h1

ENTREVISTA A LA VERGE DE MONSTERRAT

gener 21, 2010

Aquest blog té l’immens plaer de presentar, en rigorosa exclusiva, una entrevista amb la patrona ce Catalunya, la Verge de Montserrat, coneguda popularment als baixos fons amb el pseudònim de “la Moreneta”. Amb ella parlarem de sexe, política i cirurgia estètica, entre altes apassionants temes!.

Arqueòleg Glamurós (AG)- En primer lloc gràcies per acceptar aquest repte excel·lència. Com ho porta això de romandre verge dotze segles rodejada d’homes?

Verge de Montserrat (VM)-> Ai per favor! Que n’ets d’innocent! L’únic orifici que em queda verge en tot el cos és l’orella esquerra. M’he repassat escolanies i frares de dalt a baix, generació rere generació! La Moreneta no es fa l’estreta!Mira, veus aquesta esfera que duc a la ma? Es una bola xinesa amb multivibrador sísmic.

AG – Vaja! Esteu feta tota una barjaula! Be, i la càrrega simbòlica de ser la patrona de Catalunya i el símbol del nacionalisme conservador?

VM– A mi Catalunya em sua un peu. Jo l’únic que vull es que em facin ofrenes i que em portin coses materials, com més millor! Mira les meves darreres adquisicions: un xandall de licra, una liquadora turbo, tres grams d’speed, un tanga comestible…

AG– Ja veig ja… escolti, li faria res treure la seva ma del meu paquet? Que dirà el seu fill? Bé… ara millor! Ens podria confirmar els rumors de que ha passat pel quirofan?

VM– Doncs si! Estic farta de les meves desproporcions romàniques!! Vull tenir el cutis de la Virgen del Rocio o les caderes de la Pilarica! T’he de confessar que jo volia ser barroca i plorar llàgrimes de sang, tenir estigmes, fer carotes de sadisme…

AG– Com a afroamericana, com valora la mort de Michael Jackson?

VM – Michael era un amic de la família, sovint sortíem de parranda a ballar el mookwalking pel Monestir mentre barrejavem barbitúrics amb mel i mató. El meu nen passava llargues estances al seu parc de Neverland i diu que l’alimentava molt bé! Eh que si? Diga-li alguna cosa a aquest senyoret tan simpàtic! Vinga! No siguis tímid!

AG – Amb l’esplèndida biblioteca del monestir, suposo que la seva vida intel·lectual deu ser molt elevada, no?

VM– Oi tant! Ja tinc enllestida la meva tesi doctoral sobre la interpretació sexual dels embarbussaments catalans.

AG– Que em diu ara! Ens podria fer un petit avanç?

VM- Doncs si! Mira en el cas de “En pinxo li va dir a en panxo vols que et punxi amb un punxó” jo interpreto clarament una relació homosexual sadomasoquista, on es planteja una lesió física amb un punxó. Ja no t’explico que he vist a “Setze jutges d’un jutjat mengen fetge d’un penjat…”

AG– Quin pou de sorpreses! I en quant al seu fill… parli’ns sobre ell! Que vol ser de gran? No s’avorreix tot el dia assegut la seva falda?

VM- Ell diu que vol ser actor porno… Peró encara la té molt petita el pobre! De moment es dedica a passar marihuana i LSD als monjos. Eh que si, Jesuset?

AG– Rosa d’abril, morena de la serra, de Montserrat estel?

VM – Mira guapo estic d’aquesta nyonyada de cançoneta fins al fons del potorro! Em tenen negre! No podien cantar un xic de hip hop aquest escolanets? Es que com jo soc afroamericana, estic més en la onda rapera dels suburbis saps?

AG– Sempre ho havia sospitat! Bé, divinitat ha estat un plaer i fins a la propera!

VM– Abants de marxar un petó al peu, que tinc un ull de poll que em suqueja, a veure si em passa!

49 comentaris

 1. Absolutamnet genial i del·lirant!!!
  Et seguiré i et recomano el meu blog:
  http://www.quediablosestoyhaciendoaqui.blogspot.com/


 2. Absolutament genial i del·lirant!

  Imprescindible enllaçar-ho amb el meu blog.

  http://www.quediablosestoyhaciendoaqui.blogspot.com/


 3. Aquesta moreneta és la mateixa que vaig veure fa un temps? Perquè veig que s’ha actualitzat molt, abans era molt modesta, i aquestes coses no les deia. Oh, potser que l’entrevistador sigui molt bo, i capaç de treure a tothom la part més fosca que tenim.


 4. Jaja m’encanta m’he rigut molt! ara que afroAMERICANA no la veig gaire…


 5. Et fitxaré per la meva tele! xD


 6. No esperava menys de la moreneta.


 7. BLASFEMES?

  PENITENTIAGITE


 8. Això sí que és una gran primícia. Et felicito. Em pots passar el número per preguntar-li un parell de cosetes que sempre m’he preguntat? Una abraçada.


 9. “Ja tinc enllestida la meva tesi doctoral sobre la interpretació sexual dels embarbussaments catalans”
  Quan la presenti al tribunal hi vull estar present perquè m’il·lumini amb la seva sacrosanta saviesa. Amén (abaixar el cap, juntar mans i resar, ara!).


 10. Hola arqueòleg, sóc un jove cristià. Som molts els q no entenem postures de l’esglesia, com la negació a l’ús del preservatiu o l’atac als homosexuals. Sincerament crec q aquesta entrevista és molt irreverent i no ajuda gens als cristians i al col.lectiu homosexual a conciliar postures. Hi ha molta provocació gratuïta q dóna arguments als sectors més conservadors de l’Esglesia. La moreneta i monserrat són símbols del nacionalisme i de l’esglesia, però tb de la música i la ciència, ho hauries de saber tu q ets arqueòleg. Montserrat és pionera en l’arqueologia, estudis del Pròxim Orient, papirologia…. Per acabar, no m’ha agradat gens aquesta provocació gratuïta, allunya posicionsen lloc de apropar-les. És fàcil acusar l’esglesia de retrògrada, però no tots som en Varela i Losantos, sino nosaltres tb podríem calificar la homosexualitat pels costats més frívols…


 11. Arqueòleg ets fantàstic.!!!


 12. Brutal! Quasi no tenc paraules ni per comentar aquest post. Sorprenent i quina inspiració! 😀


 13. No entiendo nada, alguién se mete con la religión y a todos les parece fantástico? Después no se quejen cuando la iglesia ataca a los gays… Hay muchos argumentos teológicos, científicos… Xo esto es muy bajo, muy facilón. Creo q este arqueologo necesita que le lean y no para d provocar para tener comentarios. Decepcionante. Espero q no sé queje la próxima vez q le llamen mar… en la calle, él hace lo mismo.


 14. Hola arqueòleg, sóc lesbiana. Explico això pq tinc un tiet que és capellà. Jo sempre he sigut molt oberta amb la meva condició i no puc ni dir q hagi sortit de l’armari, mai hi he estat a dintre. El meu tiet sempre m’ha donat suport i he entès q la posició de l’església no és sempre la dels seus dirigents. Jo no sóc creient però respecto als q creuen, el teu post em sembla groller innecessari, de molt mal gust. No es bo estigmatitzar colectius, i tu i jo ho sabem.


  • I el capellà del meu barri es el més radical de EuiA… i? COm hi han capellans progres queda vetat l’humor amb l’esglèsia??


 15. ajajaj que divertit!
  No em puc creure que hi hagi algú tan rebuscat i sensible com per pendre’s seriosament aquesta entrevista purament humorística! I a sobre ofendre’s!

  Mireu cristians, a vosaltres no us agrada sofir, per demostrar el vostre sometiment a Deu? Doncs agafeu-vos aquest blog com una penitència!! Cada cop que feu un pecat us llegiu dos posts meus i tot perdonat!!

  MUAHAHAHA


 16. Aquest post és massa fàcil Arqueòleg, fa vint anys hauria estat una provocació potser interessant però avui és poc menys que un mal acudit per a que la claca et rigui les gràcies. Segur que quan es van publicar les vinyetes de Mahoma et vas posar les mans al cap, un atac contra la tolerància devies pensar, i avui em surts amb això. Amb el catolicisme i el cristianisme en general tothom s’hi atreveix, doncs vinga valent, a veure si ara et fas el graciós amb l’islam.


  • fa vint anys hauria estat una provocació

   I ara no? Doncs bé que s’ha picat la carcundia cristiana!! I bé que m’han felicitat tots els lectors progresistes del blog! ajajajaj

   Segur que quan es van publicar les vinyetes de Mahoma et vas posar les mans al cap, un atac contra la tolerància

   Doncs no! Ni l’acudit em va fer gràcia, ni vaig trobar proporcionada la reacció islàmica.

   Amb el catolicisme i el cristianisme en general tothom s’hi atreveix

   Es que és la secta destructiva majoritària a Catalunya i aquest blog s’escriu en català, no en àrab. Si em poso a fer acudits sobre xiites i fatimites, a veure qui es el guapo que s’en riu!


 17. Molt bona RS! I jo hi afegiria una altra cosa, q ho fagi amb noms i cognoms, és molt fácil anar fent el frívol de manera anònima. Ell el q fa és copiar a la Madonna, q tb és una carca i es pensa q escandalitza per posar-se en una creu mentre ensenya les cuixes. No té collons de passar-se un alcorà per la xona o posar-se un burka. Vinga arqueòleg, amb dos collons!


  • Madonna va emprar el burka a la segona part del “Confessions Tour”, en un número en el que, a més, un jove àrab es donava un petó amb un hebreu.

   Es el que té criticar per criticar sense haver-se documentat…

   I si no revelo el meu nom es per evitar que esbojarrats nazis catalans i ultracatòlics m’amenacin (com ja ha passat)


 18. Ja veuràs quan els hi comenti als meus amics d’Unió Democràtica…xD


 19. No és la primera vegada que sento a parlar de drogues i Montserrat a la mateixa frase…

  I com cada vegada que algú parla de Montserrat diré lo mateix: “des de casa meva es veu el monestir (ara il·luminat )”.


 20. Irreverent, però li he tret importància i fins i tot m’ha fet somriure. Tot i això, estic amb els qui diuen que, els nostrats progres, amb el catolicisme no tenen els mateixos miraments que tenen amb altres col·lectius. D’això se n’hauria de fer un estudi sociològic, trobo.

  Llàstima que la teva resposta de les 7:16h d’ahir no ha sabut seguir el joc i estar a l’alçada.

  Salut, in any case.


  • Estic totalment d’acord amb el Ferran, avui dia no té cap mèrit ser irreverent amb la Moreneta, ho tenia fa 35 anys quan t’hi jugaves alguna cosa. Em sumo a la petició d’una caricatura mordaç i igual d’irreverent referida a l’islam, o és que no hi ha pebrots? No seré jo qui vagi acusant de covard a la gent vist els precedents de l’assassinat de Theo van Gogh, les amenaces de mort a Salman Rushdie o Hirsi Ali o les reaccions desmesurades i violentes que van haver per una simple caricatura fa uns anys.

   Com a materialista, per mi totes les religions són igual d’absurdes i no estic disposat a respectar cap ni una perquè des del punt de vista de l’humanisme democràtic i els drets humans l’únic que mereix respecte i és subjecte de drets són les persones, no les ideologies ni els déus. Però cal reconèixer que satiritzar la moreneta és menys arriscat i còmode que satiritzar altres déus i personatges fantàstics que també són adorats a les nostres terres.

   Si l’única església que ilumina és la que crema (o la que té un fanal, no ens posem agressius), crec que amb les mesquites, els temples hindús o els budistes deu passar el mateix, no?


   • T’equivoques! Aquest blog s’escriu en català no en àrab, no he tingut mai cap lector musulmà i molts ultracristians.

    El cristianisme és la religió que domina el mon occidental, on jo visc i la que influeix directament en les decisions polítiques a Catalunya, en controla l’educació privada, l’economia. etc..

    Si t’animes a fer un post satíric sobre… Fàtima? jo el públco. Ara, la probabilitat que a algú ho capti és difícil.


    • – L’islam és la segona religió a catalunya.

     – Marroc és el nostre veí geogràfic amb qui ens lliguen mols vincles històrics i actualment és el segon col·lectiu immigrant a espanya (primer si no recordo malament a catalunya).

     – El catolicisme, especialment a espanya, ha elaborat històricament el seu discurs per contraposició a l’islam, influït sens dubte pel veïnatge i per la història (reconquesta, guerres, expulsions…).

     En definitiva, si em parles de la religió dels aborígens australians si que és llunyana a la nostra cultura. L’islam, encara que no el practiquis, forma part ni que sigui per veïnatge i conflicte històric de la cultura europea, ja no et dic de l’espanyola i la catalana. Així doncs, té sentit que facis un acudit de la moreneta i un altre sobre Fàtima. De fet a Alcoi quan fan les festes de moros i cristians és el que fan!!!!


     • demano siusplau als milers de lectors islàmics d’aquest blog

      MANIFESTEU-VOS!!

      Vinga no sigeu tímids!!!


   • volia dir menys arriscat i més còmode, òbviament.

    Jo flipo amb la incoherència de l’esquerra catalana, que per racisme interioritzat, complexos absurds, paternalisme ocult i complicitat amb diferents règims autocràtics o teocràtics només aplica els principis de laicitat (i no sempre) quan s’adreça als nacionals espanyols, però no els aplica i s’oblida dels principis laics la majoria de vegades que s’adreça a immigrants (i l’oblit és sistemàtic quan aquests provenen d’un país amb majoria sociològica islàmica).

    Així, per exemple, els marroquins ateus o simplement que passen de la religió estan sent discriminats a Catalunya pel propi tripartit (i s’han queixat en repetides ocasions), perquè es privilegia el diàleg amb col·lectius d’arrel religiosa o ètnica que s’erigeixen en representants d’aquestes comunitats enlloc de col·lectius immigrants basats pura i exclusivament en criteris administratius o ideològicament neutres com la nacionalitat. Això per mi és racime pur i dur, això sí en versió pijoprogre, multiculti i políticament correcta.

    Que Benet XVI estigui pel “diàleg interreligiós” és coherent amb la seva ideologia màgica i reaccionària. Que ho faci l’esquerra laica és un insult a la intel·ligència. Des de la laicitat democràtica no cap cap aliança de “civilitzacions” ni de “pobles” ni de “cultures” ni d'”ètnies”. Tothom té òbviament el dret a pertànyer a una ètnia o a una religió però això no atorga cap dret de representativitat.

    P.S. Aquest problema no només passa amb comunitats de països de majoria islàmica, també els equatorians o els filipins ateus (o els gitanos ateus, espanyols de ple dret des de fa segles!) han de veure amb perplexitat com un estat teòricament aconfessional fa servir esglésies catòliques o evangèliques com intermediaris privilegiats a l’hora de discutir assumptes que afecten a les seves comunitats d’origen! Un comportament més propi de l’extrema dreta inspirada en el sindicalisme vertical que d’una democràcia moderna!


    • no cap cap aliança de “civilitzacions”
     Millor la guerra d’irak, l’imperialisme cultural, la superioritat d’occident i l’etocentrisme, no?

     COnfesa-ho el teu comentari l’has copypastejat d’un de Colegas a DM!!

     Rafa, em faras anar a a buscar per milionesima vegada l’enllaç a la majoritaria Junta Islàmica catalana d’esquerres i partidaria del matrimoni gai? Jo crec q la seva web deu viure dles enllaços que jo li poso!


     • Millor la guerra d’irak, l’imperialisme cultural, la superioritat d’occident i l’etocentrisme, no?

      A veure on he dit jo que estigui a favor d’aquestes coses? El recurs retòric de posar en boca de l’adversari paraules que aquest no ha dit cansa.

      Per altra banda, em dóna igual que la junta islàmica sigui gaifriendly. Estem en un país ACONFESSIONAL i per tant les comunitats religioses no són interlocutors polítics ni ho haurien de ser. Defenso el dret dels marroquins a ser representats fora de la religió, igual que si jo immigrés a Noruega o a la Índia trobaria discriminatori i ANTIDEMOCRÀTIC que hagués de fer sentir la meva veu com a immigrant participant a través d’un consell catòlic, només perquè el meu país d’origen té majoria sociològica catòlica.


     • El laicisme, el materialisme cultural i el cientifisme són etnocèntrics?????

      Primera notícia!

      Ah i la guerra d’Iraq promoguda per Bush té un origen ideològicament religiós (la dreta evangèlica americana).


 21. genial!!!


 22. Genial, has aconseguit fer-la contemporània! Molt bo els barbitúrics amb mel i mató, necessaris per passar-se tanta estona dalt la muntanya segur que així li passen les hores més de presa !
  Segurament té moltes xerrades amb la famosa monja Tresa Forncades, i treballen juntes en la tesi.


 23. Penitència jo? No, jo no formo part de cap secta que prediqui que el sexe és dolent i el sofriment bó!

  A més, pensa que llegir els meus posts us farà menys mal que el cilici!


 24. Anuncio oficialment que aquest blog publicarà en un futur proper una entrevista satírica amb Mahoma, com a concessió als cristians i a l’ala dreta d’aquest blog!
  Que no sigui dit!!


  • El problema de les contradiccions ideològiques de l’esquerra catalana PRECISAMENT és la seva arrel en el bonisme d’arrel cristiana cumbaià-escoltista-neohippie-ecoguai enlloc de ser arrelat en el laicisme i el materialisme filosòfics que eren els fonaments ideològics de l’esquerra fins el maig del 68. IC i ERC estan plens d’exseminaristes!

   No et deixis enlluernar per l’epidermis anticlerical i pseudorevolucionària, en el fons l’esquerrapijoprogre és més cristiana del que està disposada a admetre, i precisament per això com laic, liberal i il·lustrat n’estic en contra igual que estic frontalment en contra de la dreta cristiana o de l’islamisme polític! No vull ni el déu neocon dels peperos o els republicans ni el déu bonista o bonrotllista de la teologia de l’alliberament! En política senzillament no vull cap déu: només racionalitat, empirisme i arguments!

   Precisament en els països islàmics ha passat el mateix, hi havia unes esquerres laiques (Nasser) amb un discurs fora de la religió, que han adoptat cada vegada més discursos espiritualistes (i actualment si no són part de l’islamisme polític són connivents amb ell).

   L’esquerra s’ha de reiventar! Enfront el multiculturalisme retrògrad, ciutadania i republicanisme! Els drets i deures emanen del ciutadà, no de les religions ni de les comunitats ètniques ni dels arbres!!!


   • No, jo crec més aviat que tan esquerra com drtea estan d’acord en buscar una transició il·lustarada al islam.

    Quina ès la veritable diferència?

    La dreta creu que l’islam és dolent per naturalesa (pq creuen en la superioritat intrinseca del cristianisme occidental) i que la única forma d’arribar a aquesta transisció és per la força de les armes, la discriminació i la imposició de normes estrictes que mai s’han exigit als cristians (vel no, pero a les monges si)

    L’esquerra per contra, ha observat empíricament el fracas de la imposisicó occidental que tan sols ha aconseguit donar ales a la contrarrevolució iraní i a al-quaeda.

    Irak està millor després de la invasió? S’ha il·lustrat Afganistan després de l’arribada d’occident? O per contra s’ha radicalitzat.

    El relaitivisme cultural és una teoría científica absolutament acceptada per tots els antropòlegs socials.


    • Depèn de què entenguis per relativisme que, paradoxalment, és un concepte molt relatiu. Sota el paraigües del “relativisme” he vist postures diametralment oposades!

     Per altra banda sobre el tema dels països de majoria islàmica… repeteixo: ¿en quin moment he dit que sóc partidari de la intervenció militar o política? És que a vegades “mezclas churras con merinas”.

     Més aviat jo he parlat de com gestionar el multiculturalisme a casa nostra i precisament crec que la laicitat i el contracte social basat en la proporcionalitat entre drets i deures i l’establiment d’una esfera de debat i participació cívica absolutament fora de marcs conceptuals religiosos i/o comunitaristes és el camí. Som una nació de ciutadans, no de comunitats.

     Per mi és una aberració que es creïn “consells” islàmics, cristians, budistes o amics de la petanca amb representativitat política sense ser pas partits polítics votats pels ciutadans. Si volen representativitat política el que han de fer és crear un partit polític islamista, budista o amic de la petanca.

     Per exemple, jo no tinc cap problema amb que hi hagi dos partits democristians (PP i UDC), la legitimitat la donen els seus votants. El que sí tinc problema és amb els poders que s’autoatorga l’església que van molt més enllà del poder atorgat pels vots que obtenen els partits democristians i que, per tant, critico despiatadament.

     Per altra banda debats les guerres a pròxim orient en clau d’enfrontament cultural quan saps que USA mai tocarà ni un pèl a fidelíssims aliats com Aràbia Saudita, Turquia, Jordània o Marroc, que les dues guerres d’Iraq només van respondre a motius geoestratègics americans i quan també saps que els talibans van créixer gràcies als ajuts de Reagan que volia combatre contra la URSS (i al seu torn la URSS va envair prèviament Afganistan per motius geoestratègics i econòmics, no ideològics). Per cert, Reagan també va finançar el salafisme.

     Sobre les crítiques que faig a l’esquerra “guai” bàsicament estic en compte del seu messianisme, de la seva ideologia redemptora… tot plegat és taaaaaaaaaaaaaaaaaan cristià i, en canvi, tan poc inspirat en el pragmatisme, el realisme o el iuspositivisme!


     • A veure les guerres van tenir motius reals geoestratègics i van ser camuflades i justificades amb discurs teocon i patrioterisme barat estil “God bless America”. Em costa molt mirant la història recent veure una guerra més inútil i contraproduent que la d’Iraq: tal vegada les matances de Pol Pot?


 25. Hola arqueòleg, crec q et fas un embolic. No sé pq afirmes q no tens lectors musulmans, ho veus per la IP?
  Després voldria aclarir q barrejes conceptes com islam, musulmà i àrab. Islam és la religió, musulmà el creient i l’àrab clàssic la llengua en q l’alcorà està escrita. Es recomana als musulmans q l’aprenguin per llegir l’alcorà en la llengua original.
  L’àrab més pur es parla a la península aràbiga i egipte. Al Pròxim Orient i nord d’àfrica es parlen dialectes. Un marroquí entèn un Ciutadà de l’Arabia Saudita, però no a l’inversa. Hi ha grans nacions musulmanes on l’àrab ni es xiula al dia a dia. A l’iran es parla farsi, dari al l’afganistan, urdú, punjabi al pakistan, indonesi a indonesia (la nació amb més musulmans del món).
  Conclusió, no cal q el blog estigui escrit en àrab per afirmar q no interessa als musulanans o q no té lectors musulmans. Hi ha molts catalans i espanyols conversos a l’islam, i molts fills de inmigrants q parlem català en el nostre dia a dia.
  Entenc q et molesti, però ja hi ha prou musulmans a Europa com pq se’ns pugui considerar del “món occidental”.
  De la mateixa manera q existeixen els evangèlics, molt més fanàtics q els catòlics democrates i moderats no tots els muslumans som iguals.


 26. Tota una lliçó d’imaginació.
  Com es diu en castellà “fíate de la virgen que tuvo un hijo”.
  Amén.


 27. Si bé no em sembla una entrevista superbrillant, he de dir que resulta sempre sorprenent com tenen la pell fina els catòlics.
  Això de l’ull de poll final resulta una fantàstica metàfora que es confirma als comentaris que has rebut…


 28. A ver, este chaval se ha reido de la virgen, de acuerdo, pero pq ahora para compensarlo tiene q hacer una entrevista a Mahoma… Voy a seguir este blog, espero q no sea algo parecido a lo de la virgen, seria una falta de respeto muy grande e innecesaria.


  • Que curiós Muhamad… el meu detector d’IP m’indica que, des del mateix ordinador (IP= 66.232.102.157) on has fet aquest comentari, han escrit amb anterioritat diversos trolls ultracatòlics com:

   Martí Moreno (amb mail martimor@gmail.com)

   Manolo

   jose antonio perez lopez

   No estarem davant una FARSA?? O potser es tracta d’una esquizofrènia???


   • Arqueòleg… ¿que et sembla un post per que cadascú tregui les irreverencies sobre temes de religiò o política? Vull dir, ocurrencies, acudits…


 29. […] Reflexions d’un arqueòleg glamurós La ploma més àcida de la xarxa « 8 1/2 vs NINE Entrevista a Mahoma gener 25, 2010 Alguns lectors molt sensibles d’aquest blog es van ofendre per la innocent publicació d’un simple relat humorístic en el que s’insinuava, de la forma més moderada i respectuosa possible, que la Verge de Montserrat era una nimfòmana, pederasta i drogoaddicte. […]


 30. A què li dieu ultracatòlics? a qui no li agrada q es critiqui la religió catòlica? buf….


 31. […] de ben segur no trigaran els sensibles patriotes a estirar-se dels cabells perquè he insinuat que la Verge de Montserrat pràctica fel·lacions a mitja escolania… però a mi ja no em treu ningú l’orgasme extasiant de saber que la […]


 32. Em quedo amb lo de la Moreneta passant LSD als monjos, sempre m’havia semblat que el que escrivia i pensava Josep Benet tenia una explicació com aquesta.Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: