat o instigat campanyes d’assetjament en qualsevol xarxa social contra mi.

Teniu de temps fins les 00:00h del 31 de Desembre. Publicaré les prediccions a partir del dia 1 de Gener (possiblement el dia 2 que tinc festa).

Principals prediccions encertades el 2016 (llegiu-les totes AQUÍ)

tarot-arqueoleg1->Després de llargues negociacions hi haurà un Govern de coalició a Espanya, fruit de la impotència i pessimisme d’alguns. Bé, no es exactament de coalició, però si que ha sorgit d’un pacte PP-Cs i de la impotència del PSOE per fer una alternativa.

-> Sobre investidura d Mas x CUP veig q hi ha un escandalós pacte secret tancat en el qual només una dona sàvia i poderosa s’hi interposa per tal a que es dugui a terme. Potser Anna Gabriel?  Finalment la CUP no va investir a Mas (hi va posar un substitut) i el paper d’Anna Gabriel i Endavant va ser fonamental per tal d’impedir-ho, amb la polèmica assemblea de l’empat a 1515.

-> No veig a Pedro Sanchez acabant l’any com a líder del PSOE. Les cartes no poden ser més dolentes al respecte. Veig a un Pedro Sanchez molt debilitat que serà recompensat amb un canvi de càrrec. Porta giratòria? Veig a Rajoy de President, tot i que tindrà molt mala sort i haurà de fer front a una possible traïció o pacte fallit. Efectivament Pedro Sánchez ha estat defenestrat i ha hagut de renunciar fins i tot al seu escó de diputat al Congrés. Rajoy es President, després haver fet front a unes segones eleccions i una investidura fallida.

-> En quan a Catalunya, veig un estancament en la situació política, amb un rumb erràtic i irracional. Veig que es produeix un succés que tampoc canvia res. Poden ser unes noves eleccions on el resultat sigui similar a l’actual? O una altre cosa, a saber. A Espanya veig la formació d’un Govern molt dèbil, inestable, insegur i desequilibrat. Doncs si, el canvi de Mas per Puigdemont no ha canviat res en la política catalana i seguim donant voltes en cercle en torn a un procés erràtic i moribund. A Espanya segueix el PP al Govern, però no sap ni si podrà aprovar els pressupostos.

-> Veig a Corbyn molt debilitat, fent front a errors, baralles internes i obstacles. Va postergant una decisió difícil. A UK la economia li anirà molt bé. Hi haurà un incident polític que generarà molta tensió. Corbyn ha superat una moció de censura del seu pròpi grup parlamentari i, òbviament, l’incident que ha generat més tensió es el Brexit.

-> Després d’un període d’inestabilitat i debilitat veig un lideratge masculí fort, poderós i rigorós al Procés. Pot ser nou… o no. Doncs si, el nou lideratge es diu Puigdemont.

-> Cartes un xic dolentes per Ada Colau. Ups! La veig prenent una decisió polèmica i controvertida en relació a un nou projecte. Tot i així es manté forta. Tindrà una enorme influència sobre la política catalana, però haurà d’evitar prendre decisions precipitades. Decisions controvertides n’ha pres unes quantes Colau enguany (tramvia, superilles, exposició franquista al Born, pessebre…), però efectivament la seva influència cada cop es més omnipresent en la política catalana i la prestigiosa revista Político la considera la 5a persona més influent d’Europa.

-> No vaig ni la menor possibilitat d’un Govern PSOE-Podem. Les relacions entre ells seran dolentíssimes i d’una gran rivalitat. Doncs si, efectivament, es així.

-> El PP resistirà prou be a Galícia. A Euskadi, la investidura de Govern també la veig bastant complexe, tot i que aquí no em surt cap canvi. Efectivament així ha estat.

-> Veig un canvi de Govern a Andalusia. Susana salta a la política nacional? Aquí faig fallar… o no? O potser es quelcom que passarà en pocs mesos?

Doncs res! Espero les vostres preguntes i qüestions per 2017!

 

17 comentaris

 1. PREGUNTES A FACEBOOK I TWITTER

  @elperroandalu Habrán más brexit?

  J Garriga Finalitzarem el nou any el debat sobre el “nou subjecte” i ens posarem a fer política com persones adultes

  @etenfurecido i A. Carrasco El suflé (del Procés) pujarà o baixarà?

  B. Regader Seguirà Trump al poder el dia 31 de desembre de 2017?

  A. Carrasco Encausarán a Marin o Belver, o a ambos? Veremos a Marín como a la Pantoja entrando en el Seat Altea oficial con tirones de pelo y desmayo a la salida del juzgado?

  M. Rosa i C. Casanova ¿ICV, Podem y los Comuns seguirán participando en el procés? com ens afectarà als Comuns seguir fent l’idiota a la foto del prusés?

  S. Sierra Es consolidarà Puigdemont com a líder del Pdecat?

  @lolorafagas @bcn_bleach habrá finalmente en 2017 referéndum separatista en Cat no pactado con el Estado? Per substituir el referèmdum (i abans de les properes plebiscitàries) faran un altre ‘procés participatiu’ o ni tan sols?

  Cinta f.
  estudis i per la meva situació sentimental/sexo-afectiva.

  Q. Esteban Si hi ha noves eleccions a la vista (a Catalunya)… com quedaran els partits polítics amb representació parlamentaria?

  M. Miguel el Valencia desciende a segunda división?

  I.Heba
  A mi m’agradaria saber si al 2017 es durà a terme la rotació de l’Alcaldia de Sabadell i si en Berlanga serà Alcalde de la capital del Vallès.

  M.S.J. Moya Jo et vull preguntar si em renovaran a la feina i saber si el meu govern municipal seguirà fent shows de trencar interlocutòries judicials i si seguirà aguantant aquest any.

  X Gonzalbez Conseguiran els comuns liquidar definitivament ICV?

  @Kataphraktes les mesures economiques d Trump conduiran cap a 1 guerra freda amb Xina?

  M. Arderiu Com anirà la meva vida sexo/afectiva (copiant l’argot de certa gent) i si deixarè d’estar enganxat al mòbil

  @Jorgenavarro97 Se presentará Pdro Snchz a unas futuribles primarias del PSOE? En caso afirmativo, ¿crees que las ganará?

  P. Font Ens independitzarem enguany?

  G. Poblet la burbuja de los alquileres se pincha o sigue subiendo? Habrá alguna medida que nos beneficie a pobres inquilinos?

  J. Soriano ¿Se hará un disco tributo a David Bowie?

  M. Rebollo Se fracturara Podemos y una vez más la lucha cainita decepcionará a millones de votantes

  @joancecejoan autonòmiques primavera o tardor?si autonòmiques primavera què passa amb nou subjecte polític? Fora de joc? Seguim QSQEP?

  @tonicantona
  un cop inhabilitada Forradell, la veus col.locada i en nómina a la Fundació Irla?

  @luismita Por dónde se meterá Junqueras el referéndum y a cambio de cuánto dinero?

  M Saa el trabajo y el amor

  P Banasco Les noves superilles seran un èxit?

  G Poblet
  quien será el o la candidato/a a la Generalirat de “los comuns”?

  M.L. Garcia Serà Xavi Domènech el cap de llista dels Comuns a la Gene?
  Aconseguirà l’Albano vèncer les Forces del Mal que el volen arraconar un altre cop?

  @lolorafagas
  habrá finalmente en 2017 referéndum separatista en Cat no pactado con el Estado? Un abrazo.

  @rubicom2012
  Pujol, Ferrusola, Millet o Montull a la garjola?


 2. Hola! El meu fill de 16 anys, està decebut amb els estudis i no vol estudiar. El curs vinent segurament farà un canvi d’orientació. L’encertarà, trobarà el seu camí O seguirà en l’apatia actual. Merci


 3. 1) Què hauria de fer a nivell laboral? Tirar per la sociologia que és el que he estudiat o per elaboració de cervesa artesana que és una gran passió que tinc?

  2) Artur Mas es quedarà a la paperera de la història?


 4. 1) Hi haurà referèndum aquest 2017? I si el tenim acabarà sent un 9N o l’Estat haurà d’arribar a suspendre l’autonomia?
  2) Veurem grans canvis en els lideratges dels partits polítics? Diuen que Puigdemont no és vol tornar a presentar, Ada Colau o Domènech pel nou subjecte En Comú, la CUP no pot repetir candidats al parlament, Albiol com a líder està molt desgastat a Catalunya… Inclús en el panorama espanyol… Tornarem a veure a a Pedro Sánchez, i ara carregant-se el govern o toca sudanisme?

  Segueix així, m’agrada llegir-te!
  Bones festes i molts ecopetonets!


 5. Les meves dues preguntes:

  1. Què passarà amb la ultradreta a Europa al 2017? Sobre tot, amb les eleccions presidencials a França en poc més de 3 mesos…arribarà Le Pen a l’Elisi? (Fa por només de preguntar-ho)

  2. Veus a l’horitzó algun tipus d’acció conjunta de l’oposició – vegi’s moció de censura – per fer fora Rajoy del govern central?

  Pendent del resultat de #TarotArqueoleg!! Bona feina i bona entrada d’any! 🙂


 6. Després que NO se celebri el referèndum (ni em plantejo que tingui lloc), Puigdemont disoldrà el govern i convocarà eleccions?
  En cas contrari, quina nova pastanaga es treurà del barret el processisme per seguir vivint del cuento?


 7. Quan deixarà ICV de tenir deutes amb La Caixa?

  Quants segles més l’esquerra espanyola deixarà governar la monarquia borbònica?


  • Aquestes preguntes, òbviament, no compleixen 2 de les 3 condicions que he expressat. No son acceptades.


 8. En quin mes del 2017 començarà la Gran Guerra Nuclear? Com serà? Estats Units contra Xina, o Estats Units o contra Rússia?


 9. No s’hi val! Sempre te pones en lo peor i encertes per allo de ‘piensa mal y acertaràs’. Preveu alguna cosa guapa, porfa! 😊😊

  El dia 26/12/2016 9:18 PM, “Reflexions d’un arqueòleg glamurós” va escriure:

  Arqueòleg Glamurós posted: ” Un any més aquest blog posa a la disposició de tots els seus lectors una consulta gratuïta per conèixer que ens depara el proper 2017. Jo, òbviament, no crec en absolutament res d’aquestes magufades frikis però, per alguna estranya raó que se m’escapa, “


 10. Hola! Política i personal:

  1) Aznar i Trump es veuran?
  2) Continuaré a la mateixa feina?

  Merci!!!


 11. Estic lligada a una feina que no té res a veure amb mi. Cambiaré a una altra millor? Gràcies!


 12. 1) Com anira a l’amor?
  2) Canviare de feina?


 13. Convocarà Escòcia un nou referèndum d’independència apel·lant a la seva majoria antiBrexit? En cas afirmatiu, el guanyarà?


 14. Como máximo responsable de los mossos, ¿se auodetendrá Puigdemont si el TC así lo ordenara? ¿ Ordenaría a los mossos que lo detuvieran, como ha ordenado la detención de los concejales de Berga y Vic?


  • Lamentablemente tengo que anular tus preguntas ya que el enunciado está mal planteado. El Tarot responde a preguntas sobre el futuro, no a hipotesis sobre premisas condicionales. Lo siento.


 15. a) Tinc un plet obert amb un germà per una divisió d’herència ai voldria saber quina possibilitat tinc de beneficiar-me, i sobretot si ens podrem reconciliar algun dia.

  b) Atès que s’acosta el centenari de la revolució més important del segle XX, voldria saber si se’n farà alguna commemoració oficial, i si serà Putin qui la presidirà.Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: