h1

Els veritables motius del rebuig religiós al avortament

Març 17, 2009

2009-03-16_img_2009-03-16_1237213091032_efe_20090316_132708

Al•lucinant és l’adjectiu que millor escau a la darrera campanya de l’Església Catòlica SA: com li surten els diners per els orelles, han iniciat una campanya publicitària en la que comparen l’avort amb la protecció del linx (!!!)

Els arguments que donen de cara a la galeria, es a dir, els falsos que no creuen ni ells i que tan sols serveixen per entabanar iaies de poble semianalfabetes, és que tots hem estat embrions i que un zigot és un esser viu. Si, i també un espermatozoide! Llavors cada cop que ens masturbem causem un holocaust no? En fi, no donaré més voltes al tema, ja que imagino que ningú que sigui capaç de llegir creurà en la existència d’ànimes en masses amorfes de cèl•lules i burrades per l’estil!

Quin son doncs els arguments REALS de la nostre secta feixista favorita per fer aquesta campanya? Subministrar més carn tendre per a les depravacions pederastes dels capellans? Be,segurament si, però hi ha quelcom més…

La religió no és més que una societat inventada per tal de mantenir l’ordre, la jerarquia i la propietat, legitimant el poder i la submissió de forma divina i garantint el control sobre els mitjans de reproducció social: les dones. Com ja us vaig dir un cop, qui té possessió sobre les vagines, domina totalment el control de l’herència i, per tant, de la propietat.

Així doncs, si les dones poden decidir sobre la seva sexualitat, escollint quan i com volen reproduir-se, s’emancipen de la explotació imposada mitjançant la monogàmia i el matrimoni heterosexual, la resta d’institucions que formen part del entramat patriarcal destinat a  controlar la successió de les propietats econòmiques.

Els cristianofeixistes, presos de la bogeria pròpia de qui veu com el seu imperi moral s’enfonsa inexorablement, han arribat a l’extrem d’excomulgar a la família d’una nena brasilenya de nou anys que va interrompre el seu embaràs després de ser brutalment violada pel seu padrastre.

Tots hem estat embrions, si, però alguns seria millor que s’haguessin quedat en avorts!

42 comentaris

 1. Si només fos l’avortament…

  Però a més ells saben que amb això juguen a despistar. M’explico: el debat no és sobre si és més o menys ètic avortar, sinó si s’ha d’engarjolar a les pobres dones que prenen aquesta difícil decisió o ha d’haver una llei de plaços que els ho permeti fer amb garanties!

  Trobo molt bé que els cristians tinguin el seu codi moral, el que no trobo bé és que vulguin fer com els musulmans integristes: que el codi penal faci que sigui delicte allò que ells consideren pecat.

  Sigui o no ètic avortar, no em sembla prou mancat d’ètica com per posar una dona a la presó i menys si ho fa en un termini raonable!

  Aquest és el veritable debat: què fem amb les avortistes?

  Legalment crec que una llei de terminis és el millor.

  Moralment, doncs mira, jo d’entrada no ho faria però… no sóc qui per jutjar qui ho fa, ni em semblen un perill social que s’hagi de tancar a la presó!


 2. Amb això de l’abort, hi ha una qüestió que no sé si sabem comunicar bé. M’explico: Jo no sóc partidari de l’abort, no m’agrada que una dòna hagi d’abortar. Però de la mateixa manera que no sóc partidari de la masturbació quan el sexe a dos és molt més divertit.
  Aquí del que es tracta es de que, de la mateixa manera que el masturbador no va a la presó, la dona que aborta tampoc hi vagi (i, amb ella, els sanitaris que l’ajuden).
  Em sembla que en això no som prou radicals: cal eliminar del codi penal el tipus delictiu de “Abort” (articles 144 a 146 del Codi Penal). Fixeu-se que el que s’està fent amb totes les legislacions (l’actual i l’anterior) només és posar-hi excepcions (que si 14 setmanes, que si violació, que si risc pel fetus o la mare, etc. etc.), però el tipus delictiu continua vigent.
  Ho diré ben clar i ben alt:

  JO NO SOC ABORTISTA !!!!!
  JO VULL QUE LA DONA QUE ABORTI NO VAGI A LA PRESÓ !!!!

  Simplement.


 3. http://www.arbil.org/aborto.wma

  ¿miraras este video completo? ¿borraras el vinculo? ¿has oido hablar de la operación T4? ¿esta bien que ya no nazcan chiquillos con sindrome de Down? ¿sabes lo que es la eugenesia? ¿quienes son los fascistas?

  y ahora borra el post y cascatela


 4. los fascistas son aquellos que han decidido meterse en la vida de aquellos que ni conocen y que no saben diferenciar entre un conjunto de celulas y una persona,que eso ya es grave.los fascistas son aquellos que quieren mediante leyes ahora y antes con piedras imponer su pensamiento unico.pero que coño os creeis los que me vais a mi o a nadie a contar vuestra vida,a imponer vuestra moral,que ni es un pensamiento personal,que es algo que os trasmitis,de unos a otros,sin elaborar.nene aqui aborta quien lo decide libremente,que es quien lo va a tener,o sea su madre,que lo mas seguro que no confesa con esa degradacion de lo una vez empezo como una ideologia y que se ha pervertido hasta grados inimaginables,con tanto puto dogma de fe y tanto mojigatismo….sigo,que diferencia hay en que a una persona se le elimine a priori una enfermedad o que luego se le aplique un tratamiento,corrector,digase diabetes,no,yo pregunto…Esa mania que tienen,no las religiones sino,las personas,en las decisiones de otros,es abrumadora con el….lo que es bueno para mi,es bueno para ti.Yo la verdad es que no se como una cosa que empezo como la pedazo de bola que le conto Maria a jose sobre los pedazo de cuernos que le habia puesto,ha podido llegar a perdurar hasta nuestros dias,como se le han ido añadiendo cosas por el camino y como se perpetua,gracias que cada vez menos.las religiones,bueno es decir las formas de pensar personales, a ver si se cambian de una vez por codigos de conducta y de etica mas sanos.que hagan a la gente mas libre,y con poder de decision propia en lugar de delegarlas al fantasma de un poder divino que si existiera,iba a coger a unos cuantos por los huevos,pa que aprendan a no decidir por los demas.posdata:ahora voy a cascarmela yo tambien 100 veces y que se ponga uno ….solamente uno de vosotros en mi camino para decirme que he de hacer yo o que ha de hacer una mujer con su vida,os animo,venga,animo.que nos vais a encontrar de pie.


 5. A la publicitat, moltes vegades, les coses es treuen de context i es porten a universos on les lleis de la física no són les del nostre. No és una crítica a aquesta campanya, sinó a moltes. La descontextualització i la demagògia barata són comuns en gran part de la comunicació actual, però sobretot en aquella que intenta convèncer als demés en afers morals. La protecció del linx ibèric i els avortaments no són comparables, doncs.

  Pel que fa al vídeo que ens recomana aquest agradable pro-onanista, he de dir que no tinc el còdec de so correcte, però suposo que la ignorància ja fa que es distribueixin els arxius en formats prehistòrics com l’*wmv.

  Però bé. Molts dels fetus que hi surten van més enllà del límit legal, cosa que la llei faria bé en mantenir com a delicte. Però acusar de delinqüents a les moltes dones que aborten fetus que són simplement, cèl·lules sense sensibilitat, es com dir que el sexe es delicte perquè corren pel món uns quants violadors. I per la pinta que foten alguns (de color negre carbó i tal) diria que venien morts de dins… Aquests no compten!

  Pot ser eugenèsic. Però potser no tothom és la mena de persona que duria al món (i mantindria, amb tot el desgast emocional dels que ja hi són) un nen amb síndrome de Down. O pitjor. Amb Potter o Edwards? Aquests ja fan més por i ni s’esmenten.

  He vist moltes vagines al llarg de la meva vida i la del video és de mentira (de polietilé, em penso xD), tot i que el funcionament de l’operació és el que podeu veure-hi en el primer pla genital. L’agressivitat de la intervenció motiva que, si no es fa bé, el fetus es trenqui. Voldria aclararir-ho perquè molts diuen després de veure compilacions de fetus mortsque els avortistes són uns sàdics que trossegen fetus voluntàriament.

  I un darrer comentari. Posant-nos fills de puta. Què més us dóna que s’avorti, capellans, si els fetus, ni que estiguessin sans, s’haguessin mort igual?

  Disculpes per l’extensió :-).


 6. Acabo de penjar una entrada al meu bloc sobre aquesta qüestió i més concretament sobre el comentari del lector “catolico”. Degut a la longitud i als problemes amb el filtre antispam d’aquest bloc he preferit no penjar-lo aquí.
  Per cert, estic d’acord amb vosaltres, però no amb catolico.


 7. Bé, ja no hi ha cap problema amb el filtre antispam. Gràcies Roger!


 8. I respecte la questió del T4 (tiroxina sèrica) hi ha un article força esclaridor aquí: http://archpsyc.ama-assn.org/cgi/content/full/57/8/777?maxtoshow=&HITS=10&hits=10&RESULTFORMAT=&fulltext=abortion&searchid=1&FIRSTINDEX=0&resourcetype=HWCIT


 9. Genial entrada!! Lo de les vagines és antològic!!


 10. No, si a mí que aborteis a vuestros hijos me parece de cojonudo. No solo deberia estar permitido por la ley, sino que tendría que estar subvencionado 🙂


 11. Primer dir que em sorprèn que no hagi comentat cap dona…
  Per els qui no estan d’acord amb l’avortament, sembla que es pregunti si esteu a favor de matar a algú o no?¿ vull dir que el tema es el de sempre la llibertat, esta clar que es impossible posar-s’hi d’acord moralment perquè hi ha qui creu que el fetus te anima, i estem els que creiem que una persona podria tenir anima, o quelcom, gracies a la pròpia vida, les experiències i tota la mandanga, però vulgueu o no, escollirem nosaltres, escollirem si volem parir algú, escollirem si volem cuidar d’algú tota la vida, no escollirem l’avortament com a mètode anticonceptiu perquè per nosaltres, les dones, no es una tonteria pensar que tenim un ser dintre, precisament perquè sabem que es una gran responsabilitat decidirem el que creiem més correcte, per nosaltres i per aquestes possibles futures persones.
  Anem o no a la presó, no necessitem el vostre permís, el de ells, això es farà i s’ha fet tota la vida, seria just que jurídicament deixessin d’emprenyar (mai millor dit), no conec cap cas de ningú que hagi estat a la presó per això…

  Arqueòleg, gracies per no esborrar el post del catòlic, perquè vegi que els únics que censuren son ells!

  Católico: ¿cuánto te pagan por machacar a la peñita con tu video apestoso que todos hemos visto hace años ya? me la suda lo que pienses, tú y los que son como tú, jamás controlaras mi cuerpo y menos mi mente, eres un CAPULLO !!!


 12. Interessant punt de vista. No ho havia mirat mai així: jo pense que es tracta de mantenir els “valors” que cohesionen els catòlics; i per tal d’aconseguir-ho, fan servir el seu gran poder econòmic.

  No obstant, la teua visió afegeix un altre factor. Interessant, com dic.

  Per cert, hui, a Radio 3, hi ha un especial Almodóvar durant tot el dia. Ho dic perquè sé que n’ets fan.


 13. Bé, només dir que es pot despenalitzar l’avortament i a la vegada fer polítiques públiques per reduir el nombre d’avortaments. I insistir en què a Espanya la nova llei no contempla l’avortament lliure i que continua penalitzant els casos que surten al vídeo de marres, ja que es tracta una llei de plaços que només despenalitzarà l’avort de fetus de com a molt la mida d’una pilota de ping pong!

  Per altra banda m’encantaria que els “católicos” fossin més coherents amb la seva “defensa de la vida” i s’impliquessin més amb temes com els dels infanticidis de nenes a països com Índia o Xina, o que fent gala de la seva generositat i preocupació per la “vida” i el benestar dels nens adoptessin algun infant.


 14. Seguint la teva argumentació, voldria recordar un fet que sovint s’ignora. Les dones van poder votar per primer cop a Espanya el 1933. Curiosament, en aquelles eleccions van guanyar els partits de dretes, i la majoria dels historiadors coincideixen en que el vot femení, molt influït per l’església, va ser decisiu en aquest resultat.

  Salutacions!


 15. Theo: que es el que sovint s’ignora? el poc temps que fa que podem votar, el poc temps que fa que tenim accés a l’educació i per tant a la llibertat de pensament? o lo fàcil que es manipular les masses ignorants?


 16. Es conocido que los catolicos trabajan historicamente con la infancia del tercer mundo. Desconozco si existen asociaciones equivalentes en el entorno ateo.

  En cualquier caso veo que mi participación os encabrona, os dejo, no os vayais a enfermar.

  http://www.ushmm.org/wlc/media_ph.php?lang=es&ModuleId=10007017&MediaId=4942


 17. Perdón, un último vínculo y gracias por vuestra atención y por dejarme participar.

  http://www.diariodeburgos.es/noticia.cfm/Vivir/20081213/ultima/generacion/down/2D20C8E1-1A64-968D-598A7AF02CA7D158


 18. Tú no nos encabronas solo nos aburres.
  Poca información tienes, tú que vas repartiendo la tuya por ahí, para desconocer que hay ONG no católicas (aqui incluyo otras religiones como la tuya y ateos de todos los tipos)

  Sí,la juventud del tercer mundo os ha de agradecer que mueran de sida gracias a vuestras estupidas campañas en contra del uso de los preservativos…
  A ver si empezais a inmolaros tambien vosotros los ultracatólicos.
  A ver si os enterais que nos da igual en que creeis, lo que NO queremos es que decidais en nuestras vidas e interfirais en la politica!


 19. Lau, no pretenia ofendre’t. El que sovint s’ignora és com l’Església va manipular les dones per canviar de govern a la República, perquè eren les que més anaven a missa i les que, sovint, més ignorants que els homes, eren més fàcils d’espantar… La por, sempre la por.

  Salutacions


 20. Una última aportación, el niño “negruzco” ha sido “terminado” por el procedimiento de inyección salina. El uso de soluciones salinas esta en desuso pues es especialmente cruel.


 21. Ultracatólico y por qué te conformas con lo que hacen las organizaciones católicas. ¿Como católico, por qué no adoptas a una niña china salvándola del infanticidio? No entiendo tu postura egoista. Si yo fuera católico adoptaría a cuantos niños pudiera para librarlos del orfanato.


 22. Per altra banda, els antiabortistes… creieu que la penalització de l’avortament reduirà el nombre d’avortaments???

  No sé, no sé, jo no ho veig tan clar…

  A veure, què voleu, reduir el nombre d’avortaments o només imposar un control burocràtic i penal sobre les dones per tenir-les sotmeses?

  Jo tinc clar que m’importa reduir el nombre d’avortaments, però per les bones, no amb penes de presó, gràcies!


 23. Jo penso que hi ha temes que són d’un mateix. M’explico, si jo sóc una dona i m’agraden les dones, perquè s’hi han de ficar? mentre no vagi a casa teva i em tiri a la teva dona jo crec que no faig mal a ningú.
  Doncs mes o menys igual amb l’avort ( amb mesura, això està clar). Si em quedo embarasada (pels motius X que siguin) i penso que no li puc donar la vida que es mereix una persona, i decideixo avortar, la pregunta és, t’estic fent mal?jo penso que no, i en el cas de que es pensi que si, si ets tan generós amb la vida i l’ánima i tens el poc seny d’obligar a algú a tenir un nen que no tindrá la vida que hauria de tenir…perquè no adoptes a tots aquests?perquè si no ho fas, penso que aquest nadó será infeliç, no tindrá certes coses, o les passará putes…i el culpable será qui la fet venir al món en contra de la voluntat de la mare que ja sabia que això passaria.
  Bé, no se si m’he explicat i perdoneu per l’extensió.


 24. Wooo!! Quan de temps sense trolls i una polèmica amb cara i ulls!! La veritat es que vaig publicar aquest post ahir abants de marxar a una inauguració d’una galeria d’art i quan he tornat de la feina m’ha sorprés l’elevat nº de coments i visites!

  De nou veiem com els deixebles del cristianofeixisme més babós tornen a fer gala de la seva profunda manca de cultura i coneixements científics barrejant temes que res tenen a verue!

  Ja hem vist com, davant la impossiblilitat de justificar la excominió de la nena de nou anys violada o que els zigots/embrions tenen ànima, ara s’han llençat a defensar als nanos amb síndrome de down. Quina bestiesa!! Estem defensant el dret a els dones a ser propietaries del sue pròpi cos, a decidir per elles mateixes, alliberant-se del rol social de transmisores de la herència econòmica (com ja he explicat al post). Que té a verue una cosa amb l’altre??

  Si precismaent el planeta té un problema de superpoblació, el que hem de fer és incentivar la no procreació, el preservatiu, l’avort lliure dintre d’un plaç saludable, la homosexualitat, la pildora etc..!

  Ho sento escoria cristiana, però en la vostre sacrosanta “familia” ja no hi creu ningú! Les dones ja no son mers mitjans de reproducció social, son ents públics que opinen, decideixen i manen.

  Gràcies a tots per la vostra aoprtació a l’apassionant discussió!


 25. Per cert, molt interessant la contestació al ultracatólic, desmontant el seu video demagògic aqui: http://lamatas.dyndns.org/?p=754


 26. Mia, te eh colao un bideo antiabortista en tu vloc.

  Se te bè ravioso, porque aora te das quenta que as serbido como plataforma para mi propaganda. Eres un tonto hútil.

  Aora vorrame y bete a cascartela.


 27. Grabe tu nombre en mi barca
  me hice por ti marinero
  para cruzar los mares
  surcando los deseos.

  Fui tan feliz en tus brazos
  fui tan feliz en tu puerto
  que el corazón quedó preso
  de tu cuerpo y de tu piel.

  Como una ola tu amor llegó a mi vida
  como una ola de fuerza desmedida
  de espuma blanca y rumor de caracola.

  Como una ola.
  Y yo quedé prendida en tu tormenta
  perdí el timón sin darme apenas cuenta.

  Como una ola,
  tu amor creció
  como una ola.

  PD: Aquest comentari ha estat censurat, canviant el seu contingut per una lletra de Rocio Jurado!


 28. Muahahah! I’m evil!!!


 29. ey que el evil soy yo,,no me quites el puesto!!!.vamos a quemar iglesias!!!


 30. Ni avortament lliure, ni condons, ni gais, ni res de res. Tant els hi fot que morin de gana mil milions de persones, a ells el que els hi pica son els condons i la llibertat.

  Apostasia ja!!!


 31. Holal. Sóc dona. Dins els meus plans no està avortar, més aviat al contrari. Però si en algún moment per alguna circunstància determinés fer-ho NINGÚ de vosaltres teniu CAP dret a pronunciar-vos sobre aquest fet. Us dic jo amb qui heu d’anar al llit? doncs TOTS callats.

  I els ultracatòlics i rareses semblants millor que facin bugada a casa, que prou bruta la tenen.

  I recordeu: http://www.apostasia.es/


 32. Secundo la moció de la RaTeta Miquey.


 33. mujer,no se esta decidiendo por ti,que no ves que se esta defendiendo tu derecho a elegir como mujer….o sea de callados nada,y de derecho a opinar faltaria mas,siempre que las mujeres(no en conjunto porque hay mucha facha tambien sino individualmente) sean las que tienen la ultima palabra.Porque acabar esta tonteria con los que quieren imponer es cosa de todos,y ahi tenemos que estar hombres y mujeres.no tengo porque ser negro para defender los derechos de estos,faltaria mas.En cuanto a los ultracatolicos estoy totalmente de acuerdo contigo..postdata:a mi si me podrias decir con quien irme a la cama,es que ultimamente no encuentro a nadie.jaja.no, es broma!!satanicas noches.


 34. Això és com les declaracions del papa a Àfrica, allò de que el preservatiu no protegeix de la sida.
  Em toca molt els pebrots que l’esglèsia, i qualsevol entitat moral no racional, s’interposi en les decisions de l’estat i a sobre faci propaganda d’una moral que el que vol és la desaparició de la població africana.
  Pel que fa a l’avortament, la rateta ho ha deixat ben clar. Sóc home i no em veig amb potestat d’opinar sobre una cosa que no m’afecta directament a mi.

  (paso de dir res al troll, donar-li corda és divertit però tampoc cal pujar-li l’autoestima…)


 35. Que no que los condones no tienen na que ver con el sida… que lo ha dicho Nazzinger XVI


 36. a ver que te parece,arqueoleg,creo que he encontrado una buena melodia para la campaña “protege mi vida”,que sugeriria a la iglesia catolica,bueno haria falta claro un ballet de neonatos con una buena coreografia.http://www.youtube.com/watch?v=_rjVOEjWapU 37. ya me he pasao….jaja.satanicas noches.


 38. ??? “Living la vida loca”?? Why??


 39. alegres y pletoricos por huir de un destino fatal al que unos “malvados” rojos les querian llevar salen del vientre materno entonando esta bella melodia y dando gracias a Dios por tan gran don…..bueno,ya sabes que un final con numero musical queda muy “chic”…bueno a ti se que te gustaria una de madonna,pero no quedaria muy en contexto tras un parto que salieran cantando “like a virgin”…tal vez “i will survive” de la Gloria Gaynor,ahora eso si ,siempre con very glamour…


 40. Coincideixo al 100%. L’Església o s’espavila i es posa al dia al mateix ritme que la societat o cabarà desapareixent… la crisi ara és per a tothom, només cal veure la mitjana d’edat dels feligresos… Amen.


 41. […] La capacitat de sorpresa fa temps que la tinc tan dinamitada que quan vaig descobrir que un grup de dones ultraconservadores havia fet un manifest de suport entusiasta al patriarcat, demanant la supressió dels seus drets i reivindicant que el paper de la dona a la societat és exclusivament parir, ni em vaig immutar. De fet em va sorprendre gratament que aquest grupuscle confirmés un per un tots els meus punts de la meva teoria sobre la relació entre la religió i l’avortament. […]Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: