h1

DURAN: Qui sobra a Catalunya ets tú.

gener 27, 2008

 

Mira que no volia entrar a polemitzar sobre la campanya electoral abants d’hora per no abusar del tema eh! Però es que cada dia a per anar a la feina passo per davant de dos cartells de Duran Lleida amb els seus vomitius lemes que ha triat per a la campanya d’enguany i s’em regira l’estòmag!

Segons aquest perillós energumen:”A Catalunya no hi cap tothom“, efectivament Duran entre els catalans no hi ha lloc per racistes demagogs com tú que pretenen demonitzar als inmigrants per trobar un enemic a qui donar la culpa de tots els problemes que la nostre decadent classe política ha estat incapaç de resoldre.

Llegia l’altre dia a El País un article de Gonzalo Fanjul Suarez, coordinador d’Investigacions d’Intermon Oxfam, en el que denunciava amb xifres a la ma que al nostre estat arriben cada any legalment la meitat dels inmigrants que la nostre economia necessita com a ma d’obra, persones que amb la seva contribució a la Seguretat Social fan possible mantenir l’estat del benestar i el sistema públic de pensions.

Però clar , que provocadorament fàcil resulta atiar el foc dels perjudicis vers les cultures desconegudes, oi?  Realment un no sap si aquest individu es presenta com a cap de llista per CIU, per la Plataforma X Catalunya o pel Ku Klux Klan!!

I per s no en teniem prou en un altre cartell demana el retorn dels valors morals, la familia i la disciplina als col·legis… no us sona això a la caspa cristianofeixsta de les manis del Foro de la Familia?

Que pretén exactament? Reintroduïr els càstigs físics a l’escola? Canviar “Educació per a la Ciutadania” per Religió obligatria, amb assistència diaria a missa? Prohibir el divorci i el matrimoni homosexual? Perqué no ens ho explica? Com a mínim riuriem una estona! O millor encara: qua faci un DVD divulgatiu com el que David Madí va realitzar per a les eleccions catalanes i que va servir per dinamitar qualsevol possiblitat d’Artur Mas d’arribar a cap pacte ni amb PSC ni amb ERC.

I encara es vol fer l’equidistant entre PSOE i PP…  com es descuidi passarà per la dreta del mateix Losantos!

PD-> He trobat un altre fotomuntatge entre Hitler i Duran Lleida al blog de “Prendre la Paraula” es aquest:

Duran Lleida

 

43 comentaris

 1. A les lletres gótiques del cartell del Duran,que no sé si es llegeixen bé hi posa: “Ein volk, ein Reich ein Duran Lleida” parafrasejant el lema electoral amb que Hitler es presentà les eleccions de 1933 i que significa “Un poble, un imperi, un líder“.

  Bé, hordes de convergents: ja us podeu tirar a la meva jugular!


 2. ostres doncs te m’has avançat perqué l’altre dia vaig sortir del metro i em vaig trobar amb un cartell amb el lema aquest de que aqui no hi cap tothom i em va sentar com una patada. De fet no es que els seus lemes s’assemblin als del foro de la família i totes aquestes barbaries sinó que avui Duran a participat activament en la manifestació de “vida amb dignitat” o algu d’aquest pal. Al principi, quan no sabiem de que anava, ma germana es pensava que era de l’autenasia i res més allunyat de la realitat; resulta que era en contra l’avortament i el dret de fromar una familia per part dels homosexuals…ya veus, en ple segle XXI o això és el que ens pensem…


 3. Ah si?? Ostia gàcies per la informació Lidia! Tal com em temia aquest líder decadent de la burgesia nostàlgica del nacionalcatolicisme realment se li ha anat la olla per complert..

  Imagineu pe un moment a ERC gobernant amb ells? Menys mal que van fer un segón tripartit, que fa em veig al Carod i al Puigcercós llençant-se per una finestra de la Generalitat cada cop que el Führer Duran obrís la boca!!


 4. Feia dies que no havia entrat al blog i avui he tingut que ficar-me al dia llegint els teus posts.
  Finalment he pogut comprovar que no sóc molt nyongo ni que tinc el cor de gel.
  En quan al Durán no es ni millor ni pitjor que els polítics decadents que ens governen.
  Crec que lo bàsic d’ un polític es que tingui credibilitat ( n’ hi ha cap ??? ), en quan a la idiologia tothom es lliure de tenir les seves ideas.
  Continua foten canya amb els teus post que ets un crack!!!


 5. Quedo parada del lema que Durán ha triat per la precampanya, quina poca vergonya! No hi cap tothom? Doncs sí que estem arreglats amb aquesta dreta catalana que cada dia s’assembla més a Plataforma per Catalunya. Jo sóc de Vic del barri del Remei, el barri amb més emigrants d’Espanya i em penso que de moment tots hi cabem i ens respectem.
  I a jotabe li voldria dir que no tots el polítics són decadents, n’hi ha que son molt coherents i respectables, la majoria jo diria, que es trenquen les banyes perquè tot funcioni millor. Jo en coneixo uns quants, tu no? Doncs quina pena que no sápigues qui està darrera de coses que utilitzes cada dia, com per exemple que de la teva aixeta surti aigua o que al teu carrer no hi hagi un pam de merda.
  Petons.


 6. Estic bàsicament d’acord amb tú “Vacacega”!
  No es poden posar a tots els polítcs al mateix sac! Potser n’hi han algús que cometen errors de gestió o incosncients ficades de pota, però la mala baba, la mala llet i l’odi de Duran, dificilment pot trobar paral·lels a Catalunya.

  Si fins i tot el Cirera sembla un xaiet al seu costat!


 7. Hi ha politics que agafen aquest camí perquè tenen uns ideals i unes idees a defensar.
  Ser polític no és fàcil: apenes tenen uns pocs dies de vacances, repetir el mateix discurs trenta vegades a trenta llocs diferents en temps record, rebatre els mateixos arguments vegada rere vegada…
  Es una feina que desgasta molt.
  Però també hi ha persones que es posen en política per fer diners: possiblement mai tindran temps per gastar-lo, però l’ambició els guia.
  Doncs agafant aquest apartat de polítics, podem assegurar que la majoría no arriben enlloc. Potser perquè el seu discurs no és encès, potser perquè se’ls veu massa les intencions…
  Però fixem-nos en aquets polítics sense ideals, ansiosos de beneficis i poder i prou espavilats per mantenir-se a primera línia de l’actualitat política.
  Són animals polítics.
  Són una perfecta màquina d’intrigues i pactes extraoficials als passadissos del Parlament.
  I d’aquesta espècie de polítics només en sé reconèixer, de moment, dos clars exemples: en Piqué i, com no, en Duran.
  Si el PP guanyés a les enquestes i oferís una bona posició al Duran… Algú dubta la resposta?


 8. perdoneu enrollarme tan….


 9. Esteve-> Perdonar-te? Al contrari! T’agraeixo de tot cor el comentari tan extens i currat!
  Comparteixo la teva visió sobe els polítics que estan per forrar-se i els que s’ho creuen de debò: a l’Acebes no el trago pero es notaque els seus ideals es te molt arrigats.

  I si, obviament Duran Lleda a cani d’un ministeri seria capaç de pactar si fes falta amb IU o amb la Falánge: li és ben igual, tot pel càrreg!


 10. Arqueòleg, M’HAS ROBAT LA IDEA! De debò, jo pensava fer un post sobre la demagògia del senyor Duran, perquè cada dia que torno de classe passo per davant de 2 o 3 cartells del Duran, entre ells:
  “La gent no marxa del seu país per ganes sinó per gana. Però a Catalunya no hi cap tothom”
  i l’altre
  “Ens hem equivocat! S’han de recuperar valors com la disciplina, bla bla bla,…”

  (Bé, de fet jo ja vaig deixar ben dit, amb bones paraules, el que pensava d’aquest senyor al seu blog: http://www.duranilleida.org/?p=203 , comentari 42. El Duran va respondre amb molta correcció, això sí.)

  Una abraçada


 11. Una altra cosa:

  http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=2715265

  Salut!


 12. Sepharad-> Ahajaj sento haver-me avançat, però segur que pots enfocar el tema des d’una altre presectiva!

  AQUEST DURAN ES UN FALS! Ara diu que no vol pactar amb el PP? I UNA PUTA MERDA!! Saps quantes vegades va arrbar a perjurar Joaquim Molins que no pactaria amb Aznar abants de signar el pacte del Majéstic? O el mateix que va fer Tries abants de donar suport al PP amb majoria asoluta en la mateixa legislatura de la Guerra d’Irak i el Transvassament del Ebre?

  No si ara ens dirà que aquesta campanya tan ultarracista és per precparar un pacte amb el PSOE, clar homeee i tant, com que els catlans som idiotes perduts, oi?

  Et va contestar Duran al seu Blog?? Que fort em sembla tot! Si, es educat, no té la pinta de fatxa recalcitrant com Aznar però les idees son les mateixes!


 13. me’ls has d’explicar ja!

  em fa mandra llegir-me un dels molts debats polítics que abunden pel teu blog..


 14. Wnu, pos jo krek k jotabe té raó, tots els polítics són iguals, una mentida o una altre, una promesa elektoral o una altre, xo al kap i a la fi el poder és el k tots ells desitgen, així k mentida x mentida no m’en krek a kap!!


 15. Vaig veure un cartell al darrere d’un bus i no m’ho podia creure. T’agafo les fotos i ja et diré què faig amb elles.
  Fomenta la xenofobia ara i demà es farà lerrouxista. Serà mamón el curilla.
  Salut!


 16. No, no estic d’acord amb en Duran, però no és ell el que ha girat a la dreta, és la societat que ho ha fet. L’allau inmigratòria, ens agradi o no, ha fet canviar la percepció que té la gent dels inmigrants. En Duran tan sols s’apunta a un carro cada vegada més guanyador, però l’arrel del problema no està en Duran sinó en un fenomen inmigratori que ni havíem previst ni sabem com fer-hi front. Cal plantejar-se problemàtiques com què passarà quan arribi la crisi econòmica i augmenti l’atur, a qui afectarà primer i quin efectes tindrà això, com duem a terme la integració dels inmigrants, com afecta la inmigració a gran escala en els municipis petits, com afecta la inmigració i la inmigració de difícil integració a la convivència, si s’han de respectar les maneres de fer noves quan xoquen frontalment amb els nostres valors i moltíssimes altres coses més. I tot això no s’arregla ni dient que tots els polítics són igual ni que les dretes són feixistes. Calen debats seriosos, i per cert, cal que l’esquerra baixi dels núvols i toqui de peus a terra, perquè no sé si hi cabem tots o no, el que està clar és que no hi cabem de qualsevol manera.


 17. Sempre ha estat igual aquest paio. Té la coherència de les dretes i ara treu el “santcristugros”. CIU la ben pifiat amb aquest cap de llista. És clar que a mi em va perfecte!
  Salut


 18. Ara ja entenc perquè et diuen “la poma mes acida de la xarxa”! El comentari que m’has deixat no podia se-ne més d’àcid. Ho he pillat, i podria donar-te mil excuses…pero suposo que passo una etapa de crisi bloguística.
  El teu post m’ha deixat de pedra! Cap on redimonis navega Unió!! De fet no és cap sorpresa, sempre han tingut una idea bastant tancada del que suposa ser català. De fet va ser el govern de CiU el que va impulsar la creació per exemple de la Feria de Andalucia a Catalunya, que serveix per marcar les diferències i per poder continuar parlant d’andalusos (immigrants)de segona i tercera generació. Hi ha una casta de catalans purs, i tot el demés són immigrants.
  Immigrant és un gerundi, indica un procés. Adolescent, també és un gerundi, i suposa el pas de ser infant a ser adult (per bé que alguns mai ho assoleixen i es queden per sempre en el procés). Per la matexia regla de tres, un immigrant quan s’ha instal.lat a un lloc deixa de ser-ho, en tot cas serà un “immigrat”, però parlar d’immigrants de segona i de tercera generació és totalment una falàcia. Si es fan tants esforços per mantenir les diferències, i utulitzar-les a més per descriminar, és perquè això suposa un benefici per les castes més poderoses de la societat catalana. Buf! Com m’he enrotllat!


 19. Ès el de sempre! Que en el 75é aniversari del ascens de Hitler al poder (http://maxaue.wordpress.com/2008/01/28/75e-aniversari/) es continuï explotant les pors de la gent (la por als diferents, en aquest cas) com a eina electoral, es una ignominia.
  Perquè el que fa el Sr. Duran, ès aixó: explotar la por que ens provoca lo diferent. Per Hitler eren el comunistes i els jueus, pel Sr. Duran son els inmigrants. Pero en el fons, es el mateix discurs.
  Afortunadament, algo hem avançat: el Sr. Duran no té un exércit particular per atiar encara més la por.


 20. ja sé un dels teus cotilleos
  vaja, ha de ser aquest
  i si no ho és
  te l’hai d’explicar!


 21. No carregueu tant contra en Duran: ell només és una cara visible.
  Si de veritat teniu tantíssimes queixes, adreceu-les als estadistes convergents que veuen que un discurs racista pot recaptar vots.
  I el resultat dels estadistes no és gratuït: la gent de veritat ho pensa.
  Els inmigrants incomoden molt. Nova cultura, nova manera de veure la vida, nou rumb de la societat…
  CiU s’aprofita de l’oportunitat per guanyar diputats.
  Qualsevol partit conservador ho pot fer.
  Tots els partits conservadors ho fan.
  No és en Duran, desenganyem-nos.
  A nosaltres ens pot semblar fastigós que unes declaracions d’aquest grau d’absurditat es posin en boca d’un elegit del poble, però…
  La gent vol sentir que les seves penúries no són per culpa seva. I votarán al polític que afirmi que els morenos són culpables de tot.

  Necesitem els inmigrants!
  Amb les dades a la mà, si la població segueix igual, sense fluxos migratoris, d’aquí a trenta anys hi haurà el doble de jubilats que de treballadors.
  I aquesta dada el PP, CiU i altres la pasen per alt.

  Sempre he dit que la ignorància és el pitjor enemic de la democràcia.

  Últimament hi ha un grup de neonazis pel barri.
  Fan mal a la gent i no són extrangers.


 22. Ep! Però molta cura, que aquests són de missa tots els diumenges, sobretot ahir, en un acte vergonyós a favor de “la familia tradicional”, contra l’avortament, i crides a la llibertat. Quina llibertat? La que volen imposar ells? Gent com Daniel Sirera, Dolors Nadal o el mateix Duran, que confonen drets i llibertat amb més poder per als poderosos! Quina vergonya!


 23. No acabo d’ entendre una qüestió, em semblava que la gent pasava de la política i pel que veig el teu post a creat una allau de comentaris.
  Potser això significa que al Març la gent es mobilitzarà una miketa, aviam si es veritat.
  En quan als inmigrants no cal ni culpar-los de tots els mals però tampoc dir que seran els nostres salvadors.No fotem! toca bastant els collons tindre una magrebina de veïna i que la saludís educadament i que ni et contesti.
  Crec que ja n’ hi ha prou de demagogia sobre el tema de la inmigració.
  Són persones que tenen que tenir els mateixos drets i DEURES que la resta de mortals i seguir les regles de joc de la nostra societat.


 24. Bueno, sabeu que M’ENCANTA contestar als comentaris un a un, però obviament l’éxit d’aquest blog m’està començant a desbordar i avui em vig incapç de fer-ho.
  Us agraeixo a tots que doneu opinions taaan sólides i ben argumentades.

  Jo tan sols espero que si, que al Març es demostri que la gent no passa de política i guanyem una gran batalla contra l’abstenció i, per tant, contra la dreta.

  I obviament que els inigrants tenen drets, Jotabe, pero que no et saludi una veïna potser no seria prou motiu com per començar una camanya basada en el racisme, no trobes?

  I si LRSD, no hi cbem tots de qualsevol manera: precisment d’això es tracta que l’estat doni resposta creant més infraestructures (col·legis, hospitals…) que permetin una inmigració ordenada.


 25. jajajaa… no mueras de éxito!!! Per cert… el Duran em fa al.lergia, però són els que no es mostren amb claredat els que em fan més por… compte amb aquells que rere el seu missatget kumbaià amaguen dents tenyides de vermell fosc… i per cert (2ª part), a veure si aquest allau de crítiques es correspon el proper dia d’eleccions, perquè em penso que no serà així. Tant de bo m’equivoqui, però el gir cap a posicions més conservadores “se masca en el ambiente”, desgraciadament…


 26. Aii Xfar Quina pooor! Entre la cara del sinistre home de “Carretera perdida” i les teves prediccions apocalíptiques… mira que com guanyi Rajoy i posi a Duran de Ministre de Familia… Jo m’exilio!!ajajaj


 27. Be, llegin axò i pensan una mica, aquestes frases, i aquestes idees m’han recordat a l’inici d’un partit mol important al món, i que va ocasionar milers de morts. Aquest partit polític va ser el neonazi liderat per Hitler. No vui passar per alt els inicis ideologic d’aquest líder polític. Ell, com molt be sabeu, va aprofitar el fet de que els alemanys veiesin el seu nivell de vida baix, per així poder guanyar unes eleccions, al·legan que els jueus tenien la culpa de tot. I clar el nostre bon amic Duran, diu que la culpa del mal funcionament de catalunya son els immigrants i es possible que aquest discurs racista els hi funcioni. Pero desde el meu punt de vista, els immigrans son la vacuna contra una Europa vella i desgastada, i que si no fos per aquesta sang jove proceden del exterior, la economia quedaria estancada, i Europa acabaria sucumbin davan el poder del gegant Asiatic. La immigració es la nostra única escapatoria davant d’una crisi económica tan als EEUU com a la UE. I aquest bon home diu: no hi ha lloc per a tothom ? com molt be ha dit l’arqueoleg, aqui qui sobra ets TU.


 28. Bufff vaya escrit, se m’ha nat una mica la olla, Sorry.


 29. Efectivament Dani, precisament per això he fet el cartell: Al 1923 quan Hitler pren el control del DAP, posteriorment NSDAP, s’apropia d’una antiga idea del filòsof Hobbes: Els homes son dolents er naturalesa i cal un govern fort que posi ma dura.
  AL mateix temps hi afegeix unes gotes del discurs ideològic del gran teòric alemany Hegel, creador de la dialèctica moderna que veu en l’altre o l’enemic la negació del propi jo.
  I finalment hi posa un toc de Nietzche: La voluntat d’un superhome per acabar-ho d’adobar.

  I en que es dferència això del discurs de Duran? Potser en que aquest no està pensat per ara en una solució final… però doneu-li temps!

  PD: NO HEU DE DEMANAR PERDÓ PER CURRAR-VOS ELS COMENTARIS!! QUE D’AIXÒ ES TRACTAAAAGGHH


 30. Estic d’acord en tot, ara haure de mirar tots aquests pensadors i persones que has citat, i no podre estudiar XD aiiix
  jejeje Tens tota la rao, i m’ha agradat molt el fotomontatge d’abaix. Esta molt currat.


 31. Sr. Glamurós:
  Ostres! Hobbes, Hegel, Nietzsche … Anem a poc a poc que potser ens escaldem. Els pensaments profunds de tots tres no justifiquen a Hitler. Sí que ès cert que algún ideóleg nazi (particularment Goebbels) va procedir a la deconstrucció d’alguns d’aquests pensaments (particularment de Nietzsche) per a fer veure que tenia raó.


 32. Sinistre? Jo el trobo tremendament lluminós… jajajaja És curiós això de sinistre, “la diestra y la siniestra…” mmmmmmmm la dreta com a bo, l’esquerra com a obscur… Per cert, si no vas a veure Atonement t’en penediràs. Avisat quedes.


 33. Ferran, ets un crac! No tinc massa temps per a llegir en profunditat el que expliques al teu bloc -els exàmens m’estan ATONYINANT el meu sentit de la realitat-, però et ben juro que en breu ho faré! I sentiràs la meva “sinistre” veu, jajajaja


 34. Ferran Mir-> He entrat a la teva wer però o m’aclaro gens, qu es pot llegir? On es poden deixar comentaris?

  No em diguis que darrere del nazisme no hi veus la mae Hobbes i Heguel! Si està cantat, bueno Heguel una mica pels pèls, pero Hobbes de carrer!

  Xfar-> No em diguis que l’escena de Carretera Perdida on apareix el misterios personatge de “Nos conocemos” no et posa els els de punta!! Mmm, em pensaré lo dle teu consell!


 35. No he vist escena més misteriosa i aterridora que aquella.. si entres en el joc del Lynch, és clar. Però alhora la considero meravellosa. Com gairebé tot el que pareix aquest home visualment parlant, és clar… Espero en candeletes l’apari´ció demà passat de l’Inland empire… Amb aquella agulla de tocadisc antic lliscant al damunt de la superfície negre, aquella música fantàstica i una Grace Zabriskie tan enigmàtica com fantasmagòrica… MMMMMM


 36. […] 28, 2008 · No Comments Com ja et vaig comentar en el teu blog, penso com tu que efectivament en Duran s’equivoca, i s’equivoca per dues raons, la primera […]


 37. Glamurós: Suposso que quan parles de la web, et refereixes a la que està allotjada a “telefonica.net”. En aquesta web no es poden posar comentaris, pero pots enviar-me un email si alguna cosa t’ha molestat greument, jajajaja.
  Només la utilitzo per a publicar paridetes que he anat escribint al llarg del temps: estan sota l’etiqueta “Artículos” i algunes he conseguit que me les publiques alguna revista.
  Em sembla recordar que hi ha un article sobre Nietzsche i l’etern retorn.

  Sobre l’influencia de Hobbes i Hegel: Jo, al inrevés que tu, veig més influencia en el nazisme de Hegel que de Hobbes. Em sembla que el Leviathan s’ha simplificat fins al extrem de quedar-nos només amb l’opossició de les persones entre sí (Homo homini lupus est) quan, en realitat, el que pretén Hobbes es destacar l’individualitat de cada esser humà. D’alguna manera, Locke i Hume son els seus hereus, encara que matitzin el radical individualisme de Hobbes.
  No passa el mateix amb Hegel: El seu concepte de “poble” (das Volk) com a máxima expressió de l’esperit absolut (recordem “La fi de l’historia”, Fukuyama dixit) encarnada en l’estat prussià de Guillem II, dona peu a qualsevol interpretació de la voluntat general (Rousseau) i, particularment, a la voluntat del cap (fürher) com a expressió manifesta d’aquesta voluntat general.
  En un post del meu blog, volia parlar de Hegel, perque, encara que a la novela de Littell no s’el cita en cap moment, hi han moltes idees procedents de la “Fenomenologia del esperit” i de la “Filosofia Real”.
  “Todo lo real es racional, todo lo racional es real” Hegel.


 38. Ostres! No m’havia donat compte que al posar en el meu perfil l’adreça de la web meva (enlloc del bloc) en els comentaris s’enllaçava amb la web enlloc del bloc. Ho he canviat ara mateix. Els problemes del “novato”. Hahahaha.


 39. “No em diguis que darrere del nazisme no hi veus la mae Hobbes i Heguel! Si està cantat, bueno Heguel una mica pels pèls, pero Hobbes de carrer!”

  … la qual cosa no invalida els arguments d’aquests filòsofs…
  no?

  Salut!


 40. No, no els invalida aquest detall Sepharad, es que per mi ja estaven invalidats des de bon començament.

  Feran Mir, pots dir el que vulguis de Hobbes: m’he llegit “El Leviatan” de cap a peus i allí de llibertat individual ni una coma eh! Es una apologia del absolutisme de cap a peus!


 41. No estic gaire d’acord amb tu, Glamurós. El troç final de la primera part del Leviatàn, on explica l'”estat de natura”, ens diu precissament que ès una guerra de tots contra tots, perque cadascún de nosaltres defensem la nostra propia e individual llibertat.
  Es veritat, que en la segona part, amb la renuncia a la llibertat individual que significa el pacte per acabar amb la guerra universal, obre les portes al absolutisme; i d’açi endavant (estic d’acord amb tu) en fa una apologia, explicant-nos totes les seves virtuts.
  Un autor tant poc sospitós com Luckacs a “El asalto a la razón”, tot i reconeixent que el régim nazi té components hobbesians, li dona molta més importancia a l’influencia ideológica de Nietzsche (per suposat) i dels hegelians de dretes (més que del propi Hegel).


 42. […] Múrcia o Àvila, que no amb un homòfob que s’expressi en el mateixa parla que jo, com Duran Lleida, que creu que som uns malalts, o l’ex-conseller convergent Miró i Ardèvol que ha fundat una […]


 43. […] de la relació entre discursos populistes i agressions a migrants no va ser impediment perqué Duran Lleida fes una campanya xenòfoba o per què es facilités la investidura de Garcia Albiol a […]Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: