h1

PxC presenta a un terrorista confés de cap de llista per Badalona

Mai 5, 2011


El terrorista Carlos Francisoud en un míting de PxC el passat cap de setmana a Badalona

En el moment d’escriure aquest article, el Tribunal Constitucional s’està debatent si permetre, o no, concórrer a les eleccions a la coalició Bildu per unes presumptes connexions remotes amb el terrorisme, tot i condemnar inequívocament a ETA. Doncs bé,  al mateix temps, a la ciutat de Badalona el grupuscle neonazi Plataforma per Catalunya presenta com a candidat a l’alcaldia a Carlos Francisoud Araguas, membre fundador de la banda terrorista d’ultradreta catòlica “Milicia Catalana”, agermanada amb el Batallón Vasco Español.

Com a membre d’aquesta banda armada va liderar, entre 1985 i 1987 una campanya de violència posant artefactes explosius a clíniques on es practicaven avortaments, com la Dexeus, locals independentistes de MDT, Crida per la Solidaritat, sex-shops, grups d’esquerra alternativa, així com la companya de teatre els Joglars. Francisoud va entrar, també, amb una escopeta de caça en un local GLTB de Barcelona, per tal de fer una matança, moment en el qual fou arrestat.

Francisoud va ser detingut per la policia l’any 1987 i va reconèixer la seva participació en 17 atemptats. Quan va ser empresonat portava a sobre informació detallada i personal de diversos independentistes i catalanistes, una llista negre de possibles víctimes dels seus actes criminals, així com dades de la seguretat d’entitats bancàries. Carlos va ingressar a la Presó Model, on s’hi a estar 8 anys, i se li va aplicar la Llei Antiterrotista.

Un cop en llibertat aquest psicòpata va fundar una nova banda armada: Moviment Patriòtic Català,   de nou un grup ultracatòlic i violent, així com un grupuscle de caràcter neonazi anomenat “Timbalers del Bruc” que s’encarrega d’atemptar a la vigília d’un concert de Fermín Muguruza  l’any 2005 a Cotxeres de Sants, fet pel qual son detinguts quatre militants, entre ells el fill d’un altre membre  fundador de PxC: Alberto Royuela.

Finalment us deixo amb la imatge de la Concentració d’Unitat contra el Feixisme d’avui a Hospitalet!

43 comentaris

 1. Sembla mentida que si el terrorisme és de dretes i espanyolista no conta, això encara et dóna punts i tot.

  Els de Bildu ja tarden a anomenar-se alguna cosa així com “Democrácia Española”, potser els hi aniria millor…

  Per cert, els amics de “Democrácia Nacional” també tenen el mateix problema que els de PxC i a tothom tan se’ls i en fot.


 2. Això demostra que no tots som iguals devant la llei, sembla que pel fet de ser (ultra)catòlic ja tens els pecats perdonats.


 3. Ei!!!! QUE HAN LEGALITZAT BILDU.
  Haurieu de veure el que corre per la xarxa…els mateixos que demanaven respecte quan van treure la sentencia de l’Estatut ara s’enrecorden de le mares dels jutjes.
  Però en que quedem? Respectem o no respectem les decision judicials?


  • Sí, això és el joc dels disbarats.

   També hi ha indepes que estan disgustats amb la resolució perquè ara no tenen l’oportunitat de recórrer al Tribunal Europeu dels Drets Humans i veure com condemna l’Estat Espanyol, com els hauria agragat.


 4. N’hi ha que estan obsessionats amb el terrorisme abertzale (i darrerament, també l’islàmic) i no veuen que els grupuscles violents d’ultradreta són igual de perillosos o més, perquè el seu discurs guanya adeptes i poden desestabilitzar la democràcia.


 5. Gràcies per difondre aquesta informació. Em sembla bastant flagrant la persecució del terrorisme de determinats signes i la total impunitat del d’un altre. És evident que el que és terrorisme és terrorisme i ha de ser castigat i jutjat com a tal… però m’atreviria a dir que a l’estat espanyol segueix pesant més ser d’esquerres i no espanyolista que no pas qualsevol altra ideologia, com per exemple, el poti-poti mental d’aquest home.


 6. Actualment tenen algunes seus a la Catalunya central i a les eleccions municipals del 2007 amb mes de 12.000 vots van aconseguir regidors a Manlleu el Vendrell Roda de Ter Manresa Olot i a Vic on son la segona forca mes votada.Compten entre les seves files amb personatges tant illustres com Josep Anglada el cabdill del partit i ex-membre de Fuerza Nueva Alejandro Meno que era militant de Unio i es va presentar a les llistes de lAjuntament de Barcelona per CiU o Carlos Francisoud que fou el maxim dirigent de Milicia Catalana.Segons exposa el Triangle A banda dels fitxatges dantics militants de partits amb representacio parlamentaria Anglada tambe esta captant membres de lextrema dreta el seu graner de vots tradicional.


 7. […] PxC presenta a un terrorista confeso de cabeza de lista por Badalona [cat] glamboy69.wordpress.com/2011/05/05/pxc-presenta-a-un-terr…  por erbauer hace 3 segundos […]


 8. Felicitats per aquest molt bon article, Arqueòleg!

  És molt heavy el sistema d’il·lusió pseudodemocràtica d’aquest país. Aquest paio, com els assassins d’en Guillem Agulló, haria d’estar podrint-se a la presó, però en canvi, es poden presentar a unes eleccions “lliures” i “democràtiques”. Quin fàstig de país de xixarel·los, pandereta, corrupció i olé.

  “Tu fort i valent, antifeixista al 100%” cridaven a la companyia del meu avi durant la guerra civil. “No pasarán” deien les classes populars madrilenyes. Una cosa està clara: hem de seguir lluitant contra els feixistes amb la millor arma possible, la llibertat, la justícia social i la pau.


 9. […] » noticia original […]


 10. I en aquest moment acabo d’arribar per 3r cop en la història d’aquest blog a LA PORTADA DE MENAEME!! 1.500 visites i seguim! Aps! I soc el blog més llegit de dia a WordPress a diferència abismal amb el 2n!


 11. […] » noticia original Esta entrada fue publicada en General. Guarda el enlace permanente. ← ¿Desde cuando una eléctrica decide cuándo debe subir la tarifa de la luz? Accidente con motonieve y caida de varios cientos de metros → […]


 12. ***Comentari censurat per apologia del feixisme***


 13. […] Glamuròs, per la seva banda, ha batut tots els rècords amb un article de denúncia contra el cap de la llista de PxC a Badalona al ser un terrorista confés. L’article és portada a Méneame i no us el resumiré pas, l’heu de […]


 14. hi ha alguna cosa que no en siguin capaços els de PxC? si em sembla que en vaig veure un que matava gatets…


 15. Ja ve bé que hi hagi altaveus que se’n facin ressò del que pot passar a l’Hospitalet.

  Sembla clara la intenció de PxC i per enlloc se li entreveu un perfil democràtic.

  Aquest senyor, en Francisoud opina de Vidal-Quadras que és l’únic polític espanyols “que dice lo que debe”.


 16. […] PxC presenta a un terrorista confeso de cabeza de lista por Badalona [cat] […]


 17. […] » noticia original […]


 18. […] Hace unos días nos enterábamos que como cabeza de lista en la localidad de Badalona, perfecto semillero de la xenofobia previamente sembrado por el PP de la localidad, habían colocado a un elemento como Carles Francisoud Araguas, reconocido filonazi, fascista, chivato durante muchos años de la Brigada de Información de la policía nacional en Barcelona, y por encima de todo esto miembro de “Milicia Catalana” un grupo terrorista ultra católico que durante dos años llevo a cabo acciones con explosivos contra clínicas abortistas, asociaciones de izquierdas e independentistas. Todo lo que no es España, vamos. […]


 19. A mi ja em sembla be que es vagi al tanto amb aquets partits xenòfobes que incorporen terroristes a les seves files els quals embruten la democracia, Ara be, ara que la esquerra a perdut el nord-sud-est-oest ideologic, no estaria de més que demanar-li que al menys fos coherent amb els seus plantejaments, i amb aquet sentit dir que la legalització de Bildu no es pot celebrar com un una necessitat democràtica, doncs tots moros o cristianos,,, almenys jo ho veig així.
  D’antre banda em repatea el fetge aquet imbecils com per El partido de la risa – Criando Cuervos maig 8, 2011 at 11:32 am que es capaç de posar aixó

  1. “”Carles Francisoud Araguas, reconocido filonazi, fascista, chivato durante muchos años de la Brigada de Información de la policía nacional en Barcelona, y por encima de todo esto miembro de “Milicia Catalana” un grupo terrorista ultra católico que durante dos años llevo a cabo acciones con explosivos contra clínicas abortistas, asociaciones de izquierdas e independentistas. Todo lo que no es España, vamos. […]””
  Que vols dir amb “todo lo que no es España”? que penses que al la resta de españa no n’hi ha clíniques avortistes ni associació de esquerra?.
  Tu deus de ser uns d’aquets que res veu la Tv3, llegeix l’avui i el recó català i que t’has empassat sense mastegar lo de 11 de setembre de 1714,,, o sigui un bocamoll indocumentat.


 20. Uy!! Perdona criador de cuervos, te había confundido con un titafreda cumbayá de estos que les sale urticaria con las aceitunas “LA ESPAÑOLA” y que creen que del Ebro para abajo todos son fachas, ladrones, y criminales, me he ido a tu pagina i lo que he descubierto es que eres un pijo-progue de estos que se creen que ser de izquierdas es decir si al aborto y no la los toros, y como no, bailarle el agua al nacionalismo catalán i vasco, quizás por complejos de ser nieto de tu abuela.
  Pues allá tu.


 21. us recordo que aquest tio va estar també implicat en la trama civil del cop d’estat al costat de l’Inestrillas i Joan Rosell (president de la CEOE) aquest últim avui molt proper a les tesis nacionalistes de CiU. Així que tinguem clar que el feixisme li costa molt poc canviar el coloret de la bandera amb la qual s’embolica, .. però segueixen sent feixistes


 22. Per cert, heu vist el cartell del PP a Rubí? http://politikon.es/inteligenciacolectiva/2011/05/09/el-ppc-copando-la-extrema-derecha-en-inmigracion/


 23. […] la propaganda electoral racista de la aún no ilegalizada (y podemos esperar) Plataforma per Catalunya, uno recuerda el movimiento feminista con origen en […]


 24. Ara que veig que ha aparegut el retroenllaç que hi fa referència… què n’opines de l’spot electoral de PxC, Arqueòleg? Avui l’he arribat a veure per la televisió… no sé en què coi pensa la Junta Electoral.


  • Jo el trobo vomitiu i al·lucino cada dia com un partit això no és il·legalitzat de facto!
   Avui una enquesta a Hospitalet els deixa a 0,5% d’entrar al consistori!! Arrgghh


 25. tu dius:
  “En el moment d’escriure aquest article, el Tribunal Constitucional s’està debatent si permetre, o no, concórrer a les eleccions a la coalició Bildu per unes presumptes connexions remotes amb el terrorisme, tot i condemnar inequívocament a ETA.”

  http://www.elcorreo.com/especiales/elecciones/vizcaya/2011/noticias/apoyo-bildu-preso-dejar-20110511.html

  http://www.elcorreo.com/especiales/elecciones/vizcaya/2011/noticias/apoyo-bildu-preso-dejar-20110511.html

  es clar, es clar, Bildu no te res ha veure amb aquest paio, La gran diferencia pel que no l’hagi observar estriva en els colerets de la lletres, i amb això ja tenim prou els que anem al cutofluix democràtic.

  Sis plau, una mica de coherència no ens aniria pas malament, que de vagades em sembla que els nacionalistes i la esquerra acomodada parlant pels ignorants.


 26. rectificació
  es clar, es clar, Bildu no te res ha veure amb aquest paio, La gran diferencia pel que no l’hagi observar estriva en els colerets de la lletres, i amb això ja tenim prou els que anem amb el cutofluix democràtic a la llengua

  Sis plau, una mica de coherència no ens aniria pas malament, que de vagades em sembla que els nacionalistes i la esquerra acomodada parlant pels ignorants.


 27. Bildu no condena.. rechaza…


 28. […] haciendo una risible competencia a Don Fascista y al líder local de PxC, Carlos Francisoud, terrorista profesional y transvestido demócrata. A cien metros unos viandantes de ascendencia andaluza y con poca memoria […]


 29. […] ve de lluny i que van explotar, sense anar més lluny, els nacionalsocialistes alemanys. I quarta: són perillosos. No són els únics que recorren a la immigració per treure rèdit electoral, però són un […]


 30. Uala, això no ho sabia, doncs què fort, no?
  Em sembla vergonyós que ens aquests temps que corren encara hi hagin partits amb tendència fascista, un altre cas és CIUTADANS, que també tenen tela!
  De política no entenc molt, però sé que aquest partit també és bastant radical


 31. […] imperialista en Libia, los casos de corrupción política, la falta de libertades para unos y no para otros, los presos políticos, la brutalidad policial, por no hablar de la monarquía… "Atado y […]


 32. […] los de PXC… utraderechistas con Josep Anglada al frente, y varios personajes ex de grupos terroristas fascistas detrás hacen todo esto para […]


 33. Hipocritas!!!!, no son nomes terroristes els que matan amb arma de foc, tambe ni han d´altres que maten amb un boli, i d´aquests Francisco Camps a Valencia en porta ple a la seva llista, o no es terrorista el que expropia, o deshaucia o roba a pobres families honrrades? Aquets son pitjors que els primers.


 34. […] El resultat de les eleccions locals d’aquest passat diumenge (amb un ascens clar de l’extrema dreta racista) m’ha fet recordar la manera com Adolf Hitler va arribar al poder a Alemanya. La passivitat ciutadana, índex de participació baixos, context de crisi econòmica, divisió dels partits d’esquerres i de centre, incapacitat de generar il·lusió, discurs polític híbrid de dretes i esquerres, amb algunes aspiracions obreres recollides en el seu programa, elevats índexs d’atur i odi vers les minories són alguns dels ingredients que van propiciar l’espectacular ascens del partit Nacionalsocialista Alemany (NSDAP) i s’han tornat a conjugar per afavorir l’ascens (no tant espectacular ni preocupant com el dels nazis als anys trenta del segle passat, però sobre el que convé reflexionar) d’un partit xenòfob i totalitari com el de PxC, partit creat i dirigit per Josep Anglada, antic membre de Fuerza Nueva de Blas Piñar, i d’ altres personatges provinents dels moviments neonazis. […]


 35. […] Actualment David assegura ser Llicenciat en econòmiques per la UB i treballa de professor en una autoescola a Pubilla Cases on, segons dissidents del seu propi partit, només hi van immigrants davant dels quals ell es comporta amb total normalitat. Va ser designat a dit líder de PxC a Hospitalet i va anar de nº 9 a la llista a les autonòmiques on, entre altres perles, hi havia Carles Francisoud un ex-terrorista d’ultradreta, empresonat 8 anys per cometre atemptats en locals gais i catalanistes als anys 80′s. Francisou… […]


 36. […] imperialista en Libia, los casos de corrupción política, la falta de libertades para unos y no para otros, los presos políticos, la brutalidad policial, por no hablar de la […]


 37. […] imperialista en Libia, los casos de corrupción política, la falta de libertades para unos y no para otros, los presos políticos, la brutalidad policial, por no hablar de la […]Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: