h1

CONSERVAPÈDIA: Com està el pati…

Juny 14, 2008

ConservapediaL’altre dia vaig descobrir, gràcies a “Dalt s’arbre” (el blog d’un ex-company de feina), un insegotable pou de freakisme, una veritable mostra de fins a on pot arribar a tergiversar la realitat una ideologia fanàtica: es tracta de Conservapedia, la versió gore de Wikipèdia realitzada per la ultradreta americana amb la finalitat de recopilar totes les seves prespectives religioses i anticientífiques en una sòla web. El millor de tot es que intenten recobrir les seves delirants paranoies amb suposats estudis pseudocientìfics del any de la Quica, tergiversant dades i confonent en tot moment opinió amb informació.

Aquestes son algunes de les perles que hi podem trobar, a mode de tast!

ATEISME: Estudios recientes relacionan el ateísmo como causa fundamntal del suicidio, como el Doctor Reverendo Robert S. MacArthur. En 1894 (!!!), declaró lo siguiente en relación con el ateísmo y el suicidio: 
” El Doctor Martin impulsó que una gran causa de suicidio és el ateísmo. Es, según él, un hecho notable que donde el ateísmo prevaleció más, allí los suicidios son más numerosos. En París, un censo reciente mostró un suicidio a cada 2,700 habitantes.”

DINOSAURES: Los dinosaurios vivían en armonía con otros animales, (probablemente incluso en el Jardín del Edén) comiendo sólo vegetales;  pares de cada especie de dinosaurio fueron tomadas en la Arca de Noé durante el gran diluvio y fueron preservados de ahogamiento, muchos de los huesos fosilizados de dinosaurios se originaron durante la matanza en masa de las inundaciones  y, posiblemente, algunos descendientes de los dinosaurios tomado a bordo del Arca aún están entre nosotros.

– GAI:  El estilo de vida gay, descrito des de la era victoriana, confoma la parte  inmoral de la actividad sexual, contrario a la moral establecida y, por lo general, consistente en una flagrante promiscuidad. Los actos homosexuales van en contra de Dios, del diseño original de un hombre y una mujer para convertirse en una sola carne.  La homosexualidad puede derivar en enfermedades graves como SIDA, MRSA, sífilis, gonorrea, hepatitis, càncer anal, o sighellosis; además los gays tienen una mayor tendéncia a consumir drogas, tabaco, alchol, abusar de menores, agredir sexualmente a sus parejas o cometer asesinatos. Las lesbianas, además, desarrollan más rápidamente la obesidad.// També podem trobar un interessantissim apartat de com curar la homosexuaitat… en fi!

PREHISTÒRIALa Tierra tiene una antiguedad de 6.000 años, fecha calculada a partir de la genealogia de Adán descrita en la Bíblia. (No hi ha cap entrada pel mot Neanderthal, ni per cap homínid, i tampoc existèixen definicions dels diferents períodes de la prehistòria com Paleolític o Neolític).       

 – FEMINISME: Ideologia surgida del sufragismo para obtener el derecho de voto para las mujeres en el año 1900 en los Estados Unidos y el Reino Unido. En el decenio de 1970, sin embargo, los liberales canviaron el sentido del tèrmino para  defender el aborto y las funciones sexuales idénticas o cuotas para las mujeres en el ejército y en la sociedad en su conjunto, promover el lesbianismo y destruir la família tradicional. Las feministas detestan a las mujeres que son felices en las funciones tradicionales, como ama de casa, y, sobre todo, odian aquellas mujeres que prefieren usar vestidos en vez de pantalones. También se niegan a tomar el apellido del marido cuando se casan, a pesar de la confusión y la complejidad que esto causa.

Animo als editors de la web que creein una entrada sobre mi, com a definició d’Anticrist, per exemple! Tenint en compte que soc prehistoriador, gai, ateu, feminista, marxista i materialista, jo crec que m’ho mereixo, no?    

PD: No vull reobrir el debat sobre si el relativisme científic és o no de dretes, però tan sols deixo constància que un  dels seus temes en el seu fòrum de debat és “There is no objective truth“….aquí queda!

PPD: No us perdeu aquest video  que fa una crítica al creacionisme emprant arguments de la biologia genètica! Molt bó!

23 comentaris

 1. Lamentable, es podria qualificar de dretisme fonamentalista.


 2. Per cert, molt xula la foto de la capçalera.


 3. Animo als lectors i comentaristes d’aquest blog a que es submergeixin dins la web a veure si troben cap altre perla que se m’hagi escapat, cosa bastant possible!

  Per cert: ningú m’ha dit res, però he canviat la imatge d’encapçalament del blog!! Us agarada? He decidit que a aprtir d’ara l’aniré movent cada cert temps en funció del meu estat d’ànim. Volia canviar la plantilla, però he arribat a la conclusió que, de les 60 disponibles, realment aquesta és la que més m’agrada!!


 4. Vale Lluís, has comentat al mateix temps que jo! ahajaj Retiro lo de “ningú m’ha dit res”!!


 5. Hola:
  Mmmmmm… he tornat de les neves sendres com els felix. Bueno el blog esta sense actualitzar
  pero bueno. Mmmm mo he lleguit
  tot tot todet.
  I he pensat dintre de mi quin home mes paridos i ves per hon quins disvarats que diu el pobre.
  Bueno espero que tinguis un bon dia.
  Jo estic bé. Super bé i mes feliz que un tornavis.
  Mua*


 6. Mischa! Has tonaaaat! Que bé!!
  Per cert Conservapédia, desgraciadament no és un senyor, sinò uns quants!!
  A veure quan actualitzes! M’alegro q estiguis bé!


 7. No agafo per què si el bloc és en català i el web en anglès has posat aquests fragments en castellà (^^)

  Per mi, el disbarat més divertit i insòlit que defenen els creacionistes americans és el de la “superevoluvió”. No hi ha per on agafar-lo. Peta per totes bandes. Sembla que tant és així que fins i tot a la Conservapedia els fa vergonya recollir-lo.

  “Animo als editors de la web que crein una entrada sobre mi, com a definició d’Anticrist, per exemple! Tenint en compte que soc prehistoriador, gai, ateu, feminista, marxista i materialista”

  Podries ser també maçó i faries el pack complert. (^^)


 8. Assenyat-> Està en castellà pq he fet servir el Google Translator angles – espanyol, podria haver-ho traduït per 2n cop, però segurament del sentit original de la fase ja no en quedara res!
  I sí, em podria fer maçó! Quina bona idea!


 9. Tatxan!: http://www.translendium.com/

  Tatatxan!: http://traductor.gencat.cat/


 10. A veure, no se de que us extranyeu. A mi em sembla tot molt asenyat:
  Suicidi: De fet jo en soc una proba palpable. Soc ateu i tinc tendéncies suïcides, ja ho he intentat varies vegades amb les pistoles de juguet de la meva filla, pero no me’n surto.
  Dinosaures: Jo en tinc una parella en una gabia a casa. En part és per culpa d’ells la meva tendéncia suicida.
  Gay: Quanta veritat! Tots sabem que, en general, els assassins són gays. Fixeu-se amb en Bush, que ja porta una pila de morts a Irak.
  Prehistòria: El meu avi em va ensenyar que el seu besavi havia conegut Abel i Caín.
  Feminisme: I és clar que sí! On hi hagi un “ama de casa” bufona amb el seu vestidet, que es tregui tot el demés.
  There is no objective truth: També d’acord. Ara be, hi ha teories que expliquen el mon (o ho intenten) i d’altres que son simples faules.

  Fins ara anava de conya, però quan m’he mirat la web, he al.lucinat. Mireu-se l’article que porta per titol “History of science”. Sembla com si l’història de la ciència s’acabi amb Galileu! Després diu que tots els descobriments els han fet cristians. Collons! Si el que no era cristià el fotien a la foguera!
  SI BEBES, NO WIKIPEDEES!!!!!!


 11. A veure, quí és l’ateu, gai, degenerat, marxista i no sé què més que no enten que Déu existeix perque ho diu la Biblia, llibre que va escriure Déu. 🙂

  La veritat és que aquest garrulos ja els tinc molt vistos. De fet l’altre dia va haver-hi un que em va dir que el dia del judici no seria salv, encara estioc tremolant de por. 🙂

  Per cert Glam, què és això de voler ser l’anticrist? A veure si sóm una mica més modestos. 😉


 12. sort que no volies treure el tema…

  jo em decanto més per la Wikipedal!!!


 13. ostia no sé si riure o plorar
  on se’s vist que les dones portin pantalons! per favor!
  vaig a cotillejar per aquesta meravella


 14. si busques abortar et fa un repàs detallat de totes les malalties i riscos que comporta; sembla que si abortes a més del fill tu també la palmes!

  “Abortion always stops the beating heart of the unborn child” no? en serio?


 15. Jo també em vaig estar mirant plantilles un dia per a canviar-la. Però no la vaig canviar per dues raons: la primera va ser la mandra i la segona que la plantilla que jo faig servir es diu Tarski i Alfred Tarski és un dels matemàtics que més admiro. Per cert, sabieu que aquest polonés (després es va nacionalitzar americà) va sortir de Polònia amb l’últim vaixell que va sortir cap els EUA abans de la invassió nazi? Quina sort! Clar, no hi va tornar en tota la guerra. Però gairebé tota la seva familia va ser assassinada pels nazis excepte la seva dona i fills que van sobreviure.


 16. merda!
  ens has pillat fent el puto friki a la plaça de l’ajuntament!
  merda! (2)
  el dia 28 és la mani! no hi havia caigut!


 17. Gràcies per l’enllaç (^^)


 18. Havia sentit a parlar d’aquesta Conservapèdia, però mai no m’atreví a mirar-la. Gràcies per estalviar-me el tràmit.

  Per cert, això de l’anticrist… deliris de grandesa post-nietzschiana? 😛

  Salut!


 19. Molt interessant aquesta mostra de no-pensament, Arqueòleg. I crec que enllaça molt bé amb la teua preocupació envers l’anomenat relativisme científic. Jo cada dia veig més clar que el llegat de la Il·lustració està en perill en el segle XXI… i l’alternativa és el mateix obscurantisme que hi havia abans del segle de les llums, a penes maquillat.

  La nova capçalera: bonica, suggeridora i un poquet misteriosa. M’agrada.


 20. Assenyat-> Gràcies a tú pels traductors, mels apunto!

  Ferran-> Ahajaja MOLT BON COMENTARI!! S’ha de tenir sentit del humor, si, pq sinó…

  Skorbuto-> Des de que era fan de Marilyn Manson sempre he volgut ser l’anticrist!

  Blanco Nuclear-> Wikipedal? Jo si q portava un pedal de wisky ahir a la nit aajaj

  Lidia-> Clar, deuen haver agafat casos superrebuscats de dones q han mort en aborts ilegals sueprxungus per extrapolar-los al conjunt de casos. Es com lo de les lesbianes gordes: fijo q han anat a buscar les més grasses de tots els EUA per dir: veus? El lesbianisme engreixa!

  Pau-> ahajaj ara et contesto al teu flog!

  Sepaharad-> Soc bastant procliu als deliris de grandesa, si!

  Nemo-> Exacte! Aixó es el que penso jo del relativisme científic! No ho hauria pogut expressar millor!


 21. c*bron, a sobre no m’ho passis per la cara, jo NECESSITO sortir, fa dos caps de setmanes que no surto de casa i fins el dia 20 no toca, entens com estic?? FATAL, t’ho ben asseguro, no m’aguanto per enlloc, la roba d’estar per casa se m’està començant a enganxar a la pell, els ulls em saltaran de les òrbites pel p*tu ordinador i quan la gent m’explica que està de ressaca em fa ENVEJA, sas quin és aquest punt? segur que ho saps, que envegis la ressaca d’algú és una mala senyal, pitjor que un gat negre, preferiria estar aquí suant alcohol i amb ganes de potar que haver de pensar en tota la feina que tinc i que ja no puc més, no vull fer-la!

  AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHH!


 22. lo pitjor de tot es que hi ha gent que s’ho creu, despres els fanatics son tots els que viuen sota la influencia de l’islam.

  Esperem que no es torni a donar una guerra mundial pq no crec que estigui a favor del mon occidental (aquesta gent te el poder d’EUA? ufff!!)


 23. “Las lesbianas, además, desarrollan más rápidamente la obesidad.” És clar, les lesbianes som totes unes gordes i portem camises a quadres de llenyataire per dissimular-ho. Deu ser de tant menjar bollos.Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: