h1

La Marató de la Hipocresia: motius per un boicot.

Mai 17, 2012

Que el Govern que més ha contribuït en generar misèria en tota la Història de Catalunya, ara tingui la cara dura de fer una pornogràfica “Marató de la Pobresa” a la televisió pública és, sens dubte una repugnant mostra d’hipocresia galopant.

La dreta cristiana té mala consciència després d’haver eliminat els impostos de successions i patrimonis a les rentes més elevades, mentre condemna a l’atur i als desnonaments a la resta de la població, retira PIRMIS, criminalitza la pobresa, anima als joves a marxar a Londres a servir cafès i tanca hospitals i escoles públiques, mentre subvenciona a les de l’Opus Dei.

Ara, després de tants crims, CIU  pretén rentar els seus pecats amb un fútil circ televisat, per tal de donar quatre molletes a la població desesperada, com aquella dita de missa “en Navidad sienta un pobre en tu mesa”. El pitjor, però, és la púrria i la xusma capitalista que mou els fils d’aquesta Marató, tots ells de l’entorn financer i endogàmic dels actuals Consellers, i de Salvador Alemany, president d’ABERTIS i assessor de Mas, mitjançant el CAREC.

1) Les empreses que “aporten” diners a aquesta campanya, per tal de rentar-se la cara (font):

ABERTIS, l’empresa que cobra tots els peatges a Catalunya, va augmentar el 2011 un 8% els seus beneficis fins als 720 milions d’euros, al mateix temps que redueix la seva plantilla en 400 treballadors. Tot un exemple d’ètica!

La Caixa, com no, també hi participa, després de rebre 977 milions públics del FROB i acomiadar 3.500 treballadors en el seu procés de fusió. La Caixa és també la responsable del 80% de desnonaments hipotecaris a Catalunya, no es preveu que en suspengui cap en motiu de la Marató.

Movistar: va tancar 2010 amb un augment dels beneficis del 31% (uns 10.000 milions). Tot i això ha anunciat un ERO per a 8.500 treballadors, al mateix temps que reparteix 450 milions en primes per a directius.

Pricewaterhouse-Coopers: empresa que es dedica a l’auditoria financera. Assessorava Lehman Brothers el 2008, quan es va enfonsar. El seu president a Espanya era llavors Luis de Guindos, actual Ministre d’Economia. Actualment assessora a la Generalitat de Catalunya en com fer les retallades en Sanitat

–  El Corte Inglés: empresa que va aplicar primer la reforma laboral, fent centenars d’acomiadaments per absències justificades al treball

2) El procés d’atorgament de les ajudes es farà mitjançant un grup assessor format, entre altres, per:

– Jaume Lanaspa Gatnau, President de la Fundació La Caixa (entitat que té un pressupost de 168.929.000 euros anuals) ,

– Josep Santacreu de DKV (empresa d’assegurances mèdiques privades que l’any passat va obtenir uns beneficis de 37,69 milions d’euros)

– Salvador Cardús Ros (col·laborador de La Vanguardia, Grup Godó)

– Anna Mercadé Ferrando, Cambra de Comerç de Barcelona (Patronal dels empresaris comerciants de Barcelona)

Senyors convergents, menys maratons i més polítiques efectives de redistribució de la riquesa, que ja no ens conformem amb les engrunes: volem tot el pastís!

PD: Vegeu aquest genial vídeo en contra de la Marató!

77 comentaris

 1. Caram! Una abraçada, Arqueòleg!


  • Deixeu de veure TV3. “feu els deures” com ells diuen. Personalment fa temps que he triat El País, TVE24hores i RNE3. I el blog d’Iñaki Gabilondo. Ho sento: no he trobat res honest en català. Sort de la gent jove i de la tercera edat que no s’ho empassen tot. Visca els iaioflautes! R’nR!!!


 2. Aquest any, si més no, ABERTIS no aportarà tants diners gràcies a la iniciativa del #novullpagar. jejeje.
  D’hipocresia anem ben plens amb aquest govern.


 3. Caritat en comptes de justicia, a veure, es que ens podiem esperar alguna altra cosa?


 4. Que tractessin les malalties com una cosa estrictament biològica alliberades de qualsevol determinant socioeconòmic, no ho entenc, però se’m fa raonable en el context estrictament materialista que vivim i amb els lobbys farmacèutics al darrere.

  Però entendre la pobresa com un problema similar als que havia tractat anteriorment la Marató… Per favor, això sí que ja és la victòria definitiva del neo-liberalisme!!!

  La Mònica Terribas ho hagués permet?
  Oh my god!


  • <La monica terribas ho va promoure..encantat!


 5. Hola, no estaria malament que deixessis constancia d’on treus les dades sobre les empreses. En temps de Google i Wikipèdia s’agraeix saber que són fiables.


  • No sé si hauràs vist que al costat del títol de les empreses hi ha un link que posa “font”, si hi cliques vas a parar a la font de les dades!


   • zaaaaas! … m’encanta arqueòleg! si senyor amb educació per ben clar!!


 6. Un altre article interessantíssim en contra d’aquesta marató a La Directa, com no:

  http://www.setmanaridirecta.info/noticia/marato-pobresa-un-exemple-entendre-dinamica-present-futura-del-capitalisme


 7. M’agradaria saber com es repartiran aquests diners…


 8. Resumint… L’estat del benestar ha mort, com diu en Mario Draghi. Visca l’Estat de la beneficiència!! La dreta mal anomenada neo-liberal, l’hauriem d’anomenar neo-paternalista per la protecció a banquers i empresaris ‘afins’, ha entregat la responsabilitat per a combatre la pobresa als ciutadans. L’Estat, o en aquest cas la Generalitat, ja no té la responsabilitat de res, ara és nostra.

  És un joc pervers, molt pervers, perque queda molt malament no donar ‘diners als pobres’ i juguen amb el sentiment de culpa amanit amb sonatas tristes de violins.


 9. […] "CRITEO-300×250", 300, 250); 1 meneos La Maratón de la Hipocresía: motivos para un boicot (CAT) glamboy69.wordpress.com/2012/05/17/la-marato-de-la-hipocr…  por ligerodesliz hace […]


 10. Un altre artícle molt encertat sobre el tema:
  http://joanvallve.blogspot.com.es/2012/02/caritat-o-impostos.html


 11. A mi em sembla que es un missatge molt clar: “Nosaltres, l’estat, ja no podem fer mes contra la pobresa amb el que recollim, ara heu de ser vosaltres, els que exprimim amb impostos, els que us rasqueu la butxaca, encara mes”.
  Jo ho posaria en relacio amb les aportacions que feien les elits economiques de les ciutats de l’imperi roma per finançar jocs i aliments, doncs ara, 2000 anys depres, el mateix…


 12. QUE FORT!! JA NI EXISTEIX LA INOCENCIA I BONDAT PURA, DE TOTES MANERES ELS QUE TENIM LA SORT DE TREBALLAR CREC QUE HAURIEM D’AJUDAR D’ALGUNA MANERA, ENS FAN SENTIR CULPABLES DE TENIR UN SOU…MAL MOMENT PER DEMANAR AUGMENTS JUSTOS


 13. Doncs no hi havia fet gaire cas a la campanya de divulgació d’aquesta Marató, però llegir el teu post em farà que me la miri amb ulls crítics.


 14. Un exemple claríssim de com targiverses les coses a favor teu. La situació en la que es troba Catalunya és, en gran part, culpa del tripartit.


 15. Ja basta de falsetat. Segurament faries el mateix en la situació d’aquesta gent. Han fet coses malament, però les que recrimines tu les faries igual. Tens idees de marxista 😉


  • Marxista i a molta honra! Glòria al Tripartit, lloada sigui la seva memòria!


   • Curiosament, amb aquesta sentència tan trascendental que acabes de fer, m’ha vingut un acudit de l’Eugenio al cap que deia…
    “Escolta, a tu què et preocupa més, la ignorància, o la indiferència?
    Diu: mira ni ho sé, ni m’importa!”


 16. Crec que feia temps que ningú no aconseguia fer-me riure de tanta demagògia populista junta. Coses així em fan entendre els grans errors europeus del passat: dóna’m una tribuna i quatre parauletes superiors a la mitjana per revestir-ho de falsa intel·lectualitat i guanyaré el poder.
  Una empresa qualsevol té ànim de lucre i els beneficis són part del joc.

  Aaixí i tot agraeixo alguna dada interessant 🙂


  • Totes les dades que exposo son objectives i reals, per molt que a la xusma convergent alienada us cost d’acceptar. Ja sé que la barretina us té encorsetat el cervell, que hi farem!

   Una cosa és ànim de lucre i una altre és acomiadar 10.000 treballadors, tenint un 31% de benefici i, a sobre, esponsoritzar maratons per la pobresa. Això és diu hipocresia o, millor dit, Convergència.


   • D’acord, com vulguis. Tingues en compte que 1) no sóc convergent i 2) et desqualifiques i perds tota possible raó quan, sense ni quant val ni quant costa, insultes “la xusma convergent”.

    Dades objectives i reals com “púrria, xusma, hipocresia galopant, repugnant”. Felicitem la teva intel·ligència enlluernadora….


    • Que els convergents sou púrria és una veritat objectiva i mesurable científicament.

     I encara em sembla un apel·latiu prou amable i tendre (gairebé una magarrufa) per descriure la secta corrupte que ha devastat la sanitat, l’educació i el benestar a Catalunya fins a nivells tercermundistes.


     • Quina llàstima que encara la gent pensi que la culpa es del tripartit, o dels convergents o dels socialistes, jo no represento a cap partit perquè cap em representa a mi, s´agraeix molt la informació, i que Catalunya estigui així no es per culpa ni dels socialistes, ni dels convergents, perquè ara per ara tant Catalunya com Espanya i Rajoy estan governats per Europa, es a dir per la cambra Europea ja que el Banc Europeu ens exigeix i obliga a arribar a uns limits, el mateix a passat a Grécia exactament igual. El problema es Europa i el Euro que estan esclavitzan a la població només per salvar la moneda i jo em pregunto i perque cada pais no torna a la seva antiga divisa? Doncs la resposta es perque no interesa, estem vivim una Primera guerra económica, on Alemanya ès la que ens domina. Dient que si els paisos deixan L´Euro aquesta caura en la miséria. Doncs jo crec que Europa no necesita a Alemanya ni tampoc al Euro. Amb aixó s´ha creat un grup en el que només una persona o un pais decideix el futur enfront dels altres. Entre altres moltissimes coses que han fet els Bancs i les grans Families de Magnates provinents d´Estats Units els cuals van fundar i controlan el Banc Internacional, de la crisi son ells els culpables.


     • Una persona que insulta per mi perd tota possible credibilitat si enlloc de trepitjar els comentaris aliens t’esforçes més en exposar arguments potser algú dirà doncs mira té raó, peró no m’agrada gens que hi hagi gent que sigui “rajador professional” jo no sóc convergent i de moment ni ganes, però desmereixer la gent que visita el teu blog i opina i t’ajuda a posicionar-te com un blog de referència no hem sembla massa bona opció. Però tot són gustos.


     • Reconec que “convergent” és un insult massa fort. Mil disculpes a tots aquells que s’hagin sentit ofesos


 17. Dedica’t al pinzellet i deixa l’economia per la gent que en sap.
  Que així va aquest país, amb polítics que es creuen que saben de tot i no en tenen ni idea del que fan ni del que han de gestionar.


  • A quan paga CIU el comentari Troll en aquest blog? Més que res per saber si cotitzo a l’alça o a la baixa!


   • Realment la teva malaltia és greu!
    Veus convergents per tot arreu. Fés-t’ho mirar.
    Un país és molt més que uns partits polítics, i pel que veig amb gent com tu, tan polititzada i amb tan poques ganes d’arribar a acords, no l’aixecarem mai aquest país.


   • Noi, així no vas enlloc. No defensaré cap govern perque sí, ni les retallades, pero el que està de més es tots els revolucionaris de saló. I no insultis, que no cal si tanta raó tens.


    • Aquí hi ha gent amb brots d’Esperanza aguirre a veure si no no es podrà ni xiular ni opinar! En aquest blog hi ha gent que va amb ganes de repartir sense solta ni volta. No has de ser de cap partit per donar suport o no a una acció de tv3, jo no sóc de cap partit i estic indignada amb el que esta passant pero no crec que aquesta marató hi tingui res a veure.


 18. Fem una marato per la justicia distributiva amb la participació de totes les empreses del IBEX.,


 19. me parece muy gracioso que para las traducciones pongáis la bandera de la república y, en cambio para la traducción en inglés pongáis la Union Jack, representando así el imperialismo inglés sobre otros païses como Escocia.


 20. No estic d’acord del tot, per que son empreses privades i poden fer el que vulguin, sabeu el deute del tripartit al deixar la ‘poltrona’ quant puja ?????


 21. Coincideixo amb tu. Avui he fet una entrada al meu bloc en el mateix sentit.Una abraçada.


 22. És molt fàcil ser pur. És molt fàcil repartir les culpes de la crisi que pateix el nostre país. Segurament no passes gana com molta de la gent que voldria que aquesta campanya fos un èxit esclatant.


 23. És una enorme vergonya, d’un cinisme majúscul. I al damunt, encara voldran carregar-nos mala consciència als crítics i els disidents. Jo no donaré ni un cèntim, ni la miraré 1 segon.


 24. Més dards a la diana de TV3 i el CiUnisme: http://www.media.cat/2012/05/08/marato-contra-la-pobresa-el-peatge-solidari/


 25. Fantàstic article, feia temps que no te llegia. Els que destrueixen el teu punt de vista sense aportació no tenen ni idea.

  salut!


  • sort que hi sou vosaltres per mostrar-nos el camí, messies…


   • I tu no tens cap camí que mostrar? Doncs quina falta de criteri… (amb tot el respecte del món, eh?). Quan ens queixem, perquè no fem propostes, quan fem propostes, perquè som uns messies… Em sembla que cal una mica d’educació sobre llibertats i democràcia. I, per què no? Una mica de coherència a l’hora de dir les coses.


    • No m’en donaràs tu, de classes de llibertat i democràcia, no siguis tan viu. I en tinc més que tu, de criteri, pero si vas amb aquests fums, no val la pena discutir res. No tinc prou espai per dir el que penso, del que em queixo es de tots els revolucionaris de saló que van d’anticapitalistes pero aixó si, que no els toquin l’smartphone… Que ja n’he vist massa, d’aquests. Propostes? Endevant. Pero el que no ens calen son salvapàtries.


     • A Jomateix,

      El teu comentari és tan vanal que produexi vergonya d’altri llegir-te. El teu criteri en opinió publica sobre un tema capdal que afecta a la socioeconomia plural com aquest és un insult a la formació de l’intelecte i la crítica social. El criteri no és acumulatiu, sino qualitatiu. No hi han escusses de temps ni espai. Si no ets capaç de sintetizar el que vols dir en quatre ratlles, bàsiques, sense floritures, et recomano que t’autogestionis la teva capacitat d’assimilació de coneixement i expressió. Quans llibres has llegit? Més de 5000 o menys de 100? quants d’economia social i política o estructura del les distribucions de la riquesa i la producció? Crec que la opinió que pots aportar en una discussió com la oberta pel company articulista prové de jugar a la Playstation, veure la televisió i llegir l’Sport. Que importa el que diguis? si no tens criteri! no tens opinió formada de res del que es parla. Ets un producte final més alienat dels que volen controlar i manipular no només l’opinio pública sino la pràxis de les decisions sociopolítiques. Ets in-útil (que no un inútil) per la contrucció d’alternatives basades en la justicia social i la solidaritat. Llegeix més, és un consell.

      salut


 26. La veritat es que per mi tv3 no es directament el govern, les anteriors maratons sempre han tingut bona rebuda i crec que aquesta anava amb bona intenciòn tot i que estigui un xic pervertida i no sigui una bona solució sóc de les que pensa que millor això que res i que no potbfer vap mal. Com educadora i treballadora social he escoltat molts comentaris que per mi són fora de lloc, qui vulgui que hi participi i qui no vulgui no, com sempre, pero no vui que es criminalitzi el que jo considero una bona acció per part de les persones (no empreses) que vulguin participar.


  • Jo crec que la Marató farà més mal que bé: Netejarà la imatge de les empreses que l’esponsoritzin i a més a més les farà publicitat. Doncs, guanyaran més diners, i continuaran esclavitzant la població. Crec que hem d’atacar les mentides que justifiquen l’estatu quo. Justament la legitimitat és una arma molt poderosa, i si es fan veure com els “papis” de la societat serà molt més complicat identificar-los com a culpables. D’altra banda, també implica bastant cinisme el fet de saber què passa i exculpar-se fent una donació. És com el que va a confessar-se per seguir pecant. Només es comfessa per sentir-se millor i seguir fent el que fa, sense mostrar intenció de canviar-ho. D’altra banda, estic d’acord amb tu, per poc que els arribi serà bo, però hi ha altres mecanismes que existeixen de fa anys que no fan publicitat ni neteja de cara d’aquestes empreses. Segurament no tindran tanta publicitat com tindrà la Marató aquesta, però t’animo a que la teva contribució la facis a través d’aquestes vies, i que no juguis al joc que marquen les empreses privades. També t’animo, però, no només a que facis de manera alternativa les contribucions, ja que això només els proporcionarà pà per avui i fam per a demà, sino a que participis de les lluites que els pobles han començat contra les retallades (l’espoli) i que entre tots puguem trobar maneres de destruir la Unió Europea dels capitalistes per construïr-ne una de nova, una de sostenible, en què no calguin 20 planetes per mantenir el ritme de vida, ni calgui explotar els països perifèrics per seguir acumulant. Una federació europea dels pobles que sigui la primera pedra per acabar amb el capitalisme i les seves “crisis” que no són una excepció sinó mes bé diria que són la norma.


 27. Tots els cicles econòmics tenen cicles. En aquest cas estem en dèficit. Al estar dins de la unió europea i tenir una moneda comuna, és fàcil arribar a la conclusió de QUI ens diu el que hem de fer. Com ja t’hem dit per aquí, les instruccions venen donades per Europa.
  Possiblement els diners de les retallades no s’estan retallant prou bé (això no ho discutirem) però siguem sincers, tots els partits escombren cap a casa. TOTS. Un cop dit això, afegir que no sóc convergent, però no tinc molt clar que fos qui fos qui arribés al govern, al trobar-se la caixa buida, ho hagués fet millor. Respecte l’objectivitat de l’article et recomano que no t’enganyis, no és objectiu. El millor, enlloc de donar diners, és participar al banc d’aliments, en qualsevol cas.


 28. Joves teniu que moure al seu moment , ara esta ve de fer manis de escriure a tots el mitjans possibles etc. Etc. Però cuan de veritat es teniu que muller el cul ,es a les eleccions que es cuan es pot fer els canvis pertinents ara ens toca esperar un tems per fer fora al mas i companyia de totes maneres no afluixeu


 29. D’entrada qui sigui l’Arqueoleg podria deixar la seva identitat.
  Per continuar potser que algunes de les empreses que donin diners a la Marató no siguin del tot del grat del nostre arqueòleg però hi ha moltes altres empreses que ho fan igual o pitjor i no donaran RES…
  En quant a rentar la cara, qui estigui lliure de culpa i tingui la cara totalment neta que tiri la primera pedra… si esperem a que actuin nomes els “perfectes” no farem mai res.
  De fet si no fos per “Carites” i altres (molts dels quals d’algunes confessions religioses diverses) el problema seria molt més greu perquè els nostres “Serveis socials” o els nostres “partits polítics” no actuen pas massa!
  En fi, benvingut sigui tot el qui ajudi a paliar el problema de la fatla de recursos i a donar feines dignes a qui no en té.
  Ester Peñalver i Rufas de Barcelona.


  • M’encanta la gent que arriba a aquest blog, no em coneix de res, tan sols ha llegit 1 article de 650 i em diu com l’he de gestionar.

   Mira guapa, si estiguessis amenaçada per la ultradreta de tota mena m’agradaria veure’t signant amb el teu nom!

   Per altre banda, crec que ja he exposat perfectament perquè em sembla obscè promocionar la caritat mentre es destrueix i es dinamita el benestar.


 30. Reblogged this on L'Unité de Cabistron and commented:
  gairebé mai faig un reblog, però aquest s’ho val!


 31. Puc fer 1000 “I Like”?, crec que te’ls mereixes!!


 32. La situació actual de Catalunya és deplorable però la gent segueix sense ser objectiva, encara que es vegi que la misèria ja hi era quan CIU va pujar al govern, ara que és aquest govern qui l’ha d’arreglar, igualment se l’ataca i se li diu que és el govern que ha provocat més misèria amb tota la Història de Catalunya, sempre en contra de les dretes i pensant que l’esquerra ho fa estupendament! Potser és que tots són uns ignorants?? tots plegats?? NOO! que visqui l’esquerra que és no han portat la misèria a Catalunya, NO que va!


 33. pese al gobierno y las empresas, yo pienso hacer mi aportación por el 1,5 millones de ciudadanos que necesitan ayuda y por los 600.000 voluntarios que les ayudan. Saludos solidarios a tod@s

  http://40ecos.blogspot.com.es/2011/11/voluntaris_23.html


  • Si quieres colaborar con una ONG hazlo directamente, no a través de La Caixa, Abertis i Tele CIU


 34. Totalment d’acord amb que, a diferència de les altres maratons, de les que ara es volen falsàriament aprofitar, aquesta SOBRA; la via no és la caritat, sinó la revolta contra tots aquests especuladors, aquests tarurons que mai, fins que la “massa” a la que tanta por ténen, siguem capaços de revoltar-nos, en tindran prou. És evident que les cadires estan molt mal repartides i endemés encara pretenen fotre’ns els tamborets. Necessitàven fotre fota a la Tarribes per això i molt més que arribarà.
  Pobre TV3!!! La nostra??? Je, je….


 35. M’agrada el que has escrit. Si no et sap greu el llegiré a la #MaratóJusticia que es farà aquest diumenge tot el dia a les Torres Mordor de la Diagonal de BCN amb xerrades i altres activitats


  • Si et refereixes al meu comentari, està disposició de tothom, al blog o fora del blog. Un cop escrit es públic. Encantat de que t’hagi agradat.


  • Moltes gràcies! Serà un honor!


 36. En plenes vacances blocaires, torno per aplaudir el teu escrit, Arqueòleg. Una vergonya i una indecència, aquesta “Marató de la pobresa”. Ni tan sols els queden escrúpols, als merdosos de la Generalitat; la decència, òbviament, la van perdre fa molt de temps.

  Una abraçada,


 37. […] Aquest dies he vist per les xarxes socials algun article i comentaris que posaven de manifest la hipocresia i cert manipulació de grups empresarials lligats a l’actual govern, per rentar-se la cara i la mala consciència de tota la deixadesa […]


 38. […] o indemnitzacions milionàries que s’han fixat a si mateixos. No puc deixar de recomanar-vos La marató de la hipocresia, on l’amic Arqueòleg Gamurós posa noms i cognoms al […]


 39. Molt bé, ara ves amb un pobre i li expliques que no li donaràs ni un cèntim perquè això és simplement un rentat de cara per part de les empreses. Segur que t’aplaudeix i s’aguantarà les ganes de menjar una temporada més.


  • Ara vas a una persona que la Caixa l’acaba de desnonar i li expliques que La Caixa és molt bona perqué fa un marató per la Pobresa, els diners dels quals els repartiran profersors d’ESADE i executius de mútues privades.


 40. Jo no veig res de dolent en aquesta marató.Què té de dolent ajudar als altres?Sincerament, me la pela que sigui hipocresia o no. Me la pela qui hi estigui implicat. Em sembla molt parcial, per no dir infantil i demagògica, aquesta opinió.No ens hauríem d ‘ajudar els uns als altres?Crec que això és el principal.


  • Ajudar a fundacions de La Caixa, ABERTIS, ESADE no té res de dolent? Doncs filla meva si no ho veus tens un problema: o ets idiota o ets convergent!


   • No he vist mai res tan ‘hardcore’ com aquest blog! Sembla que la gent entri aqui a desfogar-se i a insultar gratuitament els companys que deixen comentaris. Entenc qui creu fora de lloc que les mateixes empreses i govern que retallen i fan ERE’s participi x publicitar-se en aquesta marato, pero també ser que ens sembli ve o malament moltes entitats acceptaran aquets diners i els i faran molt bé perqué els necessiten i si algunes creuen que és diner brut que no l’acceptin i més n’hi haurà per altres, que les coses no són blanques o negres i que qui més crida no es qui te +raó, de tota la vida. Així que qui vulgui participi i animi a participar i qui no que no ho faci i animi amb les seves opinions i bones raons ( no amb insults ) a no fer-ho. A mi particularment ni fu ni fa pero reconec que aquets diners hi haurà gent q els agraira vinguin de qui vinguin. I per mi qui ha de defensar la seva opinió insultant i desmereixent les opinions dels altres per mi no te cap credivilitat. Però que tothom s’expresi com vulgui.


  • Molt bó!! I amb tota la raó!! Jo sentia una cosa q no ma agradava però no sabia el que i tu ho has resumit! No necessitem Maratons sino q les coses es facin bé i q el estat no redueixi les ajudes als més pobres…justicia socila Ja!! Sobre els comentaris sobre el tripartit, si ho ha fet malament pero CIU també sta enmedada com la resta, si tots lluitessim per canviar les coses amb la mateixa direcció i netegar corruptela de les nostres institucions les coses anirien millor…sino mireu lo q ha passamb Bankia, quin forat han deixat i com ho estàn tapant!! Us recomano q busqueu informació sobre Ramon Bagó…això també es mentida?? No hi ha més cec q qui no vol veure…i si heu venut la vostra ànima al partit per fer carrera i us donen 4 duros, penseu q teniu una responsabilitat amb la resta!


 41. […] https://glamboy69.wordpress.com/2012/05/17/la-marato-de-la-hipocresia-motius-per-un-boicot/ Share this:TwitterFacebookLike this:LikeBe the first to like this post. Published: 27 maig 2012 Filed Under: Uncategorized […]


 42. I quan quedarà de tot el que s’ha recaudat una vegada s’hagin pagat tots els costos de la Marató?


 43. Aquesta Marató em fa sentir vergonya aliena, com quan les dones de l’alta societat als anys 60 demanaven diners pel “Domund”. Els pobres no necessiten la caritat de tota aquesta colla de polítics i empresaris sense escrúpols, necessiten justicia.


 44. Arqueoleg glamurós, no podeu esperar a les pròximes eleccions a recuperar la poltrona? CiU ja està fent els deures per perdre-les, no ho dubtis, però deixa de posar més pals a les rodes, deixa que la gent es pugui manifestar lliurement sense que vosaltres rebenteu les manifestacions, deixa que la gent intenti posar de la seva part per sortir del forat on som, que la gent intenti ser solidària ja que no ho són els que manen, i no vulguis manipular tant a la població, que ja se que som tontets però tenim ulls, no necessitem que tu ens diguis què veiem i què hem de pensar.
  Segur que ets un nen pijo que el papa li dóna de tot i juga a ser antisistema i okupa, però no et falta de res. Si la teva ideologia algun dia arribés al poder, quina por!


  • 1) No em coneixes de res, no tractis d’endevinar com soc, treballo des dels 16 anys i en fa molts que visc sol i sense dependre de ningú
   2) La democràcia no consisteix en votar cada 4 anys i no necessito que cap comissari polític de la inquisició convergent em doni permís per expressar la meva opinió amb llibertat.
   3) La meva ideologia Governa en molts ajuntaments, entre ells el meu, i encara no s’ha desfermat cap atac de pànic, que jo sàpiga.Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: