h1

Elogi d’Andrea Fabra: un cant a la sinceritat

Juliol 18, 2012

“Que se Jodan” Em confesso fan d’Andrea Fabra i, des d’aquí l’animo a no dimitir, a no penedir-se de res i a postular-se per un carreg de major responsabilitat dintre del seu partit.

Que se Jodan“…. pura poesia! Com es pot expressar millor en tan poc espai tanta contundència ideològica? Aquesta dona és un geni clarivident, una Diva avançada al seu temps. Amb aquests tres mots la diputada va sintetitzar amb una claredat visionaria l’essència de tota la ideologia del Partit Popular, evadint totes les mitges veritats, confoses ambigüitats calculades i altres mentides que Rajoy i la seva cort d’inútils col·locats ens vomiten a diari.

Que se Jodan” una sentencia tan colpidora que no necessita ni tan sols subjecte, doncs hom dona per sabut el menyspreu més absolut de la dreta envers la classe treballadora, els aturats i tots aquells que no viuen de xuclar la plusvàlua d’algú altre. En el moment de retallar les ajudes a l’atur Andrea deuria tenir un orgasme, un èxtasi de plaer imaginant les masses de pares i mares de família pidolant pels carrers, somicant un crostó de pa ressec per dur-se a la boca mentre ella s’eixuga el cony suquejant de plaer amb bitllets de 100 euros.

Que se Jodan” i que tothom se n’assabenti, que aquestes retallades es fan per fotre, aprofitant la ben-entesa de la crisi. Que de mesures i de polítiques fiscals se’n poden fer moltes, però aquí tan sols es fotran els de sota, que per això tenen la majoria absoluta, que la democràcia és seva i se la follen quan volen.

“Que se Jodan” i deixem-nos ja d’eufemismes i màscares, que tots som prou grandets i que ja sabem que el PP experimenta una sobredosi de sadisme dinamitant  l’estat del benestar i que aquesta crisi no és més que un muntatge que van fer ells precisament per això, per fotre’ns.

“Que se Jodan” i que per una diputada que ens ho escup a la cara, encara voldríem que dimitís. Una estàtua eqüestre és el que mereix!

13 comentaris

 1. Home, més que eqüestre una d’aerotransportada no? 😛


 2. Brutal, molt bó!!! Però que la ironia lúcida no ens apaivagui la demanda robespierrana del cap d’aquesta bestia!


 3. és digne alumna de la professora Esperanza Aguirre


  • Doncs sí, la presidenta Aguirre ja fa temps que va llançar per a la televisió autonòmica de Madrid el lema “Espejo de lo que somos”, que amagava el missatge “Espe jode…”.

   Ara, ja no ha fet falta acudir a procediments subliminals: el missatge, ben directe a la línia de flotació.


 4. En realitat tens raó. Per una vegada que algú del PP ens diu la veritat ens el volem carregar. Que Fabra es presenti a les properes eleccions a Presidenta!!!


 5. El fet de demanar perdó amb la boca petita li dóna un plus de cinisme molt interessant. Tot i així com sempre la sinceritat de les dretes és molt superior a la de les esquerres.


  • Certament! Tot i que l’actual executiu de Rajoy està batent rècords olímpics de falsedat i mentiderisme difícilment superables


 6. Estic d’acord amb lo de la estatua equastre, però per ser coherent amb la seva frase, que la posin a ells sota el cavall, ja m’enteneu


 7. Quin disgust pel pare veure que després de tants col·legis privats elitistes la nena diu aquestes coses tan barroeres, ell que és tan… tan… tan… bé: quin disgust! 😉


 8. Doncs ja podem imaginar el que diuen amb la protecció dels despatxos quan ningú els escolta!!!


 9. Quina fauna! Una abraçada.


 10. Sobre això del sanglot hip-hop, és significatiu que John Walker, el freak americà que feia de mercenari amb els talibans a l’Afganistan, va evolucionar des de l’afició al hip-hop fins a l’extremisme islàmic més fanàtic. No tots faran la mateixa evolució però és evident que la fressa aquesta té uns efectes hipnòtics que destrueix la capacitat de raonar. O sigui que aneu amb compte, els candidats al frenopàtic.Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: