h1

Empreses que es dediquen a l’estafa comercial i al frau piramidal.

Agost 21, 2011

Vint dies després de començar a surfejar pel turbulent mercat laboral i ja tinc una cosa claríssima: abans d’acceptar anar a cap entrevista cal documentar-se molt bé de quin tipus d’empresa és l’anunciant, ja que estan proliferant com bolets un seguit d’ofertes i anuncis de feina, que en realitat es tracten de barroeres farfolles i galindaines per engalipar a persones en situacions econòmiques molt desesperades.

Doncs bé, m’he dedicat a documentar-me força sobre aquest tipus de sangoneres i a continuació us exposo les meves conclusions!

Com detectar aquestes ofertes falses?

1) Posen un anunci en un portal telemàtic per buscar feina, com Infojobs, Laboris o Openjobs. En la descripció de la oferta  normalment demanen promotors, executius, comercials, publicistes, atenció al públic o agents de màrqueting. Sospitosament no és necessària cap experiència prèvia ni formació específica, ni et demanen cap requisit a part de disponibilitat immediata i a jornada completa. L’empresa es sol presentar com una consolidada multinacional líder en el sector, en procés d’expansió i centenars de sucursals a cada cantonada.

2) Sigui com sigui el teu currículum, en el cas que hagis picat, et truquen per dir-te que t’han seleccionat, que et veuen especialment capacitat per exercir aquesta feina i et concerten una entrevista pel matí següent.A l’entrevista et fan un pseudo-test psicotècnic molt cutre, en plan “T’agrada treballar SI/NO“, et venen una moto sobre la feina, que res té a veure amb la realitat, fan veure que t’han seleccionat especialment a tu i t’emplacen a començar immediatament.

A continuació alguns exemples reals de com funciona l’estafa i el freu piramidal, amb empreses que actuen ara mateix a  la província de Barcelona

– TOP WATER: Amb seu a Rubí, aquesta empresa et promet ser comercial d’una màquina descalcificadora d’aigua, però primer hauràs de superar un període de prova (sense cobrar), fent unes 10 visites a casa d’amics i familiars que tu seleccionis prèviament , acompanyat d’un  altre treballador que aprofitarà per intentar-los estafar com sigui davant dels teus nassos. La màquina en qüestió val 18.000 euros per aixeta i no està gens clar que realment funcioni. En el cas que superis el període de prova hauràs de fer 40 visites mensuals, pagant tu benzina i telèfon, la qual cosa significa treballar de 6:00h del matí a 2:00h de la nit els set dies de la setmana, per un sou que no arriba als 900 euros bruts. Testimonis d’aquesta estafa: aquí i aquí.

R.MARKETING: Tenen la seu al c/Marina nº164. Aquesta empresa es dedica a vendre ofertes de telefonia/internet completament fraudulentes i fa anar als seus soferts treballadors per les cases i pel carrer intentant enredar a la gent. No et fan cap mena de contracte i es limiten a donar-te 50 euros per venta (sempre i quant el client sigui tan ruc com per no donar-se de baixa) i del teu “sou” es queden 270 euros per “pagar als autònoms”. Si aconsegueixes fer 2 ventes en un mateix dia et deixen tocar una campana al  matí següent, com a premi. Si no vens res, simplement no cobres. Testimonis d’aquesta estafa aquí i aquí

MS&H (Muñoz Strauch & Hnos, SL): Et prometen ser comercial amb un despatx i sou fixe però bàsicament la feina consisteix en convèncer a la gent que es canvii d’Endesa a Iberdola, anant porta per porta, sense sou ni contracte, cobrant a comissió per venta, de 6:00 a 20:00h, pagant de la teva butxaca telèfon i transport. . Testimonis d’aquesta estafaaquí .

Així doncs es tracten d’empreses fraudulentes que guanyen diners a base d’enredar als treballadors i que, com més persones aconsegueixin que acceptin la seva oferta-trampa més beneficis els reportarà, per tant tothom passa la seva farsa de processos de selecció. Aquells treballadors que acceptin les condicions draconianes hauran d’aconseguir nous treballadors per endur-se les seves comissions, generant així un frau piramidal.

S’ha de ser un voltor sense cap escrúpol per tal d’aprofitar-se de l’actual situació de crisi, empenyent a penoses en situacions dramàtiques!

82 comentaris

 1. Quins pebrots! Però part de la culpa la tenim el proletariat per deixar-nos trepitjar per aquestes empreses.


  • Ferran! Esperava el teu comentari en l’anterior post!


   • Acabo d’arribar de vacances, mica en mica… aquesta tarda o demà em llegeixo el teu anterior post, q sembla molt interessant…


  • Hola disculpeu el meu catalá no es molt bó .
   hola
   aprofito per donar les gràcies per aquest blogg ja que és molt bo que cada vegada se sàpiga la forma en què aquestes empreses exploten la necessitat de treball. Tinc un bon cv i experiència comercial a més de formació professional bo total que vaig a una empresa d’educació a una entrevista a l’oferta descrivien l’oferta amb sou bàsic, alta ss i condicions de regularitat, quan em diuen em diuen que aquests detalls en entrevista , a la primera entrevista no em donen mes detalls i em diuen que si pas la segona entrevista parlem de la condició de contracte laboral, em criden vaig a la segona entrevista em fan esperar mitja hora, entra l’entrevistadora amb aires de molt ocupada sense saludar ni res em diu bo, bo digues coses preguntes … obvi pregunto dubtes sobre el contracte sou bàsic alta ss, immediatament la dona es burla de mi i amb to sarcàstic em diu que em van dir en l’entrevista anterior que no que aquest treball és a Comsión i contracte mercantil que en últimes no és més que una forma d’encobrir una oferta de treballar en negre, no vull pensar que el fet de ser immigrant encara que ja em falta res per lliurament de nacionalitat, m’hagin fet aquesta oferta. L’empresa CEAC, vagi amb els seus publicitats. No vull dir que totes les empreses siguin així perquè durant 11 anys he estat treballant per ONO i la veritat és una senyora empresa, llàstima que hi hagi elements foscos


   • No és per el fet de ser inmigrant, jo tambè he tingut entrevistes així. S’aprofiten de tots nosaltres… Ánims en la búsqueda de feina! I tens un bon nivell de català!


  • R. Marqueting o mejor dicho GOLD MARQUETING, en Barcelona. No sé si será una Estafa pero si EXPLOTACIÓN! Hoy, 15 de abril del 2015, he asistido al 2° día del proceso de selección. Fui con mis dudas por el secretismo sobre qué consistía el trabajo, ni cual era el puesto o los puestos a cubrir, ni horarios, ni funciones, ni salario, nada. Ni el día de la entrevista, ni el 2° día del proceso, a pesar de mi insistencia. La de rrhh, mutis. La excusa que me dijeron después es que éramos muchos. Ja! Solo cuando le pregunté al formador, al pasar las horas, que si lo llego a saber antes no pierdo el dia en eso. Al dia siguiente, o sea hoy, pretendían que estuviera de 11 a 20h con un supervisor de negocio en negocio convenciendo de que se pasaran a ONO. No me gustan las ventas por la calle. Me dijeron que era informar a YA ctes.de ONO de otros servicios, no exactamente esto. Pero bueno, eso es lo de menos. Las condiciones laborables son: de lunes a viernes, de 10 a 20:30h; No hay sueldo base, si consigues ctes., te llevas comisión, si no, ya puedes echarle horas que nada. Los mas veteranos, que tienen mas experiencia, consiguen de media de 800-1000€, al principio, pues menos…quien vive con eso o menos?? porque es estar 10h y media allí, 5 días a la semana!! Tienen 1h para comer, que ni te la pagan, ni te da tiempo a irte a casa. Los viajes en metro que hagas, no para ir a trabajar, si no los que hagas para ir de una zona a otra, tampoco los pagan, te pagas tú la T-mes por tonto. Y despues de un tiempo, te haces si o si autónomo. Si te pone enfermo dos semanas o más, pues no cobras, ese mes no comes, que tampoco “pasa nada” que la operación bikini etá al er, no ser que te hayas pagado un seguro que te de algo. Eso si, te lo pagas tú mismo. Así que dije bye-bye. Señor@s, este panorama dejamos si aceptamos trabajos de este tipo. Nos merecemos esta crisis porque aceptamos sin protestar la explotación y el robo de nuestro dinero por parte del capitalismo mas agresivo de nuestros tiempos. Que dios nos pille confesados. Salud, y que aproveche!


   • No aceptamos sin protestar, agarramos lo que hay por necesidad. Dios es un invento de los humanos, Salud, Un saludo.


   • Esta gente son unos vividores e hijos de puta deberia la justicia meterlos donde tendrian que estar entre rejas o colgados de los cojones perdonar peri estoy muy dolido


 2. jo ja tinc clitxades totes aquestes estafes piramidals! per sort, he trobat la solució definitiva, un sistema trapezoïdal!


 3. Des del mes de gener del 2008 fins ara han tingut lloc 58 suicidis de treballadors daquesta empresa. ..Aquesta onada de suicidis va portar fa un any a la substitucio del director general de lempresa i a lobertura dun per tal de fer-ne un seguiment investigar els possibles motius i ajudar els treballadors amb problemes. Lempresa sempre ha mirat de defugir responsabilitats tot dient que aquesta proporcio de suicidis entre els seus treballadors es semblant al percentatge general de la poblacio a Franca 14 7 suicidis lany per cada 100.000 habitants a lempresa les xifres concretes son de 17 persones el 2008 18 el 2009 i 23 en el que portem de 2010 dins dun total de 102.000 empleats .


 4. De pocavergonyes n’hi ha per tot i aquests son els casos més extrems. Avui a la Vanguardia un “honrat” empresari deia que abans havia d’anar a buscar socorristes perque a Catalunya ningú estava disposat a treballar per menys de mil euros!! Ara la gent era molt més “raonable” i podia agafar gent d’aquí que el primer que li preguntava no era el sou.

  Tinc un familiar que treballa de socorrista i ha salvat unes quantes vides, però clar això no produeix ni crea riquesa i per tant no se li ha de pagar un gran sou.


 5. “això no produeix ni crea riquesa i per tant no se li ha de pagar un gran sou”

  No estaràs parlant per casualitat de l’ARQUEOLOGIA?? I les humanitats i la cultura en general, vaja…


  • Està clar, haurieu d’haver estudiat alguna cosa útil com ara alguna enginyeria o alguna carrera técnica.

   Les carreres de lletres son tan sols un passatemps, i com a tal quan arriben les crisis passa el que passa.


   • Tendria que haver estudiat arquitectura, que es una carrera tècnica de prestigi i que ajuda a crear riquesa…ah no! Que els arquitectes joves s’estan menjant els mocs per l’esclat de la bombolla immobiliaria.

    En aquest pais només es valora el guany ràpid, fàcil i com menys escrupols tinguis millor t’anirà (estaré referint-me un altre cop a l’arqueologia d’empresa?)


    • Després aquests nacionalistes de fireta i festa major van presumint de defensar la cultura catalana i si fos per ells construirien una cadena hotelera sobre Empúries i tindrien als escriptors catalans venent llibres en un top manta al metro!


     • Que només estava trolejant una miqueeeeeeeta!

      De totes formes, que jo sàpiga, les persones que han fet avançar la civilització com ara Einstein, Descartes, von Neumann o Fleming, no eren arqueòlegs…


 6. Malauradament aquestes “alimañas” sorgeixen quan hi ha més persones en situació de precarietat i quan un contracte de treball és un bé molt preuat.

  En aquestes circumstàncies, la seva manca de moral encara és més censurable i s’hauria de denunciar, si més no com ho fas tu.


 7. Quan comencin a sortir gent cremada per la situació econòmica, sense res a perdre i amb escopeta de caça (com l’home aquell d’Olot) ja plorarem.


 8. Ah, la piràmide, això sí que és una estafa fina: en pocs dies s’hi pot involucrar més que tota la població mundial, de tal manera que els de la cúspide es fan d’or i els de la base queden escurats.

  Sembla una metàfora de la societat…


 9. Potser més que frau piramidal (això ja ho fa el nostre estimat estat), es tracta de la típica explotació laboral que t’obliga a estafar als altres per sobreviure (i a baix preu naturalment…), d’una manera o altra i en certa mesura tots els venedors ho fem a les nostres feines*, però el principal problema és que això no sigui totalment il·legal o que no es persegueixi.

  *Vendre no és altra cosa que amagar o ometre els defectes i destacar virtuts, o sigui enganyar d’una manera o altra…


 10. […] captació de clients i venta a porta freda està en  ple auge. Centenars d’ofertes falses (vegeu-ne algunes AQUÍ) que es camuflen d’allò més bé! Als empresaris no els costa ni un cèntim: tu cobres pel […]


 11. YA HE VISTO QUE TIENES VARIAS EMPRESAS FRAUDELENTAS QUI EXPUESTAS TE FALTAN BCN-GROWING,DINAMIC PEOPLE QUE ESTA EN PASEO DE GRACIA LA PRIMERA EN AVD CARRILET EN LAS DOS TE HACEN CAPTAR A GENTE PARA SER SOCIOS DE INTERMON-OXFAM YO NO SE HASTA QUE MANERA ESTA LA DICHA ONG INFORMADA DEL TEMA.OTRA TUTTI CARE QUE SE TRATA DE LA DICHOSA MAQUINITA DE LA OSMOSIS DEL AGUA Y DESCALCIFICACION DE LA MISMA Y LO MISMO QUE EN LA DE RUBI.CREO QUE HE IDO A TODAS LAS QUE COMENTAS MAS LAS QUE TE DIGO YO MAÑANA TENGO UNA ENTREVISTA HABER QUE CUENTO RARO ME QUIEREN VENDER POR QUE YA ES DEMASIADO CON LA TOMADURA DE PELO.SALUDOS Y OS COMENTARE QUE TAL LA NUEVA EMPRESA


 12. GRÁCIAS POR ABRIR FOROS SOBRE ESTAS COSAS. TENIA CITA ESTA MAÑANA Y AL PONER LA DIRECCION EN EL GOOGLE C/MARINA 164 ME HA SALIDO UN MONTON DE FOROS DICIENDO QUE ESTA EMPRESA ERA UNA ESTAFA. SUERTE QUE NO E LLEGADO A IR . SINÓ LES PRENDO FUEGO CON TODOS DENTRO, LA COSA ESTA MUY JODIDA PARA QUE ENCIMA TE TOMEN EL PELO. BASTA YA!


  • Hola Dani, yo he ido esta mañana a la tal empresa que hay por calle Marina, nº 164 y tengo que decir que me dado cuenta demasiado tarde!
   A sido llegar y pasar por la oficina que hay a pie de calle al lado de un bar de chinos, al ver que no ponia nada de Vodafone me a extrañado bastante
   y he querido mirar por internet (del movil) aver que se decia de esta empresa….solo he visto pestes y mas pestes en foros, blogs, etc…
   He ido a la entrevista pk ya estaba en barna, ya me havia pegado el viaje gastandome mi dinero y mi tiempo…y mas que nada para soltarles a esos
   gilipuertas una buena contestación!

   Y eso he echo cuando me ha entrevistado, una tia super cutrera diciendome que son una empresa en gran expansión de marketing y publicidad, etc…
   y yo le digo pero esto no es para currar en una tienda vodafone de cara al publico vendiendo sus ofertas?¿?¿
   Y me responde, perdona pero creo que te equivocas de oferta….
   le respondo: yo diria que no pk ayer me llamó una chica para diciendome que era para trabajar para Vodafone vendiendo sus….
   a la que me dice: pues esto es para trabajar de comercial vendiendo nuestras ofertas a otras empresas o recaptando empresas…
   pues a la que me va de lista y la veo que se va creciendo le suelto:
   oyer mira, yo no encajo en este tipo de trabajo y tampoco me interesa, yo venia con una idea de la cual he malinterpretado o vosotros lo pintais de otra manera.
   Y la mujer insistiendome de que si estaba abierta a otro tipo de trabajos que no fuera de dependienta y yo insistiendole que no encajaba en esto.
   La mujer insistiendo como un par de veces más, hasta que ve que no me convence me dice quieres que te devuelva tu curriculum pk yo lo destruiré.
   Le respondo: pues mira si , damelo me haces un favor!
   Tal cual como entrado me pirado con cara de asco y mirando a los pobrecillos que estaban ahi sentados rellenando esos formularios de mierda que te hacen rellenar
   y esperando a que los llamen para hacerles la enrevista y engañarlos!

   Asi que, mi consejo es el mismo que muchos haveis puesto por aqui e incluso tu tmb dani.

   INFORMAROS BIEN DE LA EMPRESA ANTES DE IR, PREGUNTAR INCLUSO CUANDO OS LLAMEN, NO OS CORTEIS!
   IGUAL QUE ELLOS TIENEN CARA NOSOTROS TAMBIEN!!

   EL TIEMPO QUE PIERDES EN IR Y LA PASTA QUE TE DEJAS EN EL TRAYECTO NO TE LO DEVUELVEN NI TE LO PAGAN!
   VAYA CHORIZOS QUE ESTAN ECHOS!


  • Buenas tardes acabo de ver los comentarios acerca de esta empresa ” Gold marketing “. Muchas gracias me han ido muy bien mañana tenía una entrevista con ellos, yo vivo fuera de Barcelona y tenia mis dudas en acudir a dicha entrevista, ahora me quedo tranquila que sería una pérdida de tiempo ir. Un saludo.


 13. No has parlat d`HERBALIFE, una empresa internacional de venda de productes dietètics que funciona piramidalment i et menjen el coco. Es tracta d`una secta comercial i piramidal. Has de comprar el producte i vendre`l, i et fan creure que et farás ric, com si fos tan fàcil de vendre els productes porta per porta. Ah, i et curen de tot, absolutament de tot. Jo he anat enganyat fins a tres vegades a entrevistes, que sempre son reunions on surten suposats usuaris que s`han curat de reuma o anorèxia, o el que sigui, per haber tastat algun dels productes de la casa.

  Veure per creure.


 14. Jo he treballat a c/Marina 164 R/Marketing o Gold Marketing durant 6 mesos. Us deixo l’enllaç de la meva experiència. http://noespersonal.creatuforo.com/gold-marketing-f13/gold-marketing-de-vodafone-estafa-t2.html


 15. a mi me han llamado 4 empresas, 3 de ellas las nombrais y una cuarta era una escuela de idiomas con un modus operandi muy similar, te ofrecen curso gratis despues te ofrecen trabajar en la escuela para poder pagar los siguientes ciclos formativos o algo asi, la verdad a esa no fui igual que tampoco he ido hoy a la entrevista de g. marketing pero a las otras dos fui


 16. Hola, yo he trabajado allí. Concretamente desde principios de 2011 hasta junio 2011. Es decir, casi 6 meses.

  En un principio lo hice porque no tenía nada más y fue una época en la que necesitaba urgentemente dinero. Me informé en internet y más o menos ya vi de que se trataba… y decidí entrar (pero teniendo los 2 pies en el suelo y sin creerme nada de lo que me decían)

  Por suerte, y digo por suerte, he sido bueno vendiendo. Se trata de hacer de comercial puro y duro a puerta fría a empresas y autónomos… Vas a una zona, entras a todos los comercios, y propones portabilidad de fijo/adsl/movil a vodafone… Pides facturas, escrituras o autonomos, dni y rellenas contrato de portabilidad. Lo firma el cliente y entregas el contrato en la oficina. Ese era todo mi trabajo. LLEGAR, CAPTAR CLIENTE, EXPLICARLE LA OFERTA, FORMAR CONTRATO Y ENTREGARLO… El tema de postventa, de instalación etc etc, yo nunca lo he tocado.

  La oferta es real. Insisto, yo sé que esa oferta es real de vodafone, y yo no he engañado a nadie. He sido legal, y honesto conmigo mismo, porque por ganar más yo no he mentido, engañado o estafado a nadie, aunque también he de decir que me consta que ha habido compañeros que si lo han hecho. Cómo?? Pues tan fácilmente como en el contrato añadiendo líneas adicionales, o poniendo 2 adsls o haciendo otras peripecias a las que no voy a entrar.

  Por mi parte, decir que YO he explicado la promo que había, y la he vendido dignamente.

  Por desgracia, sé que esta distribuidora (Goldmarketing sl en Barcelona con Raquel Moreno y Robert de jefes, Valina, Marc, César, Miquel y Ricard de segundos jefes… y muchos otros por debajo que aspiraban a más, como yo) funciona como una mierda…

  Me consta que clientes a los que yo he vendido el producto, no les ha funcionado bien… y han tenido muchos problemas. También me consta que clientes a los que yo le he vendido el producto están muy contentos (o contentos simplemente, tampoco quiero remarcarlo) y les funciona correctamente y pagan menos que antes…

  El problema es que yo no he querido involucrarme en sus problemas porque yo no puedo hacer nada por ellos. He dado la cara y les he remitido a la empresa aportando número de teléfono y dirección (tanto caspe como Marina, es la misma)

  Me sabe muy mal por aquellos a los que “les he jorobado” el negocio durante x tiempo, pero quiero que sepan que ha sido por causas ajenas a mi, sino por la distribuidora, por vodafone, por como se ha hecho la portabilidad…

  También me consta que, a parte de algún comercial demasiado listillo poniendo lineas adicionales en sus contratos para ganar más comisión, cosa que YO NUNCA HE HECHO y que si hubiera hecho no me costaría ponerlo aquí. Pues bien a lo que iba, me consta que desde DIRECCIÓN (Raquel Moreno y cia) se han alterado MIS CONTRATOS y han augmentado linias cobrandose ellos mismos la comisión y estafando/perjudicando al cliente que yo había captado… dándole más linias, haciendo que la factura nueva se dispare, y encima en casos, sin darle servicios porque insisto, la distribuidora es una auténtica casa de pu..tas y sé que en muchos casos las portabilidades, ventanas de cambio etc etc se hacían mal y se jodía a la persona/cliente.

  LO SIENTO MUCHO DE VERDAD… pero yo no me siento culpable, porque YO HACÍA MI TRABAJO.

  Tema cobro:

  se cobra a comisión… por cada contrato cobrabas una comisión. Dependiendo si era sólo el fijo/fijo+adsl/sólo móvil/pack múltiple… Más o menos y hablo del 2011, se cobraba entre 50 euros si sólo era el fijo, a 80 euros si era fijo y adsl…

  Yo he cobrado enero 1200 euros, febrero 1800, marzo 1950 euros, abril 2015 euros, mayo 1400 euros … a esto, hay que restar gasolina, dietas, etc (y autónomos quién se haga de autónomos,… yo, sabía que habaía que hacerlo, pero como era el comienzo y no quería ir a más, lo dejé antes de los 6 meses que es cuando la cosa empieza a ponerse complicada legalmente… me he documentado y a partir de unas ganancias repetidas y altas durante 6 meses ya pone a hacienda más al acecho… bueno, eso he podido saber, aunque no sé si es 100%… sólo decir que yo de momento no he tenido problemas…

  Ingresan siempre mediante una transferencia. Pone, comisiones enero, comisiones febrero… etc.

  A mi me han pagado siempre… aunque bueno, una parte de las ganancias del mes anterior DICEN que las guardan/RETIENEN a modo de POR SI ALGUN CONTRATO se hecha para atrás, y te lo ingresan el mes siguiente… pero hay mucho mamoneo en esto… Por mi parte yo siempre llevaba el control de lo que llevaba vendido, de mis ganancias, de esos % retenidos…

  Y bueno, a veces también te decían que el contrato se había caído… y ese no lo cobrabas… Mucha gente le daba igual… y ni se molestaba en preguntar porqué… Yo pensaba que a lo mejor los de la empresa le decían que se echaba para atrás el cliente y siendo mentira se quedaban ellos mismos la comisión… en fin…

  A mi por suerte, me pasó sólo una vez, pero insistí en que me dieran las copias, llamé al cliente, y en efecto, se había negado pero por una falta de confirmación de un dato… se lo expliqué nuevamente y lo volvimos a tirar adelante…

  Tema proceso de selección y nuevas incorporaciones:

  Aún hoy día me parece mentira cómo pude acceder a entrar en ESE tipo de empresa. OH OH JUICE (y ahora lo entenderéis)

  Oferta en la vanguardia para atención al cliente (también me ha comentado gente que en infojobs, laboris, trabajarcom… las hay)

  Llamo al teléfono y me dicen que vaya al día siguiente con el currículum en la mano y que vaya con traje.

  Al presentarme allí (calle Caspe pero entrando por Calle Marina jejeje) veo que por fuera no hay ningún letrero de empresa… sólo un papel que pone Entrevistas AQUÍ en la puerta de cristal que hay al local.

  Entro, 3 sillas a mi derecha, 4 a mi izquierda, recepción enfrente con una chica y música de ambiente tipo after hours…

  Entrego currículum, me hacen rellenar hoja de lo mismo, y a la silla.

  Llaman a gente, entrevista muy rápida, fugaz… me toca

  Entro a un despacho bonito, de personas respetables, pero quién me atiende es Raquel Moreno (la jefa, aunque en ese momento no lo sabía… luego también he sabido que a veces era ella misma quién hacia la primera entrevista, a veces Robert, y muchas otras veces Valina, una mujer búlgara más tranquila hablando)

  La entrevista empieza y raquel me explican que son una empresa de marketing y que bla bla bla, proceso de expansión, bla bla bla, que si te cogemos mañana empiezas con un día con un supervisor que te explicará de que va todo… Todo esto a una velocidad demasido rápida para mi… Le hago alguna pregunta genérica pero no me la contesta ampliamente….

  3 o 4 min después, ya había acabado. Salgo y me dan un papelito para que llamara a ver si me cogían para el día siguiente.

  llamo a su hora y me dicen que sí, que mañana a las 9 allí para pasar el día de pueba.

  Ya en casa, me meto en internet y empiezo a saber opiniones etc etc que me hacen dudar mucho de que va esto, pero accedo a ir porque debo probarlo (luego corroboro muchas cosas)

  Llegada a las 9, a la silla… múscia a todo trapo, también se oyen aplausos, gritos de frases… etc… a los 5 minutos, de una puerta sale mucha gente que se va a la calle… gente trajeada, mayor, joven, alta, baja, hombres, mujeres…

  De repente me llaman del despacho, me hacen pasar y me presentan al que será mi supervisor ese día…

  Bueno, el supervisor me dice que vamos a una zona a proponer un producto y me sube a su coche (yo ya había leído que así hacían y por eso ya sabía más o menos lo que había)… En el coche vamos el supervisor, otro chico que está hace tiempo pero que todavía no es supervisor, un novato de menos de una semana y yo de primer día… el ambiente es bueno, se habla, se charla… al llegar al sitio, dividimos la zona, y yo me voy con el supervisor a ver cómo lo hace, y el otro más novatillo con el otro… A saco a entrar a comercios y a decir que estabamos de promoción para que se ahorrara dinero… y que muchos vecinos ya se habín cambiado y que seguro que ya nos habían vistorondar por la zona (bueno, muchas estrategias y maneras de hacer…)

  La verdad es que ese primer día, mi supervisior hizo 2 contratos y me dijo que ahí había ganado 130 euros… yo lo vi muy bien y por eso quise seguir, y porque sé que yo tenía labia para hacer lo mismo… HAY MUCHA GENTE QUE NO SABE, ES MÁS TÍMIDA, LE CUESTA MÁS… esta gente no tiene nada que hacer ahí, porque si no hace contratos y encima gasta dinero en comida etc etc… sale perdiendo… yo es una de las primeras cosas que quise hacer. HICE UN Balance de una semana, salió ganancias, decidí seguir… y así hasta el final… si por lo que fuese no me hubiese salido a ganar, ni mucho menos me hubiera quedado… cosa que, por desgracias, algunos si hacían… a lo mejor al mes ganaban 130 euros, pero en comidas, transporte etc se dejaban más… pero inexplicablemente seguían… ¿¿?¿?

  Lo dicho, esa era la manera de trabajar. Vas a un sitio, propones, firmas y te vas. A veces había que volver al día siguiente por si no tenían todos los papeles etc etc… pero si se podía hacerlo todo de una vez, pues de una vez.

  Insisto, yo nunca engañé… y la gente que iba conmigo tampoco.

  Más cosas: REUNIÓN, CAMPANAS, JUICE, IMPACTOS, SECTA

  A las 8 de cada mañana había que hacer una reunión. Llegábamos, cogíamos la carpeta con las ofertas, ibamos a una sala que estaba bajando unas escaleras de caracol, y nos poníamos a prcaticar como si se tratara de un caso real. Tipo rol, ahora soy yo el vendedor, ahora eres tú… etc. Con gente diferente, con gente más experta que tu, con supervisores… eso más o menos durante 40 minutos…

  Luego se hacían minireuniones de equipo (cuando llegas y entras con un supervisor, eres del equipo de ese supervisor, hasta que demuestres una constancia en ventas, te hagas supervisor, te den gente nueva, hagas tu propio equipo…) Aquí pues el supervisor intentaba mantenernos motivados y controlados, y nos indicaba como ibamos y si teníamos que apretar como fulanito que lo hace muy bien y que lo hicieramos facil… etc etc. Todo esto a canticos de QUEREMOS REUNIÓN QUEREMOS REUNIÓN!!! OH OH JUICE (Join Us In Creative Experience)…y entonces daba la reunión…

  Esa minireunión duraba 5 min…

  Luego bajaba la jefa y haciamos una reunión global de todo el conjunto de equipos que la daba ella, o el jefe robert o valina…

  Además, empezaba con cánticos como ese y con un IMPACTO!, que era un breve monólogo de un supervisor elegido por la jefa, que el día anterior había conseguido hacer CAMPANA (campana es facturar 80 euros o más)… El Impacto trataba sobre alguno de los aspectos que nos inculcaban… no lo recuerdo bien, pero teníamos varias tarjetas donde nos hablaban de 5 pasos a seguir (entrada, presentación, producto en mano, cierre y rehash) y 8 costumbres (trabajar correctamente la zona, trabajar 8horas o más, actitud positiva, mantenerla… etc no las recuerdo ya por suerte)… De esa manera, todos veían que se podía lograr firmar si se hacía bien las cosas…

  Luego era la jefa la que daba pinceladas de otro aspecto de esos… ponía a alguien de modelo (a mi muchas veces me ponía de modelo diciendo que ella ya sabía que yo hoy iba a firmar porque siempre firmaba porque siempre lo hacía bien) Y DESPUÉS DE eso, llamaba a los que el día anterior hicieron CAMPANA (facturar 80 euros o más) para que salieran delante de todos y explicaran qué les había servido para hacer campana…) Por ejemplo, a mi me sirvió trabajar correctamente la zona, ya que me anoté que un establecimiento sólo abría por las tardes, pasé por la tarde y lo firmé… o por ejemplo que conecté muy bien con el encargado y se lo empliqueé bien y me gané su confianza… cosas de ese estilo vamos…

  Al acabar la reunión todo el mundo a fuera … (de eso que salíamos todos por la puerta, y los pobres que vienen a hacer el día de prueba ven salir a esos 40 o 50 personajes)

  Total, que para mi, esos cánticos, esas directrices a seguir era una TASK FORCE sectaria (no bien bien una secta) pero en plan SECTA total… Ale, ven pronto a trabajar, cansate, llega tarde de trabajar para que solo tengas fuerzas de dormir y volver a levantarte temprano para volver a tarbajar…

  Y eso es lo que hay.

  A mi me fue bien ahí, gané dinero (bueno, trabajé demasiadas horas para lo que gané) y quise “JUGAR a eso” durnate un tiempo…

  Ahora soy peste para ellos desde que decidí irme… ERA DE LOS MEJORES Y ME TRATABAN BIEN, Y LLEGUÉ A TENER MI PROPIO EQUIPO, Y LLEGUÉ A SER EL PRIMERO DE ESPAÑA EN UN MES… Y MÁS COSAS, pero una vez te vas, eres un cáncer para ellos y eres lo peor.

  Yo quise jugar, pero de una manera legal. A toda persona que vino de nuevas conmigo, yo le expliqué antes de subirle al coche, que sólo se cobraban comisiones, que legalmente había que hacerse de autónomo, que las dietas etc etc iban a cargo de uno mismo y que si no vales, mejor dejalo… muchos se fueron, muchos me lo agradecieron, y algunos se quedaron, pero seguro que NADIE de ellos dijo que les mentí o que les enseñé a ESTAFAR. Y eso, lo prometo.

  Hay más cosas pero la verdad es que ya os podéis hacer una idea: están los road-trips o viajes de una semana a una ciudad lejos de barcelona, están las reuniones de supervisores… en fin que esa es mi historia en bf gold marketing barcelona grupo de raquel moreno y robert.

  Espero haber aclarado de que va esto… allí todavía hay gente que sigue, gente que se ha ido…

  SI VAS, QUE SEPAS LO QUE HAY, Y SI ACEPTAS JUGAR COMO YO, QUE NO TE LAVEN EL COCO Y JUEGA LEGALMENTE UN TIEMPO Y LUEGO VETE.

  Yo os he sido sinceros. Un saludo


  • Gracias por compartir la experiencia y sobre todo ser tan sincero.
   Llevo un mes y más buscando trabajo y hoy, que me han llamado hace menos de 30min me he puesto a buscar cómo llegar y he acabado aquí, decepcionada, triste y enfadada… pero al menos sabiendo la verdad.
   Yo no soy capaz para ir de puerta en puerta (por así decirlo) ni tampoco de soportar cada día esas pequeñas reuniones al estilo secta…
   Está claro que si lo hacen es porque la ley se lo permite, y quien trabaje en ello es libre de hacerlo, pero no lo veo bien, ni adecuado a la actual situación que estamos pasando. Creo que es vergonzoso.
   Es una pena que cosas así pasen… pero más penoso sería no saber todo esto y caer en sus redes…
   Nuevamente gracias por la información.


  • Hola , todo lo que dices es cierto , yo conoci a Roberto, raquel moreno su mujer, a Ricardo, yo trabaje allí gracias a dios me di cuenta, es una especie de secta, pagas tu las dietas transporte, móvil etc, yo hoy en día los veo a la gente trajeado trabajando para ellos y me da muchísima pena, hacían las reuniones las campanas íbamos sábados cantando la canción del sábado como me gusta el sábado luego chilaba que tenemos hoy y todos decían una campana y empezaban a saltar y chillar.no lo recomiendo a nadie luego hacer contratos tantos hagas cobras si no haces te comes los mocos. Ellos como empresa están legal tu eres el ilegal porque debes tener autónomo sino hacienda luego pues, vamos un rollo


 17. […] doncs a crear treball de venedor de fum: comercials, teleoperadors, porta freda, assegurances, enganyifes, fraus piramidals, estafes… i poc […]


 18. […] innocent. A dir, veritat però, les enganyifes han millorat sensiblement des de que vaig escriure un anterior post dedicat al tema, i cada cop s’esmercen més en camuflar-se de feines més o menys […]


 19. Gràcies per l’avís. Jo vaig anar a una “entrevista” a C/Caballero, amb Azizel Marketing S.L. i és exactament el mateix que has narrat. Si no t’importa comparteixo l’enllaç al teu blog amb una entrada en el meu com a testimoni d’aquest tipus de frau.

  Gràcies un altre cop.


  • Difón difón!! Com més gent estigui a l’aguait d’aquestes estafes menys víctimes hi hauran! Aturem aquests estafadors!


 20. Que fuerte…ayer me llamaron para ir a una entrevista el lunes a Calle Marina 164!!!!!!De RRPP pero no me dijeron el nombre de la empresa…YA NO VOY!!!Gracias


 21. Bones a tots. M’han trucat d’aquesta empresa, vodafone c/Marina 164, sort que abans d’anar a les entrevistes m’agrada investigar una mica per internet i per tant veient tot aixo no he anat. us donc les gràcies per les publicacions, són de molta ajuda.

  Una abraçada per tots!!!!


 22. buenass!!
  es totalmente cierto todo lo que se dice sobre RMARKETING -EN MARINA (BCN) GOLD MARKETING-, yo queria informarme (llevo una semana haciendo el panoli en esta empresa) y esta claro que no voy a ir mas, utilizo la misma.
  Conoci a un chico de fiesta que curraba alli, y hablando, me dijo que yo valia para este trabajo y tal cual. El primer dia que fui ya me di cuenta que todo corre a tu cuenta y que nadie te informa de nada.
  Hable con el chico que conoci de fiesta y todo el rato se hacia el loco y no queria explicar nada sobre la empresa, siempre con la excusa de hablar mas tarde.
  Preguntandole a la gente de la empresa, todos ganando una gran cantidad de dinero a partir de un sistema agresivo (tipo americano).
  Acabo de informar al chico que no quiero ir mas alli, que no me mola ese rollo, me llama y no me deja explicarle nada, se basa en decirme que lo de internet es mentira, que la gente que ha escrito esto ES UNA FRACASADA QUE NO VALE PARA NADA (entree otras lindezas), hasta a llegado a faltarme al respeto

  *** NO OS DEJEIS ENGAÑAR ***


 23. GOLD MARKETING en carrer marina 164. estafadores les ice fotos para kolgar en internet lo falsos ke son y salio el dueño. un tal roberto tengo fotos con sus caras nose si ponerlas en internet para que todo el mundo sepa quien son los estafadores, los dueños de esta estafa


 24. Demà tenia una entrevista al carrer Marina 164 de Barcelona,i per descomptat que després de llegir tot això ja no hi aniré.No hi ha dret perquè visc fora de Barcelona i em costa molts diners venir i per res.No es pot fer res per evitar tot això?


  • a mi m’acaba de pasar lo mateix… i m’agradaria saber si no es pot fer res per evitar-ho…


 25. M’acaben de trucar d’ una empresa amb seu a Rubí anomenada quelcom similar a Agua salud (segons he trobat a la xarxa, és el nou nom que utilitza Top Water). La persona que realitza la trucada, curiosament ignora tota dada possible al voltant de la feina a fer.
  En una ocasió em van citar a Badalona amb unes condicions similars i quan vaig veure el panorama vaig investigar després de fugir urgentment. En aquest cas, l’empresa era Aquastar 21. En principi, era una feina d’administratiu o teleoperador, progressivament vas descobrint que res respon a allò que t’han dit prèviament i que el perfil de gent que allà t’hi trobes és d’allò més heterogeni i sospitós. Mateix modus operandi absolutament. És interessant difondre-ho ja que a aquestes circumstàncies hi ha gent que encara pot picar. Salutacions!


 26. La culpa la tienen Jazztel , Vodafone, etc… se crean mala imagen contratando estas comercializadoras con ese marketing tan agresivo.


 27. Ens agradi, o no, els contractes mercantil NO son il.legals, pagar només comisions, NO és il.legal, per tant, desde’l meu punt de vista, el problema NO és el què o quí, sino el com, moltes empreses manipulen, no son transpararents de cares al “possible” candidat al lloc de treball, generalment ni tan sols els gerents que estan al capdavant d’aquestes empreses estan capacitats per desenvolupar el lloc que ocupen, en fi, malauradament l’afany de guanyar diners a costa del que sigui, i com sigui, es cobra víctimes sempre. I aquesta es pot aplicar a TOTS els àmbits possibles per imaginar, començant per els “magnífics” -noteu la ironia- dirigents que governen aquest país. Salud.


 28. Yo iva ahora mismo a la empresa Group Markeying de la Calle Marina, 164 bajos a realizar la entrevista. Pero si se trata de eso, ya no voy.
  Gracias por la información a todos.
  Saludos.


  • Hola a todos. ayer estuve en gold marketing, y apenas dos horas depues ya me habian dicho que habia sido aceptado,,, que viniese el luner trajeado a las once de la mañana… es el mismo modos operandi que tienen todas esas empresas.. yo particularlemente ya me olio mal desde el minuto uno. primero lo cutre de la empresa, despues el de recepcion que tambien se lleva la palma, despues te sale la tal Raquel que habla a mil por hora, y no dice nada,, y no te atrevas a preguntar porque se
   van por la tangente rapidamente…. vaya que no, que nada que es una tomadura de pelo… lo que mas mal me sabe es haber perdido dos horas de mi tiempo para atender esta gente.
   tomas


 29. Buenas, me llamo Ignácio López y yo también estuve en gold Marketing. Estas empresas fantasma se dedican principalmente a la estafa no solo de comercios en general, sino que también al fraude fiscal.
  Si decides entrar en su mundo, lo más leve que te puede llegar a pasar es un ingreso en prisión ó multa de hasta seis mil euros. No obstante debo decir que la lobotomía cerebral a la que te prestas, supera con creces cualquier tortura conocida,


 30. Bon article, Glamboy.

  Dir que de SM&H vaig rebre un correu electrònic on em citaven a una entrevista al World Trade Center de Barcelona (està al port), però ni em vaig molestar a anar-hi. Sobre R. Marketing, dir que ara l’empresa es diu Gold Marketing. Segueix estant al Carrer Marina, 164 de Barcelona, i en el seu moment (desembre 2014) em va atendre Sr. Sergi, d’Argentona, dient que el que vendria és productes de Jazztel. Les condicions eren pràcticament iguals que les dites al teu article.

  Sé que no ho sabràs, però també cal comentar la de Grupo Oscisa. L’empresa té la seva seu a Bilbao, i jo vaig “entrar a treballar” a la delegació de Badalona (Carrer Latrilla, 2, entresuelo 3). Es fa dir “Asesoría energética”, i em feien anar comerç a comerç per a vendre productes de Gas Natural Fenosa. A dues setmanes d’haber entrat encara no habia firmat cap classe de contracte, ni jo ni els 4 que quedaven de la mateixa entrada de personal. Jo (amb molt de criteri) els hi vaig fer plantón (en el sentit de no presentar-me a l’empresa) després d’una monumental bronca no justificada de més de 15 minuts per part del Sr. Ferran (un dels gerents de la delegació de Catalunya). Dir que el Sr. Ferran, després de la bronca i la meva no presentació, es va estar 3 dies “espamejant” el meu número de Whatts App, fins que finalment vaig enviar una amonestació interna pròpia de l’aplicació. A part, tinc guardada la conversa per sí tinc que aportar una prova a la policia.

  De nou, bon article, i gràcies per a difondre la veritat, Glamboy.


  • Gràcies a tu per complementar l’article amb més dades i informació que espero siguin d’utilitat a molta gent per tan de previndre més estafes


 31. En la Calle Trajá,2 1°-1a pasa lo mismo. De repende me escriben un mail el jueves por la tarde para ir a una entrevista el viernes por la mañana a las 9. Les pregundo para que puesto y me dicen que hay varios, dependiendo de mi perfil se me asigna un puesto o otro. Voy a la entrevista y dentro de un piso hay una recepcionista, una sala de espera ( lleva de jovenes mas de 15) y un despacho. No hay nombre de empresa solo un cartel donde pone Marketing y Publicidad. Suerte que vi el blog antes de entregar el CV ya que a los pocos minutos salió un “tiburón” del despacho solicitando los CV de todo el mundo. Yo ne levanté y me fui sin darselo. Ni me preguntaron por que no me quedaba.


  • Merci yo iva a ir mañana. Jajajjaa pero ya no


   • que bé saber-ho! també d’un dia per l’altre m’han citat per una entrevista al carrer Traja, 2. Un mail on ni hi apareix un num de contacte per saber de què va. Tan sols que portis el CV al damunt i “buena presencia”. Ja em feia mala pinta…


  • Tot just m’acaben d’enviar el mateix correu però m’era sospitós, per això he buscat la direcció i veig que no sóc la primera…


   • Hola! Yo tambien acabo de recibir el mismo mail con a hora de la entrevista y que lleve CV para mañana….. creo que me voy ahorrar el vieje, Aunque a mi me sale la oferta de empleo de infojobs a la que me apunte. Lo que pone el nombre de la empre Gallemi ( pero e buscado y es una empresa en vilassar…. )


  • Mañana iba a ir, ahora si que ya no voy. Gracias!


 32. Dues empreses estafa a C/ Corcega 516 3r 1ª Vertigo solutions y Enzo Group RMS. Treball a comisió, no sou fixe, signes contracte a la setmana de estar treballan, no et remuneren ni el dia de prova ni la formacio, Tots els gastos de menjar i transport son gastos teus per suposat. Treballen amb ONG i ni tan sols respecten els drets dels treballadors a Catalunya, treballes prop de 12h al dia i a comisió, el seu contacte des d’on truquen 698 174 823


 33. Ojo a esta canción que habla de esta gente… Os veréis identificados… 😉


 34. Vengo de hacer una entrevista esta mañana, carrer Trajá 2, 1º, 1º de Barcelona…venir bien vestidas dice… cuando llego me dice que me espere en el portal…como???? empezamos bien, una recepcionista sin modales, ya lo dice todo, bueno, subo para ver que se cuece… sala de espera abarrotada de gente con bambas sucias, despeinadas, mal vestidas..sale un entrevistador sin ninguna formación en RRHH, va selecionando, a las chicas monas (de belleza me refiero) le dedica 5 minutos en vez de 2 y las hace pasar a otra sala donde se supone está la reunión esa estilo secta donde todos son felices y te hacen ver que te vas a forrar…jajaja
  Pues eso, la entrevista dura 1 minuto y medio o 2, pero lo bueno de todo, es que yo tengo más de 30 y su primera pregunta es: que años tienes, que puesto quieres? …flipo en colores! 1º se me cita como atención al cliente, 2º me dejan en el portal y 3º no me preguntan por mi formación ni experiencia, solo por mi edad…estupendo! es la segunda empresa piramidal que visito en Barcelona en la que te engañan y se aprovechan de tu deseperación por trabajar…sí, necesito trabajar para dar de comer a mis niños pero no gratis para que coman ellos a mi costa.. ahora sé porqué contratan solo a jovencito/as sin ninguna experiencia.. pobreees…me dan penita, la verdad. Pero más pena me dá que nadie denuncie a estos sinverguenzas..


 35. Acabo de llegar de hacer la entrevista en la calle Trajà 2, 1º1ª y todo me parecía muy raro porque lo único que me preguntaban era mi edad, mi disponibilidad y cito textualmente: porque una chica tan guapa quiere trabajar aquí? Me ha parecido super extraño y he salido de allí lo antes posible (tampoco he tardado mucho porque mi entrevista ha durado 5 min). Te lo pintan todo genial y que vas a cobrar un sueldo fijo de 900 o 1200€ y sin trbajar fines de semana ni nada, horario de oficina. Es un timo total, lo unico que hacen es ilusionar a la gente con falsas esperanzas.
  Gracias por los comentarios, si me vuelven a llamar diré que ya no me interesa ese tipo de trabajo!!!


 36. Hola me acaban de seleccionar para ir a una entrevista el miércoles a la calle Tarja número 2 pero tal y lo que eh leído aquí creo q es una mentira no se si ir o no ayudenme porfavor


  • Perdón la calle traja


  • Hola Karia buenas tardes, a mi también me dijeron que fuera el lunes te queria preguntar si fuiste o no ?


 37. Hola!
  En la calle travessera de gracia 66 en una cafeteria 365, franquicias que se trata solo de jugar con las personas y hacer trabajar mas de 9 horas. Tuve la experiencia, que me hicieron trabajar en un fin de semana 24 horas, de un domingo a lunes me hacen salir a las 23.00 para el siguiente día hacerme ir a las 05.00 de la mañana cumplen con muchas ilegalidades, piden el numero de seguridad social, la copia de dni para luego de haber echo trabajar un fin de semana completo digan que no se cumple con los requisitos pedidos, sin ni siquiera haber dado una explicación de cuales son los requisitos necesarios.
  Además de que no mantienen un aseo obligado, desde la vez que pude ser testigo de la falta de higiene que tienen, cuando se calló un trozo de pan al suelo durante 5 minutos, la encargda lo único que hizo es ver si estaba sucio y volver a poner en la vitrina para que la gente lo compre. Me dio mucho aasco!!, no quise más volver a comer en una de aquellas cafeterias.
  Lo único que hacen es jugar con las personas..


 38. MOLTISIMES GRACIES! AMIC per aquet interesant document . Dema tenia una entrevista al carrer traja. I GRACIES A TU M’HE ESTAVIAT UN PARELL DE BITLLETS de metro que bona falta em fant per emplear amb cosas importants a la vida com son buscar feines NO FRAUDULENTES! tots auriem de fer el mateix. Animeu-vos a DENUCIAR SIGUI COM SIGUI. per a TOTS ANIRIA MILLOR.Ja tenim massa!! feina i POCS DINERS per anar a fer entrevistes !!!! Salutacions i enhorabona AMIC molt be!!!!!! Per unes here NO HE PICAT, ho sent-ho per tots-es els que hi heu anat. Aixcó no vol dir que hi hagi gent que agafi la feina oferta AMB tot el meu Respecte, d’acord?.


 39. Yo quiero dar mi opinión sobre la empresa Bermax, que es de lo más nefasta. Me dirigí a ellos para una entrevista por una oferta de Mozo de Almacén en Igualada. Después de leer en los foros las estafas que hacen, me puse en contacto con ellos para que me confirmaran la entrevista, me daban largas y decían que si me habían citado sería que sí. Dos horas antes de la entrevista a 70 Km. de mi domicilio les llamé de nuevo para volver a confirmar y me dijeron que el puesto estaba cubierto, no tenían intención de avisarme y como es lógico les pedí explicaciones, les dije que si su intención era “meterme en la venta directa” y que eso era una estafa y su respuesta literal fue :”¿te crees que vas a encontrar trabajo con 52 años? Dejo aquí mi testimonio por si sirve a otros futuros candidatos.


 40. Buenas tardes,

  Mucho cuidado, los de C/ Marina, 164 han cambiado de nombre, se llaman Gent People o algo asi, y cuando te llaman xa la entrevista te dicen el numero 166 (la porteria de al lado q es un bloque de pisos), es el local de al lado un bajos q corresponde al 164 creo q pone People en el cartel no lo recuerdo, el anuncio lo vi x infojobs con el nombre serjomi SLU.
  Me han citado esta mñn, he acudido al no encontrar información al googlearlo ya q me dieron la direccion diferente.

  Y la misma historia… q ya sabeis…

  Yo al entrevistador le he preguntado si era puerta fría, me a contestado q si he entendido eso de la entrevista no la habiamos hecho bien… y le he dicho q no era lo q buscaba exactamente… Hemos finalizado y me a acompañado a la puerta…

  Al ir en metro a casa me a dado x buscar un poco y he dado con todo esto.

  Ir con ojo c/ marina, 166 dicen ahora sin numero ni nada.

  Han tenido el detalle de llamarme xa decirme q no he sido seleccionada, aunq tampoco habria ido si lo hubiese estado.


  • Gm people se llaman


  • Muchas gracias. Me acaban de llamar para una entrevista el lunes. Les he preguntado el nombre de la empresa porque no me contaban nada… G M PEOPLE me han dicho. He buscado informacion porque vivo en Vic, y me he encontrado con todo esto…Indignante!!!


   • Per sort he vist aqueta info abans d’anar a l’entrevsta d’aquesta tarda. Temps perdut i l’hi enviaria a tomar pel c…. pero prefereixo deixar correr i ja está


    • Hola, jo hi he picat.

     Ahir vaig anar a GM People per una entrevista d’atenció al client en una tenda Vodafone.

     La gent de recepció és molt maca, el lloc està arreglat i elegant (no com un que vaig anar a costat dels Encants Nous que tenien les parets despintades, amb taques d’humitat, amb les “alcayatas” sense quadres, les estanteries buides… una imatge d’empresa fantasma que no vegis! Aquí no, GM People et venen la imatge molt bé.

     L’entrevista ha estat tal qual com diuen aquí, no era per atenció al client, si no per comercial. Et prometen que volen fer de tu un súper triomfador, que passaras per diferents llocs abans, però que l’objectiu és que acabis dirigint el teu pròpi equip. Si no preguntes no et parlen del lloc de treball, ni sou, ni horari, ni emplaçament, ni res…

     Vaig sortir d’allà convençut de que tot i que l’entrevista havia estat molt agradable no m’escullirien perquè no havia pogut demostrar cap talent que em fes destacar. Em van dir que si em trucaven abans de les 20h que estaria sel·leccionat, que si no és que no.

     Em van trucar l’endemà al migdia en plan: “Tinc una bona notícia! Enhorabona has estat sel·leccionat per a treballar amb nosaltres. Necessitem que vinguis demà a fer una prova”.

     Em va estranyar, però hi he anat aquest matí. Per sort la desinformació que tenia era tal que no sabia que la prova era de tot el dia, i avui la meva filla té el festival de final de curs. Té 4 anys i hi està molt il·lusionada. Així que he sol·licitat anar-hi un altre dia, i m’han citat per fer la prova demà.

     Veient tot el percal, avui mateix anul·laré la cita, i demà ha no m’hi presento.

     És indignant que s’aprofitin així de la gent que tenim ganes de treballar!

     Sort a tot(e)s i Bon Nadal 😉


 41. Hola!!! En el día de hoy, tres empresas se contactaron conmigo para decirme que habia quedado pre seleccionada para el puesto de atención al cliente. Me indican que me presente con cv en mano y buena presencia. Una el martes, otra el jueves y otra el miércoles. Cuando empiezo a ver la dirección de cada una para ubicarme me doy cuenta que las tres tenían la misma dirección: Carrer Traja n 2, 1, 1, Barcelona 08004. Por lo que empiezo a buscar las empresas por Google: CoSolution, Cibus Scp y Syntonic S.L. y ninguna me aparece. Si aparecen empresas de similar nombre pero distintas y con otras direcciones. Y por suerte apareció este foro!!!! Gracias por denunciar!!!!


 42. Encara i son en actius aquests fills de puta. A mi m’han trucat fa un mes els tios del aigua de Rubi i avui els de la telefonia de carrer Marina. Ara fan servir Jobtoday


  • Si encara i són,vijileu perque a Igualada al carrer Prats de Rei n°3 també i són,La señora Eva Molina es la que us truca i us fa la entrevista,sino la seva secretaria Andrea,vijileu tot es un fraude total,s’en buxaquen a costa de la meva feina,ni et paguen i estafen as tu i als que compren 😢


   • Perdó meva no,de la feina explotada millor dit


   • I cada vegada s’amaguen més per Infojobs. Quina jeta té l’Eva Molina aquesta, posar-se ella mateixa com a empresa a Infojobs!


 43. Per cert, Mary Kay es podria considerar dintre d’aquestes empreses? Em va recordar a Organo Gold, una altre empresa d’estafa piramidal que funciona amb la tonteria de l’ascens amb nom de joies (que si rubí, diamante, plata,….) i em va fer desconfiar, però cada vegada amb trobo amb més gent ficada en el Mary Kay i que també comencen buscant contactes pròxims.


 44. puedo dar fé de lo dicho en este post. Estas empresas son especialmente conocidas en apps cómo “Cornerjob” o “Job today” dónde se ofrecen trabajos miserables sin ningún tipo de filtro ni pudor. Por otra parte cabe mencionar que estas empresas cambian constantemente de nombre, la de la calle Carrer Marina 166 se llama ahora PEOPLE GM y continúa haciendo la misma estafa. La jefa es una rumana o de algún país del este. Lo grave no es lo que hacen estas personas sino que ni el gobierno autonómico ni el gobierno nacional hagan nada.Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: