h1

Entrevista a Mahoma

gener 25, 2010

Alguns lectors molt sensibles d’aquest blog es van ofendre per la innocent publicació d’un simple relat humorístic en el que s’insinuava, de la forma més moderada i respectuosa possible, que la Verge de Montserrat era una nimfòmana, pederasta i drogoaddicte.

Segons ells jo soc un esquerranós progre que tan sols m’atreveixo a criticar el catolicisme, peró m’acovardeixo a l’hora de fer humor amb l’islam. Doncs bé, aquí la demostració empírica que aquest tòpic trillat és absolutament fals i que estar al costat dels pobles assetjats per l’imperialisme capitalista, sionista o americà, com Irak, Palestina o Afganistan, es compatible amb la il·lustració racional i el materialisme científic. La prova definitiva que la dreta és mou exclusivament per la seva rancúnia racista, mentre que l’esquerra no s’intimida davant res ni ningú i tracta a tots els idealismes fanàtics per igual. Enjoy it!

Arqueòleg Glamurós (AG)– Profeta, en primer lloc gràcies per acceptar aquesta entrevista. Espero que no li importi que, per tal de protegir la seva imatge, l’hagem cobert amb un burka…

Profeta Mahoma (PM)- Oh m’encanta! Trobo que el burka és una roba molt sexi i pràctica! Pots anar despullat a sota i tocar-te sense que ningú se n’adoni!

AGPeró… d’on li ve aquesta mania a que se’l representi gràficament? Es per timidesa?

PM- Es que darrerament m’he donat a la mala vida… peus de porc, pernil, llonganissa, vi… guaita quins cuixots, quin mamellam, quina papada! Buda al meu costat sembla una sílfide anorèxica!

AGPensava que l’alcohol i la carn de porc estaven prohibits per l’islam….

PM– Ja… bueno… tot va començar amb una indigestió de fuet d’Olot amb moscatell…en plena gastrointeritis vaig maleir els porcs i la beguda… i les meves groupies s’ho vàrem prendre al peu de la lletra!!

AG– Parlem ara del seu bestseller el Corà: té pensat publicar alguna altre obra?? Tindrà segona part? S’adaptarà al cinema?

PM- He canviat lleugerament d’estil! Ara estic escrivint un guió per un curtmetratge titulat “Menja’m la Franja de Gaza” on un grup de terrroristes de Hamas practiquen una orgia amb rabins ultraortodoxos. Segur que al festival de Canes arrasa!

AG- Precisament m’agradaria que em comentés el tòpic sobre el terrorisme islàmic i la violència exercida en el seu nom.

PM- Horrible! Jo soc un hippy kumbayà de carmanyola i foulard! Vaig a fer malabars al Parc de la Ciutadella cada diumenge. Compartir és estimar i estimar es viure! Mai mataria cap ésser humà… tan sols jueus, alguns infidels i a Pilar Rahola!

AG– Que diria doncs a Al-Qaeda o Hamas?

PM- Que deixin d’immolar-se ja, que al Paradís anem curts de verges!!

AG- Ha pensat en adaptar les normes coràniques al segle XXI?

PM– Doncs si! Estic valorant la possibilitat de canviar la ubicació de la Kaaba de La Meca a Vic, ciutat on construirem una mega-mesquita que albergarà uns 10.000.000 de peregrins islàmics l’any. La setmana vinent comentaré la idea a l’ajuntament de la vila a veure que els hi sembla…

AG- Ja per acabar: Un grupuscle de comentaristes del meu blog l’acusen de tenir poc sentit humor i no acceptar cap mena d’acudit sobre la seva persona.

PM- Ah si? Em podries donar les seves dades? Es que tinc un amic anomenat Osama Bin Laden que estarà encantat de fer-lis una brometa en persona…

AG- Oi tant! Miri en aquest full té les seves dades personals, IP, fotografia, direcció…

PD: Llegiu aquí el postIslamofòbia i etnocentrisme

32 comentaris

 1. VOY LLAMANDO A LOS TEDAX POR SI TE APARECE ALGUIEN EN LA PUERTA DE TU CASA CON LA INTENCION DE INMOLARSE….


  • Apuesto a que aparecen menos musulmanes ofendidos en este post que ultracristianos en el de la virgen. M epuedo equivocar y ser el nuevo Slaman rushidie, claro…


 2. Brutal! Sobretot la part que m’ha agradat més ha estat aquesta:

  AG- Precisament m’agradaria que em comentés el tòpic sobre el terrorisme islàmic i la violència exercida en el seu nom.

  PM- Horrible! Jo soc un hippy kumbayà de carmanyola i foulard! Vaig a fer malabars al Parc de la Ciutadella cada diumenge. Compartir és estimar i estimar es viure! Mai mataria cap ésser humà… tan sols jueus, alguns infidels i a Pilar Rahola!

  P.D: No em pensava pas que tinguéssis nassos de mostrar la cara del gran profeta xD.


 3. Ara entenc perquè “teòricament” no mengen porc ni beuen vi. Bé, més per mi…

  *Sànset*


 4. No tinc paraules.
  Pel que veig les vaques magres també ha arribat al Paradís. Curts de verges… jajaja! Passa-li el mòbil de la Moereneta per si el pot ajudar.


 5. Jaja bravo, jo la veritat entre aquesta entrevista i la que vas fer de la moreneta aniria una mica en compte amb la de gent que corre per aquests mons… a aquest pas sí aconseguiràs una “aliança de civilitzacions” entre ultracatòlics i ultraislamistes per fer desaparèixer aquest blog!


  • Segons tú aquest post hauría d’estar ple de musulmans indignats… al post de la verge al cap d’unes hores bullia de cristians exaltats…


   • Home, el percentatge de catalanoparlants catòlics i el de catalanoparlants musulmans és el que és. Per altra banda jo repeteixo, vés amb compte amb totes dues bandes: de la gent que barreja religió i política no et pots esperar res de bo. I això val per totes les religions fins i tot pels budistes!


    • Per desgràcia totes les religions monoteïstes solen estar bastant empatades en quant al poc apreci que tenen pel lliure pensament i per la llibertat.


 6. Uaaaalaaaa… estic indignadiiiiiissssiiiimmmmmm… por los cimientos de la mezquita de córdoba!!!!
  Pero como se te ocurreeee pecadooorrrr, ultramontanoooo, católico irreverenteeeeeeee… INFIEEEEEL!!!! Como se nota que tu ídolo es Rouco Varelaaaaaa!!!! (ironía)

  Ahora hablando en “serio”….
  Menos mal que no te has metido con el único diós viviente que es CHIQUITO DE LA CALZADA!!!! FISTRO!!! Pero claro… es que siempre te metes con las mismas religiones… vaya tela de progre!!! A que no te atreves con Chiquito eh!!!??? A ver si eres tan valiente!!!! Pero normal que no lo hagas… porque déjate de inquisiciones y talibanes, peores son las hordas chiquitistanís que se te tirarían a la yugular… no te dejarían vivir… todo el día escribiendo en tu blog… me cagüen tus muelas, pecador, fistro, la caidita de romaaarrr… y ese sí que sería el fin de tu bloooog!!!!


  • AJAJAJAJAJAJA
   Toni es un dels comentaris més divertits que m’han fet mai!!! Completament d’acord!!

   Avui es veu que els sensibles cristians i imperialistes culruals islamofòbics varis tenen festa perqué no els veig per aquí implorant perdó per la seva gosadia…


 7. Absolutamnet genial i del·lirant!Estic convençut que tan el PF com JC se’n foten dels seus entusiastes més radicals…


 8. Ostres arqueòleg des de que vas començar amb la Barbie ets el “puto rei de les intervius” estic pensant que ens podries regalar una entrevista cada setmana… o potser no hi ha tanta gent interessat en aquest mon? Hauràs d’anar al més enllà?
  Jo t’animo a que desenterris la Cleopatra i li preguntis qui la deixava més contenta, si el Marco Antonio o el que li omplia el safareig de llet de cabra… no sé penso que ets l’únic que ho pot aconseguir: Indi-arqueoleg-jones


 9. Has comés un error de gruix: l’Islam no ordena el burka. Aquest només és un element cultural de certs països o regions . Per tant, la teva generalitzció és un error. Ah! I, és clar, que tothom sigui fanàtic d’una cosa, perquè s’hi relaciona el fanatisme, és una altra generalització encara més greu. A hores d’ara no saber que els hi ha de tots colors, els humans, és pitjor.
  Bon dia.


  • sufianham, jo crec que el post es tracta d’una sàtira. Tota sàtira, en tant que és un joc, una mera broma, no pretèn dir cap veritat sinó simplement busca l’humor, i l’humorisme utilitza conscientment l’exageració, la tergiversació, la generalització, la ironia i fins i tot directament la mentida… és el que tenen les sàtires, les paròdies, les caricatures, els acudits… Jo assumeixo que els lectors d’aquest blog tenen prou nivell cultural com per saber coses tan bàsiques com que l’islam no ordena el burka o que islam no és igual a fanatisme.

   Per cert, la sàtira i l’humor és un dels grans gèneres literaris cultivats a totes les regions de la humanitat i en totes les llengües. Un gènere que “personatges” com Benet XVI, Ariel Sharon o Osama Bin Laden voldrien fer desaparèixer.

   Prou hem lluitat aquí durant segles contra els capellans catòlics jugant-nos la vida per poder dir el que vulguem i fer humor del que vulguem com per ara ens vulguin fer callar en nom del budisme, de l’hinduisme, de l’islam o de la religió de l’espaghetti volador. En una democràcia només s’ha de fer cas a les institucions elegides democràticament i només s’han d’obeir les lleis elegides pel parlament democràtic, no hem d’obeir ni respectar a cap déu ni a cap personatge mitològic. El poble sobirà no s’ajupirà davant cap déu!


 10. “Menja’m la Franja de Gaza”, aquí, aquí he començat a morirme de riure. Molt bo, en Osama Bin Llamazares és un personatge mes inventat que en Santa Claus, es l’home del sac amb el que ens amenacen de tant en tant.

  Apa, doncs ja tens un “client” nou, en sufianhm. Mira que n’és de multicultural la teva pàgina.


  • Uh?


   • M’explico, gràcies a aquest post tu has passat per aquí i gràcies a això he fet una ullada al teu blog.

    Per cert molt bons els poemes, tens molt de talent.


 11. Doncs mira a mi no me n’ha fet cap gràcia ni l’una ni l’altre d’entrevista. No em considero creient, però si agnòstic, i m’he sentit incòmode llegint les entrevistes, la primera perquè està feta amb molt mala folla. No té res de racional, sinó un impuls contra religiós i contra catòlic que només neix d’un odi visceral que no pot ser mai bo. I l’entrevista a Mahoma és forçada, només per acallar certes veus crítiques.
  Els catòlics tindran la pell molt fina, però els gays també la tenim. Si volem respecte, també l’hem de tenir vers els altres.
  Sé que potser la meva opinió desentona molt en aquest blog i que els comentaristes se’m poden menjar viu, però és el què sento i el què penso.


 12. Doncs mira a mi no me n’ha fet cap gràcia ni l’una ni l’altre d’entrevista. No em considero creient, però si agnòstic, i m’he sentit incòmode llegint les entrevistes, la primera perquè està feta amb molt mala folla. No té res de racional, sinó un impuls contra religiós i contra catòlic que només neix d’un odi visceral que no pot ser mai bo. I l’entrevista a Mahoma és forçada, només per acallar certes veus crítiques.
  Els catòlics pot ser que tiguin la pell molt fina, però els gays també la tenim. Si volem respecte, també l’hem de tenir vers els altres.
  Sé que potser la meva opinió desentona molt en aquest blog i que els comentaristes se’m poden menjar viu, però és el què sento i el què penso.


  • L’únic respecte a reivindicar és el respecte a les lleis. Si s’incita a l’odi o la violència contra persones o grups això pot ser denunciat i és perseguit pel codi penal. La llei posa molt clars quins són els límits de la llibertat d’expressió.

   No tinc cap problema en què parodïin qualsevol aspecte mentre no s’inciti a l’odi, la violència o la discriminació. Fora d’això, tot és una qüestió de bon o mal gust.


  • Ai Biel, peró com et pot sorprendre la meva ironia provocadora a aquestes alçades?? A tú, que em llegeixes des de La Coctelera???
   Faig un respás a tot el que he dit en anteriors ocasions sobre CIU, el Barça, el nacionalisme català, la religió, els vegetarians o els fans de La Oreja de Van Gogh?

   Perqué l’esquerra sempre ha de ser moderada, hippi i políticament correcte i a la dreta se li permeten tota mena de Losantos i Sostres? Ja n’estic fart!! EXIGEIXO DEMAGOGS D’ESQUERRES!!


   • Coincideixo totalment amb el Biel. La ironia i la sàtira poden ser refinades o bordes, subtils o mediocres, ben fetes o ben simples. Som lliures de fer i d’escriure el que volguem, només faltaria, però la llibertat comporta responsabilitat i si tu mateix et defineixes com a demagog ja em diràs en què queda tot plegat.

    Personalment no m’agrada ni la demagògia de dretes ni la demagògia d’esquerres, perquè la trobo simple i de mal gust, aliment d’ignorants i pinso per una massa que l’únic que vol és carnassa.

    Dir que només hi ha demagogs de dretes i que no hi ha demagogs d’esquerres em sembla, altra vegada, molt simple, només cal fer una ullada al nostre voltant.

    Salut!


    • RS, et recordo que va ser TU qui em va retar a fer aquest post ja que segons tu criticar a la verge no era provocador, pero a Mahoma si. Doncs ja ho tens! Hauries d’estar aplaudint a rabiar!!

     Segons tu aquest post hauria d’estar ple de musulmans indignats… ni un! Es evident que l’islam es una religió tolerant amb les crítiques, no com els ultracatòlics que encara tenen nostalgia del Sant Ofici.

     Damgogs d’esuerres?? ON?? Ja pots començar a citar-los que m’en faig fan a la de ja!!


    • “Amb el catolicisme i el cristianisme en general tothom s’hi atreveix, doncs vinga valent, a veure si ara et fas el graciós amb l’islam.”
     RS dixit!


 13. Bé, suposo que ara és el torn del fonamentalisme antireligiós, que també és torracollons com ell sol.

  Hi haurà una entrevista a Dawkins?


 14. Aquesta entrevista segur que no ha ‘caigut’ igual de bé que la de ‘La Moreneta’. Em dóna aquesta sensació. No tothom es prèn les coses de la mateixa manera, per desgràcia. Una abraçada.


 15. “Es evident que l’islam es una religió tolerant amb les crítiques, no com els ultracatòlics que encara tenen nostalgia del Sant Ofici.”

  Ei, arqueòleg, no et treguis tu ara teories de la màniga, que per molt narcisista que puguis ser suposo q


 16. “Es evident que l’islam es una religió tolerant amb les crítiques, no com els ultracatòlics que encara tenen nostalgia del Sant Ofici.”

  Ei, arqueòleg, no et treguis tu ara teories de la màniga, que per molt narcisista que puguis ser suposo que entendràs que els lectors del teu bloc no suposen una part representativa de la població i menys de la població islàmica i encara menys de la població islàmica que llegeixi blocs en català.

  Ja trobo bé que tinguis arguments, però busca-te’ls millors que aquest perquè si no perds credibilitat!Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: