h1

VOTEU EL PITJOR TROLL D’AQUEST BLOG!!

Agost 15, 2009

Troll

Doncs si! Per fi ha arribat el moment de desvelar la meva esperada venjança contra tots aquells comentaris ofensius que regularment han anat apareixent en aquest post amb l’únic objectiu de dinamitar aquest espai de bon rotllo i reflexió col•lectiva en que s’ha convertit. I òbviament si, sé diferenciar perfectament el que és una crítica constructiva del que és una escopinada a la cara!

Així doncs us convido a tots i totes a participar com a jurat d’aquesta catarsi d’ironia en forma de glamurós concurs triant quin és el comentari més patètic, injuriós, vomitiu i insultant dels darrers dos anys d’aquest blog. Us prego que tingueu en compte la originalitat, la magnitud del insult o el catetisme i vulgaritat del autor a l’hora de ponderar la vostre elecció!

I com a advertència cap a les walpurgis despistades, tan sols afegir que el plaç ja està tancat i no s’admeten a concurs noves befes o provocacions. Teniu de temps per participar fins a finals d’agost, unes setmanes que jo invertiré dirigint un apassionant projecte arqueològic prop del poble de la meva mare on, evidentment, la connexió a Internet és una veritable utopia!

Aquests son els 10 candidats pre-seleccionats per mi:

CANDIDAT 1General Savalls en resposta al post “Llista Negra: Joan Carretero

Aquest arqueòleg dels pebrots glamurosos és un puto sociata, no li doneu vidilla que aquest paio se la pela llegint els vostres comentaris. Segur que és sociatasexual… Em jugo el coll que és un crioll amb complexes identitaris, com el Serrat…Jo porto barretina a molta honra, xaval, que és el nostre darrer tocat tribal…I musca -no sé ni si saps què és o significa-…La xusma burgesoprogessistorevolucionàriareformista com tu heu podrit ERC…qui fa servir la barretina com a objecte d’escarni i ridiculització si és català no és home, i si és home, no és català.

CANDIDAT 2Roger en resposta al post “40 anys de conspiranoies llunàtiques

Potser era més encertat escriure a la coctelera, pk això és el q tu fas un poti poti ben sacsejat i sense sentit (…) El teu blog es profundament contradictori (…)Frivolitzes molt amb idees molt més profundes del q et pots imaginar. Fas un matxembrat de autors i pensadors q no as llegit directament adjectives amb anacronismes. No és obligatori escriure dos post a la setmana sobre el q sigui per no perdre lectors, perds en qualitat (…) Tens un ego gegant (…) Endavant amb el pseuintelectualisme amb pseudocites cultes(…) ets un classista i un corporativista

CANDIDAT 3Ultracatólico, en resposta al post “Els veritables motius del rebuig religiós al avortament

No, si a mí que aborteis a vuestros hijos me parece de cojonudo. No solo deberia estar permitido por la ley, sino que tendría que estar subvencionado(…)Los gays soro quereis a los niños para violarlos(…) Eres un totnto útil, ahora borrame i vete a cascarla (…)

troll (1)

CANDIDAT 4Purpo, en resposta al post “Diferències ETA –IRA

Llegué aqui por medio de un noticiero-web y queria leerlo y opinar pero me es imposible ya que no entiendo vuestro dialecto. Me parece patetico que un andaluz como yo no pueda entenderos. Así lo que haceis es restringir la informacion. Gracias x nada

CANDIDAT 5Candy Love, en resposta al post “Blogs gais de dretes

Pero cuánto intolerante hay por estos lares, con lo bonito que es el español para poder expresarse y no en esta lengua que hablan 4 y mal hablada (…).Además de garrulas,mal educadas, si hablo en español agradecería que me hablaran en el mismo idioma. Pero ya veo que las nazional socialistas no saben dirigirse en una lengua que conocemos todos (…)Ya veo que las aldeanas catalanas que se han quedado en el paleolítico además de mal educadas no saben ni hablar (…)Menos mal que no vivo en una región de España tan cazurra, menos mal que vivo en MADRID, cuna de la libertad desde donde la gente abierta y moderna de Barcelona escapan de esta gente de boina cabra y caserío(…) . Ahora resulta que para no ser analfabeta, hay que saber catalán, ¡ay, que el potorro me hace palmas!(…) Mira Bruja catalana y cateta, además de añadir cosas de tu cosecha, tienes la poca verguenza de retocar y añadir faltas de ortografía donde no las había (…) Así que te has revelado como lo que eres una manipuladora totalitaria.”

CANDIDAT 6Balaguerina & Anònim en resposta al post “Desmuntant arguments vegetarians

“se que faig molt tard per respondre a aquest post però googlejant m’hi he creuat i em fa realment pena que es tracti amb tanta lleugeresa aquest tema (…)Realment tot el que dius no té cap fonament sòlid i a més a més et puc dir que és purament ofendós. bé, pel que fa a la resta de tonteries que arribes a dir i comentaris frívols que fas…sisplau, abans d’escriure informa’t i, és més, si realment ho respectes, cuida com dius les coses i les paraules amb que ho fas (…)”.
“Completament d’acord amb la balaguerina… i no cal ser vegetarià per veure-ho…. ets tonto, frívol i maleducat
!”

Sin título-1

CANDIDAT 7Hordley en resposta al post “Perquè vaig deixar de ser nacionalista

És ben possible que siguis una pija consentida, immadura i fàcilment impresionable. Pero d’això no en tenen la culpa (…) la resta dels catalans (…) . La teva manca de maduresa, i potser de personalitat, no és un afer politic i social. És un afer personal teu que has de ressoldre tu(…) fes com vulguis, pero això farà desapareixer de cop tot el teu enlluernador “glamur” (…) Doncs si les respostes d’aquest materialisme dialectic són les teves glamuroses respostes, amb aquesta demagògia sensacionalista, està clar que no serveix de gaire més que per omplir blogs (…) Ets un perfecte exemple dels seriosos problemes de comprensió lectora que pateixen tants catalans(…)Patada al cul i a callar. (…) Els teus embolics (…) serien indignes d’algu tan glamuros com tu i acaben de fer evident la teva manca d’arguments dels que no et salva ni el teu sagrat materialisme dialectic. .”

CANDIDAT 8Curry Valenzuela en resposta al post “Llista Negra: CURRY VALENZUELA

Hola a todos: Soy Curri Valenzuela y no me gusta nada,nada, nada que menteis mi santo nombre en un blog de mariquitas nacionalsocialistas catalanes. Me dais asco los depravados que hablais raro, arriba España y viva Espe la Palin del Manzanares”.

CANDIDAT 9PutosKakalans en desposta al post “EXTRA!! Losantos i Vidal abandonen la COPE

Molt de parlar, pero tots l´escolteu, no???? jajaja. Els feixistes sou tots vosaltres. Fiqueu-se en tirereta i que arrive el Francino i vos encule a tots, que segur que vos agrada, tall de reprimits. Si no vos agrada no l´escolteu. (Quasi)Tots els kakalans sou iguals. No són sectaris vostres amics el Buenafuente, el Gwyoming, Gabilondo,… i tota la TV3??? voleu més. Ale, a vore si un dia tots els independentistes i anti-demócrates aneu a una illa i ens deixeu en pau.

CANDIDAT 10 Bicèfalo a la web “Monclovitas.com” i ressenyat al meu post “COMENÇEM BÉ L’ANY: En un fòrum feixista em posen a parir!” (al antic  blog de “La Coctelera”)

Lo curioso es que al que más le hizo pupa es el “gai y catalanista” es decir a mariglamboy¡¡Que tipo!!, todo un personajete, si señor………..hacer del ano el centro y epicetro de lo que se piensa tiene merito. Mira mamoncete, el “colectivo” tiene un problema y es que como no tiene referente primero imita a lo que tildan de arcaico es decir “la familia” y luego no contento con apropiarse de palabras como esposo, esposa, matrimonio etc, quereis cambiar el significado, es decir cambiar el pilar de las sociedades humanas……….. no se, con la creatividad que tiene tu mundo, deberiais de dejar la subvencion por mariconear y crear instituciones y nuevas palabras acordes con ese “nuevo mundo”.Una cosa debes de tener clara, la relación entre un hombre y una mujer, nunca la entenderás y sobretodo es patético ver como os comportais intentando imitarla, lo acojonante es veros pedir que el resto actuemos con naturalidad ante una pantomima de imitaciones. Un viejo me dijo una vez: De putas, esperate putadas y de maricones solo mariconadas……….

KILLING TROLLS copia

VOTEU!! I QUE GUANYI EL PITJOR!!

Ens llegim en 15 dies!!! Passeu bon Agost!

26 comentaris

 1. M’has sorpès. No m’esperava aquest escarni 2.0 que has tret a llum. Un molt bon post. Tota una tasca d’arqueologia digital. 😉

  La veritat és que la cosa està molt difícil. Quan l’ésser humà s’hi posa és capaç d’aconseguir el millor i el pitjor… i més qun l’anonimat de la xarxa permet el camuflatge. Llença el roc i amagar la pedra… o el que fóra l’adaptació web: Prémer l’enter i desconnectar el servidor. 😦

  Tots demostren que qui més xerra i es queixa és qui més hauria de callar… però en fi… si no fos per ells ara tu no et podries permetre el luxe d’estar remenant pedres sabent que el blog bull de comentaris. Aquest post t’ha dortit gairebé gratis.

  Finalment m’he decidit pel comentari número 4. Perquè demostra la incapacitat de molta gent d’entendre el món. Un quan entra a internet ha de saber que la plana que visita segurament no està en un servidor del seu país, ni té perquè està escrita en la seva llengua i ni molt menys ha de dir el que un vol llegir.

  En/Na Purpro va entrar al teu blog via enllaç i es vfa trobar amb un web en català… i es queixa que no l’entén. Pel què diu i com diu crec que no haurà entrat als webs de mig món que la setmana passada van trcatar els atemptats d’ETA en mil i una llengües diferents… Navegar per la xaraxa amb el mapa polític al cap, ajuda a situar-te, però sovint capa intel·lectualment. La gràcia de la xarxa precisament és la manca de fronteres i veure que la ciutadani s’expressa on i com vol.

  Total, que parlant d’ETA s’ho va fer venir bé per escaldar la llengua d’aquest blog… Poca feina. recomana-li al Purpro si torna a visitar-te que provi de fer el seu propi blog vejam si és capaç d’articuñar un paràgraf amb un mínim de coherència per atreure lectors que no el coneguin de res.

  És més fàcil queixar-se (sense arguments) que posar negre sobre blanc l’opinió i arriscar-se a rebre comentaris de tot tipus…. Pensa el lladre que tots roben.


 2. Hola Roger…després de llegir la selecció de comentaris que t’han deixat, la veritat, soc incapaç de triar-ne un en concret. Tot i així, els que penso que mereixen una menció especial pel caràcter especialment patètic dels seus continguts són els nº 2,3,4,5,7 i 10.

  Tot i així, també voldria dir-te sense ànim d’ofendre, que alguna de les apreciacions que he trobat en algún dels comentaris, referits a aspectes de la teva personalitat, penso que a vegades va bé fer autoanalisi i autocrítica perque tot i ser comentaris altament insultants, en algun cas, trobo que encerten en algo que potser i només potser, hauries de revisar.

  Sobre el post del vegetarianisme, no vaig llegir el teu comentari en qüestió, però si que et diria que és un tema prou seriós com per no frivolitzar des de l’ignorància. Jo soc vegetarià i és una opció alimentaria tant legítima com qualsevol altre.

  una forta abraçada arqueoleg glamourós


 3. ha estat difícil éh!!! xD


 4. Els votaria a tots, tots i tots!!!


 5. Jo he votat el 9 però ja he vist deprés que com soc de marginal… de moment


 6. El meu vot cap al nº1, per la seva barreja tan ben aconseguida de nacionalisme retrògrad, regionalisme provincià, insults barats, i barreja d’opcions polítiques i sexuals. Per morir-se, tot plegat.

  Una abraçada, Arqueòleg.


 7. quin post tan treballat i que bonic es escoltar fleretes de les terres llunyanes, per descoptat que he votat el 5, ja que sempre he volgut ser ‘una aldeana catalana’ sense sort d’aconseguir-ho


 8. And the Oscar goes to the troll #5!


 9. Uff no s’hi val hauries d’haver fet “mencions especials” de manera que més d’un es portés “premi”. La veritat és que sembla que candy love vagi a guanyar però molts fan veritables mèrits, jo trobo especialment repugnant i biliós el comentari de Bicéfalo. Per altra banda crec que és plenament legal que difonguis les ip’s dels comentaris dels trolls. És el mínim regal d’agraïment que pots dedicar a aquesta gent que et dedica tant de temps i amor a comentar!


 10. Nen… la veritat, no sé que dir-te! Però la meva opció és no votar a cap, simplement perque llegint la primera frase de cadascun d’aquests textos m’he adonat que no es mereixen ni votar-los… i encara menys que es quedin a la memòria col·lectiva del teu blog!
  Per mí, el millor que es pot fer amb aquest tipus de “personos” és fer el que més mal els fa… IGNORAR-LOS! Voto per la ignorància!
  Una abraçada!


 11. En Toni té raó, com es diu en castellà: El mejor desprecio es no hacer aprecio…


 12. Discrepo Toni! Jo crec que no! Mira, quan jo anava al institut tenia una pressió brutal de bullyns homòfob i tothom em deia: ignora’ls, passa d’ells! I un bon dia vaig acabar insonscient d’una pallissa!

  Aixó es el que voldrien els trols: que els seus insults grollers acabessin el la impunitat total del oblid. Pues va a ser que no! Em sembla una idea molt més bona la del Rafa i publicar les seves IP’s! No ho faré… encara…


 13. Ostres ostres!!! “Desde luegu” hi ha gent per tot; però desgraciadament aquesta mena de comentaris són bastant usuals per la xarxa, el que diem, tirar la pedra i amagar la mà…Jo voto pel 5,m’ha indignat moltíssim, encara que m’ha estat difícil triar! (Aquesta gent tant tolerant amb les idees dels altres deuen tenir molt bons amics oi?)


 14. quin nivell!!
  Ostres, quin nivell més baix!!
  molt divertit, però, molt divertit! costa triar un!


 15. Doncs observat des d’aquest punt de vista tens raó… però igualment tant fent cas com no, continuaràn fent el mateix… vull dir que seguiràn sent igual de trolls i, si poden, continuaràn fent mal… però clar, el cert és que si no sabem qui són, tampoc podem mirar-li als ulls i saver amb quin tipus de “persono” ens trobem davant. És una opció complexa aquesta. Pot ser sigui una questió quasi filosófico periodística… S’han de denunciar i així donar-li una publicitat que no es mereixen, amb la possibilitat que hi hagi més gent que li segueixin… o pel contrari se’ls a de marginar… i no saver qui són?
  En fi… no ho sé!
  Una abraçada molt forta i sort a les excavacions!


 16. Alguns d’aquests comentaris que consideres tan ofensius en realitat no ho són pas, o com a mínim no ho són més que els posts que tu mateix has escrit i que ells han comentat, el que passa és que no toleres les crítiques.


 17. si bé trobo q’alguns comentaris sí es poden considerar trolaires, d’atres expressen una opinió ben vàlida (de vegades amb poca diplomàcia, un pel ofensius)… i en algun cas m’hi he trobat d’acord…


 18. Jajajaja, molt bon recull… jo he votat a Candy Love per votar a algún a l’atzar, perquè la cosa estava difícil.

  Salut!


 19. per mi el premi se l’emporta la millor frase: “¡ay, que el potorro me hace palmas!”

  Tan de bo tots els blogaires poguessim provocar reaccions tan passionals 😉


 20. Pensava que serien crítiques mes intel.ligents!!! i són força risibles.
  Quina mania generalkitzada hi ha d’insultar als gais parlant en femení. Com si tractar de dona fos un insult i mes que res es una incoherència desagradable.


 21. Mare meva; la gent com aquests elements també té dret a vot, oi? I algún, a més, el deu exercir. Així anem tots plegats…

  Podria votar-los tots, per raons diferents, però agafaré un fil que em resulta especialment sensible (el de la llengua; el de les llengües en general), i voto doncs els números 4, 5 i 8. Altres em mereixen el mateix despreci, i un parell simplement em semblen patètics, sense més.

  Als imbècils aquests que, a aquestes alçades, encara estan amb la tonteria del catalán_es_un_dialecto_que_hablan_4_gatos, els demanaria que acceptin el seu problema: normalment no parlen res més que castellà (anglès? francès? alemany?? haha!), i segurament hi fan faltes quan l’escriuen. Són autèntics limitats lingüístics.

  Salut.


 22. Yeah! M’encanta. Ja era hora que algú plantés cara a questa escòria. Proposo un atac al més pur estil “Anonymous” contra tots ells. Seria un exemple “d’epic pawn” a la blogosfera catalana. Cap pietat contra els trolls! La màquina d’odi de la xarxa caurà sobre ells.


 23. “rivolitzes molt amb idees molt més profundes del q et pots imaginar. Fas un matxembrat de autors i pensadors q no as llegit directament adjectives amb anacronismes.”

  El que et diu aquest noi és el mateix que et deia jo sobre els teus coneixements de Rosseau en l’article sobre l’assemblearisme. Que no nanu, que no sóc un troll, que he estudiat bastant a Rosseau i et dic que pixes fóra de test.

  Un orgull que hem consideris un troll però! Si el teu nivell va fins aquí…


 24. El comentari de la curry em sembla molt més un sarcasme que una walpurgi… potser pe aixo encara no ha rebut cap votació.

  indygena explica com pixa fora de test l’Aqrqueòleg i llavors no et considerara un troll. La qüestiò (que ha deixat clara a l’inici del post) esta en el fet de no fer una crítica constructiva… jo puc dir-li a l’arqueoleg “ets un carca ancorat en un pseudo-materialisme que demostra la teva ignorancia sobre el coneixement del món”, quedar-me tan tranquil sense haver argumentat res, cosa que consideraria un insult si m’ho diguessin a mi.


 25. Ja soc aqui!!!
  DID YOU MISS ME???

  Demà nova actualització! Gràcies a tots per participar del debat!


 26. joder, ha estat molt difícil!
  Tots m’han agradat molt, sobretot aquells pobres españolistes que se senten marginats per no xerrar català.
  Per a la propera et sugereixo un ranking al més graciós, per que aquests enrabiats amb el català, que quan ens titllen de catetes i de nosequantes coses més, desperten en mi un somriure com pocs avui dia ho aconsegueixen…
  gràcies glamboy!Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: