h1

Les 10 perles de Carles Puigdemont

gener 11, 2016

Finalment la CUP ha decidit cedir davant Convergència, mitjançant un pacte extremadament humiliant, i mantenir en el poder a la dreta, l’estatu quo i l’establishment oligarca a canvi de no aturar el miratge il·lusori del Procés. Seguidament faig un recull de les “perles” més destacades de Carles Puigdemont, aquest individu que a partir d’avui governarà Catalunya perqué així ho ha volgut la CUP.

1.- Ha governat amb el suport del PP i de tràsnfugues  No ho dic jo, ho diu Lluc Salellas regidor de la CUP de Girona al seu blog

#puigdemont dreta

“CiU i el PP han acordat les principals polítiques de la ciutat en els últims quatre anys. Una veritat com un temple. Bé, ells dos i els trànsfugues. Cert. A tall d’exemple, quatre propostes centrals aprovades gràcies a aquesta sòlida aliança conservadora: l’ordenança de la civilitat (de les més restrictives del país), la compra del Fons Santos Torroella (una hipoteca per anys), les ordenances i els pressupostos (al fons a mà dreta) o el Pla Especial de Les Pedreres (sense consens de ciutat ni de barri). Tot des d’uns despatxos on no sabem què i com s’ha pactat. Unes aliances que han vingut en paral·lel a les propostes que fèiem des d’altres grups municipals que, massa sovint, han estat desateses. El casori del sr. Puigdemont amb el PP ha estat com el de les grans estrelles del rock: sense fotografies però pel boc gros i sense contemplacions. Per tots els mitjans. Sense cap autocrítica.”

2.- Va tractar de desallotjar el Bloc de Salt, ocupat per la PAH i famílies desnonades en extrem risc de pobresa: No ho dic jo, ho diu la PAH de Girona i Salt

“CARLES PUIGDEMONT (CiU) VA IMPEDIR QUE PROSPERÉS UNA MOCIÓ EN DEFENSA DEL BLOC-SALT AMB EL SEU VOT DE QUALITAT COM A ALCALDE DE GIRONA. POC DESPRÉS EL TRIBUNAL DE DRETS HUMANS D’ESTRASBURG VA ATURAR EL DESALLOTJAMENT PERQUÈ NO ES RESPECTAVEN ELS DRETS HUMANS MÉS BÀSICS. AIXÒ VA PASSAR FA DOS ANYS. DESPRÉS PUIGDEMONT HA SEGUIT DEMOSTRANT LA SEVA MANCA DE VOLUNTAT POLÍTICA PER A ATURAR EL DRAMA I INJUSTÍCIA DELS DESNONAMENTS. FARÀ EL MATEIX COM A PRESIDENT DE LA GENERALITAT? AL BLOC-SALT, USURPAT PER LA SAREB, VA TORNAR A SER ALLIBERAT PER LA PAH-GIRONA-SALT I ARA HI VIUEN 14 FAMÍLIES, AMB UN TOTAL DE 24 NENS I NENES.”

#Puigdemont

3.- Va posar cadenats a les escombraries dels supermercats per impedir que els pobres agafessin menjar. No ho dic jo, ho diu El Periodico

“L’Ajuntament de Girona ha posat en marxa una iniciativa singular per evitar que els indigents s’alimentin dels productes caducats que els supermercats llencen a les escombraries. Des d’ahir, la ciutat disposa d’un nou model de contenidor de residus orgànics que se sumaran als que utilitzen la majoria de veïns per llençar les deixalles. Són iguals que els altres, però tenen una petita (però destacada) diferència que els caracteritza: estan tancats amb un candau perquè els súpers posin sota clau els productes que llencen perquè no són aptes per al consum.”

4.- Va participar en la beatificació de 3 monges del bàndol franquista a la Guerra Civil, juntament amb el Ministre de l’Interior: No ho dic jo, ho explica ell mateix a la seva web

Puigdemont7“Un dels punts àlgids de cerimònia ha estat quan s’ha descobert la imatge de les noves beates i quan s’ha traslladat a l’altar de les relíquies de les tres beates, portades per germanes de l’Institut i familiars.  En finalitzar la celebració, el bisbe de Girona, Francesc Pardo ha remarcat, dirigint-se a totes les religioses de Sant Josep de Girona: “La beatificació de les vostres germanes màrtirs manifesta la veracitat de l’Evangeli que viviu i testimonieu”.

5.- Considera que els Fets del Parlament, quan el 15M va obligar a entrar a Artur Mas en helicòpter al Parlament, es un acte indigne i antidemocràtic. Curiosament molta gent de la CUP, gràcies als quals ell serà President, van participar en aquell acte.

##puigdemont 15M

6.- Te un odi furibund i patològic contra el marxisme que recorda al senador Joseph McCarthy  dels pitjors temps de la caça de bruixes i de la Guerra Freda. Això no ha impedit que sigui investit amb vots d’un partit anticapitalista i d’un marxisme extrem, proper al trostkisme.

Puigdemont3Puigdemont2Puigdemont87.- Es va gastar 3,7 milions d’euros públics en una col·lecció d’art, d’un col·leccionista privat, i ho va carregar a la factura de l’aigua. No ho dic jo, ho diu la revista Cafè amb Llet

“Els 3,7 milions d’euros que es va gastar l’alcalde de Girona en quadres sortiran de la factura de l’aigua dels ciutadans.El passat 15 de març,  mentre es votava la proposta al ple, membres de la PAH i la Xarxa de Drets Socials es van manifestar a les portes de l’ajuntament: «No tenim casa per penjar-hi quadres» cridaven.”

8.- El seu cap de campanya va ser detingut per formar part de la trama corrupte del 3%. No ho dic jo, ho diu Ok Diario

“El jefe de la campaña electoral que llevó a Puigdemont a la Alcaldía de Gerona en 2011, Josep Manel Bassols, fue detenido el pasado 21 de octubre por la Guardia Civil, durante el desarrollo de la tercera fase de la operación Pretoria contra la corrupción de CDC, el partido de Jordi Pujol y Artur Mas.”

 9.- Creu que els polítics imputats per corrupció NO s’han d’apartar del càrrec. Això, segons diu, malmetria la confiança de la ciutadania en el Procés. No ho dic jo, ho diu la seva web oficial de l’Ajuntament

##apuigdemont

10.- Va contractar a la constructora d’un alcalde convergent per fer una obra pública. No ho dic jo, ho diu La Directa, diari afí a la CUP.

“Unes obres menors al barri de Sant Daniel de Girona podrien obrir la caixa dels trons en una ciutat que, fins ara, ha aconseguit mantenir-se al marge dels escàndols de corrupció. L’alcalde Carles Puigdemont (CiU) ha adjudicat a Freixas i Freixas, S.L. unes obres valorades en 69.559,79 euros amb les quals es renovarà la coberta de l’antiga escola de Sant Daniel, un espai utilitzat per diferents entitats veïnals.”

PD: I més Perles!!-  La revista La Directa fa un altre recull on repassa el suport de Puigdemont al sionisme, a l’Opus Dei, la brutalitat policial, desnonaments, restaurants de luxe…

Això no vol dir que, a partir d’ara, hagi de ser igual de dretà. Ja no governa amb el PP, sinó amb ERC i el suport de la CUP. Li donarem els 100 dies de gràcia, que ells no van donar a Ada Colau, i després valorarem si ha valgut la pena la inmolació cupera… o no.

49 comentaris

 1. No tinc la paciència de llegir tanta parrafada, però per demostrar la teva ignorància, es van tancar els contenidors d’escombraries a canvi que els que no tenen res per menjar poguéssin fer-ho en menjadors socials en condicions de salut mínimes.

  http://www.diaridegirona.cat/comarques/2012/06/16/leconomat-girona-aten-840-families-preveu-que-finals-dany-superin-miler/567833.html


  • Nano, visc a Girona, això és mentida. Es van tancar els contenidors amb la excusa de què havien hagut una série de sense-sostres que havien patit greus intoxicacions alimentàries al Trueta, cosa que va ser desmentida pel propi hospital, i després es va confesar que tot es debia a diverses queixes de veïns molt concrets respecte als venedors de xatarra, que buidaven els contenidors i ho deixaven tot fet un fàstic. Puigdetrons, amb la seva constant criminalització de la pobresa i despreci absolut, va decidir tancar els contenidors d’orgànica perquè la gent no hi pogués rebuscar.


   • A més a més, precisament la Sopa a aquella època (i encara ara) estava molt desbordada.


   • ZAAAAAASCA!! Merci ECG!


   • Tant greu sembla tancar contenidors de residus orgànics? És clar que manca de total salubritat el fet que gent (pobra o rica) rebusqui en contenidors. Cal prendre altres iniciatives com podrien ser donar aquests productes just abans de llençar-los o evitar que hi hagi gent amb necessitats tant importants com l’alimentació, però veig necessari impedir que la gent agafi escombraries dels contenidors, més encara si són d’orgànica i rebuig!


    • Si es cierto, tendría que haber una ley u ordenanza que obligara a los supermercados a donar los alimentos recién o apunto de caducar a donarlos a comedores sociales, no dejarles que lo tiraran a la basura, a no ser que estuvieran en mal estado. Como la gente que duerme en la calle, en los cajeros, ya que los ciudadanos somos pocos solidarios con estas personas, en todas las ciudades debería de haber albergues suficientes para acogerlos y recibir atención psicológica, ya que muchos están metidos en un bucle de donde no pueden salir por si solos.


 2. Déu n’hi do el decàleg progressista del senyor pel qual la CUP s’ha autodestruït!!

  Molt bona feina de recerca! Molt millor que el trist paper que feia ahir l’Arrimadas repassant la tuitteca presidencial! Ara, que ella i el seu partit segur que comparteixen amb Puigdemont molts comentaris antiesquerrans i accions conservadores. Per això no ho van criticar…

  Sigui com sigui, hi ha gent amb les mans lliures per defensar l’autogovern, el referèndum i les polítiques socials de debò des del Parlament; i també amb les mans lliures per teixir alternativa d’àmplia base des del carrer, amb la participació de tothom, per bastir candidatura guanyadora el 2017!!

  Som-hi!!


 3. […] Glamboy69 | Finalmente la CUP ha decidido ceder ante Convergencia, mediante un pacto extremadamente humillante, y mantener en el poder a la derecha, el statu quo y el establishment oligarca a cambio de no detener el espejismo ilusorio del Proces. Seguidamente hago una recopilación de las “perlas” más destacadas de Carles Puigdemont, este individuo que gobernará Cataluña porque así lo ha querido la CUP. […]


 4. Una de les perles (o, potser, una ostra sencera plena de perles) que et deixes al tinter és que aquest “figura” va ser un dels impulsors de les Joventuts Nazi – onanistes de Catalunya (JNC), les tan democràtiques joventuts de l’slogan “Fora colons!” on la canalla conyvergent juguen a l’Exin Països Catalans, decidint qui és català i qui no ho és i a qui cal “expulsar” per “invasor” o “coló”. Em cago cent-mil vegades en la mare que va parir a tant de feixista que ahauria d’estar a la garjola per atiar l’odi xenòfob i, en canvi, està grimpant en la piràmide i en l’estafa piramidal del putu poder Conyvergent – Neocon dels collons! A veure si cony-fecciona una llista negra de no-nacionalistes, fills de matrimonis “híbrids” com jo mateix, que diria el fatxa del Barrera, apàtrides, llibertaris, gent d’esquerres conseqüent (és adir, internacionalista i al·lèrgica als discuros etnocèntrics) i intenta “fer-nos fora” de la finca propietat privada dels Pujolone i dels Mas-overs del mas. Si té gònades per fer-ho!!

  Salut i lliurepensament!


  • Els catalans fills de matrimonis “híbrids”, “xarnegos” i “mestissos” esperem amb ganes que passi, que se’ls hi caigui la puta careta d’una vegada. Tanta morralla amb “moviment pacífic” i blablabla… La violència està en gent com aquesta aberració de la dreta.


 5. […] Glamboy69 | Finalmente la CUP ha decidido ceder ante Convergencia, mediante un pacto extremadamente humillante, y mantener en el poder a la derecha, el statu quo y el establishment oligarca a cambio de no detener el espejismo ilusorio del Proces. Seguidamente hago una recopilación de las “perlas” más destacadas de Carles Puigdemont, este individuo que gobernará Cataluña porque así lo ha querido la CUP. […]


 6. Com porteu lo del grup propi a Madrid? Estem davant del record de l’incompliment més ràpid d’una promesa electoral?


  • Incompliment?? Faltes a la veritat, manipules i menteixes. Podem està batallant perqué així sigui i es PP-PSOE-C’s qui ho vol impedir.


   • Perdona, però hi ha mil declaracions dels candidats d’En Comú Podem dient “tindrem grup propi”, no deien “Intentarem negociar amb PSOE i PP per tal de tenir grup propi” Si no depenia de vosaltres ho haurieu hagut de dir. I que consti que preferiria que En Comú poguem tingués grup


    • Tornes a mentir i manipular. Nosaltres, a diferència dels procesistes, partim del racionalisme empíric i no del pensament màgic i voluntarista. Sempre hem dit que tindriem gup pròpi si es donaven les condicions legals i polítiques perqué així fos.
     Les legals es donen, les polítiques veurem.
     En tot cas qui no en tindrà sota cap concepte son ERC i DiLL. Igual si ho desitgen molt fort…


 7. Mención aparte es lo de ‘130è President de la Generalitat’. Es decir, se falsifican ellos mismos una lista en el año 2010 y ya es como la lista oficial de supuestos Presidentes de la Generalitat, que no es más que la lista del eclesiástico con más rango que hubiera en el brazo eclesiástico de las Cortes. Pues si tan sucesor de Cruilles es, me gustaría verlo postrándose ante el Rey de Aragón y Conde de Barcelona, como manda la todopoderosa tradición.xDD Además que técnicamente el ”Presidente de la Generalitat” debería ser el obispo con más rango en Cataluña.


 8. Punt 3: Va posar cadenats després d’arribar a un pacte amb les grans superfícies, que repartirien el menjar que no llençarien. Per tant, no s’havien de remenar els contenidors.
  D’altra banda, no sé fins a quin punt és d’esquerres aprovar que la gent rebusqui a les escombraries. Més d’esquerres és ajudar-los un mateix. Però sempre és més vistós queixar-se dels altres.

  Punt 4: participar amb algú del PP en un acte no vol dir ser el PP. CSQP ha votat el mateix que el PP. Tu mateix cites mitjans afins al PP en les teves crítiques al sobiranisme, però seria molt malpensat per part meva pensar que sou el mateix.
  I les tres monges van ser beatificades per ser màrtirs de la fe, probablement assassinades per escamots anarquistes. És un dels motius de beatificació habitual, i, essent catòlic, tampoc és tan estrany que es participi en un acte així. Ho dic jo, ateu.

  Punt 6: Des de quan és immoral detestar el marxisme, i des de quan és prova de corrupció? Potser és que no podeu suportar que les vostres doctrines polítiques no convencin una part de la població? Jo, socialdemòcrata, puc entendre que no participeu de les meves opinions, però això no us fa malvats ni execrables.

  Punt 7: va comprar una col·lecció per al municipi a través d’un préstec. Pot ser que no sigui la manera més preciosa de fer-ho, però va pel municipi. Ho dic perquè és molt senzill elaborar un relat que ho faci aparèixer com a escandalós.

  La resta, no puc rebatre-ho. Però vull acabar plantejant-te un parell de coses:
  -Realment pretens ser “objectiu i racional”? Tot tu estàs impregnat d’ideologia marxista. Això no és un problema, cadascú te el seu relat. El problema apareix quan pretens ser universal.
  -Sovint ens anomenes, als independentistes, hiperventilats. Més val buscar la biga al propi ull, encara que sigui només de tant en tant.


  • Si tan “socialdemòcrata” t’autoconsideres, hauries de tenir clar l’objectiu principal de la socialdemocràcia que no és altre que l’emancipació o “AUTODETERMINACIÓ de la classe treballadora i no pas el dret d’autodeterminació de les nacions, invent burgès” (en paraules d’una socialdemòcrta, Rosa Luxemburg). Ep, jo no em considero socialdemòcrata, si nó aprenent – aspirant a llibertari. I les monges franquistes, si no saps qui les va assassinar, tanca la boca i estalvia’t el “probablement”. Perque “probablement, NO, documentat 100% tinc dos oncles afussellats per uns escamots, dos oncles de la FAI assassinats (com tants altres anarquistes) pels escamots feixistes d’Estat Català – ERC. Per que el vi amb coca-cola és calimotxo i el “socialisme” barrejat amb nacionalisme és i sempre serà FEIXISME.


   • Anem a pams. Primer de tot: no ens posarem a discutir sobre qui té familiars assassinats per qui o per què. El meu besavi va ser perseguit per la FAI per catòlic i burgès, com tants altres coneguts. És lògic, des del meu referent, que digui que el més probable és que fossin escamots anarquistes. I ho dic com a fet, no com a queixa. Puc entendre els motius anarquistes.
    Segon. Filosòficament, que no políticament, sóc marxista, és a dir, entenc que el sistema és una totalitat en la qual s’engloben tots els seus processos, emanats del sistema productiu. I ara et plantejo un dubte: si et dic que la globalització és, en tots els seus àmbits (econòmic, social i cultural), un producte plenament anglosaxó, i, concretament, americà, ¿no és justiticable un alliberament nacional-cultural com a atac precisament a aquest sistema capitalista que pretén fagocitar tot allò que no és ell?
    Som al segle XXI. Els paràmetres de les ideologies canvien. No ho oblidem.


    • De quina “cultura” i de quina “identitat cultural” em parles? La cultura dominant en tot lloc i en tot moment és sempre la cultura de la classe dominant. Ara l’enemic són els USA? em pensava que eren els “pèrfids espanyols” i “el sevillano carregat d’andalusos morts de gana enviats per Franco a espanyolitzar Catalunya” (en paraules de la vostra sòcia de Junts x 3%, vull dir sòcia de les CUP, la Montse Carulla). Ací la única guerra que té més vigència que mai és la Conquesta del Pà kropotkiana. Mentrestant, les “identitats col·lectives”, aquest invent de botiguers panxa-contents és de la incumbència exclusiva dels botiguers. El socialisme és internacionalista i té la prioritat d’eliminar les classes i la propietat privada dels mitjans de producció o no és socialisme. I la cultura és, o haria d’ésser, la de cadascú o et sembla poca riquesa cultural 7.000 milions de cultures, apreciant, està clar, tot allò d’UNIVERSAL que té la cultura (o la música, les matemàtiques o l’astronomia són “ianquis” o són “catalanes” o són “cameruneses”…?)


     • Estàs assumint una sèrie de postulats que jo no he dit. Tot seguit, et repeteixo que no som al segle XX: tu seràs tot lo internacionalista que vulguis, però t’estàs comportant com un localista absolut, i antiquat. Avui en dia la classe dominant són les multinacionals, que responen al capitalisme salvatge americà i importen l’american way of life, si no, fins i tot, una espècie de feudalisme del capital. Segon punt: per moltes extraccions culturals que t’atreguin del món, cosa lloable, mai les podràs absorbir. Principalment perquè creem el món des de l’idioma, des de la llengua: és de presumir que tot el que puguis entendre d’allò de les altres cultures passa pel filtre dels propis referents que et dóna la teva llengua materna. Per tant, el ser “ciutadà del món” és, en aquest sentit, una il·lusió; a no ser, és clar, que assumeixis una llengua internacional, que a la vegada vindria imposada per la classe dominant, que avui en dia no respon a una classe local estatal sinó més aviat a un país, que ha creat el sistema que avui impera. EEUU.
      Tu pots seguir pensant en Kropotkin, en Marx, en Engels, en Proudhon o en qui vulguis, però et torno a repetir: el món on vius és fill del segle XXI, no dels teus pensadors del XIX. Pots ser llibertari, però per ser alguna cosa més que teòric necessites avançar.


 9. Amb això dic que tota producció humana respon a una cosmovisió, que surt d’una concepció del món determinada en part per les circumstàncies econòmiques i en part pel substrat cultural. El capitalisme és fill del protestantisme. Amb això et dic que és absurd ignorar-ho si és vol comprendre el món i interactuar-hi.


  • M’acuses a mi de donar moltes coses per suposades i ets tu qui es pren la llicència d’extrapolar què és el que conec i què és el què ignoro i si visc ancorat en el s. XIX o si em refugio en la teoria i en els teòrics. Bé, aquest no és el lloc per exposar les meves “credencials” (pertinença a la CNT, lluites en el món laboral i en 50 entitats ecologistes, p.e.). Reconéixer la vigència de “La conquesta del pà” kropotkiana, és estar “antiquat”? On vius, a Disneylandia? passa’t per les cúes de la Creu Roja i veuràs si el pà és essencial o una preocupació d’ociosos! L’àlgebra es va desenvolupar abans de Crist i és tan vigent que es la base de la informàtica. Quant a la cultura i a la tan manida tesi d'”una llengua = una cosmovisió” (o “una llengua = un filtre de tot allò que veiem / assimilem”). Mentida podrida, en cas contrari ni Nietzsche, ni Camus, ni Homero foren traduïbles. A banda, no sé per quin “filtre” lingüsitic cal passar la música de Coltrane o un quadre de Kandinsky. Que sí, que la cultura que t’envolta és important i la llengua pot ser apassionant (a més d’una eina, jo estimo el català, però en el mateix pack d’aquesta estimació NO incloc ni la hispanofòbia ni la anglofòbia, què hi farem!), et pot condicionar i, inclòs, et pot determinar. A mi no em rota els collons que em determini i procuro que em condicioni el més mínim. pel que fa a la globalització, mandacollons que els qui defenseu “l’alliberament” de la pressó del Caputalisme apeleu a fer-ho en funció de la camisa de presidiari que ens ha estat donada a cadascún, perquè un genocida (Jaume I) va conquerir fins aquella rivera d’aquell riu i fins allà “és Catalunya” i per això demanem una evassió de la pressó per cel·les diferents, no per afinitat en la rebeldia, ajuntant-nos de la mà amb els tan “anti-globalització neocon” com els merdosos d’ERC i CiU, tots plegats, explotats i explotadors, som “un mateix poble”… el que hauries d’entendre tu és que el capitalisme és apaàtrida total mentre fomenta justament això, que la gent apeli al mite feudal, per comptes de crear una AIT mundialment forta que li planti cara.


   • 1-Em prenc la llicència d’extrapolar el que coneixes perquè parles com un revolucionari de finals del XIX. La lluita pel pa encara existeix, sí, i és més vigent que mai. L’àlgebra ha passat per molts canvis.
    2-Nietzsche, Homer i Camus són traduïbles, sí: però si sabessis de literatura, sabries que el “problema de la traducció” és encara un debat enorme. Que tu no el vegis és força diferent.
    3-A tu no et rota els collons que et determini la cultura en la qual has nascut, i està molt bé. El problema és que és el col·lectiu el que crea la teva identitat. Així doncs, considerant que no hi havies caigut, assumeixo que segueixes ancorat a la Belle Époque, perquè encara creus en la possibilitat d’un Jo independent.

    Però per resumir, només diré una cosa: estàs antiquat precisament perquè no has entès res del que t’he dit.
    Ah, i relaxa’t. Jo no t’he alçat el to en cap moment fins ara.
    Dit això, no contestaré més. Tu, Jo lliure, fes el que desitgis.


    • Se m’ha retallat un fragment: sobre la lluita del pa, sí, existeix i és més vigent que mai. Però ja no lluitem amb fusells de forrellat ni ens enterrem a trinxeres; pel mateix motiu, l’evolució social ens ha portat a haver d’encarar la lluita pel pa d’una altra manera.


     • És més, i encara un últim comentari: no tinc ni hispanofòbia ni anglofòbia. Però si no veus que en l’ús preferent de determinades llengües hi ha, també, un exercici de poder brutal, senyal que, definitivament, estàs ofegat al tombant del XIX. Per sort, a casa tinc un manual d’esperanto. Només per si de cas.


     • Bé, deixem-ho córrer, ja que et negues a continuar. gràcies per “ubicar-me a les acaballes del s. XIX”. Ja són quasi 2 segles de diferència de la vostra data “fetitxista” del 1714, al s. XVIII i en un context FEUDAL, anyorant no sé quin collons de “democràcia” (!!!???), quin collons de “llibertats” (dels clèrics i dels “senyors”?) i quin collons de “Govern propi” (un ens de recaptació d’impostos)… Jo continuaré, segons tu, aturant projectes urbanístics en espais naturals “recitant amb un megàfon a Réclus” i col·laborant en la resolució de conflictes laborals, dlat d’una tarima i, en un faristol, recitant a Proudhon. Tuer le cadavre!! (que deien els surrealistes francesos a principis del s. XX, expressió avui més vigent que mai, tractant amb termostats nazi-onanistes!).


 10. Si ha de servir perquè els analfabets i bruts espanyolots deixin de manar-nos després de 300 anys per mi qui sigui el president me la pela


  • Un nou exemple de que el nacionalisme es racisme pur i dur


   • Un nou exemple que només mires allò que et dóna la raó. Això també són prejudicis.


  • Qui et penses qui havia fa 300 anys? La Núria Feliu? Dieu cada una q tela. Els idiotes q trobo cada dia deuen ser tots tots tots espanyolots com dius tu, cap d’aqui e indepe


  • Ospa! tens 300 anys d’edat? si és així, quan vas rebre el tracte de favor proteccionista de la “teva” indústria tèxtil en detriment de la resta d’indústries tèxtils “espanyolotes i brutes” i dels productes tèxtils anglesos (millors i més barats) i les prebendes amb el colonialisme del carib i Hispanoamèrica per part dels bruts espanyolots, per què no et queixaves i vas muntar una “V” o una cadena humana? Ah, no, és clar que “pertànyer a la bruta i analfabeta Espanya” supossav un negroci en negre súper exitós traficant amb esclaus, fins que la bruta i analfabeta Espanya va haver de recordar als negrers “catalans” (per exemple el pare de Macià) que l’esclavitud estava prohibida i vàren fer cas omís. Recordem el que ens interessa i obviem el que ens interessa d ela Història. dissenyem les premisses a mida del resultat que volem obtenir flasejant el que ens rota. Així, els nazi-onanistes, cony-strueixen la “nació”. M’importa una merda si es tracta d’un merdós nazi-onanista espanyolista o d’un burgès o d’un nen de papà panxa-content catalanista: tot el nazi-onanisme és la mateixa merda infecta, putrefacta i radiactiva. mentrestant, ELS PROBLEMES REALS, APARCATS, evidentment; va ser envoltar el Parlament i activar l’estratègia de sacsar una merda d’estelada 8tan merda com la rojigualda, aclariment per a termostats nazi-onanistes pels quals “criticar el nazi-onanisme català = ser anzi-onanista espanyol”, comprenc que no donéu per a més…).


   • Camarada, aplica’t la Llei de Godwin. Cada dia estic més convençut que qui veu feixisme per tot arreu és el rei del feixisme.


    • Visc on, als mapes polítics de coloraines pintats amb la sang de les víctimes de tantes invasions, hi diu “Catalunya” i, ves què hi farem, el Front Nazional s’encarrega de matxacar un discurs nacionalista monotemàtic per terra, mar i aire amb Montserrats carulles, pilars Raholes, Salamartins, Junqueras i demés imbècils parlant constantment de no sé quin ADN superior i de morts de gana vinguts a “espanyolitzar-nos casa nostra”… Tu pots veure-hi el que et doni la gana. Jo hi veia feixisme en estat larvari i, darrerament, feixisme PUR i DUR. T’asseguro que quan vaig, per exemple, a la muntanya veig altres coses (conglomerats, granits, calcàries, voltors, senglars), però què hi farem els dies de cada dia veig i sento discursos feixistes o proto-feixistes. Algú “els ha posat ací”, a mi què collons m’expliques.


     • T’ho repeteixo: qui veu feixisme a tothom excepte en sí mateix i els seus és un feixista a la seva particular manera,


 11. M’alegro profundament que al final la dreta catalana hagi sigut (una vegada més) intel·ligent, en aquest cas amb la negociació amb la CUP. En l’esperit clàssic de les esquerres, són tan dogmàtics i tan personalistes que el seu únic objectiu era carregar-se en Mas, a nivell personal. I van i donen suport a un de CDC que el primer dia diu que el seu programa és el mateix que en d’en Mas.
  Per a llogar-hi cadires.
  A tots els defensors de la tirania de les esquerres, us recordo unes quantes perles que han fet els vostres al llarg de la història:
  – EEUU, eren els d’esquerres els que no volien abolir l’esclavitut.
  – Unio soviètica. Calen comentaris?
  – Alemanya. Nacional socialisme. No comment.
  – Corea del Nord. El lider…
  – Veneçuela, Bolivia, Cuba.. (comparem fluxe d’emigrants amb immigrants a aquests països?
  – Espanya.. si nois, espanya també. el Franquisme, és en la majoria de sentits una filosofia d’esquerres. Govern molt fort, impostos, subvencions, adoctrinament, sindicats etc etc… de tot menys llibertat individual…

  I tot i això, el món encara és ple de gent que considera les polítiques d’esquerra com a alternativa justa quan sou tot el contrari.


  • Collons! ara entenc per què Franco va afusellar tants maquis i cenetistes i faieros: els devia considerar massa de dretes! I la patronal gangsteril catalana dels anys 20 i 30 i la Lliga de Cambó devien ser fervorosos admiradors de Bakunin, per això van finançar el Alzamierdo (consideràven la CNT massa “neocon”…)… El que s’ha de llegir, hòstiaputa!


   • Es clar! Entre pensaments d’esquerres us baralleu sempre. Normal doncs sou els que porteu la violència en el discurs. Només cal llegir alguns comentaris de per aquí.
    Em pots dir quina política de dretes es va fer durant el feixisme de Franco?
    La seguretat social?El sistema de pensions? Prestacions d’atur? Surt una mica del calaix on t´has posat voluntariament. Salut


    • Sacco i Vanzetti, els dos anarco-sindicalistes nordamericans que van pagar amb la seva vida la conquesta de la jornada màxima de 8 hores, eren uns avançats a la seva època, la Falange s’hi va inspirar… tot lo demés que esmentes, era una còpia de les conquestes socials de les socialdemocràcies per mirar d’acontentar els treballadors, per POR AL SOCIALISME. Si el mur de Berlin havés caigut el 1940, haurien creat una puta merda de “prestacions socials”. Salut 8mental, sobretot).


     • És a dir, que no pots desmentir que el feixisme es una actitut fonamental d’esquerres.
      Per tant, que la única posició que defensa la llibertat de les persones és només des de la dreta. Tota la resta són només variacions de la base teòrica de l’esquerra; govern fort que controla la vida dels ciutadans.
      L’únic que em tranquilitza però, és saber que els pensaments més radicalment d’esquerres, a nivell global sou residuals, i cada cop aneu a menys (per allò del sentit comú).
      Un dia madurareu, i direu, “OK, el capitalisme és la millor solució als problemes del mon”
      Salut


 12. Oriol Rissech gener: 18, 2016 at 10:31 am, escrugué:
  «T’ho repeteixo: qui veu feixisme a tothom excepte en sí mateix i els seus és un feixista a la seva particular manera,»

  M’ho pots repetir les vegades que vulguis acompanyat d’un croquis 3D realitzat amb Solid Works. Primer: aquesta entrada tracta sobre NACIONALISME i no pas sobre Geologia (i a mi la seva deriva actual, a Catalunya, em sembla feixista). Segón: Cardona i civit, Barrera, Dencàs, cambó, Franco, Hitler, Mussolini, Sala martín, Rahola, etc., SÓN “TOTHOM”…??!! Si vols, quan l’entrada parli de “Apoyo Mutuo” (una nova proposta llibertària en la ona de Democràcia Inclusiva), et demostro que puc NO veure feixistes on NO n’hi han, però vés què i farem si l’autor del blog ha creat una entrada monogràfica sobre un tros de neocon feixista de tres parells de nassos. Si preténs que en el F de P del Puigdemont hi vegi ni tan sols un “demòcrata” (en la seva acepció burgesa), ho tens clar.


  • Segueixes parlant exclusivament de llibertaris. Tu, tu, tu i els que són una variant de tu. Molt familiar, tot plegat.


   • Ospa dreta!, em pensava que, segons tu mateix, només “parlo de feixistes i feixisme”… a veure si t’aclareixes, nen. Auto-considerar-se un mateix, com he fet, “aprenent – aspirant a llibertari” i have rposat “Apoyo Mutuo” com un exemple, segons tu és d’una egolatria bestial. Com en Glamboy “ICV, ICV i ICV / ell, ell i ell”,… a diferència de TV3, tota la premsa subvencionada nacionalista i els actors polítics professionals, que per comptes de “ells, ells, ells / lo nostre, lo nostre, lo nostre / in, inde, independència” a tothora, es de diquen en cos i ànima a debatre (i resoldre) PROBLEMES REALS, SOCIALS, oi?


    • Segueixes sense entendre res, res de res.


     • Déu et conservi el teu privilegiat intel·lecte que et permet, sembla ser que amb l’ajut d’una bola de vidre, extrapolar què pensen i, inclòs, que fan o deixen de fer els demés. La gent limitadeta com jo, seguirem treballant, creient en allò que ens convenç (no en allò que ens volen convèncer) i denunciant el racisme, el feixisme, les injustícies i tot allò denunciable. I elogiant tot allò elogiable, amb el “filtre de la cultura catalana” o a pulmó lliure, sense filtre. Que et vagi bé, Psssssss!!! – icòleg!


 13. Vist aquest perla el Mas encara era bo doncsDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: