h1

El consultori sexual i sentimental de LILY & DEBBY

Març 19, 2008

lily & debby

Antenció lectors d’aquest blog! Es per mi un veritable honor anunciar la inminent col·laboració estrella de dues reputades especialistes mundials en afers sexuals i amorosos: Miss Lily Put i Debby Fijarme.

Elles ho saben tot sobre sexe i amor: no hi ha detall ni problemàtica que els hi resulti aliena, tot allò que la vostre perversa ment pugui arribar a imaginar en les solitaries nits de luxuria elles ja estan aburrides de fer-ho!

Així doncs s’han decidit a obrir un consultori per resoldre els vostres dubtes i qüestions que us plantegi la vostre vida sentimental i sexual, així com aconsellar-vos per poder caçar el vostre Princep Blau! I com fer-ho? Doncs bé, elles respondran ben aviat als vostres comentaris, que podeu deixar aquí fins al proper Dilluns de Pasqüa, dia en que jo tornaré de vacances.

En el cas que us faci vergonya teniu dues opcions: o bé deixeu el comentari emprant un pseudònim eròtico/festiu (en plan POL VAZO, per exemple) o bé començeu la frase amb el tópic “Jo tinc un amic que…” . Podeu preguntar tot alló que se us passi pel cap, real o imaginari, tan rebuscat i provocador com us vingui de gust: elles poden amb tot!

LILY & DEBBY LOVES TO PLAY DOCTORS

17 comentaris

 1. bé… em llenço a la piscina…
  Fa algun temps que em sent atreta per una pesona molt propera a mi.. Però em fa cosa dir-li perquè no sé com s’ho podria pendre. Ell… bé, no sé si sent el mateix que jo… però és que, cada cop que hi penso, em sento bruta, com si estigués fent lguna cosa mal feta. Però k hi ha mal fet en estimar algú,no? El cas és que akest algú és… el meu avi… És una persona molt jovial! i sé que sent alguna cosa per mi…erò potser no és que jo em penso. Estic feta un embolic.
  Què creieu que puc fer?? li decalro el meu amor, intento apropar-m’hi… O és millor que me’n oblidi. Jo estimo la meva àvia, no li voldria fer mal…


 2. Hola! Mireu, hi ha una cosa que sempre vull preguntar però no m’atrevexio mai perquè només dir la frase ja em fa sentir en ridícul… l’altre dia un rus em va fer un … vaia que em va xupar el cul tu. I jo voldria saber si això la gent ho fa molt poc, per curiositat. Per cert, recomaneu-ho val?


 3. Estimades Lily i Debby: L’altre dia m’estaba follant un tio i em vaig dnar conta que en realitat no m’agrada que me l’endinyin gaire… soc lesbiana o frívola?


 4. Ehh bé, jo tinc una amiga que té un problema: disfruta com una boja masturbant el seu periquito… es una
  fase, es zoofila, o aquesta es una práctica habitual amb els animals?


 5. Hola, tinc un amic que voll fer una llit rodona pero no sap per on començar. ¿Cómo puede convencer a la gente? ¿Hay alguna fórmula mágica?


 6. Per a little bird:

  Com es masturba a un periquito que no ho sigui per ser seguidor de l’Espanyol F.C.?


 7. és masturba amb un boli… és evident!


 8. Aveure, el meu xicot vol fer continuament un 69 i jo no vull perquè, no es que em faci fàstic, però m’entren arcades quan em poso algo a al boca, ni aguantar un boli amb la boca puc! si li dic es pensarà que sóc vergonyosa o que m’ho invento….i això que el sexe va genial fins ara!! sempre va bé, però tinc por que no es senti ple del tot en aquest tema. per consequent, no m’agrada que ell m’ho faci a mi perquè em sap greu no poder ser recíproca.
  Què farieu? Tant important és per un noi aquestes posturetes dels trons??


 9. És una molt bona idea! Et poso un pàrraf de “Les benignes” de Jonathan Littell per q que me’n facin una interpretació. Jo no en sóc capaç. Parla el narrador (Max Aue):

  “Un día, encontré un arbol caído, que había derribado una tormenta, con una rama rota en la parte de encima del tronco, y, con una navaja, acorté más esa rama, le quité la corteza y alisé la madera, redondeando la pinta con primor. La empapé luego profusamente de saliva, me senté a horcajadas encima del tronco y, apoyándome en las manos, me metí esa rama dentro, despacio, hasta el final. Me hacia sentir un placer inmenso y, durante todo este tiempo, con los ojos cerrados y olvidado de la verga, me imaginaba a mi hermana haciendo lo mismo, haciendo el amor delante de mi, como una dríada lúbrica, con los árboles del bosque, usando la vagina y el ano parfa sacar un placer mucho más perturbador que el mío. Gocé entre fuertes espasmos desordenados y me extirpé de la rama manchada y caí de lado y de espaldas encima de una rama seca que me hizo un corte profundo en la espalda, un dolor crudo y adorable en el que insistí por unos instantes apoyando el peso del cuerpo casi desvanecido. Rodé por fin de costado, con la sangre manando libremente de la herida y con hojas secas y agijas de pino pegadas a los dedos; me levanté, con las piernas temblorosas de placer, y empecé a correr entre los árboles.”

  Ja em direu el que, senyores consultores!


 10. Perdona, per a més informació, el pàrraf es troba a la pàgina 905 de la versió en castellà en mig d’un troç que és absolutament oníric, es clar.


 11. Jo no veig perquè amagar-me de res. Potser m’ho han explicat en aquestes classes en que a les noies els expliquen com ficar-se compreses i tampons i als nois ens tenen mirant-nos les cares mútuament… Però no ho recordo, tu…
  Des de l’experiència o des de la consulta dels més doctes tractats: on és el límit de la masturbació? Quantes palles pot suportar un home sa al llarg de la seva vida? Què peta primer, la pròstata, el penis o els canells? Pot afectar l’excés de vida sexual en solitari a la vida sexual en parella?
  Salut i bones vacances, Roger!


 12. tinc un amic que …

  res, tan sols comentar-te (per si no ho saps) l’inminent estrena (11 abril) de “Be Kind, Rewind”, la última pel·lícula d’en Michel Gondry.

  PD: espero poder prescindir algun dia de consultes amoroses… com tots, no?


 13. La veritat es que estem als FGC de Plaça España i estaben probant la nova camara i vaig ferme una conta a youtube.com i allá anire penjant videos de jo i el meu mon de hello kitty.

  PD.Estas molt pujat de to no ultimament?


 14. no sap com masturbarse


 15. T´he dedicat una entrada.


 16. TEEEMPS!!
  Dono per tancat aquest consultori!

  Les respostes vindran en breu, tot i que heu de saber que Lily i Debby estan sovint molt atrafegades i costarà trobar un foradet a la seva agenda per que puguin respondre a les vostres qüestions…


 17. […] Reflexions d’un arqueòleg glamurós La ploma més àcida de la xarxa « Autoepístola nº1: Cap a rutes salvatges? EL CONSULTORI SEXUAL… *by Lily & Debby* Març 30, 2008 Doncs si! Ja tenim aquí un nou cameo del blog! Es per mi un plaer quasi orgàsmic poder comptar amb la col·laboració estrella d’aquestes dues insaciables estudioses de la sexualitat i l’amor en totes les seves vessants teòriques i pràctiques: Sense més dilació us deixo amb Miss Lily Put i Debby Fijarme, que respondran amb tacte i delicadesa a les originals qüestions que els hi vàreu poder plantejar en aquest post. […]Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: