h1

Blogs gais de dretes: si, existèixen.

febrer 3, 2008

la trotona de ponevedra 

En un país en el que la dreta es troba representada per els elements més reaccionaris i ultres de les profunditats cavenàries, pot semblar extrany i estúpid que hi hagin persones obertament homosexuals que es posin al costat polític que ha destinat totes le seves energies a negar els nostres drets i ens ha tractat com a malalts mentals, però heu de saber que si alguna cosa ens agrada als gais és donar la nota i cridar l’atenciò.

I no estic parlant de sectors discrepants amb la línea oficial del PP, propers al sector moderat de Gallardón, no!! Les bitàcores que us presenaré a continuació son properes a la ala radical COPE- Mundo-E$peranza Aguirre. A vegades m’he arribat a plantejar si realment no pot ser tot un muntatge i en realitat son heteros camuflats o és el mateix Partit Popular fent una campanya d’imatge…    

Fedegico el glande· Fan fatal: Aquest blogger ha creat una cadena de sil·logismes a partir del fet que Alaska és amiga del talibán radiofònic ultra Federico Jimenez Losantos i col·labora en el seu programa fent una secció del cor, ergo-> es de dretes, ergo-> tota la “movida madrilenya” va ser un moviment neoliberal i els gais que segueixen les consignes de PSOE/IU en realitat estan alienats per els col·lectius GLTB que viuen de dels subvencions del Govern.
Pero a veure Reina… Alaska pot tindre les amistats que vulgui, però bé que es manifesta el dia del Orgull al costat dels teus teves odiades asociacions i dels partits d’esquerres, que han estat qui ha aconseguit que ens donin els nostres drets, mentre el teu estimadissim Federico deia aquella mítica frase de “este Gobierno solo habla con catalanes, maricones y terroristas, a ver cuando lo hace con gente normal“. I la movida, estimada, estava promoguda per Tierno Galvan alcalde socialista de la capital.

· Aquiles en Madrid: Un blog d’un gai ultraespanyolista que ridiculitza als homosexuals d’esquerres (“mariprogres” i “maris de Chueca“, ens anomena) i diu que ens hem venut a un president pro-etarra únicament a canvi del matrimoni, que ha estat com un xantatge emocional per segrestar la nostre conciència i comprar el nostre vot.  Segons ell fer lleis contra la homofòbia és atacar la llibertat d’expressió i els temaris a favor de la igualtat de drets a “Educació per la Ciutadania“, és manipulació pro-comunista.
En fi, hi ha d’haver de tot en aquest món, però realment sento pena i llástima veient com algú malgasta el seu temps i talent llençant-se pedres sobre la seva teulada amb tanta dedicació. Segurament Aquiles seria molt feliç al franquisme amb les Lleis d’escandol públic i de “vagos y maleantes” emprades per ficar a la presó a qui es saltés la moral cristianofeixista.

· El camino de la felicidad: Aquest blogger defensa que no s’haurien de destinar tants recursos a les campanyes contra el VIH dins la comunitat GLTB per tal que s’ens deixi d’equiparar amb malalts; creu que hauriem de trencar amb la  imatge de promiscus i donar un gir cap a la monogamia, alhora que condemna la persecució dels gais  Cuba, que utlitza com a paradigma per ficar al mateix sac a stalinistes, IU, PSOE i a tot aquell que no pensi com ell.
S’em posa la pell de gallina quan escolto arguments contra les campanyes de preveció sexual; els arguments pro-monogàmia em semblen respectables però és una opció personal igualment respectable que la promiscuïtat i finalment dubto que hi hagi ningú als partits d’esquerres que vulguin implantar res semblant al castrisme al nostre estat.

no votis ppA veure, per una part m’en alegro que dins del PP hi hagin secotrs obertament gais, tan de bo algun dia aquest partit ens deixi de tractar com una lacra i no representi una violenta amenaça a la nostre dignitat, però es evident que avui no és així, ni molt menys.
No crec que calgi recordar les cosntants declaracions homofòbiques els liders populars (qué donaria tema per 20 posts) per evidenciar com d’errats estan aquests miserables traidors i quintacolumnistes. I jo com a gai no puc deixar de demanar el suport per els partits que han fet bandera de la nostre causa i recordar-vos que els drets es defenen amb el vot.

PD: Tinc un troll!! Siii! Llegiu els comentaris i ho veureu!

65 comentaris

 1. Veig que tots els enllaços procedeixen de Blogsome.
  Hi ha algun pacte en aquest domini sobre el tema?


 2. Doncs no h havia caigut Ferran… podria se runa pista per investigar qui hi ha realment darrere i si tot és un complot!


 3. Si, cal commemorar-lo. Simplement pel fet de que ell, a part de monarca sanguinari (com tots els monarques a l’edat medieval), fou ells qui ens va dotar amb la seva conquesta d’una llengua, una història, i una cultura pròpia, que ens caracteritza i ens dona sentit com a poble i una raó de ser, cultura que 800 anys després encara perdura i que mai podran aturar.

  I pel que fa a la segona pregunta, si, clar que hi ha més, però aquest també forma part del grup de personatges històrics i per a mi és un dels que més rellevància té, ja que sense ell no tindríem un “passat català”


 4. No sé fins a quin punt ser gay pot considerar-se una opció política. El problema de l’estat espanyol, és que no hi han partits amb tendències clarament definides i els voten al PP, que no és més que dreta autoritària. Llavors, els gays liberals acaben equivocant-se d’opció per això, però tampoc ho veig tant estrany. L’altre dia vas trobar no sé que de cristians homosexuals, no?


 5. xDDDDDDDDDDDD
  que irreal

  mmm
  interesting pues, la nit?

  PD. tinc un troll!!!
  xD


 6. Mailo-> Així doncs veuries amb bons ulls que es conemorés l’aniversari dels Reis católics? Perqué venen a ser el mateix que Jaume I…

  Moz-> No dic que se gai sigu una opció políticaide eft entendria que hi haguesisn homosexuals que votessin a una dreta liberal no carlina tipu Gallardón oMas, però… Losantos?? Cal?

  Pau-> Doncs és real, tristement! Tenr trolls és un privilegi! Alimental’s!


 7. M’he intentat explicar moltes vegades el fet de veure grups gays donant suport al PP i arribo a la conclusió que es tracta de gent que es consideren a si mateixos malalts en rehabilitació, que assumeixen algun tipus de culpa per ser com són, o que estan convençuts d’estar moralment equivocats i que el primer camí per superar-ho és acceptar-ho. Si no és així, no ho entenc.


 8. Com molt ve dius tenim que tenir clar que els drets es defenen amb al vot.
  Aprofito per desitjarte que tinguis una bona setmana.
  Petons
  Mar


 9. doncs tampoc trobo tan aberrant la idea de que una persona gay es declari de dretes. Això vol dir que dins d’aquest grup hi ha gent amb noves idees i valors no? malament aniriem si tots els que fossin de dretes fossin homofobs…

  i lu de les ceres va ser improvisats però el disfràs de veritat el portarem la setmana que b, que som catalans però tampoc ens vindrà d’aqui xd


 10. Lrds-> Mmm.. no excatament! Ells no es consideren malalts, simplement creuen que no mereixen drets com elmatrimoni i l’adopció i supediten els seus drets als valors conservadors.

  Giverny-> Gràcies, de fet m’espera una setmana bastant dura.

  Lidia-> Jo no els nego el dret a que defensin el lliure mercat les privatitzacions o el conservadurisme moral, però donar el vot a aquest PP… realment aquesta gent pot dormir per la nit després de er campanya constantment en contra de si mateixos?


 11. Ah, i a més de dretes i dels bons, eh? Amb les típiques opinions que pots escoltar a tots els de dretes…
  Estic per dir-te que és massa perfecte… sí que deu ser un muntatge, hehe.


 12. Per alguns la vida és qüestió de prioritats, per altres, és qüestió de tirar-se pedres al propi terrat. Lamentable.


 13. Pero cuánto intolerante hay por estos lares, con lo bonito que es el español para poder expresarse y no en esta lengua que hablan 4 y mal hablada.

  Sweetie mentir y difamar sobre Losantos está muy feo y adjudicarle unas declaraciones que no son suyas está pero que muy mal.

  Y decir que Tierno Galván tuvo algo que ver con la movida madrileña es faltar a la verdad, que se sepa él nunca estuvo en Casa Costus ni sabía siquiera quien era Andy Warhol. Además el alcalde de la movida sería en todo caso Jose Luis Álvarez de UCD, que fue el que estuvo en la alcaldía de Madrid en la época de Kaka de Luxe y Pegamoides.

  La gente que vivimos esa época nunca nos diríamos de izquierdas, ya que siempre nos identificamos con la economía de mercado y el liberalismo y no con el socialismo.

  Ah! y viva Ciudadanos de Cataluña con Albert Rivera y Sabino méndez a la cabeza.

  http://es.youtube.com/watch?v=8gubGF0IY5A

  y esta versión también es genial:


 14. y esta noticia es total:

  http://www.libertaddigital.com/noticias/kw/alaska/federico/kw/noticia_1276322569.html

  Que rabie la gente intolerante que abunda en la izquierda naziOnalista y sectaria.


 15. Candy Love: “Mentir y difamar sobre esa lengua que hablan 4 y mal hablada”, també es molt lleig. Pero bé, no se que te a veure la llengua amb tot el que parlavem.
  Ser gay i ser conservador no em sembla incompatible. Fixeu-vos que quan els goberns d’esquerres fan modificacions legislatives més avançades (abortament, divorci, matrimoni homosexual, etc.), els candidats de la dreta mai porten en el seu programa anular-les. Es clar que tampoc volen anar més enllà, pero ho deixen tal qual.
  Ara mateix, amb el tema del matrimoni, estàn dient que l’unic que els hi molesta es el nom i que faran modificacions per canviar el nom de matrimoni.
  No sé com ho pensen fer!!! Perque NO existeix una llei del matrimoni homosexual. El que va fer el PSOE va ser modificar el Codi Civil, eliminant dels articles sobre l’institució matrimonial, tota referencia a home i dona. Si els del PP volen canviar-li el nom, hauran de tornar a modificar el Codi Civil, per deixar-lo igual que abans, i afeigir uns quants articles al Codi Civil creant una institució nova.
  Jo proposso que li posin de nom “HOMOMONIO”. Hahahaha
  Que os sembla l’idea?


 16. Candy Love, primera Troll oficial d’aquest nou blog!
  I’m so fucking proud!

  A veure!!

  Miss Love hauria de saber vostè que

  – Jo n soc especialment nacionalista, com ja he dit; soc català i escric en una llegua que parlen 9 milions de persones; en canvi tú has demostrat amb la teva intolerància i menyspreu que ets una ultrnacionalista imperialista i colonial, en plan Slodovan Milosevick.

  – Losantos té mil declaracions com aquesta o pitjors, i de fet resulta difícil esoltar-lo més de cinc minuts sense que insulti o amenaci de mort algú.

  – No si ara resultarà que “la Movida” era un moviment ulta católic integrista apoiat per l’esglesia a favor de la famila tradicional!ahajaj. La única cosa amb la que t’has quedat tú d’aquella época és amb el consum massiu d’heroina i àcids, no?

  – Ciutadans no és un partit polític: son 4 freaks condemnats a la seva extinció inmediata que van treure 3 diputats gràcies a la moderació del ja retirat Piqué.


 17. ai Sweetie, cariño, que viva aquél que quiera votos y que se desnude en público para conseguirlos, corazón!

  nos vemos, cielo!


 18. Además de garrulas,mal educadas, si hablo en español agradecería que me hablaran en el mismo idioma. Pero ya veo que las nazional socialistas no saben dirigirse en una lengua que conocemos todos.

  Qué sabrán unas garrulas catalanas de la movida madrileña.

  si os sacan de la nova canció, de Serrat, Marina Rosell y Luis Llach y las pobres no saben más.

  viva Ciudadanos de cataluña con Sabino Méndez, Loquillo, Alaska, Mcnamara…. que ya sabemos lo que piensan éstos de las nazional socialistas que joden a la gente en Cataluña.

  Con amor, Candy.


 19. Doncs mira, Candy, estem empatats: quan jo parlo en català, també agraeixo que em contestin en el mateix idioma.


 20. No tengo porqué aprender un dialecto que se habla en una región de España, cuando soy de Madrid y español.

  Si vas a Gales o a Irlanda la gente te habla en inglés no en el idioma regional o de aldea.

  Ya veo que las aldeanas catalanas que se han quedado en el paleolítico además de mal educadas no saben ni hablar.

  ARRIBA ESPAÑA
  VIVA FRANCO


 21. Dear Candy:
  Escric el blog en català que es MEU i jo decideixo en quin idoma contesto! Si et tan analfabeta, boba i DISfuncional com per buscar un traductor al Google potser que en comptes de comentar blogs et dediquis a plantar margarites.

  “la nova canció” ahahaha ES DIU NOVA CANÇÓ SO PEDORRA! INÚTILA!! Sii amb una lletra que es diu “ç”, una cosa mot complexe per a la teva única neurona massa enfeinada amb els aribaespañas i viva-Francos.

  L’únic nazisme que ha conegut el nostre estat ha sigut el Govern de Franco i els 8 anys d’Aznar.

  Et sona un tal Almodovar? No sé si sabras que dona supot A LA CANDIATURA D’ICV… dic jo que alguna cosa va tenir que veure amb la movida no?

  I a Catalunya ningú escolta les cutrades de Llach i Bonet! Aquí enim el Primavera Sound, el Razz i el Summercase, però no vull entrar a discutir amb una feixista neocon taliban i españolista una absura discusió Barcelona – Madrid, PERQUÉ JO SOC CIUTADÁ DEL MON no nacionalista i afortunadament a Madrid hi queden molts ciutadans progresistes no com Garruly -Love “Miss Nova Canció


 22. Garru: Lo de Franco y arriba España, lo has puesto tú, ¡bruja!

  Menos mal que no vivo en una región de España tan cazurra, menos mal que vivo en MADRID, cuna de la libertad desde donde la gente abierta y moderna de Barcelona escapan de esta gente de boina cabra y caserío.

  ¿Me vas a añadir algo de tu cosecha a mi comentario, como con el anterior? paleolítica.


 23. Ahora resulta que para no ser analfabeta, hay que saber catalán, ¡ay, que el potorro me hace palmas!

  Vamos que hay que aprender el congolés, el maorí y el catalán si quieres ser una chica ilustrada,¡ay que me meo toda!

  Cuando se lo cuente a mis amigas drags del LL nos vamos a mear todas de la conversación que he tenido con unas garrulas de boina y cabra que hablan algo que solo entienden ellas y las de su provincia, bueno sólo la mitad de la provincia.

  Ciao, tengo que ponerme el modelón, el pelucón y el plataformón, supongo que vosotros os toca ordeñar la cabra.


 24. AHJAJA
  Yes I’m EVIL! I com això és casa meva doncs manipulo el que em dona la gana, de fet només he posat per escrit el que els teus pensaments delaten: que ets una mariclon de Carmen Polo o Ana Botella, una absurda pijorra aburrida casposa i facha que en la seva vida ha vist res més modern que una peli d’Alfredo Landa i que es pensa que anar rememorant el Madrid dels 80’s (DEL PSOE, PER CERT) es de lo mas!

  Vine al Sonar i sabrás el que és el futur! Nosaltres som una cultura oberta i políglota. No tinc res en contra del Madrid progresista, pero filla meva el teu feixisme si que és propi de la España profunda i cavernícola que vota a la Trotona, escolta la cope i va a missa diària.

  Tu plataformes? Vengaaaaaaaaa! Tu no surts de la mantilla i el rosari1 Ves-li a xarrupar a Rouco Varela, a vaure si t’absol de la teva pedanteria garrula!

  La España de charanga y pandereta,
  cerrado y sacristía,
  devota de Frascuelo y de María,
  de espíritu burlón y alma inquieta,
  ha de tener su marmol y su día,
  su infalible mañana y su poeta.
  En vano ayer engendrará un mañana
  vacío y por ventura pasajero……
  Esa España inferior que ora y bosteza,
  vieja y tahúr, zaragatera y triste;
  esa España inferior que ora y embiste,
  cuando se digna usar la cabeza,
  aún tendrá luengo parto de varones
  amantes de sagradas tradiciones
  y de sagradas formas y maneras;
  florecerán las barbas apostólicas,
  y otras calvas en otras calaveras
  brillarán, venerables y católicas………


 25. Jajajajajaja!!

  No puc parar de riure després d’haver llegit això:

  “Pero cuánto intolerante hay por estos lares, con lo bonito que es el español para poder expresarse y no en esta lengua que hablan 4 y mal hablada.”

  jajajajaja!! És que és genial! Aquest tio hauria de sortir a les pàgines dels llibres de filosofia!

  Diu que som uns intolerants i acte seguit, però seguit del tot, sense intentar disfressar-ho, res de res, així, simple, directe, ens diu que el català és una merda i que no la parla ningú etc etc…

  Què bé m’ho passo, Arqueòleg, llegint el teu bloc! Continua així!

  Una abraçada.


 26. Bé, i això ja és memorable:

  “ARRIBA ESPAÑA
  VIVA FRANCO”

  Ostia, tu, què directe! La relació de termes és inapel·lable!

  Jajaja. Si és que, Arqueòleg… com és queda gent que encara creu en l’Espanya pacífica i unida?

  Apa, vagi bé. Per cert, on has anat a buscar els blocs dels gais fatxes? Tio, en quins ambients t’has introduit? 😛


 27. Gràcies Sepharad! Realment si Miss Nova Canció és presentés a un concurs d’incoherencies argumentatives arrasava!

  I els blogs gais de dretes m’els vaig trobar de xiripa arran d’un comentari de Fan Fatal al blog de Dosmanzanas i a partir d’aquí vaig anar invetigant!


 28. ai madredelamorhermoso cuanta incultura y vulgaridad que ronda por estos lares…

  Candy, cariño, seguramente esa degeneración neurológica tuya fue causada por una desafortunada caída desde tus tan altas plataformas…
  Has visitado un especialista ya? No? Me lo temía. Cuando lo hagas, vuelve a visitar estos lares en que 4 gatos hablamos esa lengua mal hablada…

  Con mucho amor y cariño, un tolerante que se digna (rebaja) a hablarte en tu lengua


 29. Ale, ja tens el complement ideal per al teu blog, un troll amb tots els seus complements a joc: diversió assegurada; ja es nota que gaudeixes!
  Molts besets (per ací es diu així XD)

  PD: També n`hi han grups neonazis jueus i musulmans. Están locos estos romanos…


 30. jajajaja!!
  ostres que bona aquesta defensora de la espanya profunda!
  a ordeñar la caabra!!
  jajaja


 31. exageraoo!
  a més odio l’almax em fa vomitar..
  xd


 32. Pau-> Sabia q entraries a la dicussió jeje! Erescomo el 7º de caballeria!

  Blog-> I love trolls!Son la vidilla de todo blog que se precie!

  Lidia-> Si, ara vinc d’ordenyar la cabra jo tb!
  ajajaj I love Almax!


 33. He he, Arqueòleg, amb l’arribada de Candy Love (que, per cert, té un llenguatge i un discurs clavadets, però clavadets, als de Fanfatal), això s’assembla cada dia més a Dosmanzanas! Si aquesta lluminària intel·lectual del Madrid “liberogay” (com els agrada autoanomenar-se a aquests amants de les cadenes episcopals i peperes… i amb això de “cadenes” no em referisc tan sols a la COPE!) continua per ací teniu assegurades hores de debats surrealistes com el d’aquest post. ‘Debats’ limitadíssims quant als arguments, això per descomptat, però surrealistes a més no poder…


 34. I feel so offended by for poor research. I also have a right-wing weblog. By the way, I do not authorise you to edit this or add anything to it, such as the “Arriba España” and other similar expressions you incorporated to other people’s comments. I am keeping a copy just in case. Thanx.


 35. I meant “by your poor research”. Sorry!


 36. Libertymad, you don’t need to use English, all languages are welcome to make comments here I suppose. Vamos, que en castellano también te entendemos but if you prefer English, go ahead.

  Here, and in many other blogs, everyone makes comments in the language they like, any problems with that? The only “rule” here is that the author of the blog writes the posts in Catalan, because that’s his free choice ans it’s his own personal blog. Isn’t he free to write his blog the way he likes?

  What one shouldn’t do is say to the other participants the language that they have to use. I think this is a fascist attitude. Which is very contradictory with a supposed “liberal” ideology.

  Per cert, és veritat això cada dia s’assembla més a dosmanzanas.

  Ens haurem d’inventar una paraula pels qui són liberals de veritat per tal de distingir-los d’aquesta gent tan fanàtica… No han escoltat mai això del viu i deixa viure i del laisser faire? Doncs són dos puntals essencials del pensament polític liberal.

  En fi… això de “liberal” és com de què parlem quan parlem d’amor…

  Jo entenc per liberal la ideologia d’un xavier sala-i-martin, per exemple, no pas la dels “liberogays” que senzillament és tradicionalista, reaccionària i nacionalista espanyola (què té això de liberal?).

  Per cert tampoc combrego 100% amb aquest home, però sí un 95%.

  Una interview amb un liberal de veritat la teniu aquí: http://www.columbia.edu/~xs23/catala/articles/2005/El_Pais/ELPAIS_es%20-%20XSiM.htm


 37. Libertymad, que èstas catètas no hentienden er inglé, si zólo saben de habla eng catalán y mal hablau y ejcrito, no pretenda que ensima entiendang inglé, “it´s too much for them” y si, haj copia, porque la dueñau der blog es tan bruja que te hace añadidos de su cosecha, como el “viva Franco y arriba España” que me ha endilgado la bruja.

  Blog save the queen: Si Eduardo Venavente biera tu vlog y que una comunijta de Izquierda Hundida ej la que lo llevau, vorvería a matarse con ej coche, y Ana Curra se tiraría por la terraza.

  Mira que llamar Frikies a la hente de ziudadanos, las ue sois frikies y fuera de tiempo y de era sois las 4 comunita naziOnalistas que quedan en las aldeajs catalanas y rancias, nena que el muro de Verlín ya cayó y algunas no sus havéi enterau, no me ejtraña ya que tantah Marina Rozel, tanto Luí Llach y tanto Rubianes que atrofian las neuronas de arguna.

  Sus dedico un artículoh dibino de hotro de la mobida que se pregunta quién mallor de 18 años puede botar a Izquierda Hundida, pues parece ser que 3 catetahs de aquíh, queridho Sabino.

  http://sabinomendez.blogspot.com/2008/01/hmnica.html

  Savino es Dibino de la muere y el ritmo del jarage es un himno de la mobida mandrileña y ajora de Siudadanoz de Cataluña, ¡Me encanta!

  Candy,con amor.


 38. Juas Juas
  Qué actitud tan admirablemente altruista la de Calimero-love. Es maravilloso que inviertas tu energía en divertir a los demás; per la meua part, molt agraïda.
  Un beso

  PD: ¿Vas a venir todos los días, o solo vas de bufón en carnaval?


 39. Pobra Candy, no sigueu tan durs amb ella… si es que entrant als blocs que entra és normal acabar malament xD


 40. Vamos a ver Candi Love:
  Ya ves que te escribo en la hermosa lengua castellana que por supuesto todos los catalanes conecemos y hablamos e incluso la mayoría escribimos sin faltas de ortografía, algunos incluso la hablamos y la escribimos mucho mejor que algunos meseteros monolingües.
  No sé de dónde has sacado tú que el catalán lo hablan cuatro y mal hablado. No es así, lo hablan 9 millones de personas y de ellas una gran mayoría muy correctamente no solo catalanes sinó gente de otros paises que viven aquí y que por cierto se sienten muy a gusto. Además es la lengua oficial y administrativa de Catalunya, las Illes balears y Valencia, además de hablarse en el Roselló francés i en la ciudad de Alghero en Cerdegna que es Italia por si no lo sabes. En España tenemos varias lengua románicas que surgieron del latín, no sólo las tres oficiales castellano, gallego y catalán o valenciano que dile como quieras es la misma lengua. Está también el aragonés que casi no lo habla nadie, pero que existe y el aranès y otros que ahora no recuerdo.
  En Italia por ejemplo se hablan muchísimas más lenguas que en España, el toscano que es el italiano actual, el napolitano, el sardo, el francés, el catalán, el siciliano, el griego y además lenguas mucho más locales que como el turinés, el veneciano, etc. Jamás en mi vida he visto a ningún italiano insultar, despreciar o menoscabar la lengua de otro italiano como hacen muchos españoles con la lengua de otros españoles. Y yo me pregunto: ¿es un fenómeno inducido? Evidentemente es una inducción de la política de derechas cavernaria que desde siglos corroe España y jalea a la masa (la de Unamuno)y enfrenta a los españoles.
  Creo que tenemos un gran problema y este gran problema es la incultura que impera en Este país.
  Reflexiona un poco, querida, y date una vuelta por aquí porque por lo que veo no tienes ni idea de Catalunya ni de lo que los catalanes somos.

  Perdona aquest comentari tan llarg estimat, Arqueòleg, però n’estic tan farta d’alguna gent!


 41. Hi ha una cosa que m’agradaria dir si m’ho permeteu, hi ha gent que li encanta afegir-se a la causa ecologiste, defensen la biodiversidat, s’estripen els vestit cuan veuen la fauna amenaçada. Ah, però, la diversitat cultural no els interesa i fins i tot si es perd una llengua perquè una altra poderosa la invaeix no els preocupa; amb una idea pragmàtica pensen que això enriqueix les relacíons humanes. No es així, si perdem només una de les 40.000 llengues que hi ha el món es una pèrdua tan gran per a la humanitat com perdre l’ós bru o el linx ibèric. Perquè els humans som rics i diversos i les nostres llengues son patrimoni de tots, de TOTS, com ho son les coses de la Terra. A mi m’agradaria ser ecològica en tot no només en la natura sinó també amb la cultura humana que al cap i a la fi es el sistema que tenim els human per sobrevivir.
  Una abraçada.


 42. Ai Deu meeeu! Aquesta discussió s’està tornant multiudinaria! Que guai! Ahjaja

  A veure anem per pams!!

  Libetymad-> Uii que cool i moderna que ens parla amb anglés! Jo podria perfectament emprar aquesta llegua per respodre’t però, saps? Això seria cedir i claudicar, ho sento! I’m so fucking proud of my language!

  Candy Pepona-> A ve so perraka, QUE NO!! Que no ens convencerás que la caspa freak dels 3 diputats i 4 regidors que té aquest grupet de dements imperialistes representa l’esència de la modernitat!
  I Rouco Varela és supercool i Anna Botella lo más indie del moment no?

  Aixx! Jo potser estic al Paleolític (un honor per un arqueòleg prehistòriador, per cert ;)) però tu ets una veritable neanderthala neofatxa de cap a peus incapaç de distingir entre la Conferència Episcopal i la Movida Madrilenya!

  A la resta-> Gràcies per els vostres comentaris i per auxiliar-me en aquesta batalla, sempre que entri un Troll als vostres respectius blogs només ho heu de dir i vindré a donar la cara. I swear it!


 43. PEEEEEEER CERT…
  US HU ADONAT DE LA DE FALTES QUE FA CANDY AL SEU DARRER COMENTARI??
  MUAHAHAJAJJA

  I’M SOOO EVIL!


 44. Mira Bruja catalana y cateta, además de añadir cosas de tu cosecha, tienes la poca verguenza de retocar y añadir faltas de ortografía donde no las había.

  Asi que te has revelado como lo que eres una manipuladora totalitaria.

  Lo que es “in” es ser seguidora del abad de montse-rrat.y de tu adorada Marina Rossell.

  Además de ser una plumófoba que sólo sabe hablar la lengua de la aldea. Se vé que además de ser una antigua y rancia te crees que la gente de la removida habla como Landa en los 60? Pobre, además de bruja y nazi es semianalfabeta.

  Creo que hay que enseñarte como habla la gente cool de Madrid, que parece que tanta catalana rancia te ha secado las pocas neuronas que te quedan.

  Uy te va a poner de los nervios nena, escuchar tanta pluma junta y madrileña, no es Marina Rossel, ni Serrat ni nada parecido que tanto te gusta, pero a lo mejor te modernizas un poco y cuando oigas a una marica soltando plumas, no te chirriará tanto escucharlo, hala a ver si se te pega algo, sweetie.


 45. Vaja vaja, també tens gent il·lustrada de los madriles per ací.


 46. Et recomane lliges aquesta web: http://www.telefonica.net/web2/bentayga53/482.htm


 47. Pobres catalanas que les cierran los locales como el eagle, porque no permiten que se haga sexo en su interior.

  pobreshttp://personal.telefonica.terra.es/web/fistspain/grupo%20msn%20fistspain.htm!

  Además la justicia condena al PSC y a la guardia urbana de Barcelona por acosar a los bares gays de la ciudad y sus clientes gays. ¡Qué tolerante es la izquierda catalana!

  http://www.naciongay.com/editorial/reportajes/16052003183415.asp

  Además se persigue a los transexuales por el ayto de Barcelona:

  http://www.amicsgais.org/forums/archive/index.php/t-887.html

  Qué envidia nena de Barcelona, me estoy pensando cambiarme de Chueca a Barcelona,por lo bien que está todo por allí,

  Si se me cae una pluma por la plaza de Cataluña, ¿me detendrá la guardia urbana y me darán una lección las nazis socialistas por plumera?

  ¡Qué emoción, lo mismo me detienen en una redada en el acido óxido!


 48. Faltaba este enlace que no ha salido antes:
  http://personal.telefonica.terra.es/web/fistspain/grupo%20msn%20fistspain.htm

  Por cierto Mari Tere de la Vogue, más conocida por el diablo viste de Prada, de chanel de…

  Ha dicho ya que le encanta comer el conejo que tanto nos recomienda que comamos? y Pepiño Blanco lo ha dicho ya?

  Bueno caris, espero que os haya gustado mucho los enlaces de lo bien que lo pasamos las maricas en Barcelona, qué emoción, te pueden detener, eso no pasa en Chueca, que sosos son por aquí.

  Con amor, Candy.


 49. Pues vente aquí Candy, que se ve que te va la marcha. Es raro pq a todas l@s madrileñ@s que conozco les encanta BCN, claro que no son discípulas de Anne Bottle (AKA apples’n’pears) ni se limitan a encerrarse en los cuartos oscuros.

  Porque se ve a una milla que a ti te va la marcha: cuando fuiste a Barna sólo visitaste el ácido óxido y el eagle… que mira que hace años que los cerraron, sobre todo el primero (no si antes se pilla a un mentiroso que a un cojo).

  O es que eres una mentirosa o es que eres tan limitada que todo lo que no tenga cuarto oscuro no tiene interés cultural para ti. Tú te lo pierdes, maja. Los cuartos oscuros no están mal para un calentón pero hay vida más allá, nena. Eso sí ya me dirás qué cuartos oscuros de Madrid visitar porque el resto de la ciudad me lo conozco bastante bien, Chueca es sólo un barrio muy pequeño, la verdad, y no es lo que más me interesa de Madrid. A pesar de ser polacas, no somos unas catetas como tú y viajamos, nos interesamos por conocer cosas de las españas y los extranjeros (no sólo 4 locales sacados de la guía spartacus), y opinamos sólo sobre lo que conocemos. Nena, el día que vengas a Barna a hacer algo más que turismo sexual si quieres te hacemos un tour, que tanta oscuridad te cegó la otra vez que nos visitaste (que si el ácido óxido, que si el eagle… eso sí no puedes decir que no te guste la butifarra catalana…).


 50. Si ya sé que el ácido óxido lo cerraron y que el Pscy el ayto de Barcelona fue condenado por el acosoal dueño y a los clientes gays. lo puse en el enlace de Nación Gay, es que como viene en español, veo que no lo has entendido, sweetie.

  Que me parezca mal que cierren locales porque se practique sexo dentro, me parece una catetez típica de catalanas paletas, porque se asustan de que la gente haga lo que quiera con su libertad. y ya veo que eso a tí te parece bien que se haga, CENSORA.

  Y que cierren el Eagle, porque la gente hace fiestas sexuales dentro, me parece de una palurdez que asusta, o es que los leather no tienen derecho a tener sus locales?, claro como a tí no te gustan, pues que los cierren, me encanta tu clase de libertad.

  Y el acoso a las transexuales por el ayto de Barcelona como denuncia la FELGT?, Ah claro, como tú no eres transexual, que se jodan, ¿no?

  Por cierto, no conozco a ninguna marica chuequera que diga que le gusta Barcelona y ninguna se cambiaría allí, dicen que es aburridísima, que los locales cierran prontísimo y que se mueren de aburrimiento.

  Para turismo sexual prefiero el de Madrid, que hay unos buenos chulapos que te ponen mirando pa cuenca, no como las catalanas que en vez de sangre tienen horchata, querida.

  Por cierto ¿entonces las nazis catalanas del tripartito te abren la cabeza si te ven soltando plumas? ¡Me encanta que tolerancia! y el carod Rovira es lo más, se junta con terroristas y todo, bueno ya sé que su partido es un nido de terroristas catalanes, asi que todo queda en casa.

  Por cierto sweetie, como los demás viajamos, no como las de la aldea que como sólo hablan el idioma de la tribu, pues no pueden salir de su región, ya que las demás no las entienden, y hay que explicarles que hablan el idioma de la tribu, las pobres, y que no se pueden relacionar, más que con ellas mismas.

  Eso eso querida, viaja, que el nazionalismo se cura viajando, y ya vemos que las de por aquí, lo hacen poco.


 51. Suposo que els transexuals son els que han nascut amb sexe femení i se senten homes o els que han nascut amb sexe masculí i se senten dones, jo mai els qualificaria coma agais, per a mi son heterosexuals. Ara bé, les dones de naixement, no m’interpreteu malament, vull dir aquelles que hem nascut dones i ens sentim dones entenem malament o ens costa aceptar com iguals a aquelles transexuals que mes que dones son parodies de la feminitat(si es que existeix això, que no ho sé) Aquesta Candy Love em sembla això… “turisme sexual”, “maricas chuequeras”, “plumera”, són paraules que ningú amb dignitat o que es respecti a sí mateix i la seva opció sexual diria. Si vols ser dona, i així em sembla, comença per respectar-te i sigues una dona o mai ningú et farà el més puto cas. Una dona, sigui lesbiana, bisexual o heterosexual, no es comporta com ho fas tu, sigui catalana, andalusa o sueca. Com tampoc els gais que coneixo i estimo perque per a mi són homes, amb tota la seva dignitat. Fi, ja no dic res més.


 52. Oh Deu meu Arqueòleg Glamurós!! He vist la llum!!
  Després de comentar al teu Blog se m’ha aparegut la Moreneta i m’he reconvertiten una pubilla sardanera empedernida!!

  Setze Jutges d’un jutjat mengen fetge d’un penjat!!

  M’en vaig a fer un ball de bastons tot menjant una butifarra amb seques!

  Bon cop de falç!


 53. Ara seriosament! Jo alucino com un ia m’acusen de ser un marica de merda i al dia següent d’plumòfob (amb la pluma que jo tinc!! Increïble!); en un post jo soc un traïdor a la patria catalana i el en següent un ultranacionalsta català.

  En fi, mai plou a gust de tothm!


 54. Hola Arqueologo del Hotel Glam, uy perdon, estaba pensando en mi Tamara del no cambié, bien guapo glamurous, me ha encantado cuando dices que puede ser todo un montaje de heterosexuales camuflados, si te soy sincero yo también lo llevo pensando mucho tiempo,cuando pueda lo estudiaré, pero te diré como lo empezé a notar: solo dan propaganda política derechista, no habla de gays ni de sus experiencias como maricas, de gays solo hablan de tópicos que apuesto a que ni los gays del PP se lo creen fijo.

  Y otra cosa, si esta tropa bastante abundante en la red , te da miedo, no te asustes pueden ser ligeros, los que dan miedo son los gays con muchos blog metidos en ese chorreo impresentable derechista llamado “Redes cristianas”, ay te cagarás vivo.

  En fin, qué mucho gusto saber que también hay muchos gays de izquierdas y que sois tres mil veces mas divertidas (yo no tanto por el cabreo del colectivo de heterosexuales) y cachondas que son vuestras cronicas, que te entiendo bastante.

  Besos y saludos. ¡Votad a IU en vuestra versión catalana! es que la madrileña es IU-CM
  cuidate guapito,
  ariel


 55. Bones, som Antinoo de “El Camino de la Felicitat”. Agraït per la teva referència encara que crec que no trasllada el meu pensament sobre la sexualitat. El que mantec al post sobre els preservatius es que no entenc como a un acte culturar es reparteixen preservatius pel fet de anar dirigir als gays. ¿Es repartarian preservatius a l’entrada de l’exposició sobre Picasso al Reina Sofia? Ho dubt.
  No es tracta d’una defensa de la monogomia, bàsicament perque jo no puc predicar amb el exemple… si es una crítica a la sempre identificació de la homosexualitat amb una forma d’entendre la llibertat sexual. Si qualque cosa han fet bé el col·lectius gais ha estat difondre la utilizcació de mesures preventives de malalties. Gràcies a això el SIDA es més present ara entre heteros que homos.
  I si, som un liberal gai que defensa la llibertat individual per damunt del col·lectivisme i el intervencionisme del estat. I, avui per avui, la dreta espanyola (també la catalana) defensa millor aquest principis.
  L’explicació de la utilizació de blogsome abans que altres llocs d’allotjament es la seva senzillesa, en el meu cas. No hi ha cap negra al meu darrera, ho sent.


 56. […] Con estas palabras se refieren a este humilde bolguero y a otros compañeros libero-gays. Es l… […]


 57. Espero que el PP haga un buen papel en Cataluña (CCAA). Por cierto, no tengo ni pajorera idea de catalán y os entiendo todo. Si ese es el rasgo que os identifica como nación mal vamos 😉


 58. Atinoo-> Primer de tot agrïr que, tot i la dicrepança ideològic facis servir les bones maneres, no com altres! Inclús m’escriguis en la tan insultadissima llengua catalna… ara et contesto al teu blog!

  Javier-> El PP buén resultado en Cataluña? Si saca una cuarta parte de diputados que el PSC se puede dar con un canto en los dientes!


 59. Una de les ventatges del bilingüísme… 😉 Faltaria més! no tenc cap problema personal amb tú… això si, m’agradaria que no em considerasis un traïdor i quintacolumnista. Basicament perquè entenc que no traït cap principi de la ortdòxia homosexaul ni escric al bloc a sou de ningú.


 60. […] per la meva àcida ploma: arqueòlegs anarquistes, carlistes avorrits sense lloc on caure morts, gais del PP, catalanistes indignats per la meva falta de […]


 61. Hola: Ja fa temps d’aquest post però avui he descobert un personatge de lo més interesant. Potser t’interessa: Un filosof dels anys 30 que no només defensava els drets del homosexuals sino que, a més, era membre del partir nazi.
  Tens una biografia (petita) aquí: http://es.wikipedia.org/wiki/Hans_Bl%C3%BCher
  Que et sembla?


 62. […]  Blogs gais de dretes, si existèixen. […]


 63. […] posts que han tingut més audiència han estat els que tractaven sobre els blogs gais de dretes, la vida secreta de Celestino Corbacho, el cameo eròtico-festiu de la meva amiga Marujita, […]


 64. […] idea de la magnitud de la xifra, fins ara el meu rècord d’audiència el tenia el post sobre els blogs gais de dretes amb 330 lectures, la qual cosa suposa un miserable 4% de la xifra aconseguida aquesta […]


 65. […] faltaria més. Però he reflexionat i ja no trobo un crim contradictori i hipòcrita que existeixin gais de dretes, com denunciava fa uns anys. Que te a veure que t’agradin les persones del teu mateix sexe amb que prefereixis una major […]Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: