h1

LLISTA NEGRA: Els antiavortistes

Juny 15, 2009

El passat dia 31 de Maig el metge avortista George Tiller va ser brutalment tirotejat per un terrorista cristià anomenat Scott Roeder. Aquest horrible crim, que ha escandalitzat profundament al Kamarada Obama, ha rebut amplis suports de diferents grupuscles sectaris luterans i catòlics. Sembla doncs que la santa aliança entre el patriarcat masclista i el cristianofeixisme, ha decidit abandonar els tendres paraules i passar directament a les armes. Abans que vinguin a per nosaltres, coneguem-los una mica!

Army of God (web aquí)

t-shir8Es tracta d’una organització terrorista nordamericana que dona suport als assassinats de metges avortistes i recapten diners pels presos condemnats per aquests crims.

La seva web està adornada amb fotos de suposats fetus triturats, homenatges a criminals i assassins de metges, a qui tracten com a herois de la fe, i amenitzada amb cites de la Bíblia com “Homosexuals: cureu-vos o moriu

Els seus líders més destacats son:

Michael Bray: en els anys 80’s va ser acusat de posar més de 10 bombes en clíniques per a dones i consultes ginecològiques. En una entrevista va plantejar que la homosexualitat i l’adulteri haurien d’estar condemnades amb la mort.

f-soldiersNeal Horsley: es va descobrir fa poc que en la seva adolescència havia practicat sexe amb homes, animals (una mula) i melons. La seva web titulada “The Nuremberg Files” es dedica a publicar fotos i direccions de metges, clíniques i clients pro-avortistes, per tal d’afavorir-ne els actes vandàlics. Ha estat condemnat a pagar més d’onze milions de dòlars en danys i perjudicis a varies persones que han rebut amenaces i agressions al aparèixer en al seva web. L’any 2001 va ser condemnat a presó quan planejava assassinar 42 treballadors d’unahospital.

Donald Spitz: Condemnat per enviar cartes amb antrhax a metges avortistes i disparar a un d’ells.

Manifiesto de Mujeres Contra el Aborto

mujercrucificada

La capacitat de sorpresa fa temps que la tinc tan dinamitada que quan vaig descobrir que un grup de dones ultraconservadores havia fet un manifest de suport entusiasta al patriarcat, demanant la supressió dels seus drets i reivindicant que el paper de la dona a la societat és exclusivament parir, ni em vaig immutar. De fet em va sorprendre gratament que aquest grupuscle confirmés un per un tots els meus punts de la meva teoria sobre la relació entre la religió i l’avortament.

Es tracta d’un grupuscle de suposades fèmines que, orgulloses de la seva submissió al falocentrisme social, han escrit un “Manifiesto de Mujeres en contra del aborto” en el que, de nou, tornen a insistir amb la fal•làcia cretina i anticientífica de plantejar que un zigot és igual a una vida humana, amb l’únic argument que així ho posa a la Bíblia.

No contentes en escopir a la ciència, també es queixen de que els homes no siguin qui decideixi la interrupció del seu embaràs. De pas podien demanar la supressió del sufragi femení, no? O, per què no, el retorn del dret de  cuixa, la lapidació a les adúlteres o, com demanava fa uns dies la secta feixista Església Catòlica SA, la legalització de la violació.

Ja ho deien les teòriques del feminisme que les pitjors enemigues dels drets de la dona són les mateixes fembres. Son elles les encarregades d’educar a les seves filles com a dòcils esclaves, les primeres a prohibir als seus fills i marits a entrar a la cuina i les millors especialistes en veure a les altres femelles com a rivals i mai com aliades.

Però anem a profunditzar un xic en el tema: Qui son les rates de claveguera que han impulsat aquest despropòsit?

zorras

Isabel San Sebastián: Periodista de Telemadrid, profundament anticatalanista i autora de la línia de pensament que planteja que l’avortament és una forma d’eugenèsia per eliminar els nanos amb Síndrome de Dawn de la societat.

Cristina Lopez Shirling: Periodista de la COPE, ultracatòlica i profundament homòfoba, va ser l’encarregada de llegir el manifest a la manifestació de el Foro de la Família en contra dels drets GLTB.

Irene Villa: Víctima d’un atemptat d’ETA als 11 anys en el que va perdre les cames. Pertany a la ala més dura i visceral del PP. Es més coneguda, però, per ser la protagonista de mil i un acudits d’humor negre que podeu llegir aquí.

Anuncis

20 comentaris

 1. És repugnant, em sap especialment greu per la Villa. Havent passat per aquell horror puc entendre la seva PPfilia, i no goso jutjar-la (sóc anti-ETA, però no crec que les víctimes hagin de prendre part en la lluita antiterrorista). Llàstima que li hagin rentat el cervell d’aquesta manera.
  Pel que fa a les altres dues, no sento cap respecte per elles, no les considero més que simples escurçons que enverinen la resta de dones. No són demòcrates de debò.


 2. El web d’aquesta gent, els Army of God, és digne del seu coeficient mental; un lloc de merda on, amparant-se en una interpretació esquizoide-paranoica de la Bíblia, es venera l’assassí del metge en qüestió mentre s’alliçona qui es deixa alliçonar. És prou clar que de torrats n’hi ha en el cristianisme com a l’islam. La qüestió és agafar-se a un llibre que ves a saber qui l’ha escrit i amb quines intencions, per fer-ne una interpretació interessada i apa, a veure qui la fa més grossa.

  Sobre les filles de puta (perdo, perdó!!) de l’última part del teu fantàstic post, no cal afegir-hi res. Tot i això, la pàgina web dels acudits sobre la Villa aquesta em sembla d’un mal gust propi d’un país de retrassats com el nostre. Que ella sigui una pepera repugnant no treu que va ser víctima d’un atemptat dels etarres (també) fills de puta.

  Joder, com estic avui…!


 3. Per aquesta gent fer que cap dona hagi d’anar a la presó per avortar equival a obligar a totes les dones a avortar a punta de pistola…

  És com entenen la llibertat aquests feixistes paranoides… si qualsevol persona decideix per si mateixa “contra la voluntat” del seu déu de torn això per ells és una gran ofensa i mereix un càstig.

  En definitiva, confonen el catecisme amb el codi penal.

  Fa gràcia que després siguin tan antiislàmics aquesta gent, perquè jo en realitat no veig tanta diferència entre els islamistes radicals i els cristians radicals. Bé, per mi millor que estiguin barallats, perquè si s’unissin ja podem tremolar…

  De fet en realitat aquest odi que senten per Iran és una sana enveja, ja que a ells els encantaria tenir una teocràcia i manipular els resultats de les eleccions!

  En definitiva, i sobre el tema de l’avortament, jo estic 100% d’acord amb que continuï sent un pecat, allà cada religió i les seves arbitràries normes morals i la voluntat dels que les vulguin seguir. Això sí ens cenyim a les lleis humanes aplicables a tots, creients i ateus, que no sigui delicte en cap cas: una dona que avorta no és un perill públic que la llei penal hagi de perseguir. Prou feina té la policia amb tota la delinqüència que hi ha! Una llei de plaços és el més assenyat.

  Ah i despenalitzar no és incentivar… a no ser que siguis una persona compulsiva que li dóna per provar tot el que no estigui expressament prohibit: la llei no ens posa a la presó per tallar-nos un braç i bé que poca gent en el seu seny ho fa… avortar no és una cosa que la gent faci per gust o per avorriment!


 4. òbviament volia dir que els cristianofeixistes tenen enveja malaltissa de les teocràcies islàmiques i no pas “sana enveja”…


 5. No m’heu dit res de lo afavorida que ha quedat La Chirling a la foto!!
  I ara més seriosament, el q m’horroritza és pensar que algú pugui pensar en assassinar 42 essers humans adults per salvar un zigot!!


 6. Perdràs comentaristes… Tu ja sabies que hi havien acudits de la Irene Villa, havies de passar-ho per alt i esperar que els teus comentaristes els aportessin…

  En fi, sobre la colla de frikis aquests… con su pan se lo coman. Ja veuràs quina gràcia mantenir el fill que els durà a casa la nena de quinze anys amb faldilleta de col·legi privat prenyada per un negre d’aquests que tampoc els deuen agradar gaire… Criatures de Déu…


 7. Roger, a l’enemic ni aigua, a la cristina chichi l’has deixat massa afavorida. Aquí tens una foto que la mostra millor:


 8. ajajaja
  Pobre Susan Boyle!! Només li faltava aixó, després de tot el q li ha passat!!


 9. Per cert, es veu que la Cristina Lifting organitza una contramani a la de l’alliberament GLBT:


 10. Quin ultratge!!! El vestit que li han posat al fotomuntage (molt currat per cert)diria que és de Divine a Pink Flamingos!!


 11. Déu n’hi dó quina fauna es troba encara avui en dia a la societat…
  Personalment, el que menys m’agrada de les seves opinions és que es passen pel forro la llibertat dels altres; no opinen sobre temes en els que hi pugui haver diàleg, si no que intenten imposar idees referides a vides en les quals no hi han de ficar el nas ni en tenen cap dret.

  En fi…
  Està bé que se’ls hi dediquin entrades com aquesta perquè es conegui una mica millor la seva “vida i obra”.


 12. així, així, canya! Així va bé, que quedi clar que tots els antiavortistes són uns assassins i que l’avortament no és el triomf del masclisme sinó el summum de l’alliberament! I aquest collons d’Església Catòlica encara resistint en ple segle xxi, acabem amb aquesta infame!
  M’agrada molt aquest blog, especialment com els hi fas empassar, arqueòleg glamurós. Pel que he vist en els comentaris d’aquest post, penso que si es fessin estadístiques estic ben segur que el nombre de visites és inversament proporcional al coeficient intelectual dels comentaristes. Estàs triomfant, tio.


 13. M’he quedat amb la foto de la Cristina Lopez Shirling… Com pots coneixer aquesta gent? A mi només em sonava la Sansebastián…

  Per cert, has vist el video d’Intereconomia sobre els socialistes i l’abortament?


 14. On vas a parar Outonline, obligar a les dones a tenir fills tant si volen si no és el més feminista!

  A veure si entenc el teu raonament:

  Obligar a les dones violades a tenir el fruit de la violació és feminista!

  Obligar a una dona que no té la sort de tenir un company disposat a fer de pare de la criatura, o de tenir un recolzament familiar o bé que simplement veu que no és el millor moment per ser mare… és feminista!

  En canvi, que la dona decideixi com a persona adulta i per si sola si vol ser mare o no sense interferència de ningú… és el súmmum del masclisme!

  Realment la teva lògica és impecable, felicitats!


 15. upss.. volia dir obligar a tenir la criatura, suposo que s’ha entès.


 16. i a veure si entenem les posicions: els “proabortistes” no estem a favor de promoure l’abort, sinó de la llibertat de la dona a decidir, que òbviament, inclou la llibertat de tenir tots els fills que vulgui i quan vulgui i amb qui vulgui (sempre i quan exerceixi una maternitat responsable òbviament: no hi ha drets sense deures).

  I els antiabortistes, si més no a espanya, l’únic que esteu defenent és la PENALITZACIÓ de l’avortament.

  Mira, jo és que no sé per quins ambients opusins et mous però fins i tot la gent catòlica que conec està a favor de DESPENALITZAR l’avortament i que cap dona hagi d’anar a la presó per avortar. Altra cosa és que pensis que no és ètic avortar. Doncs mira, intenteu convèncer a les dones que aborten que no ho facin pel diàleg (i després de posar-vos en la pell de qui avorta, que poques decisions més difícils hi ha) i no amb amenaces de presó.

  ¿Tan poc segurs esteu de la vostra postura els antiabort que enlloc de convèncer necessiteu prohibir i empresonar?


 17. Felicitats per l’entrada.Això de “Homosexuals: cureu-vos o moriu” m’arribat…. Saps com s’han asabentat que el Neal Horsley havia practicat sexe amb homes, una mula i melons??


 18. Que guapa t’ha quedat la Cristina López Shirling, se la veu mes persona… potser abans prefereixo un meló que a ella, no la suporto.

  Uf! quins acudits tant brutals, els he llegit però em feien mal.

  “¿Que fue lo primero que se le pasó por la cabeza a Irene Villa cuando le explotó la bomba?
  Las piernas.”


 19. Tota aquesta penya simplement han nascut per tocar els pebrots!! Amb lo simple i senzilla que és la vida i que cadascú tria viure-la a la seva manera, venen aquesta colla de bordegassos i et diuen com la hem de viure!! Quins collons, òstia!! A LA MIERDA!!!!NO NECESITO SU ADMIRACION!! (com diria aquell!). Proposo fer boicit a les properes eleccions i no deixa’ls fer campanya enlloc!! No van d’aquest pal?? 😀


 20. Bon article, però m’has fet posar els pèls de punta. No és que desconegués certes “associacions”, googlejant ho trobés de seguida, però em refugio en aquella ceguera que no vol veure que profund és el pou, i que horrible el que ens espera al fons.
  Per cert, tenia el tema d’apostatar una mica fred, a veure si faig els tràmits d’una punyetera vegada, que veient aquestes coses és quan més ganes tinc.Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: