h1

El matrimoni gai va extingir els dinosaures

Octubre 15, 2008

Avui us deixo amb un text que he traduït del anglés i que he trobat gràcies a Facebook. En ell es ridiculitzen fins al extrem els aruments que ha emprat la dreta americana per oposar-se al matrimoni homosexual a la campanya electoral a Califòrnia on, a part de col·laborar en la històrcia victòria de Barack Obama, hauràn de decidir si estan a favor o no del matrimoni homosexual. Tan de bò el 4 de Novembre la única cosa que s’extingeixi sigui el Partit Republicà.

.

17. El matrimoni gai canviarà les nocions bàsiques de la societat; mai no ens podríem adaptar a normes socials noves. De la mateixa forma que no ens hem adaptat als cotxes, a l’economia de serveis, o a les vides més llargues.

16. La cultura gai és una moda nova creada pels mitjans de comunicació liberals per minar tradicions molt antigues. Sabem que això es cert perquè el sexe gai no existia a la Grècia antiga i Roma.

15. Hi ha moltes famílies heterosexuals que volen adoptar, i cada nen no desitjat ja té una família afectuosa. Tal com ho demostra que els orfelinats o el serveis d’acollida de menors no existeixen

14. Els conservadors saben millor com crear famílies fortes. No és pas cert que  Texas i Mississippi tinguin el nivell d’embaraços d’adolescents més alt, i a Massachusetts, Vermont, i New Hampshire tinguin el més baix. Això és un mite creat mitjans de comunicació liberals.

13. El matrimoni és una institució religiosa, definida per esglésies. Aquest és el motiu pel qual els ateus no es casen i els cristians tampoc mai es divorcien.

12. Els nens no poden créixer sense un model masculí i un femení a casa. Aquesta és la raò  per la qual no existeixen a la nostra societat pares solters.

11. La religió no dóna suport a matrimoni gai. En una teocràcia com la que es viu al nostre estat, els valors d’una religió s’imposen al país sencer. Aquest és el motiu pel qual  tenim només una religió a Amèrica.

10. Els pares gais criaran nens gais, ja que els pares heteros només crien nens heteros.

9. Els matrimonis heterosexuals són vàlids perquè produeixen nens. Per tant la gent gran no se’ls hauria de permetre casar-se perquè els nostres orfenats no estan plens encara, i el món necessita més nens.

8. El matrimoni hetero serà menys significatiu si el matrimoni gai es permet; i aleshores la santedat del matrimoni de Britney Spears (de 55 hores de durada) es destruiria.

7. Les “unions civils” amb els mateixos beneficis que el matrimoni però amb un nom diferent és molt millor, ja que les institucions “separades però iguals” són una bona manera de satisfer les demandes de les minories, com ho demostra l’apartheid sud-africà.

6. El matrimoni heterosexual ha existit  molt temps i no ha canviat gens; les dones són propietat del marit, els negres encara no es poden casar amb blancs, i el divorci és encara il·legal.

5. Legalitzant el matrimoni gai obrirà la porta a totes les classes de comportament boig. La gent pot fins i tot desitjar casar-se amb els seus animals de companyia perquè un gos té posició legal i pot signar un contracte de matrimoni.

4. El matrimoni gai animarà la gent ser gai, de la mateixa manera que estar al voltant de gent alta et farà alt.

3. Ser gai no és natural. Els americans genuïns sempre desestimen coses antinaturals com les ulleres de sòl, el polièster, i aire condicionat.

2. Son la causa del extinció dels dinosaures, ja que aquests al practicar el sexe gai es vàren extingir!

1. Meteorits i volcans!

14 comentaris

 1. jaja ben trobat ben trobat!
  per petició del pau, que són les tortis?
  amb la conya estic aprenent molta cultura gai. O els gais no tenen cultura i per això són gais?


 2. Qui collons ha escrit això? M’agradaria conèixer l’autor: els atemptats contra la lògica son tan bèsties!!!!
  Els pares heteros només crien nens heteros. I, aleshores, tots els gais de la història han nascut per inseminació artificial, no?
  estar al voltant de gent alta et farà alt. Doncs jo no dec tenir gaires amics alts, hahahaha
  un gos te possició legal. Ja ho crec! la mateixa que un fanal o l’aigua del mar.

  A part de les mentides: A la Grècia clàssica no hi havia homosexuals! Els dinosaures eren gais!

  No he entés el punt 1. Vol dir que els meteorits i els volcans també son gais?


 3. El punt 1, vol dir que els meteorits i els volcans son causa del matrimoni gai, interpreto…
  I obviament tot és ironia pura! Tot i que molta gent no ho ha pillat i ha enviat mails indigandissims per la suposada homofòbia de la web, quan és tot el contrari, clar!


 4. eiiii, és brutal aquest grup del feisbuuuuc!
  jajajaja quan el vai veure sabia que t’encantaria
  vas veure les fotos? n’hi han un culló de jesús montant a lomos d’un dinosaure xDD


 5. jajaja! Es podria fer una contestacio amb l’heterosexualitat!

  Tot i que sigui ironia, pot ser molt be que algu realment s’ho cregui aixó…

  El punt 1 pot fer referencia a l’apocalipsis, nomes falten les Valkiries (que son lesibianes es clar!) per afegir…


 6. Com que els gossos no poden signar contractes? El meu no només els signa sinó que en redacta i me’ls fa signar a mi!


 7. Roger, si està demostrat que els gais son inferiors als heteros…
  Et posaré l’exemple d’aquells… Com es deien? Ah! Sòcrates, Plató i Aristòtil!
  Per favor…
  Ni punt de comparació amb un macho ibérico, eh?
  O em negaras que el Jesulín els dóna mil voltes?
  Aix, els gais…
  Esperem q no n’hi hagi cap per aquí!


 8. Hahahaha! Molt bo! Però crec que no hem de perdre de vista que aquestes subtileses només ens fan riure als que tenim dues neurones que fan sinpasis… la retòrica patriòtico-religiosa dels moviments neoconservadors és molt més fàcilment digerible per una gran massa de la població a la que es manté intencionadament en la ignorància… només s’ha de veure aquí als vells celtíbers embolicats en la roja y gualda : són creients, no militants.
  Salutacions!


 9. L’etern debat de que els nens s’han de criar amb pare i mare. Actualment quans nenes es crien amb el pare i la mare? La majoria estan separats, molts viuen o amb el pare o el fill, o els padrins, o oncles o fins i tot més sols que la una. El que compta és que creixin en un entorn càlid i que els estimin, no?


 10. En poques setmanes en una facultat de comunicació me n’he adonat de que l’únic que se’n treu d’arguments com aquests és fer riure al que els comparteix, però no convencen al que no, que només experimentarà una reacció hostil.
  Ara, que consti que jo he rigut una estona!


 11. La meva gateta encara tremola de por al llegir la nº5.
  Molt bons els arguments, tot i que qui no vol no entendra mai res.


 12. Genial, però crec que la ironia era prou clara com per a no pillar-la!

  Per cert, el teu post té força més de quatre paràgrafs… 😀

  Salut!


 13. Quines xorrades. Tothom sap que els dinosauris es van extingir perque fumaven.

  Jo estic amb la Sarah Palin, que ja va dir l’altre dia ” marriage is the holy union of two unwilling teenagers.”


 14. Doncs sí que has fet una bona troballa en Facebook, Arqueòleg. El text és tan intel·ligent com irònic i divertit. Quant al punt 1, crec que fa referència a un dels principals arguments que s’ha fet servir històricament als països de tradició cristiana per a justificar la homofòbia institucional: que Déu envia tota mena de catàstrofes naturals (terratrémols, pestilències, grans fams, etc.) per a castigar aquells llocs que acullen individus gais al seu si. Als EUA encara avui hi ha personatges cèlebres que mantenen aquest discurs! Jo vaig escriure un articlet fa uns mesos sobre tot això: el podeu llegir, si us abelleix, clicant ací.Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: