h1

VIC capital catalana del racisme

gener 10, 2010

.L’Ajuntament de la Ciutat de Vic (CIU+PSC+ERC) ha decidit adoptar unes preocupants mesures populistes i d’extrema dreta, basades en negar el dret d’empadronament a tots aquells inmigrants que no estiguin en situació plenament legal, dificultant així l’accés d’aquestes persones a l’educacció o la sanitat.

Aquesta preocupant normativa, inspirada en Berlusconi, ja ha rebut l’entusiatsa aplaudiment dels neofeixistes de Plataforma per Catalunya (segona força política al municipi) i atempta contra l’articulat de la Llei de Bases de Regim Local, que fixa com a obligatòri el registre en el padró sigui quina sigui la condició legal dels nouvinguts.

Dóna la casualitat que a la capital d’Osona no fa gaire va tenir lloc un pseudo- referèndum indenepdentista, amb escassa participació, on aquest sense papers si que vàren tenir dret a vot. Es veu que per salvar la Pàtria si que son bons, peró per gaudir del estat del benestar no. Ves quina cosa!

Ja han aixecat la seva veu en contra el Col•legi d’Advocats, el Síndic de Greuges Rafael Ribó, que ha obert una investigació al respecte, Caritas, UGT, la Federació d’Entitats Llatinoamericanes a Catalunya, la Conselleria d’Acció Social, així com del únic partit polític d’esquerres amb representació parlamentària que queda a Catalunya, ICV-EUiA, convertit ja en un veritable oasi de racionalitat i coherència dins la onada d’estupidesa, conservadurisme i nacionalisme de tota mena que assola les catalanes terres.

Negar drets humans a les persones que menys recursos tenen. Fantàstic! Que serà el següent, sr politics? En fi, ja podem començar a tremolar de cara a les eleccions catalanes…

PD: Aquí el grup de Facebook en contra de la xenofòbia viguetana

76 comentaris

 1. Home… No crec convenient lligar el referèndum a aquestes mesures. I de totes formes, als d’ICV se’ls en va bastant la castanya, així que posaria una mica en dubte el tema de “oasi de racionalitat i coherència”…


  • Home si, dona la casualitat que a Vic va ser el gran epicentre del fracassat referèndum! Si fins i tot hi va anar el gran messies!!


 2. no sé el perquè d’aquesta mesura de l’ajuntament de Vic, no ho he seguit, per tant, i si realment ets tan d’ICV, o sigui íntegre i pur, crec que hauries d’haver-ne linkat també la informació adequada. No només la del “fracàs” de la consulta popular, no trobes? les decisions que es prenen als ajuntaments, moltes vegades són arbitràries i d’altres no. Per cert te’n puc ensenyar unes quantes, fins i tot de possible prevaricació, d’algun consistori d’ICV. ei! de bon rotllo 🙂


  • Estic esperant amb delit les mesures de prevaricació d’ICV. No s’em cauen els anells per criticar-los! Que siguin l’únic partit d’esquerres no es pas cap garantia d’inmaculada perfecció, ni molt menys!


   • com comprendràs no te les exposaré pas aquí. només em fa molta gràcia com analitzes una notícia d’una forma tan poc … professional? és evident que ets a casa teva i pots dir el que t’abelleixi i ja t’he dit que no sé que ha passat a Vic (personalment penso que en són força d'”especials”?). Continuo creient que el post hagués fet més honor a la veritat si haguessis linkat tots els ets i els uts de la notícia. Si només és una opinió personal, la teva, aleshores jo no hi tinc res a dir.


 3. En fi, Roger…aquest és el país que tenim..què hi farem…cal una gran revolució per a canviar les coses…


 4. Glam, no m’agrada el títol. Ni la foto.
  Ni el que passa a Vic. S’acosten les eleccions, i haurem de sentir i veure coses estranyíssimes. Jo no tornaré a votar fins que no hi hagin llistes obertes, que és quasi com dir mai, pel que veig.
  (Deixa’m dubtar de l’oasi de racionalitat. No hi ha un pam de net enlloc)


  • Vaig fer un post en contra de els llistes obertes que et convido a llegir: https://glamboy69.wordpress.com/2009/11/25/no-a-les-llistes-obertes/


   • Arqueòleg, en general em sembles un tio amb arguments, però algunes opinions teves fan de mal “agafar”. Profundament demòcrata (entenc que te’n consideres) i contrari a les llistes obertes és un oxímoron.


    • Ja vaig dir llavors que entenct la democràcia com una lluita d’idees representades en col·lectius (els partits), no com un individualisme personalista!


     • Jo sóc una individualista-personalista que es caga en els partits i en les idees que representen. I no entenc la democràcia i mira que m’hi faig. Calla, que no hagi sortit anarquista, tu. A les meves velleses.


 5. Uf! uf! uf! per les coses que passen i també per com les expliques, no estic d’acord ni amb les unes ni amb l’altra. I jo també dubto de qualsevol oasi de racionalitat. Tothom va a la seva.


  • De moment son l’únic partit que hi està en contra!
   I l’únic que ha votat tabé en contra de donar subvencions públiques a escoles del OPÛS que discriminen per sexes, l’únic que està en contra de rebaixar l’impost de Successions als més rics…. segueixo?

   No son perfectes ni molt menys, peró son l’única amarra que ens queda als progressistes abants de naufragar en aquest oceà de neoliberalisme i xenofòbia que assola Catalunya!


 6. Arqueòleg,

  T’equivoques en dues, coses, primer en vincular aquest tema a l’independentisme, de racisme n’hi ha a tot arreu, per desgràcia a tots els estrats socials, i a l’independentisme i a fora de l’independentisme. Crec que estàs fent una gran demagògia.

  En segon lloc, a la consulta que es va fer a Vic només podien votar persones que tinguessin la documentació en regla i que poguessin demostrar la seva residència a Vic, fossin immigrants o no. Aquests sense papers, per la pròpia definició de sense papers no van poder votar.


 7. A Torrejón de Ardoz ja fa dos anys que van posar aquests mateixos requisits que vol posar Vic. També han arribat allà les consultes per la independència i no m’he enterat???

  Per altra banda el que no diuen a “El País” és que la nova llei d’estrangeria exigeix que els ajuntaments col·laborin amb el ministeri de l’interior i la policia per delatar els il·legals si se’ls ho requereix…


  • exigeix que els ajuntaments col·laborin amb la policia facilitant llistats i dades d’empadronats, volia dir…


 8. Estic d’acord amb l’RS d’ajuntar tomàquets amb cloïses.

  Per altra banda, aquesta notícia no només ha sortit al País, a tots els diaris de catalunya ha tingut ressò. De fet, fins i tot el Periòdico l’ha valorat com a llei xenòfoga i ha fet una petita investigació on es deia que PxC ja va proposar quelcom semblant uns anys enrere.

  I no només això, el PSC ja ha dit que no esta d’acord amb la normativa que el seu grup a Vic ha aprovat i ERC igual. És aquí on dono la raò a l’Arqueòleg quan veu Iniciativa com a partit (una mica) coherent en totes les decisions que pren.

  Inici de precampanya, inici de decisions populistes.


 9. Molt bé la crítica! M’encanta perquè quan ets crític i no ho divideixes tot entre blanc i negre et toca rebre per totes bandes.


 10. RS- MEEC!! MENTIDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!

  M’acabo d ebaixar el document en PDF sobre quins eren els requisits a OSONA (comarca en la que si no vaig errat hi es Ausch-VIC) i m’he llegit el capítol de requisits per anar a votar si ets inmigrant en situació irregular:

  – El passaport del teu país d’origen. PUNT.

  You can read it here: http://www.osonadecideix.cat/imatges/reg1000067_arxiu1_11-11-2009_18-38-22.pdf
  Per tant, un inmigrant irregular si podia votar al referèndum independentista peró no empadronar-se o gaudir dels DRETS HUMANS que l’ajuntament d’Ausch-VIC els ha negat.

  Així doncs, no es baladí i fora de lloc relacionar ambdós termes!!

  Si vols també t’enllaço la Llei de Bases Locals i t’informes de quina és la obligació actual dels ajuntaments respecte al empadronament d’inmigrants!

  En altres llocs de la península son igual de feixistes?? Si, val! JA sabiem que Ausch-VIC no tenia el monopoli del racisme, Berlusconi va existir abants. No he dit que l’independentisme sigui la causa del racisme, sinó que l’Ajuntament dona drets als inmigrants tan sols quen aquests els his erveixen epr salvar la pàtria, quan no ni tan sols els dona sanitat.

  Conjuntbiuit
  – Si les direccions nacionals de PSC i ERC estan en contra… a que esperen per fotre fora als regidors racistes??


  • Lo que dice la ley de régimen local

   – Inscripción obligatoria. “Toda persona que viva en España está obligada a inscribirse en el padrón del municipio en el que resida habitualmente” (art. 15).

   – Datos imprescindibles. El padrón contendrá, entre otros, el número de tarjeta de residencia en vigor o el documento de identidad o pasaporte del país de procedencia (art. 16. 2).

   – La responsabilidad municipal. “La formación, mantenimiento, revisión y custodia del padrón municipal corresponde al ayuntamiento”, que realizará las actuaciones y operaciones necesarias para mantenerlo actualizado (art. 17).

   Per tant l’ajuntament d’Ausch-VIC ha pres una decisió racista i ILEGAL!!


   • ja em disculparàs, però: “Article 2
    Seran electors tots els ciutadans majors de 16 anys que estiguin empadronats a la
    localitat on es fa la votació.” de http://www.referendumindependencia.cat/imatges/reg1001003_arxiu1_27-11-2009_00-41-37.pdf i, fins on jo sé, a cada mesa hi ha les llistes del padró que se sol·liciten expressament als ajuntaments.


    • A veure Arqueòleg, potser hauries de llegir-te el que tu mateix prens per justificar-te. Més avall del tema de passaport diu: “Si en els documents anteriors no hi surt l’adreça a ………………., caldrà que vagis a l’Ajuntament perquè et facin un volant d’empadronament o de convivència, i dur-lo quan votis.”

     Ostres, les opinions àcides pasen a ser edulcorades quan no hi ha rigor, i això de debò que és una llàstima.


     • Si etas en situació IRREGULAR passaport expeidt al teu estat

      Dic jo que la paraula irregular estará posada per algo, vaja!!

      Mira que m’havia desfet en lloançes cap als independentistes per intentar integrar ela inmigrants irregulars i m’ha durat la meva innocencia menys d’un més.

      Pobre Àngel Colom!!! Ell que havia fet tans esforços… si es que no es pot ser bona persona!


 11. jajjajajajajaajjajaja

  pobrecitos los negros… ¡qué desilusión!… después de haber votado por la independencia y todo, ahora no los dejan empadronarse…

  jajajjajajajajaajajaja

  Cada día os ailoviu más


 12. Recompte de falacies:

  Posar la foto d’auswitch (o com s’escrigui): Ad hitleum.

  Considerar que perquè ICV ha actuat correctament en un cas aïllat (Vic), ICV actua correctament a tota Catalunya: Generalització indeguda.

  Aprofitar per clavar estocada als pobres independentistes: No ve a cuento i a més et fa mala persona, pobrets.

  P.D: No se si saps que fa quatre dies van robar el cartell de l’entrada del camp, potser van ser els vigatans que el volien per al seu poble…


  • fa quatre dies van robar el cartell de l’entrada del camp, potser van ser els vigatans que el volien per al seu poble

   AIXÓ HO EXPLICA TOT!!! AJAJAJ GRÀCIES!!


 13. Suposo que la immigració és un “paquet” per a qualsevol municipi, i Vic és un dels municipis amb quota d’immigració molt alta.
  Quan hi ha feina per a tots d’immigració funciona, quan no hi ha feina es un “paquet” i es busquen formules per eliminar-lo…


 14. Però si per poder votar a les consultes que menciones calia estar empadronat! Queda demostrat que cal entendre què és llegeix més que no llegir-ho si en acabat es demostra ben poca comprensió lectora.

  Per cert, fer tantes connexions morboses però sense lligams comprovables entre sí dennota un circuit emocional que ofega la suposada racionalitat que dius defensar, irònic venint d’algú que es diu materialista, objectiu i tota la pesca.

  Per acabar-ho d’adobar tires d’una forta demagògia i d’unes exageracions de dubtosa legitimitat (comparar un camp d’extermini nazi amb un Ajuntament que es nega a empadronar a qui ha entrat il·legalment en un país -deuen ser nazis també als EUA i d’altres països nord-europeus amb els mateixos o més requisits que a Vic, clar- , relacionar unes consultes independentistes empeses des de la societat civil i obertes a tothom amb allò decidit als despatxos d’un Ajuntament etc.).

  Ets un niu de contradiccions conscients, hipocresia que en diuen.

  I per cert, votar ICV-EUA és votar al PSOE, ras i curt: són el seu gosset buixidor (però ben manset). Com ja sabràs el PSOE és el partit de les dos mentides: ni és obrer ni és socialista (tampoc d’esquerres, ni molt menys). Atén-te’n al votar verdet a qui beneficies.

  PS. Veig també que tens un fort complexe de país post-dictatorial. Qualsevol cosa que vulgui incloure ordre i concert a les regulacions immigratòries és xenòfob, nazi, feixista i ves a saber què. No entens que hi ha un sistema del qual tots en som beneficiaris i contribuent alhora, i que no pot ser una barra lliure perquè sinó es posa en perill la seva viabilitat? Als Països Nòrdics es funciona així: un sistema molt més complexe i complet que el nostre al qual és difícil d’accedir, però quan s’hi és, no t’abandona. El nostre és tot el contrari, i cal no oblidar que els sistemes del benestar nòrdics són essencialment una victòria de la socialdemocràcia (per molt que recentment hi arrasi l’ultradreta l’estructura de l’Estat del benestar és llegat socialdemòcrata i realment d’esquerres, el de l’excelència dels serveis públics a l’abast de la gent – la presidenta mateixa de Finlàndia n’és un exemple, filla d’obrers i dona).

  Sé que és predicar al desert, però m’estranya com es pot ser tan incaut. I se suposa que ets un llicenciat universitari, en fi…


  • – Com ja he explicat dins els requisits per votar inclou un apartat dedicat als inmigrants ilegals, els mateixos que ara NO deixaràn empadronar.
   Quina casualitat que hagin esperat a que apssi la consulta per aprovar la mesura xenòfoba. I aixó es objectiu i materialista, no com l’existència d’ents metafísics i paranormals, com les nacions.

   – Si existeix llibertat de circulació pel capital i dels de mitjans de producció, no entenc pq no pot existir llibertat per la circulació de força de treball, l’altre factor de la producció (segons l’economia política).


   • meeeeeeeeeeeeeccc!

    No existeix lliure circulació de capitals ni dels mitjans de producció en cap país del món, ni en el més ultracapitalista. Tots posen certes restriccions als moviments de capitals i persones. L’estat modern es basa bàsicament en això. Et sona allò del monopoli de la força? Si l’estat no controla els capitals ni les persones no controla res! Precisament els estats viuen dels capitals i de les persones!

    Vaja, com si a Estats Units no tinguessin multitud de polítiques proteccionistes, aranzelàries…


    • A veure Rafa, en que trigaré més; En comprar unes accions de Estats Units o en obtenir un permís de residència en aquell país?

     Igual resulta que s’ha aprovat la Tasa Tobin i jo tan feliç sense celebrar-ho!


     • Per exemple, es pot trigar més en esperar que s’esgoti una patent d’una farmacèutica americana per jo fabricar i distribuir el mateix producte que en obtenir un permís de residència.


 15. Estic amb en Poney, les fal·làcies ad hitlerum cansen. Que jo sàpiga ERC-PSC-CIU no volen obrir cap camp de extermini ni posar Einsatzkommandos ni obrir cambres de gas.


 16. ¡Viva Vich!, el primer pueblo -bueno, ciudad- de Catalunlla que tendrá un alcalde como Dios manda dentro de poco, Josep Anglada


 17. Bona nit glam!!
  Fes una ullada al log del “sinblancaporelmundo” i si no se’t cauen els collons a terra et felicito.

  Dit això, la que has montat amb el teu provoca-post!!, tens els convergents, sociates i “indepens” contents!.

  Queda clar que els partits estan desconcertats i acollonits per la desafecció política, per tant suposo que “gestos” com aquest pretenen guanyar-se la confiança del votant. Ara que qui se’n aprofitarà mes és l’Anglada i els teus “pijipis” (no me’n he pogut estar) d’iniciativa, que sense fer res es troben com l’única veu discordant a Vic, tot un regal per part dels altres partits.


  • Ah!, estic d’acord amb els que diuen que el titular no és del tot encertat. Per sort o per desgràcia els polítics no representen a tot un poble, ni en aquest tema ni en cap. Segurament la majoria de vigatans tenen mes sentit comú que els seus “representants”.


   • Segons la llei vigent, un alcalde pot exercir la representació política de la ciutat on governa!


 18. Tengo el máximo respeto por las personas que quieren ganarse la vida, y el mínimo para aquellos que cuando ven que no pueden ganar unas elecciones y están abocados al fracaso echan mano de lo que sea , a riesgo de aumentar la conflictividad social para sacar votos.
  El tema de la inmigración es muy serio y no admite juegos partidistas para sacar votos. Quien no actue así, como se decia “Que la historia”, y ahora las urnas los juzguen. Saúl


 19. No acabo d’entendre la mesura… et deixen empadronar provisionalment fins que duguis el permís de residència. Si en tres mesos no el presnetes passes a formar part del padró però es comunica la teva situació a la policia.

  Potser sí que és una mesura populista per frenar PXC, però jo l’entedria com un toc d’atenció a la indefensió dels municipis que no tenen les eines suficients per gestionar la immigració; com ara els pisos patera, co va admetre ahir el ministre Corbacho. Que tampoc és que li doni gaire cedibilitat.

  Dóna la sensació que després d’una dècada d’arribada de nouvinguts encara estem donant pals de cec en la política d’integració. I això de Vic no deixa de demostrar-m’ho. 😦


  • una mesura populista per frenar PXC

   Quina bona mesura per frenar a l’extrema dreta que donar-li la raó en tot, copiant les seves iedees!!


 20. És lamentable. Fa que pensar que es facin servir els drets dels immigrants segons convingui. Els volen per guanyar un referèndum sense poder vinculant però se’ls nega l’empadronament. Molt democràtic no és, està clar. I compte perquè totes les enquestes assenyalen que Anglada apunta al Parlament!!! Una abraçada, GLAMBOY69.


 21. Com es nota q no viviu a Vic. Quan jo era petit jugàvem al carrer fins ben entrada la nit, tothom es coneixia, deixavem les portes obertes, els comerços obrien fins tard…

  Desde q ha arribat aquesta gent a la q es fa fosc és millor està a casa, tot són robatoris, droga, violència… S’han quedat amb totes les beques escolars, colpasen es urgències… i no paguen impostos!

  Ara els meus fills han d’anar a una escola privada pq la pública és per ells, i nosaltres “els currantes” es veu q som massa rics.

  Molt progre arqueòleg, però aquesta gent posa vel a les filles i ja hi ha hagut molts casos d’ablacions… Ja era hora q algú fés alguna cosa.

  Anglada president!


 22. No m’ho puc creure. Això ja és passar-se una mica, no? On és la humanitat de les persones? 0_0


 23. On és la humanitat de les persones? Això ja és passar-se… 0_0


 24. Per que vegeu com d’objectiu i bona persona us destacaré una dada que fins ara havia amagat deliberadament esperant quue algú se n’adonés:

  ICV no és l’únic partit que s’ha manifestat en contra, els CUP, independentistes d’esquerra amb representació al Ajuntament, tb ho han fet.

  No tots els independentistes han jugat amb els drets dels inmigrants, a dir veritat! Tan sols els majoritaris: CIU, ERC i PxC (que va donar suport a la consulta).

  Avui també el Ministeri de Treball s’ha sumat a les crítiques sobre la il·legalitat manifesta de la mesura xenòfoba!


  • Que consideris CiU independentista, home, no és rigorós (altra vegada) però mira, passi, però que hi consideris PxC… Tornes a barrejar peres amb pomes, però ara entenc que ho fas deliberadament. La provocació és una arma interessantíssima si persegueix el debat d’idees, la provocació per la provocació és un divertiment i res més, i si a més a més està mancada de rigor la converteix en un am de pescar ignorants. Curiós…com fa la ultradeta.


   • Disculpa, se m’ha escapat l’ham sense hac.


   • Jo entenc que els partits que donen suport a una consluta independentista SON independentistes!!

    Plataforma per Catalunya VA DONAR SUPORT A LA CONSULTA!!! (I CIU va mobilitzar a totes les seves bases!!!)

    https://glamboy69.wordpress.com/2009/12/14/analisi-objectiu-dels-resultats-del-referendum-independentista/

    Aqui pots veure la foto de Jospep Anglada després d’anar a votar a Vic!!!

    Si, RS, si! A Catalunya no hi han fatxes i el nacionalisme català es tot inmaculadament perfecte i meravellós!! Si ets feliç pensant aixó doncs res…


    • Anglada és de sobres conegut pel seu espanyolisme… que votés al referendum no vol dir que votés a favor! Primera notícia que PxC és independentista! Per la mateixa regla de tres IC també és independentista, doncs més d’un regidor d’IC va votar en les diferents consultes que s’han fet…


     • Acabo d’entrar a la web de PxC per veure que deien al respecte… peró m’he trobat la pàgina inundada per AUTO FELICITACIONS CONFETIS I SERPENTINES per les mesures nacionalsocialistes aprovades a AUSCH-Vic…

      Com diria Mónica NAranjo: la decadència, la solución final…


 25. Ho havies amagat… T’en havies olidat!
  Com es nota q cap de vosaltres té una mesquita sota casa, un pis amb 15 pakis al costat dels q no paren de fer soroll, uns quants panxitos amb la bachata i “tu sabes mi amol”. I q no porteu els fills a l’escola publica plena de vels i nenes amb bigoti q no poden fer gimnàs. D fora vingueren…


  • No mai de la vida!! On vas a parar! Com tothom sap l’area metropolitaa de Barcelona es caracteritza per la seva manca total d’inmigrants

   En fi…


 26. Prefereixo pecar d’exagerat que de mirar cap a una altre banda!!!

  MIL MILOINS DE COPS SI CAL!!!

  Quan PxC tregui representació parlamentària ja vindreu gemegant “Oh Arqueòleg quanta raó tenies” peró llavors ja serà massa tard per als laments!


 27. a ver si vais a vic y le preguntais a un moro de esos lo q piensas de los gays o de q una tia folle sin estar casada. y no hablemos de los negros, q mandan sus hijas a africa a los 15 años todos sabemos pq. quanta hipocresia coño, los catalanufos se hartan de hablar mal de los xarnegos pero a moros, pakis, chinos, ná de ná! mandahuevos!


 28. Glam, has despertat un munt de trolls que la teva pàgina fa por i tot.

  Insisteixo en que trobo lleig que anomenis a la ciutat de Vic com a Ausch-Vic. Mes que exagerat resulta insultant, cal criticar als veritables responsables i no a tothom.

  Per cert, que n’opines del que va passar amb la Noa pel 11 de setembre?, que et sembla el que van fer els d’ICV?. Allò no era xenofòbia institucional?


 29. Tema Noa= ICV es va posar un pin de Palestina. Oh quina gran protesta!!!

  Mentre que ella havia donat suport als bombardejos de Gaza sobre la població civil!! Igual fa més mal que et bombardegin la casa que no que es posin un pin del teu païs veí. Dic jo vaja!

  Pd: deixa que els trolls s’explaiin mentre no amenacin em donen audiència! A veure si averiguo de quina web venen…


 30. a mi q la noa sea judia, sionista o pro hamás me da igual, pero mira q es fea la tia!


 31. no és per garantir més feina per la gent de casa??

  pensa que aquesta llei només aplica als que hagin de venir, no pas als que ja hi són. Per tant si és per temes polítics com dius tu, les coses seguiran igual!


 32. Avui a sortit a les notícies de LaSexta també.. la veritat és que dona molt que pensar..

  Molta sort!


 33. Mira, això és provocar amb estil i classe:

  http://enricvila.wordpress.com/2010/01/12/africans-i-andalusos-rac-1/


  • No està malament Rs! Son estils diferents!
   A tu simplement t’agrada més pq carrega els culpes al etern arxienemic de la Pàtria, MAdrid, mentre que jo assenyalo ens quintacolumnistes interiors que podreixen la poma per dins i q tu et negues a veure.

   Ell té 3 comentaris i aquest es el nº63… estils diferents RS!


 34. Exactament Arqueòleg, és com l’audiència de Telecinco i de Canal 33. Estils diferents.


  • Reconeix ja RS que si hagues adoptat un discurs soporifer, políticament correcte i sense sortides de tó ni t’hauries molestat tu mateix en deixar un sol comentari!


   • Reconec 😉


 35. Has comès un error. Els que han aprovat aquesta mesura NO són els mateixos que van organitzar el referèndum. No val confondre. Sobre la participació, superar el 40% sense publicitat, campanya, debat, diners (es gasten cententars de milers d’euros a cada campanya) ni presència constant als mitjans de comunicació ni cap recolzament institucional és un èxit.


 36. I el referèndum què hi pinta en tot això, que l’havia organitzat l’Ajuntament de Vic, potser?

  Per cert, el joc de paraules Ausch-VIC és patètic i de mal gust.

  Per la resta, si treus els prejudicis contra la gent de Vic, contra el referèndum popular “amb escassa participació” i el tuf general que Catalunya és un camp de concentració que només les “esquerres” poden redimir, estic d’acord amb tu.

  De res.


 37. títol del arqueòleg–>títol de l’arqueòleg

  Noi, que facis aquesta mena d’errors de parvulari al mig d’un escrit llarg pot passar, però que els facis en un títol… en fi. Tens carrera, m’imagino.


 38. Crec que aquesta mesura és bastant igualitària. El concepte racisme està generat per les accions socials que porta a terme un govern que només mira per els de fora. Si jo, catalana de tota la vida, amb família catalana i espanyola, vaig a empadronar-me al meu poble em demanen el justificant del meu domicili, i en conseqüència haig de tornar al cap d’uns dies. Si l’immigrant, que ve d’un altre lloc fora d’Espanya i demana empadronar-se, li donen al moment sense necessitat de cap documentació. Així doncs, com s’explica això? I ja no parlem de les ajudes per als habitatges, per a les famílies, per a l’educació…
  Per tant, dono suport i agraeixo que existeixin persones que es miren al seu propi melic i així sortim afavorits tots.
  No volem igualtat? Doncs comencem per actes com aquests i tractem a l’immigrant com un català més, sense més o menys drets sinó els mateixos!


 39. […] mateix havíem vist abans a Ausch-VIC, Badalona o Llavaneres, Catalunya té la major concentració de proletariat i cal desactivar […]


 40. […] islamofòbic català, Josep Anglada, va abandonar el seu cubil a les profunditats barretinaires d‘Ausch-VIC, el seu feu electoral, per tal d’escampar el seu verinós odi xenòfob al meu barri, en ple […]


 41. […] Perqué el grup municipal de ICV a la ciutat de Vic va ser la única força política que no es va sumar als pèrfids plans del feixi… per negar els drets humans als immigrants, que va comptar amb el suport entusiasta de CIU, PP, PSC […]


 42. […] esto le añadimos actitudes políticas que rayan lo nazi (literalmente) con el caso del ayuntamiento de Vic, que denunciaba a los inmigrantes empadronados sin papeles a la Policía. El PSC se desmarcó, pero […]


 43. […] ha escalat de 1 a 5 regidors mentre la resta de partits miraven cap a una altre banda o, fins i tot, CIU-PSC-ERC adoptaven part del seu programa per expulsar […]Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: