h1

Les meves Prediccions per 2016 #TarotArqueoleg

gener 1, 2016

Un any més faig públiques les meves Prediccions Tarotistes per aquest 2016, responent les vostres consultes que m’heu fet aquesta setmana passada. Espero que es compleixin els bons auguris i que hagi errat els més funestos.

TAROT2

Prediccions de caràcter polític

EGC- En cas d’investir Mas, s’uniran sectors de la CUP a la confluència ECP?

-> Les relacions entre la CUP i En Comú Podem canviaran radicalment. Un sector tractarà de confluir-hi, mentre un altre intrigarà i maniobrarà per tal d’impedir-ho.

Sonia S.Tendremos gobierno en España? Y en caso afirmativo, qué partidos lo formarán?

->Després de llargues negociacions hi haurà un Govern de coalició a Espanya, fruit de la impotència i pessimisme d’alguns. Un greu error que alguns pagaran car.

Miguel Rosa ¿Veremos a la CUP invistiendo a Artur Mas?

-> Sobre investidura d Mas x CUP veig q hi ha un escandalós pacte secret tancat en el qual només una dona sàvia i poderosa s’hi interposa per tal a que es dugui a terme. Potser Anna Gabriel?

@didaclopez Es recrudirà l’ofensiva de la “troika” en forma d’exigències de retallades i privatitzacions, o faran treva

->Les polítiques econòmiques de la Troika es veuran marcades per un major equilibri, diplomàcia i decisions més consensuades.

@tonicantonacreus que el PSOE acabarà facilitant que Rajoy repeteixi com a president?

-> Veig a un Pedro Sanchez molt debilitat que serà recompensat amb un canvi de càrrec. Porta giratòria? Veig a Rajoy de President, tot i que tindrà molt mala sort i haurà de fer front a una possible traïció o pacte fallit.

@Etenfurecido/Dani S./Quim Esteban/Núria LH/@joancecejoan Anirem a noves eleccions catalanes i generals?

-> En quan a Catalunya, veig un estancament en la situació política, amb un rumb erràtic i irracional. Veig que es produeix un succés que tampoc canvia res. Poden ser unes noves eleccions on el resultat sigui similar a l’actual? O una altre cosa, a saber. A Espanya veig la formació d’un Govern molt dèbil, inestable, insegur i desequilibrat.

@illadecebaAguantarà Corbin fins al final de legislatura? Com anira el tema economic i politic a UK?

-> Veig a Corbyn molt debilitat, fent front a errors, baralles internes i obstacles. Va postergant una decisió difícil. A UK la economia li anirà molt bé. Hi haurà un incident polític que generarà molta tensió

Parce/@lfilella- Tindrem un altre polític al capdavant del proces?? Seguirà Mas de President?

-> Després d’un període d’inestabilitat i debilitat veig un lideratge masculí fort, poderós i rigorós al Procés. Pot ser nou… o no.

Pilar/Quim Esteban/@lfilella- Mantindrà Ada Colau el seu prestigi entre les esquerres o farà alguna gran pifiada?/ Saltarà a la política nacional?

-> Cartes un xic dolentes per Ada Colau. Ups! La veig prenent una decisió polèmica i controvertida en relació a un nou projecte. Tot i així es manté forta. Tindrà una enorme influència sobre la política catalana, però haurà d’evitar prendre decisions precipitades.

Oscar ParsiCreus que el PSOE governarà a Espanya amb el suport de Podem?

-> No vaig ni la menor possibilitat d’un Govern PSOE-Podem. Les relacions entre ells seran dolentíssimes i d’una gran rivalitat.

Àlvaro Veus destronat de la secretaria general del PSOE a Pedro Sánchez?

-> No veig a Pedro Sanchez acabant l’any com a líder del PSOE. Les cartes no poden ser més dolentes al respecte

Dani S.- Confluirem de manera orgànica ICV, EUiA, Podem, Equo, Barcelona en Comú… Per tal de crear un nou subjecte polític que vagi més enllà de les confluències?

-> Serà un procés llarg, on caldrà paciència i fugir de la vanitat. Veig un enfortiment de les relacions, però també algunes discussions internes. Òbviament les cartes no poden afinar quin serà el nom.

@davidcfd/@AlfreBos Eleccions a Galícia i Euskadi

-> El PP resistirà prou be a Galícia. A Euskadi, la investidura de Govern també la veig bastant complexe, tot i que aquí no em surt cap canvi.

 Sagitari- Què diuen les cartes sobre la situació a Andalusia al 2016

-> Veig un canvi de Govern a Andalusia. Susana salta a la política nacional?

Quim Esteban- Quin futur tindrà CDC? Aconseguiran refundar el partit o no?

-> Tot i que veig a CDC amb una greu crisi interna, manca de nou lideratge i molt desorientada ideològicament, acabarà resistint.

Leandro Hermoso- Que li passarà a Carme Forcadell? Seguirà sent presidenta del Parlament o es retirarà?

-> Forcadell prendrà decisions erràtiques i absurdes, guiada per la fe i no per la raó.  Aquestes decisions li seran gratament recompensades a llarg plaç. (Vaja, com fins ara).

@joancecejoan Entrarà Garzón i Unitat Popular dins Podemos?

-> A curt plaç no. Garzón estarà molt sol i haurà de decidir de com afrontar les relacions amb Podem, amb grans tensions, però també tindrà un cop de sort que, si el sap aprofitar, serà beneficiós.

@CCarlets Creus que el govern espanyol suspendrà l’autonomia a Catalunya, ja sigui aplicant l’art 155 o de facto?

-> Veig un dictamen judicial controvertit. Res més. Ni independència ni suspensió de l’autonomia.

TAROT1

Prediccions de caràcter personal

Edu Que li espera al 2016 a @ ?

-> Un any marcat per la perseverança, la generositat i la fi d’una etapa que conclourà amb un bon èxit.

Toni Juarez aquest any lligare?Feina ? 

-> Veig una oportunitat de conèixer algú dins d’un nou ambient. Però hauràs de ser pacient i no deixar-te dur per la imprudència. No veig grans oportunitats laborals enguany.

David Places–  La meva parella ha canviat de projecte laboral i ara inverteix en una nova oficina. Serà positiva aquesta nova ubicació? Ens plantegem adoptar un gos però a mi em fa respecte aquesta responsabilitat. Què m’aconselles?

-> El canvi serà positiu, tot i que comportarà un entorpiment del treball i un xic de desordre. El tema de gos no el veig gens clar. Tot i que veig una decisió positiva i guiada per l’amor, pot acabar en un gran patiment i en un error presumptuós.

Parce- Com anirà l’amor, la feina?

-> Veig un any de poc sexe i d’una gran injustícia en la que hauràs de demanar ajuda a un superior.

Raymon- El tema de l’herencia que esta encallada als jutjats, es resoldra el 2016, tindrem sentencia? Com anira la salut de la meva sogra, estará estable o empitjorara?

-> El tema de l’herència es resoldrà definitivament però d’una forma injusta; hauràs de ser prudent. La salut de la teva sogra la veig molt malament, trigarà en estabilitzar-se.

Miguel Gonzalez Jimenez com anirà la meva àvia de salut aquest nou any? Gràcies!

-> Bones noticies! Veig una clara millora.

Alvaro- Amor i feina. Com anirà aquest binomi de cara a 2016?

->  Complicat! Veig un entorn molt negatiu. Hauràs de ser pacient i resistir, defugint del pessimisme.

Gorka Azkoyen- com serà aquest 2016 per a mi pel que fa a feina? Salut!

-> Veig la possibilitat de començar un nou projecte, hauràs de superar els dubtes i recels doncs pot sortir molt bé.

David Cfd- Com m’anirà en l’amor aquest 2016?

-> Uf! Veig un escenari molt complicat i rebuscat. T’hauria de conèixer millor per poder-lo interpretar. Em surt que prendràs una decisió equivocada i hauràs de tindre molta força.

Gustavo Alcaide- Amor y trabajo , esperando respuesta!

-> Veig un any molt positiu on la teva força de voluntat et permetrà arribar a objectius ambiciosos en un entorn. Veig una relació tensa o dolenta amb un superior.

Elisenda VB 1. Com m´anirà aquest any en el terreny amoros/romantic? 2. Com m’anirà en la meva faceta d’actriu/interpretativa, sortirà algun projecte interessant en aquest aspecte?

-> Veig una relació complicada i no gaire estable amb una persona amb un caràcter paternal i rígid. En quant a la faceta artística veig que, tot i que no et sorgiran grans oportunitats, aniràs fent cosetes.

Manuel Saa- Trabajo y Amor

-> El trabajo complicado, tendras que tomar una decisión dificil pidiendole un favor a alguien, posiblemente un jefe, al que odias. En cuanto a l amor, te veo afectado emocionalmente por algun suceso complicado relacionado con algo nuevo.

4 comentaris

  1. les veig totes bastant lògiques…


  2. Gráciles guapo¡


    • Gracies (el corrector m’ha fet el canvi)


  3. […] Si ja vau participar l’any passat: CLIQUEU AQUÍ, llegiu la meva predicció per 2015 i digueu-me si aquesta s’ha acomplert o […]Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: