h1

Entrevista a un nazi adolescent… *by Anònim*

Desembre 15, 2008

Per fi tenim aquí un nou “cameo”!!! Després d’una temporada de sequera, un nou col•laborador ens sorprèn amb aquesta esfereïdora entrevista. L’autor del post (un comentarista habitual del blog) ha preferit quedar-se al anonimat per la seva seguretat personal i al final del article he afegit una reflexió personal meva que, espero, serveixi per obrir un debat sobre el tema

5788189-lg

Presentat:
Soy un chico español de 17 años de Barcelona y estoy estudiando 2º de Batxillerato.

Que opines de la immersió lingüística del català a l’educació?

Ese es un tema. Yo digo: si Cataluña es España ¿porqué un español de Sevilla, por ejemplo, no puede sacarse una carrera aquí? Por qué los alumnos menores debemos estudiar por obligación el catalán? Debería de ser optativo, creo. Al fin y al cabo el catalán es una lengua prácticamente muerta, y quién quiera aprenderla, que la aprenda, y quién no, que aproveche el tiempo estudiando otras materias. Aquí nos obligan a prender éste dialecto que no sirve para nada. No es justo. Es una imposición.

Com a nazi, que penses del Holocaust?

Los judíos tenían el poder y el dinero en Alemania, y los demás eran pobres. Yo no sé si habría matado a tantos, pero Hitler hizo lo correcto. Eran y son una amenaza para nosotros. Hoy en día, los judíos acaparan mucho dinero, y manipulan la televisión. Además: si te fijas, se habla de 6 o 7 millones de judíos muertos, pero nadie los encuentra. Dónde están? Esto es una conspiración, aquí la gente exagera muchísimo lo que en verdad ocurrió. Esa es una mentira que tenemos interiorizada. Si te fijas, los profesores de historia suelen ser rojos.

Quina opinió tens sobre el dictador Francisco Franco?

El Caudillo hizo bien en alzarse, para evitar una revolución roja. Ahora la gente se queja mucho de Franco y Hitler y Mussolini, pero nadie habla de Stalin o de Mao. Franco estabilizó el país. Ahora es un caos: hay casi más inmigrantes que españoles. No digo que no fuera duro, pero al menos era justo.

Creus en la superioritat de la raça blanca?

La raza blanca está demostrado científicamente que es mejor que la negra. Esto es así. Europa siempre ha sido blanca y tiene que seguir siendo blanca. Hay que salvar la Vieja Europa. Nuestro deber es tener más hijos blancos, o estaremos condenados. Ahora ya hay demasiados negros, morors, judíos y sudamericanos. ¿Sabes que en Europa dicen que somos el norte de Africa?
Por las pateras. Los españoles no tenemos dinero para mantener a nuestros hijos porque se ayuda demasiado a los inmigrantes. Por eso, nuestra raza se está muriendo y mezclando. En Italia, Berlusconi va a prohibir la entrada a los inmigrantes, y eso está bien. Aquí, el PP son unos patrioticuchos de mierda que traicionan al país y no saben luchar. Los partidos patriotas de verdad (extrema dreta) están demasiado divididos. El voto útil español va al PP. Eso es un error. Ahora un partido que te recomiendo los está juntando y organizando, es “Alianza Nacional”.

Concretament que opines dels negres?
Son inferiores a los blancos, está demostrado. Estan a medio camino entre el hombre y el primate, Huelen mal, hablan mal…

Dels Moros?:
Parecen mierdas. Su religión es una mierda. Vienen a joder. Son los que más hijos tienen en España, y esto es muy muy preocupante.

Dels Jueus?:
Manipuladores ricos. Tienen más dinero que los españoles de verdad. Que se vayan a Israel y nos dejen en paz de una vez. Manipulan la televisión, los periódicos… Si te fijas, Cuándo algún skin mata a un judío, es noticia en todas partes. Será que no hay cosas más importantes de las que informar. No te dicen que el paro sube y el trabajo de los inmigrantes se multiplica, pero te machacan la cabeza con UN SOLO MUERTO JUDÍO. Que si no fuera judío ni lo pondrían en los periódicos. Lo que te digo, manipulan.

Dels Sudamericans?:
Indígenas que les dimos la cultura y ahora se aprovechan de nosotros y de nuestro país. Hacen bandas y matan a nuestros hijos. Los cogía y los mandaba de vuelta a sus miserables países.

Dels Masons?:
Hay muchos, pero no sé demasiado de ellos. Sé que también manipulan como los judíos, pero sin que se note.

*by Anònim*

____________________________________________________

I a mode de reflexió personal meva, tan sols apuntar que llegir aquesta entrevista m’ha dut records inesborrables del meu inconscient, quan a finals dels 90’s es va posar de moda ser nazi i skin als instituts del extraradi barceloní.
Tothom vestia amb pantalons Adidas i jaqueta Bomber, amb el cap rapat i una ideologia calcada a la que hem vist.
Recordo perfectament com a la meva classe varem formar un heterogeni grupet de resistència al garrulisme fatxa, format per una estranya amalgama de hippies, punks, heavies i gais. Quins temps aquells!
Creieu que amb la crisi tornaran un altre cop les ideologies d’extrema dreta a ser una moda teenager?

28 comentaris

 1. Per desgràcia, no crec que sigui una moda teenager. Els adolescents són cada cop més de dretes en els afers polítics i socials; que un 35% dels joves menors de 25 anys defensin la pena de mort és més que preocupant. Aquesta esfereïdora entrevista, que no es distingeix gens del que es pot sentir per aquells móns de Déu, indica com el llenguatge de l’extremadreta cala profundament en cervells joves o poc il·lustrats… i aquí deduïm com pot haver tant ‘tonto de los cojones que siga votando a la derecha’

  Salutacions!


 2. Em fa por que hi hagi qui pensa així.

  D’altra banda, he recordat unes paraules del meu professor d’història i filosofia de batxillerat.

  Va venir a dir que, quan les coses van maldades (com ara); la gent tendeix a votar a extremes, dretes o esquerres, però extremes. Recordo que ho va comentar quan a les votacions municipals de Manresa uns molt d’esquerra (CUP) van treure força vots al igual que uns d’extrema dreta (Plataforma per Catalunya, si no recordo malament).

  En fi, em va semblar una reflexió molt interessant davant de com estan les coses.

  Ara bé, no té res a veure això amb que hi hagi anormals, aquests hi seran sempre i la manera com es canalitzin variarà poc.

  Salut!


 3. Doncs si, tal com apunteu, em queda el consol d epensar que un fatxa sempre serà més util que la neutralitat apolítica de la indiferència, ja que el radicalsime ultra sempre desperta una reacció en contra molt superior.
  Bueno… sempre no… el KPD encara espera avui la revolució proletaria davant l’elecció de Hitler el 33…


 4. LO MAS INTELIGENTE QUE HACES EN MANTENER TU ANONIMATO,POR LA CUENTA QUE TE TRAE.


 5. Què bo, Arqueòleg, t’han localitzat del fasci!!! Quina animalons tan encantadors!


 6. Ostres! Què bèstia! Només se’m acut un sarcasme:

  En una cosa si que te raó: tots els historiadors son (o han sigut) rojos. Si fins i tot Pio Moa va ser del GRAPO!


 7. Sí, no només Pio Moa, Fedeguico també va ser un rojo! Quin horror la moda bakala dels 90!

  El que no entenc és que a Israel hi hagi jueus nazis i a bakala.org hi hagi gais nazis!


 8. La moda bakala estéticament era horrenda! A mi em va fer aborrir l’electrrònica i en la meva ment es va establir una dicotomia maniqueista de rock-bueno, techno-malo que em va dur a mensypreuar aquest estil, que ara adoro, fins als 18!
  Per altre banda, quan ara escolto Paco Pil, Chimo Bayo i altres grans joyes del bakala, els trobo tan petardos que em fan gràcia i tot!


 9. Arqueòleg no em mal entenguis!

  En cap moment he volgut apuntar que és previsible un feixista que la indiferència política eh!

  Vagi bé!


 10. noo! ajaj
  Aixó ho he dit jo!


 11. Quina salvatjada.
  El pitjor de tot és que realment hi ha gent així, i no són pocs.
  Només d’imaginar-los a la meva classe, convivint dia a dia amb ells, em fa por.
  Esperem q no vagi a més!


 12. Realment fan por gent com aquesta, i més quan només tenen 17 anys.

  El revionisme de Pio Moa al costat d’aquests “historiadors” queda en un no res.

  Tinc la sort de que quan anava l’institut d’aquests no en teniem, i els que si disfressaven revien el nom d’skinets, no arribaven a més (encara que algun ara és mosso). En canvi ara si que en conec alguna que és com aquest o pitjor, perque encara et diu que no entenc el català, quan ha nascut aquí i ha anat al cole en català.


 13. m’he quedat sense paraules… pot ser que el desengany polític que aguantem des de fa temps faci renèixer aquestes ideologies més radicals.

  el que fa més por és que algú indiferent o sense opinió en sentir un discurs tan clar i contundent se’l pugui creure i elogiar.


 14. Una entrevista punyent i sincera com n’hi ha poques. No obstant, hi ha certs aspectes que a aquest noi anònim li convindria matisar, sobretot en termes històrics.

  “[…]si Cataluña es España[…]”
  Puntualitzem! Catalunya va ser un principat annexionat per la força durant una època políticament terrible. En la Declaració Universal dels Drets Humans podem llegir l’article primer: Todos los seres humanos nacen libres e iguales en dignidad y derechos y, dotados como están de razón y conciencia, deben comportarse fraternalmente los unos con los otros. I el sisè: Todo ser humano tiene derecho, en todas partes, al reconocimiento de su personalidad jurídica. Per tant, no podem confrontar-nos per simples raonaments ubicacionals. Abans que res som persones.

  “[…]¿porqué un español de Sevilla, por ejemplo, no puede sacarse una carrera aquí?[…]”
  Tal com diu el refrany “las cosas de palacio van despacio” i si es tracta de l’Administració Pública encara més. Quan n’arreglen una n’espatllen una altra i així serà sempre. Per això és útil el dret a vot i el dret a canviar les coses.

  “[…]el catalán es una lengua prácticamente muerta[…]”
  En això li he de donar la raó i no ho interpreteu com un desdeny racista. Tot i els esforços de la Generalitat per donar corda al català, a nivell de carrer, en les converses socials, en els comerços, cada cop costa més trobar interlocutors catalans. És possible que, d’aquí a uns quants anys, els que mantenim el català com a llengua materna siguem un poble irreductible que foragita els invasors. Qui sap. Però que una llengua sigui minoritària (l’Espanyol, com a llengua, no ho és pas de minoritària) no implica que s’oblidi. El llatí bé que és una llengua morta però no pas oblidada ja que encara és en ús en moltes altres formes com ara la Botànica, le Medicina, la Geografia, les Matemàtiques, la Física, etc. I qui més qui menys l’ha fet servir des de petit. El coneixement és poder i la ignorància felicitat.

  “[…]y quién quiera aprenderla, que la aprenda, y quién no, que aproveche el tiempo estudiando otras materias[…]”
  Ben cert, però tornem a la problemàtica de l’Administració Pública. Tothom ha hagut d’estudiar matèries que considerava innecessàries. Jo, per exemple, sempre he odiat les Matemàtiques i la Física i reconec que no hi posava massa esforç, cosa que ara lamento terriblement. Estudia tot el que puguis fins al Batxillerat i, a la Universitat, dedica’t amb cos i ànima a allò que desitges. El que costa realment és vèncer la mandra. Com deia Goya en un dels seus gravats: El sueño de la razón produce monstruos.

  “[…]se habla de 6 o 7 millones de judíos muertos, pero nadie los encuentra. Dónde están? Esto es una conspiración, aquí la gente exagera[…]”
  No hi estic d’acord. Primer de tot, les xifres es basen en els censos socials de les ciutats que posteriorment van ser ocupades per les tropes de Hitler. Aquests registres conformen les llistes de desapareguts i que van ser revisades durant els judicis de Nuremberg. A banda d’això, encara resten un munt de documents i proves tangibles sobre l’Holocaust (potser sí que explotat cinematogràficament però mai exagerat): fotografies aèrees dels camps, fotografies personals de la població, supervivents, documents escrits entre els quals una pila de rebuts i trameses de “presoners de guerra a desplaçar”, els mateixos camps d’extermini, muntanyes d’objectes personals emmagatzemats, centenars de testimonis reals, etc. Tot això no es pot desmentir. D’altra banda, encara que els busquessin no els trobariem pas els sis milions de jueus (i altres “minories”) ja que els crematoris i les cambres de gas van funcionar a la perfecció com a solució definitiva a la qüestió jueva.
  No estaria de més visionar alguna de les pel·lícules i documentals sobre aquesta temàtica: Amen de Costa-Gavras (2002), Hermanos de Sangre sèrie produïda per Steven Spielberg (2001), La llista de Schindler (1993) del mateix Spielberg, el documental Nazis, un aviso de la Historia (1997) produït i realitzat per la BBC, Auschvitz, los nazis y la solución final (1996), el film de la cadena HBO titulat La solución final (Conspiracy) del 2001 amb Kenneth Branagh i Stanley Tucci, i un llarguíssim etcètera.

  “[…]la gente se queja mucho de Franco y Hitler y Mussolini, pero nadie habla de Stalin o de Mao[…]”
  Tota la raó del món. No obstant torno a repetir que el cinema ha fet molt mal dedicant tota l’atenció a certs capítols històrics ignominiosos i n’ha deixat molts altres de banda (tot i que tots en tenen una de pel·lícula): els Khmer Rouge (Jemeres Rojos) i Pol Pot, els cops d’estat a l’Amèrica llatina com El Salvador, Guatemala, Xile, Argentina, els genocidis de Ruanda, els Gulags russos, les atrocitats de l’antiga Iugoslàvia, Txetxènia i Timor Oriental, etc. En fi, el món està en guerra però només aquell que surt per televisió.

  I podria continuar però crec que m’he extès massa ja. Aquest tipus d’entrevistes donen de què parlar i no sempre acabes dient tot allò que desitjaves.
  Espero no haver-me fet pesat i salut!


 15. Primer això no és política, no estan darrera cap partit. Això en tot cas els hi és una excusa. No barregem les coses.
  Segon, tindria moltes coses a dir però no diré res, no hauríem de malgastar ni un segon…
  Sols em passa pel cap una cosa: Si he de tenir un fill així, prefereixo no portar cap “blanc” a aquesta terra.

  Segurament ell es creu superior i l’únic que ha de fer és aprendré molt encara.


 16. Òbviament, no estic d’acord en res. Opinions com la d’aquest psicòpata fan renàixer el meu odi més visceral, per la qual cosa m’abstindré de comentar res.

  Una abraçada.


 17. el que està clar, es que els nazis eren uns visionaris: la graella self-service que hi ha a Guisona existeix gràcies a les farres càrniques que es montaven als seus camps de concentració, cooperatives de treball voluntari.

  Pel que fa al català, estic d’acord amb la immersió lingüística com a propòsit però no com s’està executant: s’ha de normalitzar incentivant-ne l’ús, no sancionant.

  De totes maneres, veient coses com aquesta entrevista, a vegades em passa pel cap que potser si seria el millor per tots l’extinció de l’espècie humana…


 18. Hola a tots!
  El passat dissabte va començar la recollida de signatures!!
  Si esteu d’acord amb aquesta iniciativa, ara és el moment per fer córrer la veu!

  Ara si que abolirem les curses de braus.
  http://www.prou.cat


 19. …quina por..que mal està el món.Però en fi, ha d’haver de tot…


 20. La mentalitat feixista sempre ha estat aquí i en moments com aquests molt mes.
  Que simpàtics que son els nazis, per ells tots els altres son culpables, inferiors, una merda i ells els escollits per posar ordre. Es increible com amb quatre prejudicis creen una “ideologia”, de l’incultura a l’odi hi ha un pas.


 21. No crec que aquesta forma de “pensament” pugui considerar-se ni tan sols ideologia. Una ideologia consisteix en un ideari i raonaments. A les respostes d’aquest individu no hi veig ni una cosa ni l’altra.
  El realment preocupant és la ignorància, incultura i desconeixement en augment que hi ha entre els adolescents i joves d’avui en dia…


 22. Hmmm… això em dona que pensar… Perquè no muntar un IV Reich contra la puta ignorància?
  Parla o no català, però no pots anar dient que és una llengua morta. A la meva ciutat i a la meva facultat, almenys, no.
  No pots negar tampoc la majoria de la història de Catalunya. I tampoc pots negar la de medalles que s’han endut els negres (Déu els beneeixi!) en els darrers events esportius. Són físicament millors que els blancs! Perquè suposo que mesurar les tesis doctorals de cada color de pell…? És una mica absurd parlar a algú d’una cosa que mai tindrà?
  I bé, Franco molava. I tant. Amb ell ja t’haurien afilerat bé, ja… Prou victimisme. Si de debó penses el que penses, fot-te.

  Roger, des de la meva humil perspectiva donar veua aquesta mena de gent és caure en la morbositat gratuïta. És com mirar a un gorila a través d’un vidre i preguntar-te “És cert que de vegades menja merda?”. Tots sabem que els nazis pensen el que pensen (però que en realitat tampoc pensen gaire, no fos cas) i que existeixen, és absurd negar-ho. Però donant-los oportunitats d’aquesta mena, ni que sigui indirectament, els estem posant un ventilador a l’anus, per a que escampin la seva ferum tant com vulguin…


 23. S’ha de conèixer al enemic, Moz…


 24. Hi ha un punt que encara em te estranyat… parla de la manipulacio dels jueus, pero no es capaç de parlar de la manipulacio que li fan a ell. A la meva facultat hi ha molta gent, MOLTA, que és de fora de catalunya. Puc citar llocs com Cantabria, Saragossa, Galicia i… SEVILLA. Ai caram!!

  Ho sento molt, pero em sembla que aquest noi no ha trepitjat mai una facultat, ja que almenys a la meva, cada materia té un grup en catala i un en castella.

  Per desgracia amb aquesta gent no pots parlar, igual que no pots parlar amb qualsevol ultraesquerra.

  (arribo tard a la discussio pero es que he estat matan nazis…)


 25. aver, gente, k stamos en el siglo XXI. Ay que respetar joder, en serio, a sido leer eso y me ha dado ASKO. Asi que hitler y franco hacian bien eh? un polla kolega. Alguien kn 2 dedos d frente n piensa asi, aver si sales de la cueva pelolitica en la k vives y te das cuenta de k las kosas no son asi, de k los negros ni estan x debajo ni sn primates. Y chiko… lo de los judios, todo l mundo dice lo mismo, k se estaban haciendo kn el poder y mas mierdas FALSO JODER, eso no es verdad, osea… no és asi, durante la puta edad media, si eras judio t mataban xk? a koño, xk pensar d forma diferente, y depsues d años, siglos, de canmbio y de evolucion, ni hemos evolucionado ni aki ha cambiado NADA.

  Bajate de esa puta nube de carbono y gas letal en la que estas subido, xk t vas a caer d boka. Me parece increible que despues de tanto avance, la gnte siga pensando kmo n plena edad media, crecer no és slo hacerse mas alto ni mas ancho, es crecer mentalmnte.

  SKINHEAD = Hay 2 klases d personas, ls k usan la razon de la fuerza y las k usan la fuerza de la razon.

  NAZI BUENO ES EL QUE ESTA MUERTO.


 26. Personalment creec que aixó no te peus ni cap. Però… estem en un païs lliure(o aixó diuen) i cadascú pot pensar el que vulgui. El que no pot fer una persona, crec jo, és afirmar que un país o una raça es millor que altre, per que sincerament i amb el cor a la mà, aixó es una tonteria. El fascisme es cura llegint, i el racisme es cura viatjant. No té res de dolent ser de dretes (o d eskerres, jo soc anarkista, m es igual) perque no fas mal a ningú, el que jo no creer coherent es l extrema dreta, això va en contra del drets humans, es injust y nefast miris kom o miris. Però… retrasats on el hi hagi…. i el hi ha a tot arreu.

  Peton, llibertat i anarkia 😀


 27. Pienso que tiene toda la razón el chico de la entrevisa.
  Los negros, moros, chinos.. etc son una lacra!


 28. en respuesta a esto:
  Dels Sudamericans?:
  Indígenas que les dimos la cultura y ahora se aprovechan de nosotros y de nuestro país. Hacen bandas y matan a nuestros hijos. Los cogía y los mandaba de vuelta a sus miserables países

  yo deportaria a todas las empresas capitalistas españolas del territorio de argentina.
  Pero vos nene no tenes ni la minima idea de lo que es un nazis, solo queres impresionar haciendote el importate y quedas como un gran idiota.
  antes de supuestamente dar una entrevista, tenes que tener un poco mas de conocimiento, estas hablando de una superioridad de raza blanca, lo cual no esta comprobado, la raza negra no es inferior a esta, nunca tuvo las mismas oportunidades de desarrollo, viven con prejuicios que le ha transmitido la gente blanca porque son mas oscuros.
  y en realidad lo que buscaba hitler era la raza aria, que dudo que poseas las aptitudes fisicas para poder entrar..
  1.70/1.80metros de altura
  ojos celestes o verdes
  pial blanca.
  personas intelectuales
  y sobre todo amor a la patria y a la sociedad.

  y como argentino siento que no les pedimos nada a ustedes, y si bien hay muchos argentinos en su pais, en el nuestro hay mayoria de españoles, fuimos colonizados por ustedes, le dimos acogida durante las dos guerras mundiales y los alimentamos durante su guerra civil, y como se dice aca en argentina…
  ANTES DE HABLAR, LEE Y CERRA EL ORTO..Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: