h1

DUBTAR DE LA CIÈNCIA MATA: La secta negacionista entre nosaltres.

Novembre 23, 2009

Barcelona ha estat l’escenari triat per una de les sectes destructives més perilloses del mon, per reunir-se aquest cap de setmana i captar noves víctimes a qui eliminar de la forma més lenta i cruel imaginable.

Sota un innocent títol de II Congrés de Ciència i Esperit s’han donat cita el grupuscle dels “Negacionistes”, conegut en altres llocs del món com “teoria de la dissidència” o “The Perth Group”. A continuació us narraré de que son capaços aquests insaciables i embogits assassins, als quals porto molts anys seguint la pista:

LLUÏS BOTINAS

Aquest economista es sens dubte el Guru del grup a Catalunya i el més perillós. Bàsicament es dedica a fer creure a la gent desinformada que el VIH no existeix, que no s’emprin preservatius per evitar-lo, que el SIDA es una malaltia imaginària i psicosomàtica inventada per les farmacèutiques; aconsella als seropositius que no es mediquin i que morin lentament dels síndromes de les infeccions oportunistes.

Al telenotícies de dissabte va sortir l’esfereïdor testimoni d’una mare que narrava com el seu fill estava amb un llit agonitzant després d’haver seguit els consells negacionistes i negar-se a prendre antirretrovirals.

Aquesta teoria ja va causar la mort al filòsof Michel Foucault i var ser seguida pel president de Sud-àfrica els anys 90’s, causant un augment exponencial de casos de SIDA al continent, així com una catàstrofe humanitària de proporcions abismals, provocant que la comunitat científica en ple firmés la Declaració de Durban, afirmant que no hi havia ni el més remot dubte empíric sobre l’existència i la relació VIH-SIDA.

Botinas segueix afirmant que el SIDA no existeix i que totes les morts son culpa de que la civilització actual ha oblidat la dimensió espiritual i la tradició.ES POT SER MÉS FILL DE PUTA???


TERESA FORCADES

Aquesta monja benedictina és la nova estrella de la Secta, després de fer-se famosa per You Tube, explicant exactament la mateixa teoria que Botinas… però aplicada a la Grip A, que està més de moda. De nou ens trobem els mateixos arguments irracionals, conspiranoics, idealistes i anticientífics:la pandèmia es un complot de les farmacèutiques i els governs mundials, i per tant recomana que no ens mediquem ni vacunem. Totes i cada una de els suposades proves que va presentar van ser fulminantment rebatudes en un article a El Pais

Es obvi que aquesta criatura sorgida dels antres del Vaticà es proposa eliminar la raó, la ciència i el progrés, per substituir-lo per l’obscurantisme medieval, esdevenint una icona del ciberespai. Si pel camí s’endu la vida d’uns quants innocents, no passa res!

Les teories de Forcades van ser aprofitades per un dels altres líders de la Secta, el Dr.Miquel Pros Casas, per vendre els seus remeis naturistes com alternativa a les vacunes. (La Secta ha vingut a fer negoci, que us pensaveu?)

Es evident que si tinguessin cap argument de pes acudirien a una revista professional o a un congrés de debò, però en comptes d’això el tandem genocida Botinas-Forcades va convidar al seu Congrés una llista de Freaks grillats ben peculiars, tot i que aquests no pretenien matar a ningú:

Alfred Webre: Expert en extraterrestres

Iris Aneas: Cantant que creu que pot curar invocant les esteles químiques del aire

Diana Castillo: Especialista en la conspiració del 11S

Gabriel Silva: Esotèric que busca la màgia de les piràmides egípcies.

Goto Iturriegui: L’aigua com a cura universal de tot.

Jordi Orus: La seva ponència va versar sobre l’existència d’una ànima col•lectiva

Xavier Pedro y Blanca: Fundadors de la secta “Triangulo Sagrado de Convergéncia Armónica”

Montserrat Gascón: Creu que la vida s’origina al Pericardi (múscul del cor)

Manel: Creu que la orientació sexual de la gent està sent manipulada amb productes químics llençats a l’atmosfera.

Jo no dic que la indústria farmacèutica sigui perfecte, és part del capitalisme i soc partidari de socialitzar-ne la producció i la distribució; però mai d’aconsellar a algú que es contagií voluntàriament d’una malaltia i no es mediqui fins a la mort!

I jo pregunto: no podrien dubtar de la Llei de la Gravetat de Newton i llençar-se tots daltabaix de les Torres Mafre?

49 comentaris

 1. No crec que el nagacionisme de Forcades sigui del mateix lot que el de Botinas. Has vist el video de la monja?


  • Si no té res a veure pq cony fan un congrés plegats?? I PQ EMPRA ELS MATEIXOS ARGUMENTS CONSPIRANOICS?


   • segons tu, votar en contra dels pressupostos per motius diferents equipara als votants. És a dir, la CUP és igual a VOX? Aquest argument és gairebé una desqualificació ad personam.
    Fail.


 2. Apa que t’has passat 3 pobles. Estic amb Shysh, no té res a veure el negacionisme de la SIDA i el que diu la FOrcades sobre la vacuna de la grip a.

  Per altra banda a la Forcades quasi l’excomuniquen per les seves posicions sobre l’avortament i el sacerdoci femení. Així que d’agent enviat pel vaticà poc la veritat.

  Per altra banda, les farmacèutiques que jo sàpiga no són unes germanetes de la caritat… si precisament són les que bloquegen que Índia i països subdesenvolupats puguin fabricar els seus propis medicaments genèrics per tractar el VIH.


  • Que no te res a veure???????
   I QUE CONY FOTIA D’ESTRELLA INVITADA EN UN CONGRÉS NEGACIONISTA DEL VIH???????????

   No soc jo qui l’ha barrejada… ES ELLA QUI S’HA DESENMASCARAT!

   Una cosa es el negoci de les farmaceútiques 8un problema del capitalisme, no de la metodologia científica!) i una altre cosa es que la enfermetat no existeixi, que la ciència menteixi o que el medicament sigui verinos, com ells afirmen!


 3. Home, aquest tipus de congressos fan més por que goig, però no sé si amb la Forcades no t’has passat 🙂


 4. Primera notícia del tal Botinas. De la Forcades vaig començar a veure el seu vídeo a Vimeo per recomanació d’una carta al director en un diari local, la qual al·ludia a que la seva condició de religiosa l’obliga a dir la veritat (I UNS COLLONS!). En vaig veure els 10 primers minuts i no em va semblar res de l’altre món.

  Pel que fa a la grip A, no pateixis que no se’n mor ningú. Al col·legi del meu cosí petit l’han passada totes les criatures i santes pasqües. Qualsevol procés gripal que passis aquest hivern serà grip A i no estaràs vacunat, seguiràs viu, perquè la grip A no és pas massa diferent de la grip normal.

  Sobre algunes de les ponències, he de dir que no en sé res dels que les imparteixen, però la de la màgia de l’aigua (suposo que deu tirar per l’homeopatia), la de les piràmides… són coses que se senten dir i per les que no tinc massa respecte. De totes maneres, són paraciències inofensives, fins a cert punt.

  Ara, sobre extraterrestres i l’11S, no és cap absurd fer-ne conferències. Jo n’he fet un treball de recerca de batxillerat (dels ET’s) amb tot el rigor que em fou possible i és un tema seriós amb científics de debó investigant-ho. A més, l’existència d’extraterrestres dinamitaria bastant l’argument religiós d’un home fet a imatge i semblança de Déu.

  I, sobre l’11-S, jo cada dia tinc més clar que va ser obra del govern dels EUA. Costa molt de creure, però si dones un cop d’ull a la segona part del documental Zeitgeist (al segon segment, no a Zeitgeist 2), veuràs uns quants arguments que et faran pensar. T’ho recomano.


 5. PER FAVOR LLEGIU L’ARTICLE QUE LA COMUNITAT CIENTÍFICA VA PUBLICAR A EL PAÍS ADVERTINT DEL TIPUS DE SECTARIA XIFLADA ERA LA MONJA:

  http://www.elpais.com/articulo/sociedad/Desmontando/monja-bulo/elpepusoc/20091101elpepisoc_1/Tes


  • Aquest article em sembla molt fluix i mal argumentat. La perla ja és el ministre dient que no veu tan clar que els estats no hagin d’obligar la gent a vacunar-se.
   Si no tens més arguments, diria que el sectari ets tu.


 6. No saps que molts dels estudis científics que es fan estan subvencionats per les pròpies companyies farmacèutiques?

  Pel que veig, a l’article del Païs no parlen dels adjuvants que porten conservants a base de mercuri -thimerosal, crec que es diu- Un estudi del 1997 de l’Universitat de Calgary (USA) va demostrar que el mercuri destrueix les neurones humanes, Per què ningú no ho diu?

  Per què s’ha fet un muntatge tan gran per una malaltia que mata menys que la grip estacional, que els accidents de trànsit etc? El negoci que han fet les farmacèutiques està clar. El nostre Estat té ara un excedent de vacunes que caducaran d’aquí a un any i clar, volen ampliar els grups de risc.

  I sobre el tema dels grups de poder del món i les seves prestensions, No has llegit sobre el grup Bilderberg?(No sé si ho escric bé)L’article que hi ha sobre ells a la Wikipèdia no té desperdici, tot amb bibliografia.

  Jo ja vaig decidir abans de saber res de la Teresa Forcada que no ens vacunaríem ni el meu fill ni jo.

  Els científics i metges no estan exempts de ser manipulats i enganyats. I també són susceptibles d’actuar per interessos aliens a la ciència i de forma corrupta. La Ciència no està per sobre del Bé i del Mal, depen de la honestedat dels que la cultiven, que són humans. Creure el contrari és instituir-la com la Nova Religió Suprema i jo no hi estic pas disposada.Pel que fa a aqusta Pandèmia, està clar que hi ha moltes coses fosques.

  D’aquesta pandèmia n’he tret la decisió de tenir ben clar que sóc la primera i la darrera persona que ha de decidir sobre la meva salut. Els ciutadans no som uns pobrets ignorants i incompetents que necessitem la tutela dels metges i científics per dir-nos tot el que hem de fer.
  Quan jo era petita, els grips els passàvem a casa fent repos, amb dieta i poca cosa més. I les infusions a base de plantes de les quals s’extreuen molts dels principis actius de les medicacions actuals. Està clar que interessa fer la gent dependent de la medicina i els fàrmacs tot infonent-los por de morir. Si no, ja no seríem una font de negoci.

  Em refereixo tan sols al tema de la Grip A, que he investigat a fons pel meu comte, tot cercant fonts suficientment fiables per decidir amb un criteri propi.

  Per cert, als USA, en alguns Estats pretenien fer obligatòria la vacuna, i ja hi ha precedents de fa uns anys, a Alabama, d’haver separat pares de fills per la força per tal de poder vacunar els nens contra la voluntat de la seva família. Això no hauria de passar mai: les persones no som propietat de cap Estat. Cap Estat té el dret de tractar-nos com a menors incompetents eterns.


  • Vinga som-hi tots! Barregem el Grup Bidenberg, de pressió econòmica (jo també n’he escrit un post I NO TÉ RES A VEURE), amb la medicina.
   No hi estaran, epr un casual, implicats la Maçoneria, els Il·luminati i els extraterrestres?

   L’estat té la obligació de vetllar per la salut pública en contra de la pressió de sectes anticientífiques!

   Saps tú quanta gent ha mort al Àfrica per posar en dubte l’existència del VIH? MILIONS!


 7. Ups, estic d’acord amb en Shysh i en Rafael que els dos casos no són semblants.

  Que la Fortadas anés a parlar en un congrés no vol dir que estigui d’acord amb el que diuen els altres conferenciants.

  Pel que li he sentit dir, ella exposa arguments (comprovables) i deixa triar que la gent es vacuni. Ella no està en contra de les vacunes ni de la vacunació de la grip A, sinó d’un tipus concret de vacuna que s’està comercialitzant.

  Aaaaatchíííísss! Ai, que m’he refredat….


 8. Dubtar de la ciencia no és negar-la, glam… a part de que estas parlant de medicina i no de ciencia. Et recordo que la medicina és una branca.

  Si et plantejo la teoria de les cordes i la multitud de realitats, tu no dubtaries de la seva certesa? Això vol dir que estas negant TOTA la ciencia?

  Les generalitzacions indegudes també maten.


  • La ciència és un METODE, no una TEORIA, de les teories es pot dubtar, de un métode basat en la lógica i la observació emprírica de la matéria no.

   La alternativa son les tenebres medievals i l’obscurantisme de la superstició.

   Allá on hi hagi un enemic del materialisme científic estarà aquest blog per denunciar-ho!


 9. En el moment en què aquesta dona va aparèixer en aq tipus de congrés crec que ha perdut tota la credibilitat que podria tenir. Les companyies farmacèutiques és cert que a vegades és per dona’ls-hi de menjar apart, però arribar a teories conspiratòries d’aquesta calanya… no sé, no me les acabo de creure… i si a sobre les fot en un congrés de frikis… anem llestos.

  Sí que és cert que de la grip A se n’ha fet un gra massa i que obviament les farmacèutiques s’estan refregant les mans, però tampoc cal passar-se, no?

  Salutacions!!!


 10. Pensava que anava a ser el típic post conya en que et claves amb retrogrades, però açò és molt seriós. Què fort!


 11. Jo és que no crec que ni les farmacèutiques siguin santes ni la monja en sigui pas. Resumint, no sé a qui creure’m. Però si he de confiar en algú, prefereixo fer-ho en la medicina que en el vaticà, no sé perquè.


 12. A veure, teniu tota la raó que la Forcades ha perdut tota credibilitat acceptant anar a aquest congrés. De fet la manera com va fer servir el màrqueting viral de youtube tampoc li donava molta credibilitat d’entrada…

  De tota manera pel que fa a l’obligatorietat de vacunar… quin sentit té obligar a uns col·lectius a vacunar-se i amb els mateixos arguments impedir a uns altres col·lectius vacunar-se encara que vulguin perquè “no hi ha prous vacunes per tothom”? M’explico: potser hi hauria gent obligada a vacunar-se però que no vol fer-ho que gustosament cediria la seva vacuna a algú a qui no li deixen vacunar-se però vol fer-ho…

  Si es reprimeixen les llibertats individuals justificant-ho per motius de salut pública (que estic d’acord en casos que ho justifiquin) s’ha de justificar bé i planificar bé. Amb la grip A ho sento però veig una desproporcionalitat brutal entre les mesures de restricció de les llibertats versus el poc mal relatiu que fa la malaltia (en tot cas és un problema per la gent que té complicacions, però no veig que sigui un problema tan greu de salut pública com, per exemple, l’auge de la hepatitis contagiada per via sexual en els darrers 10 anys… i no veig que es facin gaires campanyes de prevenció -només estan orientades al VIH pràcticament- ni molt menys de vacunació! (perquè a diferència del VIH l’hepatitis es pot prevenir senzillament vacunant-se!).

  Per què tanta insistència amb OBLIGAR a gent a vacunar-se la grip A i tan poca en difondre la necessitat de vacunar contra l’hepatitis?

  Ho sento, però no entenc aquestes decisions polítiques, perquè arqueoleg, la medicina és una ciència però la política sanitària que s’adopta és una decisió
  política i com a tal no exempta de pressions d’interessos particulars. Només faltaria que no es pogués criticar una política sanitària sota el pretext que “neguem la ciència”

  Una cosa és un il·luminat que nega un virus i l’altra tenir una visió crítica de les decisions que prenen els nostres polítics….


  • Es pot criticar la política sanitaria, of course!
   Els negacionistes van molt més enllà: critiquen la existència de la malaltia, la OMS, la prevenció.. tot vaja!

   Avui llegia a El PAis que les decisions sobre la vacunació s’han consultat amb desenes d’experts microbiòlegs i virals: l’estat té la obligació de vetllar epr la salut pública!


  • De Wikipedia:

   Por Ley la vacunación no puede ser obligatoria
   · Legalmente no es posible una vacunación obligatoria (según la Ley 14/2002), y, aunque sea una pandemia, se trata de una enfermedad de una mortalidad muy baja, y por tanto, no supone un peligro para la sociedad.
   · Esto no quita que esta nueva gripe pueda causar problemas al sistema sanitario y económico (como ocurre todos los años con la gripe estacional).

   Pedir a la población de riesgo que no se vacune supone una irresponsabilidad
   · Esto, para los científicos, es el punto “mas grave”, ya que argumentan que la vacunación de la Gripe A es necesaria (que no obligatoria) en los grupos de riesgo, siendo estos los mas proclives a sufrir complicaciones.
   · Las vacunas, como todo medicamento, tiene sus riesgos, pero estos son inferiores a las posibles complicaciones de la gripe. No solo por las posibles muertes, sino también por los ingresos hospitalarios.
   · El hecho de vacunar a los grupos de riesgo y trabajadores sanitarios sale mas rentable, tanto sanitaria como económicamente, que no hacerlo (puesto que al vacunar, se evitan ingresos, siendo estos mucho mas costosos que administrar vacunas)20 .


   • Bueno, encara que no sigui obligatori hi ha col·lectius com bombers, policies, professors, embarassades, gent amb malalties respiratòries, etc. als que pràcticament els han empès a vacunar-se.

    Hi ha una cosa en la relació metge pacient que es diu “consentiment informat” que no només pressuposa que es comptarà amb el consentiment del pacient sinó que aquest tindrà accès a tota la informació per poder prendre la decisió que més el convingui respectant el principi d’autonomia.


 13. Sens dubte, dubtar de la Ciència mata.

  Ara, dubtar de la Ciència pels arguments, forçosament certs d’una monja -obligada a dir la veritat…- és propi d’aquest país nacionalcatòlic de merda on malvivim.

  Si alguna cosa té la ciència és que és demostrable.

  Altra cosa és que la ciència estigui en les mans menys indicades per a que pugui beneficiar els qui la necessiten.

  Teresa Forcades és una monja de merda. Que foti un polvo, per l’amor de Déu.


 14. CUANDO LOS MEDIOS CESARON DE HABLAR DE LA GRIPE, LA GENTE DEJÓ DE ESTORNUDAR.

  FDO.

  MARTÍ AVIÑOÁ VIDALES


 15. Soc súper fan de la monja aquesta!!! Clar…. si sols fora una comedianta!! Quina por!!!


 16. Ostres les acusacions són molt fortes. Negar determinades malalties es una Frikada molt perillosa, sobretot pels ignorants que és deixin seduir pel negacionisme tant típic i tant cobard de: no no existeix, si no hi penso no existirà, i que sempre acaba multiplicant el problema al no posar-hi remei.

  Però jo diria que la supe-monja (per molt poca gràcia que em faci) la veig mes aviat relativitzant la perillositat d’aquesta grip que en el fons es mes lleugera que la convencional i que un grup d’aprofitats estan fent gastar molts calers als estats amb vacunes de prova i als particulars amb detergents i collonades oportunistes.

  Val a dir que n’estic de les paranoies gripals fins als nassos per la meva feina i que si un es negacionista l’altra la veig mes aviat relativista.

  I entre tant isme que cadascu es gasti els calés com vulgui pero que no juguin amb el 3r mòn.


  • Dubtar de tot es bo, es crític i ens fa estar alerta. És d’esperit científic.

   Una altra cosa és negar la evidencia això si que mata.


 17. Jo volia anar a veure el xou aquest. Armat amb el meu llibre de microbiologia.

  Això sí, la doctora Forcades no ha volgut barrejar-se amb els negacionistes del VIH.


 18. La ciència és un mètode?????????????????????!!!!

  Em sembla que no ens entendrem mai amb aquest tema, sols et diré que el materialisme científic potser si que serà un mètode, però per aplicar un mètode necessites una teoria que la fonamenti, no?? O es que a cas no hi havia una teoria de que la Sida era una malaltia i despres es va demostrar certa?

  Tal com ha dit en Jordi, dubtar ens fa ser crítics i hi ha qüestions que no són evidents, que la ciència les veu com a tals i que el “vulgo” se les pren com a certes… compte! Recordo que anys enrere hi havia un antiplagues que es veia com a positiu i s’ha demostrat que no…

  La ciència s’equivoca també, això no m’ho neguis pq llavors ets tan perillòs com aquest bojos negacionistes. (I aqui has de tenir en compte que hi ha més metòdes a part del teu estimat materialisme, que fins i tot tu els negaries validesa.)


  • Si, la ciència és un métode, hola bon dia!

   LA teoria no es anterior a la observació empírica MAI (sino no seria inductivisme, sino deductivisme), una teoria és una hipòtesis validada n vegades.

   La Ciència no s’equivoca mai, s’equivoquen els cièntífics, si la ciència s’equivoques voldria dir que hi ha dies en que la gravetat no és 9,8 pascals, cosa impossible.

   No hi ha cap métode cièntific no materialista.


   • Ben bé ni una cosa ni l’altra…

    Observació empírica –> formulació d’hipòtesis –> comprovació empírica d’aquestes –> formulació d’una llei científica (amb validesa provisional fins que sigui falsada o se’n trobi una de més completa -la mecànica newtoniana mai ha estat falsada però ha estat substituïda per la física d’Einstein que explica casos que la mecànica newtoniana no explicava i, per tant, és una teoria més perfecta o, si es vol, més acurada a la realitat-)

    Per cert, l’acceleració de la gravetat es mesura en metres per segon quadrat no en pascals (que és una unitat de mesura de pressió).


    • M’has donat la raó rafa, la observació empírica és anterior a la teoria! On hi ha la diferència amb el q jo he dit?

     Pascal (Pa) equivalente a una fuerza total de un newton actuando uniformemente en un metro cuadrado.

     En el Sistema Internacional de Unidades (SI) la presión se mide en una unidad derivada que se denomina pascal

     Jo parlava d’aixó, de la cosntant de la gravetat, no de l’acceleració al llençar un objecte per la finsetra ( que seria variable)! Entenc jo, vaja


     • Ahhh vale, crec q ja he entes la diferència entre pressió i acceleració! El q no entenc es pq 9,8 es una constant si l’acceleració es una variable…


     • A veure el moviment d’un cos quan el deixes caure és un moviment UNIFORMEMENT ACCELERAT, o sigui que l’acceleració és constant (cada segon que passa quan deixes caure un cos la velocitat augmenta 9,8 m/s més)

      Bueno, que fa molt que no he tocat la física, eh? Això sí tot i ser de lletres mai he deixat de llegir coses sobre ciència i de practicar una mica les mates (mira tots tenim rareses).


     • sóc jo no estava loguejat


 19. Te has olvidado mencionar que la monjita es doctorada por la universidad de barcelona en medicina.

  que curioso…

  Supongo que algunos tios de izquierda prefieren escuchar a sus politicos que no tienen ni el bachillertado que ha doctoradas que sean catolicas.


  • Y Botinas Licenciado en Economia… y?
   Por lo visto sus títulos no le han servido para apoyar la medicina, sino al contrario. A saber como los obtuvieron.
   Ha ejercido nunca su profesión de médico? No!

   El Comité Europeo de Microbiólogos, que SI ejercen de ello, han pedido q se aplique la vacuna i que negarse a hacerlo es poner vidas en riesgo.

   Pertenecer a la secta católica invalida ser un buén científico, ya que esta secta da consejos morales anticientíficos, como no usar el preservativo con el fin de expandir el VIH y causar la muerte y el holocausto en el mundo, única finalidad del catolicismo.


 20. M’informo millor i opino desprès.


 21. Ja ho tinc, desprès de 5 minuts d’informar-me ja tinc una opinió:

  Que guanya la Forcades amb les seves afirmacions?, doncs notorietat i poca cosa mes. Ningú morirà per fer-li cas.

  Que guanyen les farmacèutiques amb la grip A?, milers de milions i sembrar el pànic a tot el món. No n’estic del tot segur del resultat de obeir-los (mireu el que ha passat al Canada).

  Respecte al Sr. Botinas, no tinc paraules. No es pot comparar amb Teresa Forcades, en cas de fer-li cas si que prendríem mal.

  És bo tenir opinions diverses sempre que no acabem malament. Jo em crec abans una monja que a Novartis.


  • Que ningú morià epr fer-li cas?? Bé, esperem a que algú mori per no haver-se posat la vacuna!

   Forcadetes La Genocida va anar epr pròpia voluntat a un Congrés de Freaks enemics d ela Ciència i el progrés, qui se la cregui col·labora amb l’obscurantisme medieval.


   • Jo crec en la ciència amb majúscules i la grip A està en mans d’una colla de mercaders.
    Recorda el que deia el Premi Nobel de medicina Richard J. Roberts:

    “las farmacéuticas a menudo no están tan interesadas en curarle a usted como en sacarle dinero”

    I respecte a les muntanyes de morts per la grip A, les veurem després de que Obama foti fora d’Hondures a Micheletti. O sigui mai. Això si, al tercer món que vagin morint a cabassos.


 22. amen


 23. Per cert! Avui una editorial del pais ha quasi plagiat aquest post i tb parla de la Forcadetes i del Congrés de Freaks!

  http://www.elpais.com/articulo/opinion/Congreso/estrambotes/elpepiopi/20091125elpepiopi_3/Tes/


  • Si que sembla calcadet l’article.


 24. Demana drets d’autor!!!, és un putu plagi!!!


 25. Arqueòleg,
  Forcades no diu en cap moment que la grip A no existeixi; i parlant del fantàstic article del País que no t’has cansat de linkar, alguns dels arguments que utilitza en contra de la doctora són exposats per ella mateixa en el video. Per exemple “…parece desconocer que en nuestro medio las vacunas no contienen virus vivos, sino que son inactivadas…” Primer punt incorrecte, Forcades això ja ho explica, el que diu és que les famoses vacunes efectivament contaminades que van arribar al laboratori txec contenien virus vius. Segon punt, això de “uno supone que por ser monja y por estar en un convento no puede mentir o no tener razón” tampoc és del tot veritat, el que diu és que precisament pel fet de ser monja, i per tant, no estar exercint la medicina, té més llibertat per opinar que altres col.legues, i res més.

  Això només perquè vegis que aquí tothom transforma la informació com vol. No dic en cap cas que Forcades tingui mçes o menys, ni molt menys!, però no em negaràs que tota la informació real que ara ens està arribant per part de col.lectius científics, si tu vols, més fiables, ha sorgit a arrel del boom d’aquest video.

  Ara, amb tantes aparicions a TV i això d’aquest congrès que expliques, m’acaba de caure una persona que tenia per respectable als peus.

  Això si, quan reconeixeràs que tens uns trauma irreversible de tants anys de cole de monjes/os?
  “…con el fin de expandir el VIH y causar la muerte y el holocausto en el mundo, única finalidad del catolicismo.” , “Forcadetes, la Genocida”

  Qui és ara el conspiracionista?


  • Quan ho he deixat de reconèixer?? Sempre ho he dit!
   Sigues tu un gai adolescent en un col·legi religiós i m’ho expliques!Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: