h1

Les Prediccions del #TarotArqueoleg per 2015

gener 2, 2015

##atarot

NOTA: Com algunes preguntes eren força semblants les he ajuntat en una sola resposta. Altres enunciats eren tan estranys que no els entenia, no podia interpretar les cartes i directament les he descartat. En el cas que hagueu fet més de 2 preguntes per persona he triat les que m’ha donat la gana. Les imatges que acompanyen al post son d’una exposició de FN Vegas Art, ambientada en el Berlín dels anys 20.

Prediccions de caràcter polític

Lo Pato Cavero–  haurem de continuar patint el tietisme de la Núria Feliu durant el 2015? O per contra anem cap a un canvi de referent dins d’aquest context de tòtems faraònico-empalagosos, en qualsevol cas de contrastada datació anterior a l’any de la polka?

-> Veig a Núria Feliu molt esgotada i cansada. Tot i així rebrà una recompensa pels serveis prestats al Procés i acabarà revifant.

Guillem Serrano Pablo Iglesias serà el proper president del govern espanyol?

-> Veig un any molt complicat per a ell, tot i que tindrà la sort al seu costat, haurà de fer front a decisions complexes, disputes internes, qüestionament de la seva autoritat i falses acusacions. No veig gens clar que pugui arribar a la Moncloa aquest any,  però no ho veig impossible a més llarg plaç. He hagut de tirar les cartes diversos cops per aclarir-me i segueixo sense veure’l President en 2015.

Guillem SerranoEs convocarà a Catalunya una consulta legal i pactada amb Madrid?

-> Després d’un temps on les circumstàncies i l’entorn de els relacions amb Madrid seran molt dolentes, en un futur més llunyà veig una forta possibilitat d’entesa i èxit, sempre i quan el pragmatisme del seny s’acabi imposant a la fúria de la rauxa.

 @ETenfurecidoAnirà a la presó algú del Cas Pujol?

-> Veig un llarg i fosc camí, ple de complicacions i dificultats per a que es faci justícia. Aquest any no veig presó per ningú.

@tonicantona/2013Javi: Veus Forradell a Ciu?

->Veig a Carme Forcadell començant un projecte nou, vinculat al poder polític, que serà un fracas degut a la seva impaciència i obstinació.

##atarot1Miguel Rosa- El Ajuntament de Barcelona realizará alguna mejora en el alcantarillado del barrio del Carmel?

 ->Es durà a terme algún projecte de millora, sense gaire coherència ni sentit comú, que a llarg plaç serà perjudicial per la ciutadania.

Ignasi HebaA mi m’agradaria preguntar sobre les municipals a la meva ciutat, Sabadell.

->Resultat amb canvis importants, ple d’incertesa i inestabilitat, que finalment es materialitzarà en decisions bones i encertades.

 @8choa/Ninot/Jeipi/elnoidelbarret- Tindrem a Ada Colau d’alcaldessa de Bcn o Trias continuarà venent-se la ciutat? Quins pactes postelectorals pot haver? Tindrà sort Guanyem? Té alguna possibilitat Alfred Bosch?

-> Veig un canvi radical al Ajuntament de Barcelona rodejat, però, d’incerteses i perills. Tot i un bon resultat per Ada Colau/Guanyem, haurà de fer front a unes negociacions postelectorals molt complexes i difícils, amb enfrontaments i discussions bizantines.

@wilbpack: Aconseguirà en Bilbeny, per fi, trobar un lligam de la catalanitat dels Neandertals?

-> Bilbeny es radicalitzarà en el seu fanatisme paranoic i seguirà comptant amb l’ajuda dels mitjans i del poder català per seguir escampant les seves mentides i badomies.

@jordicastrolealMunicipals 2007: votí CIU. Europees 2014: votí Ciutadans. Resta d’eleccions en què he participat: he votat PSC. La meva pregunta: En el 2015 estaré més definit políticament? Atesa la meva piulada anterior i els meus dilemes constants sobre el referèndum

-> Et veig prenent decisions polítiques guiat per la irracionalitat, els sentiments i la imprudència.

 Maria Luz Garcia: De quin color serà el carnet dels meus jefes a Catalunya Radio?

->Veig un any ple d’intrigues i lluites pel poder, inestabilitat i debilitat al poder de la Generalitat. Però no em surt cap canvi

@kataphraktes Creus q el romanç entre Alfonso Díez i la (ex)reina Sofía durarà molt? Ho ha fet per amor o pels calés l’Alfonso?

-> Veig una relació equilibrada, forta i estable.

@GabrielFP19 Qui serà el sumís i qui l’amo, el de la clenxa mesiànica o l’il.luminat historiador?

-> Veig una cruenta lluita de poder entre tots dos, plena d’obstacles i travetes. Finalment veig que un dels dos bàndols s’acaba imposant, concretament el que actuï amb més rauxa i menys seny.

#tarot1

.

Sonia- El poder deixarà de recolzar als de Súmate en vista del poc èxit?

-> Seguirà a seva submissió acrítica i parasitària al poder, però la seva influència social minvarà progressivament, fins a quedar reduït a un reducte folklòric.

Sonia- S’acabarà el procés infinit?

-> No, en absolut. Entrarà en una nova fase marcada per una nova il·lusió popular que acabarà un cop més en confusió total.

Guillermo/Ninot- Hi haurà avançament electoral a Catalunya ?

-> Veig una fase plena d’obstacles i discussions, que acabarà beneficiant enormement a Artur Mas. Finalment veig una decisió precipitada i sorprenent que en realitat tampoc servirà per res més que per crear més incertesa i confusió.

Guillermo- De cara a les elecciones generals, l’esquerra s’unirà o continuarà anant separada ?

-> No. Gens. El culpable serà la vanitat d’alguns. I això tindrà conseqüències calamitoses.

Jordi- Estaria interessat en saber si la germana del rei anirà a presó , i si aquest bon home i la seva humil femella ens duran un hereu mascle per a la corona.

-> Cristina no anirà a la presó i tindrà un any bastant plàcid. A Letícia la veig bastant dèbil de salut i plena de tribulacions i preocupacions.

Bernat Naudí- Què passarà finalment amb el Pequeño Nicolás?

->Veig que guiat per la seva ànsia de vanitat tindrà certa presència als mitjans, fins que progressivament desapareix. També acabarà tenint algún problema amb la justícia.

 Pepe- Veus a Raül Romeva “reforçant” la llista unitària?

-> Veig a Romeva en un període de reflexió interior sobre el seu destí i tornant a entrar en política. Tot i això, aquest pas serà molt més irrellevant del que ell mateix creurà.

##atarot2

.

Xavi- Creus que aquest cop sí aconseguirem obrir pas amb un mitjà cooperatiu i lliure a Sant Cugat?

-> Doncs no. Falta seguretat, claredat en el projecte i força de voluntat. També veig alguna persona fosca i intrigant que ho posa difícil.

Xavi- Trencarem amb 28 anys de governs convergents a la ciutat (de Sant Cugat vull dir)?

-> No. Veig un govern continuista, però molt més inestable, debilitat i desgastat.

Sílvia Carrasco- Es podrà fer una bona confluència a Sabadell?

-> No serà gens fàcil, veig grans obstacles i dificultats. Però també una possibilitat d’èxit, en el cas que hi hagi resistència, perseverança i que allò vell es sàpiga transformar completament en quelcom nou.

gibeljale- Com evolucionarà el mapa polític de la CAV i Navarra i, concretament, quina força tindrà Podemos?

-> Veig que la irrupció de Podemos deixa un panorama molt obert, incert i fragmentat, amb una gran inestabilitat política que beneficiarà als elements més radicals.

gibeljale-  Com evolucionarà el creixement econòmic en el conjunt de la UE?

-> Veig una una època de lent creixement, estancament i incertesa, fins que un gir inesperat propiciarà un canvi molt positiu.

Jordi- ICV sabrà veure que el temps de Joan Herrera ja ha passat i ara toca buscar un altre candidat/a?

-> A ICV  la veig immersa en un procés de reflexió interna, profunds canvis i renovació, on haurà de superar complexes i el seu excés de prudència. Joan Herrera, el veig molt debilitat, desorientat i desgastat, però treballant dur per fer front a les males tendències.

 Jordi-  còm aniran les eleccions sindicals a la meva empresa?

-> Veig fatiga, desordre, mala sort i un resultat molt injust.

Corre hacia la LuzDesprés de veure tots els casos de corrupció al País Valencià i que Rita Barberá digui que la corrupció no existeix, Què passarà a les següents eleccions? Tornarem a tenir el mateix govern d’imPPutats

-> Increïblement el Pp valencià, tot i estar molt debilitat, resistirà molt millor del que s’espera a València i davant tindrà una alternativa molt dividida i enfrontada.

 Aina- Com afectarà el procés a la massa capil•lar d’en Mas? I a la massa corporal d’en Junqueras? I ‘L’Arrufat, patirà algun canvi fisiològic rellevant?

-> A Mas i Junqueras els veig molt nerviosos, intranquils, envellits i afectats físicament. A Arrufat el veig immers un canvi radical a la seva situació professional i personal.

Prediccions de caràcter personal

BelenAconseguiré el que em proposo a nivell laboral?

-> Veig que hauràs de fer front a una decisió dura i complexe, plena de vacil·lacions, on hauràs de fer un balanç entre la teva vida personal i professional, on hauràs de fer renuncies en un dels dos camps.

 @jpoz2- Creu vostè que em faran l’operació quirúrgica abans de complir els dos anys d’espera…?

-> Les cartes son molt dolentes, veig la teva salut empitjorada, sense un remei definitiu a curt plaç.

##atarot3

.

Ignasi Heba M’agradaria que les cartes em diguessin el futur de la meva vida amorosa que ara mateix es desastrosa.

-> Veig la possibilitat de que arribin bones noticies per l’amor, però hauràs de tindre paciència, superar obstacles i hauràs de renunciar a objectius plens luxúria efímera i vanitat, per altres de més modestos, discrets i sigil·losos.

@kpeld si encontraré pareja y si aprobaré la oposición

-> Veig un any marcat per la soledat, degut a la manca de decisió i voluntat. Pel que fa a la oposició, veig que tindràs un entorn propici i, tot i que hi haurà alguna injustícia i equivocació en el procés, la cosa acaba prou bé.

Rosa- M’interesa tema feina de les meves dues filles i del meu marit.

-> La cosa està complicada a curt plaç. Veig un període de desorientació i precipitació que hauran de superar amb un canvi d’actitud per aconseguir una bona feina.

Corre hacia la luz- Com m’anirà la vida amorosa? ¿Apareixerà un príncep blau? O verd, tant me fa.

-> Veig un cop de sort, es possible que coneguis algú especial, però també veig molts dubtes i vacil·lacions que poden fer que tot plegat acabi en res.

Maria- Des la ciutat de Messi i el Che: em sortirà una feina que em faci feliç?

-> No, en absolut, ho tens pràcticament impossible. Els arcans t’aconsellen que no t’obsessionis amb aquest tema o pots acabar més infeliç encara.

Laura- Vull saber si la meva parella tindrà èxit econòmic en un nou projecte de feina que està començant.També vull preguntar per la salut de la familia en general.

-> No veig un gran èxit econòmic degut a una falta de voluntat, coherència i maduresa. En quan a la salut veig un cop de mala sort (un accident?) que provocarà danys de caràcter físic de poca importància.

elnoidelbarret- Podré fer les practiques allà on vull?

->Doncs si. Tot i que les cartes recomanen, amb molta insistència, que siguis prudent alhora d’escollir.

##atarot4Eva- com anirà un projecte que tinc en ment i que pot suposar un gran canvi? i el tema amorós?

-> Les cartes son boníssimes pel que respecta al projecte! Tens tota la sort de cara, aprofita-la. Al contrari que l’amor, on surten cartes força negatives.

Felixgallas- Aquest any viuré algun romanç interessant? Descobriré què vull fer amb la meva vida professional?

->Mmm veig possibilitats d’un romanç, però hauràs d’actuar amb calma i cautela i no precipitar-te. En quant a la feina les cartes son horribles! Tindràs moltes dificultats per aclarir-te.

Roger- Vull saber sobre les perspectives laborals cap a la darrera meitat del 2015

-> Força bones! Però hauràs de reflexionar molt bé si et convé i es possible que o bé hagis de canviar d’entorn o aquesta feina surti en un lloc allunyat.

Parce-  Com anirà l’amor? Com anirà la feina?

-> En quant a amor veig unes cartes molt positives, que apunten envers a la calma i l’estabilitat. En quant a la feina veig que hauràs d’esforçar-te molt per aconseguir allò que et proposes, superant dubtes, però en general els arcans també son positius.

Bernat Naudi- Viuré aquest any vinent un romanç amb l’hetero casat que va darrere meu des de fa temps?

-> Es possible que hi hagi quelcom efímer i esbojarrat, en episodis esporàdics al llarg del temps.

Ramon Majo- el tema de l’herencia que tenim al jutjat, es tancara aquest 2015 ho encara durara mes? En la meva feina veus algún canvi?

 -> El tema de l’herència s’acabarà solucionant, tot i que seguirà donant problemes, maldecaps i discussions. En quant a feina, veig molts desequilibris, nervis i canvis precipitats que no porten cap a res de bo.

Elena Embuena- Aconseguiré el projecte laboral que desitjo? Es consolidarà una relació de parella?

-> Les cartes son favorables al projecte laboral, però també adverteixen que no serà un camí fàcil ni senzill i que et pot acabar desgastant. En quant a la relació la veig rodejada de obres, dubtes, oscil·lacions i vacil·lacions.

David Places- Voldria saber com anirà el nou projecte laboral de la meva parella. També voldria saber si jo hauria de mirar de canviar de feina o és millor que conservi l’actual.

-> El projecte de la teva parella no el veig gens clar. Es com si fos una aventura molt incerta, sense una base gaire sòlida, quelcom que hagi d’experimentar i recórrer un llarg camí ple d’esforç per arribar a algún lloc concret, cosa que tampoc veig que arribi a passar. En quan a tu, veig que et tocarà aguantar a una feina que no t’agrada una bona temporada fins que apareix finalment una bona oportunitat per canviar.

##atarot5

.

Luis –  Què tal anirà el tema de la feina? ¿I l’amor?

 -> La feina prou bé, sense canvis importants a curt plaç. A llarg plaç veig la possibilitat d’una crisi o daltabaix. En quant a l’amor em surten cartes regulars tirant a dolentes, representant tedi, avorriment i obstinació.

Ad- q passa amb el món laboral? tindre feina estable? em suïcido o q? q diuen les cartes sobre la malaltia de món pare?

-> La feina no la veig gens clara. Veig una bona oportunitat que et costarà esforç i no serà res estable ni definitiu. En quant a malaltia del teu pare, no veig grans canvis a millor, una estabilitat dins un progressiu debilitament.

Montse Rique- Et pregunto per la meva filla. Podrà seguir tenint una bona feina l’any que vé?

-> Em surt que no. Veig un canvi radical a pitjor, tot i que podrà sortir endavant en poc temps si sap demanar ajuda a qui cal.

 La MolineraLa sort cambiarà de bàndol? hehe vull dir, marxarà aviat aquesta mala estrugança que tinc? I ja posats, com que podem posar dos preguntes: i l’amor… què?

-> Hauràs de tindre paciència i ser forta, doncs encara no veig un canvi radical de tendència en la teva sort per aquest any, mes aviat un estancament. En l’amor veig molta soledat i alguna decepció important.

Gràcies a tots per participar. Espero que només es compleixin els auguris positius. Tingueu bon any!

10 comentaris

 1. Et veig molt pessimista políticament, enguany.


  • Si, molt. Jo sempre. Però no té res a veure amb les tirades de cartes, jo no escolleixo els arcans que surten. Per desgràcia m’equivoco molt més quan dono la meva opinió basant-me en fets racionals que quan tiro les cartes!


 2. Ok


 3. Holis!

  et vaig preguntar per facebook pels estudis i l’amor en un comentari de facebook, a la publicació on anunciaves el tarot de 2015… 😦


 4. Gracies!!


 5. Bé, pel que fa a mi, veig que continuaré com sempre: sóc molt sentimental i visceral, jo, tant en l’àmbit polític com en la resta de terrenys de la vida.

  No en va, estic fet un bon cranc, jo. I això que vaig néixer el penúltim dia d’aquest signe zodiacal!

  Bé, moltes gràcies per haver-te pres la molèstia de tirar-me les cartes, Arquie. Salut!


 6. Ostres! Arribo tard… 😦 Et segueixo de fa temps però no sabia aquesta faceta teva… Em podries mirar si acabo bé el màster i si podré trobar feina després? I si de pas em dius que tal anirà la relació amb la meva parella, ja estaria agraidíssim! I sino, bon any!! 😉

  Gràcies!!!


 7. […] Si ja vau participar l’any passat:CLIQUEU AQUÍ, llegiu la meva predicció per 2015 i digueu-me si aquesta s’ha acomplert o […]Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: